Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, sakismrs said:

Καλησπέρα παιδιά , 

θα ήθελα αν γίνεται να με βοηθήσετε στην κατάσταση μου , 

έχω ως πάροχο αερίου το φυσικό αέριο αττικής και διαπίστωσα πως έχει λήξει το συμβόλαιο μου πριν τον χειμώνα και δυστυχώς δεν έκανα κάτι γ αυτό .

τώρα μου ήρθε φουσκωμένος ο λογαριασμός όπως σε όλους με χρεώσεις περίπου 0,12.

Τι μου προτείνεται να κάνω ? συμφέρει να πάει κάποιος τώρα στην ΔΕΗ και να έχει το καλοκαίρι σταθερή τιμή 0,05 που νομίζω γενικά είναι χαμηλότερη τους καλοκαιρινούς μήνες?

οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη εντωμεταξύ  πάω να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες μήπως βγάλω άκρη . 

Βάζω και τον λογαριασμό που μου ήρθε σήμερα 302 ευρώ.

332233144_.png.81535995112443badb881e335b49c374.png

Εγώ θα σου έλεγα φύγε όσο προλαβαίνεις γιατί κάπου ακούστηκε ότι από 1/4 θα καταργήσουν την μηδενική εγγύηση και τα 30€. Ασε που αν τελικά δεν αναπροσαρμόσει το τιμολόγιο η ΔΕΗ θα σε βγάλει και για του χρόνου το χειμώνα.
για να φτάσει να σε συμφέρει το κυμαινόμενο πρέπει να πέσει 0,07 λεπτά που όπως πάνε τα πράγματα δεν το βλέπω και πολύ πιθανό.

την ίδια κουβέντα είχα τώρα με τη Θεια μου που ακόμα εδώ που φτάσαμε σκεφτόταν αν την συμφέρει να πληρώσει τα 80€ και να φύγει από την προτεργια και μόλις της ήρθε λογαριασμός μου έκανε εξουσιοδότηση να πάω να της το αλλάξω  

Επεξ/σία από marmagia
  • Like 1
  • Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει κανένας με γνώσεις να με βοηθήσει σε σύνταξη καταγγελίας σε ΡΑΕ ή ΣΤΚ για πάροχο φυσικού αερίου?

Η εν λόγω εταιρεία δεν ενημέρωσε για τη λήξη του συμβολαίου που ήταν απο το Δεκέμβριο,δεν αποστέλει το συμβόλαιο μετα απο 3μήνες προσπάθειας επικοινωνίας στο email ,επέβαλε χρέωση αναπροσαρμογής ενω δεν ειχε ενημερώσει κατα την σύναψη του συμβολαίου για την ύπαρξη της και προφανώς ανανέωσε το συμβόλαιο χωρίς να εχουμε επίγνωση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Αρχικά κοίταξε στους λογαριασμούς των τελευταίων μηνών, είναι πιθανό να υπάρχουν ψιλά γράμματα σχετικά με το συμβόλαιό σου και με τις αναπροσαρμογές.

Δημοσ.
45 minutes ago, ekrepali said:

Κάτω απ'τη πίστωση ΤΕΜ

Μόνο για τον Δεκέμβριο για 17 ημέρες. Για τις υπόλοιπες δεν πήρες και συ τιποτα άρα μάλλον ακόμα δεν τις έχουν πιστώσει σε κανέναν 

Δημοσ.

Kαλημερα παιδια!!

Επιτελους βγηκε ο πρωτος λογαριασμος αεριου

Πως τα βλεπετε?

Βλεπω η εκπτωση δεπα μπηκε μονο για δεκεμβριο

Γιατι ετσι?

Screenshot 2022-03-30 123550.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1333330834_Screenshot2022-03-30132224.png.8faf9c4fc176f728a54d9866a15dc0b5.pngΈσκασε και εδώ ο 2ος λογαριασμός από ΔΕΗ (ο προηγούμενος ήταν -3,57).

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελαβα κι εγω απο ΔΕΗ τον 1ο επιτελους, ευχαριστημενος, ιδια φαση με τα παραπανω οποτε δε τον ποσταρω.

Εχω ομως την απορια, το επιδομα θερμανσης ειναι το "πιστωση ταμειου ενεργειακης μεταβασης"? Ειχα την εντυπωση οτι πρεπει να στειλουμε στην ΑΑΔΕ την αποδειξη και να τα πληρωσει σε 2ο χρονο. Τωρα στελνω την αποδειξη εκει ή δε πρεπει γιατι αυτο ειναι το ποσο που φαινεται στο λογαριασμο? 

Επεξ/σία από petrox21
Δημοσ.
13 ώρες πριν, gponiris είπε

Υπάρχει κανένας με γνώσεις να με βοηθήσει σε σύνταξη καταγγελίας σε ΡΑΕ ή ΣΤΚ για πάροχο φυσικού αερίου?

Παιδια σε γενικες γραμμες ειναι χασιμο χρονου αυτα με τις καταγγελιες

Απλα αλλαξτε παροχο αν και εφοσον εχετε βρει κατι πολυ καλυτερο που πιστευετε οτι δεν θα σας αλλαξει το τιμολογιο συντομα,φυσικα παιρνετε ενα ρισκο να σας κυνηγαει ο παλιος παροχος με τηλεφωνα,δικαστικους επιμελητες κτλ

Προσωπικα -θελω να- πιστευω οτι τον ερχομενο χειμωνα θα εχει αποκλιμακωθει ολο αυτο και με nord stream 2 σε λειτουργια οι τιμες θα ειναι κοντα στα παλια επιπεδα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Πιο πιθανο να πιασουμε το τζοκερ.

Ειναι ενας διακρατικος αγωγος δισεκατομυριων,δεν πιστευω οτι θα μεινει να υπαρχει μονο ως σκηνικο του walking dead.

Θα μπει σε λειτουργια οταν τελειωσει ολη αυτη η φασαρια.Ποτε; Αν ηξερα οντως θα επαιζα τζοκερ

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Θα μπει σε λειτουργια οταν τελειωσει ολη αυτη η φασαρια.

Σιγά μην επιτρέψουν οι Αμερικανοί να έρθουν "κοντά" ενεργειακά οι Γερμανοί με τους Ρώσους.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, petrox21 είπε

Ελαβα κι εγω απο ΔΕΗ τον 1ο επιτελους, ευχαριστημενος, ιδια φαση με τα παραπανω οποτε δε τον ποσταρω.

Εχω ομως την απορια, το επιδομα θερμανσης ειναι το "πιστωση ταμειου ενεργειακης μεταβασης"? Ειχα την εντυπωση οτι πρεπει να στειλουμε στην ΑΑΔΕ την αποδειξη και να τα πληρωσει σε 2ο χρονο. Τωρα στελνω την αποδειξη εκει ή δε πρεπει γιατι αυτο ειναι το ποσο που φαινεται στο λογαριασμο? 

Όχι, η πίστωση ΤΕΜ είναι επιδότηση, όπως αυτή που δίνεται στο ρεύμα.

Για το επίδομα θέρμανσης σωστή εντύπωση έχεις , δες στο mythermansi της ΑΑΔΕ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...