Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

o ήρωνας έχει πιστώσει σε κανέναν έκπτωση ΔΕΠΑ για Ιανουάριο και φεβρουάριο; Στον τελικό λογαριασμό μου πίστωσαν μονο Δεκέμβριο και μου είπαν οταν εισπράξουν τα λεφτά απο το κράτος θα βγάλουν έκτακτο πιστωτικό. Ακόμα τίποτα όμως

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, marmagia είπε

o ήρωνας έχει πιστώσει σε κανέναν έκπτωση ΔΕΠΑ για Ιανουάριο και φεβρουάριο; Στον τελικό λογαριασμό μου πίστωσαν μονο Δεκέμβριο και μου είπαν οταν εισπράξουν τα λεφτά απο το κράτος θα βγάλουν έκτακτο πιστωτικό. Ακόμα τίποτα όμως

άνοιξε αίτημα στο myrae να υπάρχει ....

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, marmagia είπε

αυτό είχα κατά νου μόλις τώρα 😛

Έχω προσέξει ότι στα σταθερά από γεναρη βάζουν μόνο το ΤΕΜ. 

Στα κυμαινόμενα βάζουν και της ΔΕΠΑ. 

Στο fix της ζενίθ που είμαι γεναρης-φεβρουαρης μπήκε μόνο το ΤΕΜ. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, marmagia είπε

Εμενα στον Τελικο Εκκαθαριστικο ειχε τα παρακατω:

330801413_.PNG.b9d1ecaf0cac5050e9882fe5c421512a.PNG

Αφου εφυγα και ειπα οτι ξεμπλεψα μετα απο καποιο διαστημα(20-30 μερες νομιζω) χωρις να το περιμενω μου βγαζουν εναν πιστωτικο(εκκαθαριστικος εγραφε) με τα παρακατω:

1.PNG.c7d64dbf65dfadaea5dcf438ca7395a3.PNG

Δεν ξερω τι ειναι ουτε ασχοληθηκα να σου πω την αληθεια.Μονο μια επικοινωνια ειχα για να μου τα πιστωσουν.Τα πιστωσαν κι ολα καλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 minutes ago, HERTHAN said:

Εμενα στον Τελικο Εκκαθαριστικο ειχε τα παρακατω:

330801413_.PNG.b9d1ecaf0cac5050e9882fe5c421512a.PNG

Αφου εφυγα και ειπα οτι ξεμπλεψα μετα απο καποιο διαστημα(20-30 μερες νομιζω) χωρις να το περιμενω μου βγαζουν εναν πιστωτικο(εκκαθαριστικος εγραφε) με τα παρακατω:

1.PNG.c7d64dbf65dfadaea5dcf438ca7395a3.PNG

Δεν ξερω τι ειναι ουτε ασχοληθηκα να σου πω την αληθεια.Μονο μια επικοινωνια ειχα για να μου τα πιστωσουν.Τα πιστωσαν κι ολα καλα.

τους έστειλα ένα μειλ και παράλληλα άνοιξα αίτημα στο myrae που τους ζήτησα να πιστώσουν την έκπτωση δεπα αλλα διαολε ξεχασα να γράψω οτι δεν έβαλαν  και ταμείο ενεργειακής μετάβασης για 15 μέρες τον δεκεμβριο.. Ελπίζω απλά να ξανα εξετάσουν τις πιστώσεις αυτές και αν ειναι θα επανέλθω και για αυτό..

με νευριάζει όταν κανω απροσεξίες όπως αυτή αλλά ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι τι να σου κάνει :( 401873951_Screenshot2022-04-05at23_06_03.png.b1f2b912bf7a13fadcef272bd975f783.png

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, marmagia είπε

τους έστειλα ένα μειλ και παράλληλα άνοιξα αίτημα στο myrae που τους ζήτησα να πιστώσουν την έκπτωση δεπα αλλα διαολε ξεχασα να γράψω οτι δεν έβαλαν  και ταμείο ενεργειακής μετάβασης για 15 μέρες τον δεκεμβριο.. Ελπίζω απλά να ξανα εξετάσουν τις πιστώσεις αυτές και αν ειναι θα επανέλθω και για αυτό..

με νευριάζει όταν κανω απροσεξίες όπως αυτή αλλά ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι τι να σου κάνει :( 

κλείσε το αίτημα και άνοιξε νέο ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 minutes ago, korakios said:

κλείσε το αίτημα και άνοιξε νέο ?

Δε με αφήνει.. από που γίνεται αυτό;

πατάω πάνω εκεί που έχει το ματάκι και λέει ενέργειες, μου δείχνει το αίτημα αλλά δεν έχω επιλογή να το κλείσω. Το μόνο που μπορώ να πατήσω είναι το κουτάκι τρέχον βήμα αιτήματος που και εκεί δεν έχει πουθενά επιλογή για κλείσιμο 

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, marmagia είπε

Δε με αφήνει.. από που γίνεται αυτό;

πατάω πάνω εκεί που έχει το ματάκι και λέει ενέργειες, μου δείχνει το αίτημα αλλά δεν έχω επιλογή να το κλείσω. Το μόνο που μπορώ να πατήσω είναι το κουτάκι τρέχον βήμα αιτήματος που και εκεί δεν έχει πουθενά επιλογή για κλείσιμο 

λάθος μου , τζάμπα σε μπέρδεψα , θυμόμουν απο τις αρχές που είχε δοκιμαστικά , με συγχωρείς

Δημοσ.
1 minute ago, korakios said:

λάθος μου , τζάμπα σε μπέρδεψα , θυμόμουν απο τις αρχές που είχε δοκιμαστικά , με συγχωρείς

Θα στείλω ένα μήνυμα στην υποστήριξη του Myrae μπας και σβήσουν το αίτημα και το ξανακάνω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Η έκπτωση ταμείου ενεργειακής μετάβασης είναι από 1/1/22. Τους μήνες οκτ,Νοέ,δεκ είναι οι εκπτώσεις των .011,. .015 και .034 αντίστοιχα που στον Ήρων τις ονομάζουν μετακυλιση έκπτωσης

Επεξ/σία από Makaron1984
Δημοσ.
13 minutes ago, Makaron1984 said:
  Hide contents

Η έκπτωση ταμείου ενεργειακής μετάβασης είναι από 1/1/22. Τους μήνες οκτ,Νοέ,δεκ είναι οι εκπτώσεις των .011,. .015 και .034 αντίστοιχα που στον Ήρων τις ονομάζουν μετακυλιση έκπτωσης

Όντως; Κάτι μου λέει ότι ίσως να έχεις δίκιο και να έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας. Και σε αυτή τη περίπτωση είμαι ακόμα πιο νευριασμενη μαζί μου γιατί πρόλαβα και έκανα ορθή επανάληψη ενώ τελικά το πρώτο αίτημα ήταν σωστό 😱 

Δημοσ.

Για να καταλάβω δηλαδή τους προλαλήσαντες:

Έως και τον Δεκέμβριο στους λογαριασμούς της ΔΕΗ ΦΑ η έκπτωση περνιόταν στον λογαριασμό ως "Έκπτωση ΔΕΠΑ".

Από τον Ιανουάριο 2022 και μετά βαφτίστηκε η έκπτωση αυτή: "Πίστωση ταμείου ενεργειακής μετάβασης".

Spoiler

image.png.623a7de18fc841c7501ce455b41acbca.png

image.png.768c3dda762cc39fb38314ab592e2969.png

Άρα δεν έχουμε λαμβάνειν κάτι περισσότερο για Ιαν-Φεβ πέραν του 0.02 της Πίστωσης του Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης.

Σωστά ή αναμένουμε σχετική απάντηση από ΔΕΗ/ΡΑΕ στο ερώτημα της marmagia;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, korakios είπε

ναι

άγνωστο πόση θα είναι

σχεδόν κάθε πάροχος έχει ιστορικό πχ δες εδώ

βάλε της Elin χωρίς πάγιο και δέσμευση και βλέπεις

ναι , κανονικά μέχρι 12/2021

10πλάσια τιμή απο 2021 (Ιανουάριος 2021  0,016239 Ιανουάριος 2022  0,115900)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...