korakios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, Alastor192 είπε Καλημερα παιδες, Σκεφτομαι να φυγω τρεχοντας απτους απατεωνες της Ζενιθ,ποιο προγραμμα αεριου συνισταται αυτη την στιγμη ? Να παω σε καποιο που δεν εχει ρητρα αποχωρησης ,βλεπωντας μηπως ηρεμησουν τα πραματα σε καποιους μηνες ? αν ήσουν στο flex και σου βάλανε ρήτρα αναπροσαρμογής κάνε τις γνωστές κινήσεις αμφισβήτηση και καταγγελία το ίδιο αν σου πασάρανε τα easy/star σαν σταθερά το μόνο που ξέμεινε χωρίς δέσμευση με "νορμάλ" τιμή (της Elin πλέον έχει αναπροσαρμογή στο TTF εδώ και κανα 2βδόμαδο), είναι του Ηρών FX , με 50€ δώρο ηλεκτρονικής αίτησης , αλλά καθυστερούν αρκετά , επίσης αργούν στην έκδοση εκκαθαριστικού και βάζουν τη ρήτρα μόνο σε εκκαθαριστικό απο Σεπτέμβρη βλέπεις , βέβαια πρέπει να κινηθείς τότε γρήγορα γιατί θα χρειαστείς τελευταίο πρόσφατο λογαριασμό πληρωμένο και θα περιμένεις των Ηρών να εκδώσει όποτε ....
tzitzikas2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Άρα όλοι προτείνετε Ήρων gas FX που δεν έχει δέσμευση σωστά? Και από Σεπτέμβρη βλέπουμε....? Εχει κάποια παγίδα αυτό το πρόγραμμα? Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από tzitzikas2
korakios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Εχει κάποια παγίδα αυτό το πρόγραμμα? τη ρήτρα αν δε γνωρίζεις οτι εφαρμόζει , να ζητήσεις ενημέρωση σε τυχών αλλαγές όρων αποκλειστικά μέσω email/sms και όχι μέσω του site (!) , αν φύγεις νωρίς ζητάνε τα 50€ δώρο πίσω και 2 ώρες πριν, korakios είπε καθυστερούν αρκετά , επίσης αργούν στην έκδοση εκκαθαριστικού και βάζουν τη ρήτρα μόνο σε εκκαθαριστικό απο Σεπτέμβρη βλέπεις , βέβαια πρέπει να κινηθείς τότε γρήγορα γιατί θα χρειαστείς τελευταίο πρόσφατο λογαριασμό πληρωμένο και θα περιμένεις των Ηρών να εκδώσει όποτε .... Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από korakios
marmagia Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 1 hour ago, korakios said: τη ρήτρα αν δε γνωρίζεις οτι εφαρμόζει , να ζητήσεις ενημέρωση σε τυχών αλλαγές όρων αποκλειστικά μέσω email/sms και όχι μέσω του site (!) , αν φύγεις νωρίς ζητάνε τα 50€ δώρο πίσω και Δεν τα δίνουν καν τα 50€ εμένα εκδόθηκαν μόνο 2 λογαριασμοί (ένας έναντι ένας τελικός) και δεν πήρα τίποτα.. μου θύμησες πάλι τον ηρωνα και είχες δεν είχες με σύγχυσες😂 Μαρουσκαααααα, το Εβιάν....
korakios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, marmagia είπε Δεν τα δίνουν καν τα 50€ εμένα εκδόθηκαν μόνο 2 λογαριασμοί (ένας έναντι ένας τελικός) και δεν πήρα τίποτα.. μου θύμησες πάλι τον ηρωνα και είχες δεν είχες με σύγχυσες😂 Μαρουσκαααααα, το Εβιάν.... ηλεκτρονικά την είχες κάνει ? τουλάχιστον σε σένα έγινε η αίτηση , εγώ περιμένω απο πέρυσι 1/2/21 και η 2η ήταν το καλοκαίρι 😂
ekrepali Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 16 λεπτά πριν, marmagia είπε Δεν τα δίνουν καν τα 50€ εμένα εκδόθηκαν μόνο 2 λογαριασμοί (ένας έναντι ένας τελικός) και δεν πήρα τίποτα.. μου θύμησες πάλι τον ηρωνα και είχες δεν είχες με σύγχυσες😂 Μαρουσκαααααα, το Εβιάν.... 12 λεπτά πριν, korakios είπε ηλεκτρονικά την είχες κάνει ? τουλάχιστον σε σένα έγινε η αίτηση , εγώ περιμένω απο πέρυσι 1/2/21 και η 2η ήταν το καλοκαίρι 😂 Ο @HERTHAN πάντως πήρε τρία 50άρικα... μπορεί και παραπάνω. 😅
marmagia Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Ηλεκτρονικά την είχα κάνει και μάλιστα θυμάμαι σε 2 μέρες είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία. Στο ρεύμα τότε πήρα το 50 στο αεριο μπα...και όχι τίποτα άλλο τώρα προβλέπω να υπάρξει κατανάλωση σε αυτό το σπίτι αλλά το πουλάκι του φθηνού my home online πέταξε εξαιτίας του κ@λοαεριου του ηρωνα εκείνη την εποχή. 😂 συγχύστηκα μόλις δευτερη φορά (ειδικά εφόσον δεν είναιΙ μόνιμη κατοικία)😂
ekrepali Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, marmagia είπε Ηλεκτρονικά την είχα κάνει και μάλιστα θυμάμαι σε 2 μέρες είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία. Στο ρεύμα τότε πήρα το 50 στο αεριο μπα... Άνοιξε αίτημα στο myrae καιζήτα το 50άρικο. Γράψε ότι σύμφωνα με τον Κώδικα Προμήθειας Φυσικού Αερίου, Άρθρο 38, παρ2: "Σε περίπτωση υπαιτιότητας του Προμηθευτή, όπως, ενδεικτικά, λόγω λαθών στην τιμολόγηση ή την έκδοση λογαριασμών, ο Προμηθευτής υποχρεούται να προβαίνει σε διόρθωση λογαριασμών παρελθούσης περιόδου, καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της Σύμβασης Προμήθειας και για χρονική περίοδο δύο (2) ετών μετά τη λύση της. Τα ποσά των διορθωτικών χρεώσεων και πιστώσεων καταβάλλονται ατόκως." Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από ekrepali 1
marmagia Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 3 minutes ago, ekrepali said: Άνοιξε αίτημα στο myrae καιζήτα το 50άρικο. Γράψε ότι σύμφωνα με τον Κώδικα Προμήθειας Φυσικού Αερίου, Άρθρο 38, παρ2: "Σε περίπτωση υπαιτιότητας του Προμηθευτή, όπως, ενδεικτικά, λόγω λαθών στην τιμολόγηση ή την έκδοση λογαριασμών, ο Προμηθευτής υποχρεούται να προβαίνει σε διόρθωση λογαριασμών παρελθούσης περιόδου, καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της Σύμβασης Προμήθειας και για χρονική περίοδο δύο (2) ετών μετά τη λύση της. Τα ποσά των διορθωτικών χρεώσεων και πιστώσεων καταβάλλονται ατόκως." Το έκανα ήδη και επιμένω και για την πίστωση ΔΕΠΑ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου. Εκείνοι θα διαφωνήσουν, εγώ θα διαφωνήσω και απλά θα κυλήσει έτσι η ζωή γιατί αυτή τη περίοδο τρώω ξύλο από παντού και δεν έχω μεγάλες αντοχές για τσακωμούς και γκρίνιες 2
tzitzikas2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, korakios είπε τη ρήτρα αν δε γνωρίζεις οτι εφαρμόζει , να ζητήσεις ενημέρωση σε τυχών αλλαγές όρων αποκλειστικά μέσω email/sms και όχι μέσω του site (!) , αν φύγεις νωρίς ζητάνε τα 50€ δώρο πίσω και τη ρήτρα αν δε γνωρίζεις οτι εφαρμόζει <,------ δεν κατάλαβα αυτή την φράση σου, μηπως έχει κάποιο συντακτικό λάθος? Εφαρμόζει ρήτρα στο Ήρων fx ή όχι?
korakios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Spoiler 35 λεπτά πριν, libertini είπε θα ήθελα μια βοήθεια στο excel σας παρακαλώ, διότι μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες όσον αφορά τους υπολογισμούς. Είμαι στο ΚΟΤ -Β λάθος νήμα , είπα σε mod να το μεταφέρει σου απάντησα εκεί 12 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε τη ρήτρα αν δε γνωρίζεις οτι εφαρμόζει <,------ δεν κατάλαβα αυτή την φράση σου, μηπως έχει κάποιο συντακτικό λάθος? Εφαρμόζει ρήτρα στο Ήρων fx ή όχι? εφαρμόζει ρήτρα 1
libertini Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, korakios είπε Απόκρυψη περιεχομένων λάθος νήμα , είπα σε mod να το μεταφέρει σου απάντησα εκεί όντως μου ξέφυγε! με συγχωρείτε κι ευχαριστώ
tzitzikas2 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, korakios είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου λάθος νήμα , είπα σε mod να το μεταφέρει σου απάντησα εκεί εφαρμόζει ρήτρα υπάρχει τέλος πάντων κάποιο πρόγραμμα χωρίς ρήτρα? Που να ξέρεις οτι θα πληρώσεις το σταθερό τιμολόγιο ή το κυμαινόμενο TTF και μόνον.
Makaron1984 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 15 ώρες πριν, marmagia είπε Το έκανα ήδη και επιμένω και για την πίστωση ΔΕΠΑ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου. Εκείνοι θα διαφωνήσουν, εγώ θα διαφωνήσω και απλά θα κυλήσει έτσι η ζωή γιατί αυτή τη περίοδο τρώω ξύλο από παντού και δεν έχω μεγάλες αντοχές για τσακωμούς και γκρίνιες Η έκπτωση ΔΕΠΑ δεν υπήρχε και τους προηγούμενους μήνες; Νοεμβριο, Δεκεμβριο 21?
korakios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε υπάρχει τέλος πάντων κάποιο πρόγραμμα χωρίς ρήτρα? Που να ξέρεις οτι θα πληρώσεις το σταθερό τιμολόγιο ή το κυμαινόμενο TTF και μόνον. ναι κατέβασε το excel της υπογραφής μου , απο τη σειρά 13 και μετά είναι τα προγράμματα βάσει TTF και σταθερό , βάλε κιλοβατώρες που καις ,μάντεψε το TTF του χειμώνα και δες
Προτεινόμενες αναρτήσεις