Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ghortman είπε

Ναι την εφάρμοσαν στις 25/12/2021.

εδώ μπερδεύτηκα εγώ , 30 μέρες είναι , όχι 60 , 60 είναι στο ρεύμα επομένως άκυρο

3 λεπτά πριν, ghortman είπε

Δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να γράψω  σαν τελικές τιμές.

απλά επισύναψε το λογαριασμό , αλλά φαντάζομαι το έχεις ήδη κάνει

πληροφοριακά , οι τελικές είναι Τιμή Μονάδας €/kw συν ρήτρα

δηλαδή υποτίθεται οτι το μήνα πχ 1/1-31/1 η Προτέργια πλήρωσε για αγορά

0,1396+0,05069 μείον την προμήθεια που γράφει το πρόγραμμα που είσαι

Δημοσ.

Εκ νέου από Ήρων μέσω ραε:

Spoiler

Κατόπιν σχετικής ανακοινώσεως στην ιστοσελίδα της Εταιρείας μας στις 18/10/2021 περί Τροποποίησης Ονομασίας Εμπορικών Προγραμμάτων Προμήθειας ΦΑ FIX https://www.heron.gr/news/heron-anakoinosi-nea-onomasia-fx/ Το απόσπασμα που παρατέθηκε αφορά στις χρεώσεις του εμπορικού προγράμματος όπως προσδιορίζονται στους Ειδικούς Όρους της Σύμβασης Ε3.1 «Ανταγωνιστικές Χρεώσεις». Στους Γενικούς Όρους της Σύμβασης, «Τιμολόγηση και Πληρωμή», και πιο συγκεκριμένα στο άρθρο Γ6.6 διευκρινίζεται το εξής: “Σε περίπτωση κατά την οποία υπάρξει αναβολή, μεταβολή των όρων διεξαγωγής ή/και κατάργηση των τριμηνιαίων ή/και ετήσιων δημοπρασιών φυσικού αερίου από την Δημόσια Επιχείρηση (Δ.ΕΠ.Α), η Οριστική Μοναδιαία Τιμή Εκκίνησης της Εκάστοτε Ετήσιας/Τριμηνιαίας Δημοπρασίας θα αντικατασταθεί από το κόστος προμήθειας φυσικού αερίου του Προμηθευτή, το οποίο θα υπολογίζεται και θα δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Προμηθευτή σε μηνιαία βάση». Επιπροσθέτως, επισημαίνουμε ότι η Πολιτεία, αναγνωρίζοντας την τεράστια αύξηση του ενεργειακού κόστους, αποφάσισε τη σύσταση του Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης με στόχο την επιδότηση στους καταναλωτές μέρους των αυξήσεων των Λογαριασμών Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου. Το Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης συγκεντρώνει έσοδα από τη δημοπράτηση των δικαιωμάτων CO2 και από τον Ειδικό Λογαριασμό που έχει συσταθεί για τη χρηματοδότηση των σταθμών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και ΣΗΘΥΑ (Συμπαραγωγή Ηλεκτρισμού – Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης). Με αυτόν τον τρόπο η Πολιτεία μεταφέρει μέρος των εσόδων που έχουν οδηγήσει στην αύξηση του κόστους παραγωγής της ενέργειας και κατ’ επέκταση στην αύξηση της χονδρεμπορικής τιμής αγοράς στον καταναλωτή. Επίσης, κρίνεται απαραίτητο να διευκρινισθεί ότι ότι η Χρέωση Α.Δ.Α.Φ.Α δεν εφαρμόζεται σε αντικατάσταση της τιμής προμήθειας ΦΑ του προγράμματος αλλά εφαρμόζεται μόνο σε περίπτωση που το άθροισμα της μέσης τιμής του TTF για τη χρονική περίοδο που αφορά ο εκάστοτε Λογαριασμός κυμαίνεται εκτός των ορίων, όπως ειδικότερα και αναλυτικότερα ορίζεται στους Γενικούς Όρους. Επομένως σχετίζεται με τη διακύμανση της τιμής αγοράς του Φυσικού Αερίου, με αποκλειστικό σκοπό την ανάκτηση του χονδρεμπορικού κόστους προμήθειας Φυσικού Αερίου. Δέον να επαναλάβουμε ότι, εφόσον δεν επιθυμείτε την ένταξη της παροχής της σε έτερο πρόγραμμα Φυσικού Αερίου της Εταιρείας μας, επί του οποίου να μην εφαρμόζεται Αναπροσαρμογή Διακύμανσης Αγοράς Φυσικού Αερίου, μπορείτε, κατ’ εξαίρεση, να μεταβείτε σε έτερο Προμηθευτή Φυσικού Αερίου της αρεσκείας της, χωρίς να χρεωθείτε κόστος πρόωρης αποχώρησης. Συνοψίζοντας όλα τα παραπάνω, κρίνεται απαραίτητο να επαναλάβουμε ότι στον Γενικό Όρο Γ6.6 της υπογεγραμμένης από εσάς Αίτησης/Σύμβασης Προμήθειας Φυσικού Αερίου προβλέπεται η χρέωση Δ.ΕΠ.Α. Η Χρέωση Α.Δ.Α.Φ..Α. πραγματοποιήθηκε κατόπιν ενημέρωσης στην ιστοσελίδα της Εταιρείας μας, ως αναφέρθηκε παραπάνω. Ως εκ τούτου, παρακαλείσθε, δεδομένων των υφιστάμενων συνθηκών στον τομέα της ενέργειας και τη μη δυνατής απαλλαγής από την εν λόγω Χρέωση, όπως ολοκληρώσετε το ανάλογο αίτημά σας και στην πλατφόρμα my rae. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση απαιτηθεί επί του θέματος

Τους είχα γραψει ότι  δημοσίευση στο σάιτ τους δεν συνιστά ενημέρωσή .

Παρακαλώ όποιος μπορει να με βοηθήσει πως να το χειριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Makaron1984 είπε

Εκ νέου από Ήρων μέσω ραε:

Απόκρυψη περιεχομένων

Κατόπιν σχετικής ανακοινώσεως στην ιστοσελίδα της Εταιρείας μας στις 18/10/2021 περί Τροποποίησης Ονομασίας Εμπορικών Προγραμμάτων Προμήθειας ΦΑ FIX https://www.heron.gr/news/heron-anakoinosi-nea-onomasia-fx/ Το απόσπασμα που παρατέθηκε αφορά στις χρεώσεις του εμπορικού προγράμματος όπως προσδιορίζονται στους Ειδικούς Όρους της Σύμβασης Ε3.1 «Ανταγωνιστικές Χρεώσεις». Στους Γενικούς Όρους της Σύμβασης, «Τιμολόγηση και Πληρωμή», και πιο συγκεκριμένα στο άρθρο Γ6.6 διευκρινίζεται το εξής: “Σε περίπτωση κατά την οποία υπάρξει αναβολή, μεταβολή των όρων διεξαγωγής ή/και κατάργηση των τριμηνιαίων ή/και ετήσιων δημοπρασιών φυσικού αερίου από την Δημόσια Επιχείρηση (Δ.ΕΠ.Α), η Οριστική Μοναδιαία Τιμή Εκκίνησης της Εκάστοτε Ετήσιας/Τριμηνιαίας Δημοπρασίας θα αντικατασταθεί από το κόστος προμήθειας φυσικού αερίου του Προμηθευτή, το οποίο θα υπολογίζεται και θα δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Προμηθευτή σε μηνιαία βάση». Επιπροσθέτως, επισημαίνουμε ότι η Πολιτεία, αναγνωρίζοντας την τεράστια αύξηση του ενεργειακού κόστους, αποφάσισε τη σύσταση του Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης με στόχο την επιδότηση στους καταναλωτές μέρους των αυξήσεων των Λογαριασμών Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου. Το Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης συγκεντρώνει έσοδα από τη δημοπράτηση των δικαιωμάτων CO2 και από τον Ειδικό Λογαριασμό που έχει συσταθεί για τη χρηματοδότηση των σταθμών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και ΣΗΘΥΑ (Συμπαραγωγή Ηλεκτρισμού – Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης). Με αυτόν τον τρόπο η Πολιτεία μεταφέρει μέρος των εσόδων που έχουν οδηγήσει στην αύξηση του κόστους παραγωγής της ενέργειας και κατ’ επέκταση στην αύξηση της χονδρεμπορικής τιμής αγοράς στον καταναλωτή. Επίσης, κρίνεται απαραίτητο να διευκρινισθεί ότι ότι η Χρέωση Α.Δ.Α.Φ.Α δεν εφαρμόζεται σε αντικατάσταση της τιμής προμήθειας ΦΑ του προγράμματος αλλά εφαρμόζεται μόνο σε περίπτωση που το άθροισμα της μέσης τιμής του TTF για τη χρονική περίοδο που αφορά ο εκάστοτε Λογαριασμός κυμαίνεται εκτός των ορίων, όπως ειδικότερα και αναλυτικότερα ορίζεται στους Γενικούς Όρους. Επομένως σχετίζεται με τη διακύμανση της τιμής αγοράς του Φυσικού Αερίου, με αποκλειστικό σκοπό την ανάκτηση του χονδρεμπορικού κόστους προμήθειας Φυσικού Αερίου. Δέον να επαναλάβουμε ότι, εφόσον δεν επιθυμείτε την ένταξη της παροχής της σε έτερο πρόγραμμα Φυσικού Αερίου της Εταιρείας μας, επί του οποίου να μην εφαρμόζεται Αναπροσαρμογή Διακύμανσης Αγοράς Φυσικού Αερίου, μπορείτε, κατ’ εξαίρεση, να μεταβείτε σε έτερο Προμηθευτή Φυσικού Αερίου της αρεσκείας της, χωρίς να χρεωθείτε κόστος πρόωρης αποχώρησης. Συνοψίζοντας όλα τα παραπάνω, κρίνεται απαραίτητο να επαναλάβουμε ότι στον Γενικό Όρο Γ6.6 της υπογεγραμμένης από εσάς Αίτησης/Σύμβασης Προμήθειας Φυσικού Αερίου προβλέπεται η χρέωση Δ.ΕΠ.Α. Η Χρέωση Α.Δ.Α.Φ..Α. πραγματοποιήθηκε κατόπιν ενημέρωσης στην ιστοσελίδα της Εταιρείας μας, ως αναφέρθηκε παραπάνω. Ως εκ τούτου, παρακαλείσθε, δεδομένων των υφιστάμενων συνθηκών στον τομέα της ενέργειας και τη μη δυνατής απαλλαγής από την εν λόγω Χρέωση, όπως ολοκληρώσετε το ανάλογο αίτημά σας και στην πλατφόρμα my rae. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση απαιτηθεί επί του θέματος

Τους είχα γραψει ότι  δημοσίευση στο σάιτ τους δεν συνιστά ενημέρωσή .

Παρακαλώ όποιος μπορει να με βοηθήσει πως να το χειριστώ

Απόρριψη:

"Η Χρέωση Α.Δ.Α.Φ..Α. πραγματοποιήθηκε κατόπιν ενημέρωσης στην ιστοσελίδα της Εταιρείας μας, ως αναφέρθηκε παραπάνω. Ως εκ τούτου, παρακαλείσθε, δεδομένων των υφιστάμενων συνθηκών στον τομέα της ενέργειας και τη μη δυνατής απαλλαγής από την εν λόγω Χρέωση, όπως ολοκληρώσετε το ανάλογο αίτημά σας και στην πλατφόρμα my rae"

1. Για την ενημέρωση της χρέωσης μέσω της ιστοσελίδας (edit και όχι πριν την υπογραφή) θα κρίνει η ΡΑΕ αν ήταν επαρκής

2. α) Οι δεδομένες συνθήκες της αγοράς δε με αφορούν ως καταναλωτή μιας και υποτίθεται οτι το πρόγραμμα είχε σταθερή χρέωση έτσι όπως το παρουσιάσατε (edit μάλιστα το πρόγραμμα είχε την ονομασία "Fix" υπονοώντας τη σταθερή-Fix χρέωση)  .

β) Αν παρουσιάζατε με σαφήνεια τον τρόπο τιμολόγησης και δίνατε ρεαλιστικό παράδειγμα τελικής τιμής  φυσικά δε θα υπέγραφα το συγκεκριμένο πρόγραμμα . (edit  Σας έχω επανειλημμένα ζητήσει την ηχογράφηση της παρουσίασης του προγράμματος ωστε να φανεί αν έγινε σαφής, διαφανής ,κατανοητή η πραγματική χρέωση του προγράμματος)

Ακόμα και σήμερα στο site σας δεν περιλαμβάνονται οι τελικές τιμές λόγω επιβάρυνσης ΔΑΦΑ και συνεχίζετε να παρουσιάζετε εξωπραγματικές χαμηλές τιμές που καμία σχέση δεν έχουν με αυτές που ρεαλιστικά χρεώνετε. (edit Τουλάχιστον βλέπω οτι έχετε αλλάξει την ονομασία απο Fix σε FX)

3. Για τη μη απαλλαγή της χρέωσης θα αποφασίσει η αρμόδια αρχή και όχι εσείς φυσικά .

Για τους λόγους 1,2,3 δε θα ολοκληρωθεί το αίτημα

και επιπλέον ζητώ τη διαβεβαίωση ενώπιον της ΡΑΕ  οτι όσο εκκρεμεί η αμφισβήτηση δε θα προβείτε σε διακοπή της παροχής λόγω οφειλών του αμφισβητούμενου ποσού

Παρακαλώ τη ΡΑΕ που παρακολουθεί το θέμα να παρέμβει λόγω μη παρουσίαση της χρέωσης ΔΑΦΑ κατα την παρουσίαση του προγράμματος

Άσχετο η αίτηση έγινε τηλεφωνικά ? ζήτησες την ηχογράφηση ? όταν υπέγραψες είχε την ονομασία FIX και όχι FX?

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.

Τηλεφωνικά έγινε ,έχω ζητήσει την ηχογράφηση ,μου απάντησαν μέσω στην πλατφόρμα ραε ότι θα μου στείλουν τις κλήσεις και εργαζονται πάνω σε αυτό.... επανειλημμένα τις έχω ζητήσει.

Είχε την ονομασια Φιξ. 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τον χρόνο που διέθεσες

Επίσης μου έχουν χρεώσει ρήτρα αποχωρησης στον τελικό λογαριασμό, κατόπιν αιτήσεων μέσω  τηλ και μέιλ μου έχουν πει θα την ακυρώσουν, αλλά εδώ και 1.5 μήνα περιμένω. Εντός των επόμενων ημερών μου λένε κάθε φορά

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Makaron1984 είπε

Τηλεφωνικά έγινε ,έχω ζητήσει την ηχογράφηση ,μου απάντησαν μέσω στην πλατφόρμα ραε ότι θα μου στείλουν τις κλήσεις και εργαζονται πάνω σε αυτό.... επανειλημμένα τις έχω ζητήσει.

Είχε την ονομασια Φιξ. 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τον χρόνο που διέθεσες

Επίσης μου έχουν χρεώσει ρήτρα αποχωρησης στον τελικό λογαριασμό, κατόπιν αιτήσεων μέσω  τηλ και μέιλ μου έχουν πει θα την ακυρώσουν, αλλά εδώ και 1.5 μήνα περιμένω. Εντός των επόμενων ημερών μου λένε κάθε φορά

έκανα edit στο προηγούμενο και συμπλήρωσα

όσο για τη ρήτρα αποχώρησης , το Fix είχε δέσμευση στους όρους ? Κανονικά δεν είχε , αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που στέλνουν διαφορετικό πρόγραμμα με 24μηνες δέσμευσης , δες λίγο το συμβόλαιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλαβα  πριν  επίπλέον το εξής 

Spoiler

ανωτέρω παροχή εκπροσωπήθηκε υπό το εμπορικό πρόγραμμα «Double FX Economy Bonus*50 » βάσει της διαδικασίας η οποία προβλέπεται από τη Εταιρεία μας στους ορούς Ε2,1-Ε2,2-Ε2,3 της υπογεγραμμένης συμβαση σας η χρέωσης ρήτρας πρόωρης αποχώρησης. Ωστόσο η εταιρεία μας, συναισθανόμενη τυχόν αναστάτωση που σας δημιουργήθηκε καθως εκ παραδρομής ενημερωθηκατε στην επισυναπτομενη αλληλογραφια ότι δεν έχετε ρητρα πρόωρης αποχώρησης παρόλο που στου ορούς του συμβολαίου αναφέρεται αναλυτικά οτι το προγραμμα εχει χρονικη δεσμευση 24 μηνων η ΗΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. θα προχωρήσουμε κατ’εξαιρεση σε πίστωση του εν λόγω ποσού Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση απαιτηθεί επί του θέματος.

Είχαε επισυνάψεικαι το σκρεενσοτ όπου από το τσατ μου απάντησαν ότι είμαι σε ελευθερο πρόγραμμα χωρίς δέσμευση

Επεξ/σία από Makaron1984
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Makaron1984 είπε

Είχε επισυνάψει και το σκρεενσοτ όπου από το τσατ μου απάντησαν ότι είμαι σε ελευθερο πρόγραμμα χωρίς δέσμευση

κομπλέ , σίγουρα τη ρήτρα αποχώρησης θα την επιστρέψουν μπορείς και να το αναφέρεις οτι ακόμα δεν έχει επιστραφεί

Απλά με προβληματίζει που γράφει FX , αν η σύμβαση έγραφε Fix οκ, αλλιώς αγνόησε στο κείμενο το:

1 ώρα πριν, korakios είπε

μάλιστα το πρόγραμμα είχε την ονομασία "Fix" υπονοώντας τη σταθερή-Fix χρέωση

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Makaron1984 είπε

Fix ήταν, και κάνανε αλλαγή ονομασιας σε fx . Το αναφέρουν σαν τροποποιηση ονομασίας στις18/10/21

Παλιά τους τέχνη κόσκινο.

4.jpg.e22445fd60cd5cea3e82d33f79675d96.jpg

Εκείνη τη περίοδο το TTF είχε πάρει την ανιούσα... μέχρι τότε δεν είχανε χρεώσει ρήτρα αναπροσαρμογής στους έναντι απ'το Fix. Το είχανε πάρει απόφαση ότι θα έβαζαν όλη τη ρήτρα μαζεμένη στους εκκαθαριστικούς του Νοεμβρίου αλλά αν το πρόγραμμα λεγόταν Fix (που παραπέμπει στα σταθερό πρόγραμμα), θα υπήρχε θέμα παραπλάνησης. Οπότε αποφάσισαν να το κάνουν FX.

Πρώτη φορά που είδαμε το "FX" ήταν όταν μερικά παιδιά εδώ στο forum ανέβασαν τους λογαριασμούς. Μετά απ'το πουθενά εμφανίστηκε η ειδοποίηση στις ανακοινώσεις του HΡΩΝ με ημερομηνία 18/10. Δεν υπήρχε αυτή η ανακοίνωση στις 18/10, είμαι 100% σίγουρος. Κοιτούσα τις ανακοινώσεις πολύ συχνά μη τυχόν κι είχα καμιά αλλαγή στους όρους τους ρεύματος.

Είτε φτιάξανε αυτή την ανάρτηση το Νοέμβριο και με κάποιο τρόπο ο διαχειριστής του site την εμφάνισε με ημερομηνία 18/10... είτε το πιο πιθανό την είχαν αναρτήσει απ΄τις 18/10 σε hidden mode, και λίγο πριν βγουν οι εκκαθαριστικοί την εμφάνισαν μαγικά.

Aυτό που ήθελαν να πετύχουν με την αλλαγή ονομασίας από Fix σε FX (δήθεν απ'τις 18/10) ήταν να υποστηρίξουν ότι ασχέτως της ονομασίας του προγράμματος οι όροι παρέμειναν ίδιοι (με ρήτρα αναπροσαρμογής) και οι πελάτες δε διαμαρτυρήθηκαν γιατί ήξεραν τι είχαν υπογράψει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από Ιούνιο 21 ,ο επόμενος εκκαθαριστικός εκδοθηκε τέλη Ιανουαρίου 22. Ούτε καν Νοέμβριο. Για να έρθουν μαζεμένα και να μην φύγουμε τρέχοντας πιο νωρίς . Στους έναντι εννοείται δεν χρεωνανε την Δαφα όπως την ονομάζουν. 

Επεξ/σία από Makaron1984
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μην αναφέρεις την υποσημείωση αλλαγής ονόματος , είναι σε υποσημείωση και δεν την πρόσεξες , μόνο αν τυχών το αναφέρουν 

55 λεπτά πριν, Makaron1984 είπε

Από Ιούνιο 21 ,ο επόμενος εκκαθαριστικός εκδοθηκε τέλη Ιανουαρίου 22. Ούτε καν Νοέμβριο. Για να έρθουν μαζεμένα και να μην φύγουμε τρέχοντας πιο νωρίς . Στους έναντι εννοείται δεν χρεωνανε την Δαφα όπως την ονομάζουν. 

Εννοείται δεν ήταν τυχαίο 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

Μην αναφέρεις την υποσημείωση αλλαγής ονόματος , είναι σε υποσημείωση και δεν την πρόσεξες , μόνο αν τυχών το αναφέρουν 

Εννοείται δεν ήταν τυχαίο 

Δεν υπήρξε υποσημειωση

• Like 1
Δημοσ.

Το κωμικοτραγικό είναι ότι συμφέρει το συγκεκριμένο προς το παρών 

Ίσως η Φυσικό Αεριο να έχει νορμαλ χρεώσεις , δεν ξέρω αν έχει δέσμευση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, korakios είπε

Το κωμικοτραγικό είναι ότι συμφέρει το συγκεκριμένο προς το παρών 

Ίσως η Φυσικό Αεριο να έχει νορμαλ χρεώσεις , δεν ξέρω αν έχει δέσμευση 

Tελικές τιμές για το Φυσικο Αέριο Extra (με την έκπτωση 20%):

Μάρτιος 2022: 0,08545, Απρίλιος: 0,13549

2 χρόνια δέσμευση

*Πολιτική ορθής χρήσης θεωρείται η έκπτωση έως 6€/MWh (καινούργιο αυτό) και η κατανάλωση έως 13MWh ανά 12μηνο (αυτό υπήρχε από παλιά). Για τις επιπλέον KWh κατανάλωσης στην χρέωση δεν υπολογίζεται έκπτωση.

Δηλαδή μετά τις 13000 πληρώνεις στην αρχική τιμή... ενώ μέχρι τις 13000kw δικαιούσαι έκπτωση 20% αλλά μέχρι 78 ευρώ. 😄

Πρώτη φορά βλέπω τέτοια έμμεση ρήτρα αναπροσαρμογής, πραγματικά πανέξυπνο.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Βγήκε και σε μένα ο λογαριασμός ΔΕΗ για το διάστημα 02-03-2022 έως 10-05-2022.

Ποσό -5,94€ με κατανάλωση 4.354 kWh καθώς περιέχει και αναδρομικές μειώσεις ΔΕΠΑ. Η τιμή που έχω είναι 0,05 € /kWh.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...