Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε τότε τέλως πάντως αν εσείς επιλέγατε σήμερα ποιο πρόγραμμα θα επιλέγατε απο αυτά χωρίς δέσμευση και ρήτρα αποχώρησης? 😃

Επεξ/σία από tzitzikas2
  • Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. 

Εμείς που πηγάμε δεη σταθερό με 0.5 από μέσα Δεκεμβρίου και το συμβόλαιο λήγει στον Δεκέμβριο του 22 τι κάνουμε? 

Παραμένουμε η υπάρχουν άλλες προτάσεις? 

Έχω καιρό να παρακολουθήσω το γκρουπ. 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, johnnyman είπε

άπειρες προτάσεις , χαμός γίνεται !

3 λεπτά πριν, johnnyman είπε

χάνεις , μπαίνει αβέρτα αναπροσαρμογή στο αναπροσαρμοζόμενο TTF , για άνω των 18 είναι πλέον η φάση

κατέβασε το excel έχω και για φυσικό αέριο πλέον , βάλε τιμή TTF και στο "πρόγραμμά σας" 0,05 και δες τελικές

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

ε τότε τέλως πάντως αν εσείς επιλέγατε σήμερα ποιο πρόγραμμα θα επιλέγατε απο αυτά χωρίς δέσμευση και ρήτρα αποχώρησης? 😃

Περίμενε από Σεπτέμβριο να δεις τι θα γίνει αν δεν το χρειάζεσαι άμεσα  

Δημοσ.
14 ώρες πριν, myst77 είπε

μου ηρθε και εμενα το email απο τη Ζενιθ οτι απο 1/7 θα αλλαξει η τιμη της σταθερης χρεωσης.

Μπορούν να αλλαξουν ορους συμβολαιου μονομερώς; ειχε μικρα γραμματακια που το ελεγε;

Κώδικας Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας (νόμος του κράτους). Μετά το αρχικό 6μηνο της σύμβασης δικαιούνται να κάνουν τροποποιήσεις.

2 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε

το Ηρών GAS HOME/FX  είναι σταθερό πρόγραμμα σωστά?

https://www.heron.gr/media/4ahd0nyw/ειδικοί-όροι-εμπορικού-προγράμματος-gas-home-fx-open.pdf

εδώ δεν αναφέρει κάτι. Κάπως θα πρέπει να το σιγουρέψουμε

Σταθερή χρέωση συν ρήτρα αναπροσαρμογής, δες το excel του κοράκιου... διάβασε παραπάνω ή διάβασε τη 1η-2η σελίδα... έχει γραφτεί από πέρυσι.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Καλησπέρα παιδιά. 

Εμείς που πηγάμε δεη σταθερό με 0.5 από μέσα Δεκεμβρίου και το συμβόλαιο λήγει στον Δεκέμβριο του 22 τι κάνουμε? 

Ευχαριστώ. 

Εγώ έχω μια πρόταση. Κλείνεις εντελώς το φ.α. από Δεκέμβρη και ζεσταίνεσαι αποκλειστικά με ac με το 0,10/0,09 πόσο έχεις σταθερό από ΔΕΗ. Σημειωτέον ότι από Δεκέμβρη εγώ δεν θα έχω ούτε αυτό... κλαψ.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, kirileman είπε

Εγώ έχω μια πρόταση. Κλείνεις εντελώς το φ.α. από Δεκέμβρη και ζεσταίνεσαι αποκλειστικά με ac με το 0,10/0,09 πόσο έχεις σταθερό από ΔΕΗ.

Αυτο.

23 λεπτά πριν, kirileman είπε

Σημειωτέον ότι από Δεκέμβρη εγώ δεν θα έχω ούτε αυτό... κλαψ.

Γιατι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Γιατι?

Συμπληρώνω 2ετία (αλλά θα παίξει σύνδεση με την εγκατάσταση της πεθεράς μου είναι είναι δίπλα και θα έχει το enter για 1 ακόμα χρόνο)

Επεξ/σία από kirileman
  • Sad 1
Δημοσ.

Μόλις πήρα την απάντηση κονσέρβα κι εγώ από Ήρων μέσω ραε. Εννοείται απόρριψη. Επικαλούνται ότι έχουν αναρτηθεί στο σάιτ τους οι ανακοινώσεις για τις αλλαγές. .. ξεπεράσαμε την υποσημειωμα σε λογαριασμο...μου έχουν χρεώσει μέχρι και ρήτρα αποχωρησης .. μετά από άπειρα τηλ και μέιλ, τηλ μου είπαν πως δεν χρειάζεται να το πλήρωση και α θα εκδώσουν νέο λογαριασμό, αλλά εδώ και πόσο τπτ ακομη.

Για μένα μακράν οι χειροτεροι

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Έστειλαν ραβασάκια και σε όσους υπέγραψαν Zeniθ Gas Home Fix με 0.50, πάνε κι αυτοί στο 0.085

Ναι να ειναι ολοι μαζι παρεα.

Δημοσ.

Χαζομάρα κάνουν μιας και η κατανάλωση θα είναι μικρή μέχρι Σεπτέμβριο επομένως θα είχαν πολύ μικρή χασούρα ,

τώρα απλά χάνουν πελάτες , ενώ αν (υποθέτω) οι τιμές πέσουν θα τους κρατούσαν

ίσως καλύτερα για τους πελάτες μιας και μπορούν να φύγουν χωρίς πέναλτι όσοι το επιθυμούν και να πάνε σε αορίστου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, korakios είπε

Χαζομάρα κάνουν μιας και η κατανάλωση θα είναι μικρή μέχρι Σεπτέμβριο επομένως θα είχαν πολύ μικρή χασούρα ,

ίσως καλύτερα για τους πελάτες μιας και μπορούν να φύγουν χωρίς πέναλτι όσοι το επιθυμούν και να πάνε σε αορίστου

Το πρώτο πράγμα που κάνουν οι πελάτες είναι να πάρουν τηλ για παράπονα, γιατί νόμιζαν ότι είχαν εξασφαλισμένη τιμή 2 χρόνια. Θα τους εξηγήσουν λοιπόν πώς έχει η κατάσταση... θα τους προτείνουν να πάνε σε κυμαινόμενο με την ελπίδα να πέσουν οι τιμές, θα τους κάνουν και πρόταση για ρεύμα (το καινούργιο με το 1cent) με dual έκπτωση στο αέριο. 😅

Πίστεψε με, κέρδος θα έχουν. Ο περισσότερος κόσμος δε γνωρίζει καν ότι οι άλλοι πάροχοι έχουν αέριο, νομίζουν ότι είναι μονοπώλειο (Φυσικό Αέριο για Αθήνα και Zenith για Θεσσαλία / Μακεδονία)

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ο περισσότερος κόσμος δε γνωρίζει καν ότι οι άλλοι πάροχοι έχουν αέριο, νομίζουν ότι είναι μονοπώλειο (Φυσικό Αέριο για Αθήνα και Zenith για Θεσσαλία / Μακεδονία)

Σωστο ετσι ειναι.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

Εγώ πιστεύω ότι ήταν εσκεμμένη αυτή η περίοδος διότι λόγω μικρων- μηδενικών κατανάλωσεων πολλοί λίγοι θα ψαχθουν να αποχωρήσουν οπότε περνάνε την αύξηση αναίμακτα που λέμε. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...