Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, theo93 είπε

Μίλησα με ζενίθ για την τιμή στο αέριο και μου είπε οτι δεν έχει σταθερή τιμή και για αυτό έχουν και το TTF.
Αντίστοιχα μου απάντησαν και απο την Protergia, δεν ξέρω μήπως δεν κατάλαβα εγώ κάτι καλά.

Δεν σχολιαζω καν.

4 λεπτά πριν, theo93 είπε

Στην ΔΕΗ που πήρα ζήτησαν το κινητό μου γιατί είχαν ένα θέμα με το σύστημα τους και θα με πάρουν αυριο.

Διαβασε καμια 30αρια σελιδες πιο πισω και θα παρεις την απαντηση σου.

Διαβαστε πρωτα πριν γραψετε οτιδηποτε.

• Like 2
  • Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

κακώς αν σκοπεύεις να κάνεις αμφισβήτηση λογαριασμού

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά ,γωνίες ,γραφεία και καναπέδες

https://zenith.gr/el/for-the-home/gas/gas-home-fix/

παλιότερα το είχε στα 0,03 περίπου

H Protergia που μίλησα πάλι έχει για τον Μάρτιο 0.062 και περίπου 80 ευρώ TTF.

Πως στο καλό η ζενίθ με χρέωσε τόσο πολύ σε τιμή και TTF?

aerio-zenith.JPG

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, theo93 είπε

H Protergia που μίλησα πάλι

κακώς

επίσης τα πρώτα πεδία είναι το TTF+προμήθεια της εταιρίας

η αναπροσαρμογή TTF είναι κάτι εντελώς διαφορετικό

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, marmagia είπε

Έχει έρθει σε κανέναν λογαριασμός αυτό το μήνα για ΔΕΗ; 

Spoiler

Όχι , ακόμα από 15-12-21

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, marmagia είπε

Ήρθε η ΕΔΑ και μέτρησε χθες πάντως... ξέχασε το πορτάκι ξεκλείδωτο ο φίλος...

Δημοσ.
9 ώρες πριν, marmagia είπε

Spoiler

οχι απο 9/2 οπως πολλους εδω. πιστευω τελος του μηνα θα βγαλουν του διμηνου ιανουαριου-φεβρουαριου

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Και καλά 9/2, στο e-bill εμφανίστηκαν 10 μέρες μετά, οπότε μετά από 9 Απριλίου, αμφιβάλω νωρίτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο τη ΔΕΗ, δε γίνεται να αλλάξουμε από 0.02 σε 0.05... επειδή είναι το ίδιο πρόγραμμα. Περαστικά μας τον επόμενο χειμώνα.

• Sad 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πήρα τηλέφωνο τη ΔΕΗ, δε γίνεται να αλλάξουμε από 0.02 σε 0.05... επειδή είναι το ίδιο πρόγραμμα. Περαστικά μας τον επόμενο χειμώνα.

Κριμα....θα γινει η μεταβαση δηλαδη σε οποιο προγραμμα ειναι διαθεσιμο εκεινη τη στιγμη.

Μακαρι ν'αντεξουν μεχρι τοτε και να εχουν διαθεσιμο το σημερινο προγραμμα αν και το βλεπω λιγο δυσκολο αν συνεχιστει ετσι η κατασταση.

Προσοχη μονο εκεινο το διαστημα μην γινει κανενα μπερδεμα και ζητησουν να γινει καταγγελια συμβασης(εννοειται οτι το ξερεις εσυ απλα το γραφω και για τους υπολοιπους).

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα επικοινωνησα με την ΔΕΗ και μου ανεφεραν οτι απο 21/3  εχω ήδη μεταφερθεί στη ΔΕΗ.

Εν τω μεταξύ, χτές μου ήρθε ενημέρωση απο τον προηγούμενο πάροχο ( Φυσικό αέριο ) να καταχωρήσω νέα μέτρηση...!

Προφανώς δεν χρειάζεται να το κάνω, σωστά ? Επίσης έχω ζητήσει τηλεφωνικά να μου πιστωθούν οι επιδοτήσεις ( 0,04 / Κwh ) και μου είπαν οτι μολις ολοκληρωθεί το αίτημα μου, θα μου απαντησουν. Βεβαια εδώ και μία εβδομάδα, κανείς δεν με εχει καλέσει.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tsaltinho είπε

Επίσης έχω ζητήσει τηλεφωνικά

κακώς, μόνο γραπτά

7 λεπτά πριν, tsaltinho είπε

Βεβαια εδώ και μία εβδομάδα, κανείς δεν με εχει καλέσει.

ΣτΚ, myrae στις 10 εργάσιμες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Προσοχη μονο εκεινο το διαστημα μην γινει κανενα μπερδεμα και ζητησουν να γινει καταγγελια συμβασης(εννοειται οτι το ξερεις εσυ απλα το γραφω και για τους υπολοιπους).

Aν το σταθερό είναι σε εξωφρενική τιμή τον Σεπτέμβρη... θα τους στείλω mail λίγο πριν τη λήξη να τους ενημερώσω ότι θα κλείσω ραντεβού την επομένη της ημερομηνίας λήξης για να υπογράψω στο benefit.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις από 0,02 σε 0,05 όταν είσαι ήδη στο 0,05!
eddedf01a675cf335b0881c5cffbbc95.jpg.c5a2e4bd87f433abcaeebe5801552022.jpg

Δεκέμβρη λήγει και το παλιό μου Enter. Βλέπω ήδη μπροστά μου τον Όλι Ρεν να μου λέει "Kalo kouragio".

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, korakios είπε

κακώς, μόνο γραπτά

ΣτΚ, myrae στις 10 εργάσιμες

Μόλις έστειλα e-mail στο costume care. Το πολύ πολύ να μην πληρώσω τον τελευταίο εκαθαριστικό που θα βγει μέχρι τη στιγμή που άλλαξα πάροχο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...