Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, korakios είπε

θα το βγάλω όταν το πετάξει και απο το site (ακόμα το έχει)

Ξεχασα να σου γραψω πως απο Zenith με ενημερωσαν πως υπαρχει ρητρα στο Gas Home Fix, αλλα εχουν ενα νεο (;) πακετο, το Gas Home Plus, χωρις ρητρα.

14 λεπτά πριν, korakios είπε

πιο πίσω είχε ποστάρει κάποιος οτι πήρε απάντηση για το αν υπάρχει όριο κατανάλωσης (δεν υπάρχει)

Τελεια!
Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση, καλη συνεχεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, G.E.O. είπε

Ξεχασα να σου γραψω πως απο Zenith με ενημερωσαν πως υπαρχει ρητρα στο Gas Home Fix,

απίστευτο , όντως το γράφουνε στο site , αλλά έλεγα μπας και είναι λάθος ,βέβαια το είχα στα σχόλια

1 ώρα πριν, G.E.O. είπε

αλλα εχουν ενα νεο (;) πακετο, το Gas Home Plus, χωρις ρητρα.

νέο είναι , αντίστοιχο με τη μούφα στο ρεύμα ,

μάθαμε και οτι υπάρχει και ο

Αναφορά σε κείμενο

ο συντελεστής Φαινόμενης Ποσότητας των Δικτύων Διανομής, όπως αυτός εκάστοτε ισχύει και αναπροσαρμόζεται βάσει σχετικών Αποφάσεων ΡΑΕ. Για το 2022 ο συντελεστής ορίζεται 1,006, σύμφωνα με την Απόφαση ΡΑΕ ΧΧ/20ΧΧ. Ο συντελεστής θα ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα όπως και η αντίστοιχη Απόφαση ΡΑΕ.

θα το βάλω μπήκε στο excel

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελευταίος εκκαθαριστικος από elpedison ευτυχώς πρόλαβα την ΔΕΗ με το 0.05,και ευχαριστώ πολύ το forum εδώ που με βοήθησε να το επιλέξω. ελπίζω να ησυχάσω μέχρι του χρόνου, 

Από ότι καταλαβαίνω μου κόστισε η kwh 0.0835λεπτά (μαζί με ρυθμιζόμενες χρεώσεις) και αν δεν υπήρχε η έκπτωση χονδρεμπορικής και η έκπτωση από το κράτος θα έφτανε 0,123 λεπτα... 

Στιγμιότυπο οθόνης 2022-05-07 152845(1).png

Επεξ/σία από Mak47
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Mak47 said:

Τελευταίος εκκαθαριστικος από elpedison ευτυχώς πρόλαβα την ΔΕΗ με το 0.05,και ευχαριστώ πολύ το forum εδώ που με βοήθησε να το επιλέξω. ελπίζω να ησυχάσω μέχρι του χρόνου, 

Από ότι καταλαβαίνω μου κόστισε η kwh 0.0835λεπτά (μαζί με ρυθμιζόμενες χρεώσεις) και αν δεν υπήρχε η έκπτωση χονδρεμπορικής και η έκπτωση από το κράτος θα έφτανε 0,123 λεπτα... 

Στιγμιότυπο οθόνης 2022-05-07 152845(1).png

και πάλι καλά να λες. Δες protergia μιας φίλης και κλάψε 

Screenshot 2022-05-07 at 21.39.59.png

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ.

Εγώ πάντως με την elpedison φέτος σώθηκα τρεις συνεχόμενοι λογαριασμοί πιστωτικοί και αέριο και με πληρώνουν και έφτιαξα και πορτοφόλι και για του χρόνου, που δε θα είναι fix.

Αυτό που έπρεπε να είχα κάνει όμως και δε το σκέφτηκα, ήταν να σπάσω το Μάρτιο το συμβόλαιο να πάρω και όλα τα πιστωτικά και να πάω στη ΔΕΗ για τον επόμενο χρόνο.

Untitled-1.jpg

Untitled-3.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έσκασε ο λογαριασμός από 19/2 έως 21/4.

Εχει μπει το ΤΕΜ 0.02 για Φεβρουάριο - Μάρτιο και 0.04 για Απρίλιο. 

Επίσης στις χρεώσεις διανομής και δυναμικότητας πρεπει να έχουν χρεώσει μέρος των αναδρομικών. 

Μια άλλη παρατήρηση στο λογαριασμό μου που δε μπορώ να καταλάβω είναι σε μια από τις πιστώσεις ΤΕΜ το πρόσημο είναι θετικό δηλ χρεώνουν 14.36 και από κάτω ακριβώς για το ίδιο διάστημα πιστωνουν 37.09.

Προφανως πρόκειται για λάθος σωστά; 

Επίσης καμία ειδοποίηση για τροποποίηση σύμβασης - τιμών. 

Gas-Invoice-2022-05-08-1.png

GasInvoice_2022-05-08_1.pdf

Επεξ/σία από Mule206
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mule206 είπε

Μόλις έσκασε ο λογαριασμός από 19/2 έως 21/4.

Εχει μπει το ΤΕΜ 0.02 για Φεβρουάριο - Μάρτιο και 0.04 για Απρίλιο. 

Επίσης στις χρεώσεις διανομής και δυναμικότητας πρεπει να έχουν χρεώσει μέρος των αναδρομικών. 

Μια άλλη παρατήρηση στο λογαριασμό μου που δε μπορώ να καταλάβω είναι σε μια από τις πιστώσεις ΤΕΜ το πρόσημο είναι θετικό δηλ χρεώνουν 14.36 και από κάτω ακριβώς για το ίδιο διάστημα πιστωνουν 37.09.

Προφανως πρόκειται για λάθος σωστά; 

Επίσης καμία ειδοποίηση για τροποποίηση σύμβασης - τιμών. 

Gas-Invoice-2022-05-08-1.png

GasInvoice_2022-05-08_1.pdf 132 kB · 4 downloads

Ακριβώς ο ίδιος λογαριασμός - με την ίδια λογική - ήρθε και σε μένα. 

Στις χρεώσεις διανομής και δυναμικότητας έχει κάποια ποσά που μάλλον είναι αναδρομικά.

Έχω και εγώ μία ''θετική πίστωση ΤΕΜ'' για τον Απρίλιο. Αν είναι δυνατόν...

Δεν γράφει τίποτα για τροποποίηση σύμβασης - τιμών.

Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί η Ζενίθ δεν εφαρμόζει την έκπτωση ΔΕΠΑ για τους μήνες Ιανουάριο - Μάρτιο? Γνωρίζει κανείς τον λόγο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, de_thymamai είπε

Ακριβώς ο ίδιος λογαριασμός - με την ίδια λογική - ήρθε και σε μένα. 

Στις χρεώσεις διανομής και δυναμικότητας έχει κάποια ποσά που μάλλον είναι αναδρομικά.

Έχω και εγώ μία ''θετική πίστωση ΤΕΜ'' για τον Απρίλιο. Αν είναι δυνατόν...

Δεν γράφει τίποτα για τροποποίηση σύμβασης - τιμών.

Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί η Ζενίθ δεν εφαρμόζει την έκπτωση ΔΕΠΑ για τους μήνες Ιανουάριο - Μάρτιο? Γνωρίζει κανείς τον λόγο?

Και εσύ το fix έχεις να φανταστώ με τα 0.026;

Και σε σένα θετική ΤΕΜ; 

Τι είναι αυτό τώρα; 

Επεξ/σία από Mule206
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Mule206 είπε

Και εσύ το fix έχεις να φανταστώ με τα 0.026;

Και σε σένα θετική ΤΕΜ; 

Τι είναι αυτό τώρα; 

Ναι. Ακριβώς τα ίδια..  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε σε εμένα η προειδοποίηση , επίσης ούτε σε εμένα η έκπτωση δεπα,και είχα αφήσει επίτηδες απλήρωτο τον προηγούμενο λογαριασμό 50€, μήπως βάζανε την έκπτωση σε αυτόν,αλλά τίποτα, τώρα τι γίνεται? Γιατί νομίζω ότι μου χρωστούσαν έκπτωση ΤΕΜ κιόλας εκτός από δεπα  για τον προηγούμενο λογαριασμό αν δεν κάνω λάθος ..,

Να πάω σε κάποιο ανοιχτό προγγραμα χωρίς ποινή αποχώρησης τώρα ? Να περιμένω όταν θα λήγει το συμβόλαιο ? 

Λογαριασμος 7/5

Λογαριασμός 7/5

-----

Λογαριασμός 28/2

Λογαριασμός 28/2

Επεξ/σία από scarface5323
Δημοσ.
2 ώρες πριν, de_thymamai είπε

Ναι. Ακριβώς τα ίδια..  

Κάνοντας τα μαθηματικά , τα προσθέτουν ώστε να βγει μηδενική η χρέωση ενέργειας και όχι πιστωτική.
Στους όρους του ΦΕΚ υπάρχει , παρόλα αυτά δεν θυμάμαι αν διευκρινίζεται ότι αφορά μόνο την χρέωση ενέργειας.

Σωστά το κάνουν , παρόλα αυτά θα έπρεπε να βάλουν και την έκπτωση ΔΕΠΑ στους προηγούμενους λογαριασμούς.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tomtsir είπε

Κάνοντας τα μαθηματικά , τα προσθέτουν ώστε να βγει μηδενική η χρέωση ενέργειας και όχι πιστωτική.
Στους όρους του ΦΕΚ υπάρχει , παρόλα αυτά δεν θυμάμαι αν διευκρινίζεται ότι αφορά μόνο την χρέωση ενέργειας.

Σωστά το κάνουν , παρόλα αυτά θα έπρεπε να βάλουν και την έκπτωση ΔΕΠΑ στους προηγούμενους λογαριασμούς.

Η αλήθεια είναι πως έκπτωση ΔΕΠΑ δεν έχω δει πουθενά ακόμα σε σταθερό πρόγραμμα. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Mule206 είπε

Η αλήθεια είναι πως έκπτωση ΔΕΠΑ δεν έχω δει πουθενά ακόμα σε σταθερό πρόγραμμα. 

Είχα στείλει στις προηγούμενες σελίδες , απάντηση από ΔΕΗ για πρόγραμμα GasControl πως τους ήρθε η επιστολή 23/03/2022 και θα πιστωθούν αναδρομικά.

• Like 1
Δημοσ.

4.jpg.b666a5ceea81872303aba04a1cecb312.jpg

Aμερικάνικο αέριο... έπιασε περίπου 250 ευρώ / μεγαβατώρα κι ακόμα δε μπήκε καλοκαίρι. Λογικά θα πάρει και το δικό μας τον ανήφορο.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

4.jpg.b666a5ceea81872303aba04a1cecb312.jpg

Aμερικάνικο αέριο... έπιασε περίπου 250 ευρώ / μεγαβατώρα κι ακόμα δε μπήκε καλοκαίρι. Λογικά θα πάρει και το δικό μας τον ανήφορο.

Ναι τωρα που εκλεισαν οι συμφωνιες πρεπει ν'ανεβει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...