Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, libertini είπε

Ω ναι! 140... επί 1000 πολλαπλασιάζω!

Όχι καθόλου, είναι πολύ επεξηγηματικό το excel. Με βολεύουν και οι δύο στήλες (Ε+F) για άλλους λόγους η καθεμία. Ευχαριστώ πολύ!

Όντως αν μειωθεί 1000 φορές το TTF, συμφέρει το NRG. 😛

26 λεπτά πριν, korakios είπε

ωραίος , διορθώθηκε

καταγγελία στη Γραμματεία Καταναλωτή για παραπλάνηση

Ωραία προσφορά ε; Βάζουν τους πελάτες να καταργήσουν τα φτηνά Fix πριν τη λήξη τους και να υπογράψουν ρητροπρογράμματα. Μέχρι τον Οκτώβρη που θα βγει εκκαθαριστικός δε θα έχουν πάρει χαμπάρι ότι έχουν υπογράψει ρήτρα αναπροσαρμογής... βασικά επειδή το καλοκαίρι είναι μικρή η κατανάλωση, μπορεί να μη τη βάλουν καθόλου και να τη κουμπώσουν μια και καλή το Γενάρη.

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ωραία προσφορά ε; Βάζουν τους πελάτες να καταργήσουν τα φτηνά Fix πριν τη λήξη τους και να υπογράψουν ρητροπρογράμματα. Μέχρι τον Οκτώβρη που θα βγει εκκαθαριστικός δε θα έχουν πάρει χαμπάρι ότι έχουν υπογράψει ρήτρα αναπροσαρμογής... βασικά επειδή το καλοκαίρι είναι μικρή η κατανάλωση, μπορεί να μη τη βάλουν καθόλου και να τη κουμπώσουν μια και καλή το Γενάρη.

κοίτα , απο τη στιγμή που κανένας δεν κάνει καταγγελία στις "προσφορές" , λογικό είναι να συνεχίζουν

σίγουρα πάντως το κόβω να είναι απο εξωτερικό συνεργάτη και όχι Ζενίθ (εκτός αν αποθρασύνθηκαν τελείως)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

σίγουρα πάντως το κόβω να είναι απο εξωτερικό συνεργάτη και όχι Ζενίθ (εκτός αν αποθρασύνθηκαν τελείως)

Εμένα χτες με πήραν από κινητό απ'τον "Δημόσιο πάροχο αερίου και ρεύματος". 😄

ΔΕΗ ρωτάω; Όχι μου λένε... Φυσικό Αέριο Ελλάδος.

Τους λέω ότι α) η ΔΕΠΑ πλέον δεν είναι πάροχος κι ότι έχει αποσχιστεί η εμπορία απ'τη λιανική και β) δεν ενδιαφέρομαι... και μου απαντάνε "Εσείς χάνετε..." 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Όντως αν μειωθεί 1000 φορές το TTF, συμφέρει το NRG. 😛

Και μετά κατηγορούν τον @korakios για παραπλάνηση που προτείνει ΔΕΗ... 🤣

Επεξ/σία από libertini
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, libertini είπε

Και μετά κατηγορούν τον @korakios για παραπλάνηση που προτείνει ΔΕΗ... 🤣

με τις παλιές τιμές και το έχω αναφέρει ως "αναγκαίο κακό" 😛

14 λεπτά πριν, ekrepali είπε

και μου απαντάνε "Εσείς χάνετε..." 🤣

εκεί θα τσιμπούσα και θα ρωτούσα τι χάνω ακριβώς 😁

Δημοσ.
3 ώρες πριν, korakios είπε

κοίτα , απο τη στιγμή που κανένας δεν κάνει καταγγελία στις "προσφορές" , λογικό είναι να συνεχίζουν

Με ξαναπήρε η ίδια, το σταθερό είναι αυτό 2311229890 και μου είπε ότι σας λέω είναι σταθερό ναι, και ρώτησα σε ποιο προγγραμα θα είμαι δηλαδή,και λέει στο power home max,αλλά πάλι αρνήθηκε να μου τα στείλει με email

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, scarface5323 είπε

Με ξαναπήρε η ίδια, το σταθερό είναι αυτό 2311229890 και μου είπε ότι σας λέω είναι σταθερό ναι, και ρώτησα σε ποιο προγγραμα θα είμαι δηλαδή,και λέει στο power home max,αλλά πάλι αρνήθηκε να μου τα στείλει με email

Πες ότι θες να προχωρήσεις και να σου στείλουν το συμβόλαιο να το υπογράψεις 😂 εκεί θα λέει αλλά από αυτά που σου είπε η υπάλληλος ε οπότε θα τους το τρίψεις στη μουρη

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, scarface5323 είπε

το πρόγραμμα που σου είπε είναι για ρεύμα βασικά 😁

εδώ είσαι

https://www.mindev.gov.gr/καταγγελίες-πολιτών-2/καταγγελίες-προϊόντων-2/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Manolo7 είπε

Πες ότι θες να προχωρήσεις και να σου στείλουν το συμβόλαιο να το υπογράψεις 😂 εκεί θα λέει αλλά από αυτά που σου είπε η υπάλληλος ε οπότε θα τους το τρίψεις στη μουρη

Φοβάμαι μήπως με το ναι,με πετάξουν από αυτό που είμαι τώρα,και μετά αν πω ότι δεν υπογράφω το καινούργιο με βάλουν σε κανένα ελεύθερο ,ξέρω εγώ τους φοβάμαι 

1 λεπτό πριν, korakios είπε

το πρόγραμμα που σου είπε είναι για ρεύμα βασικά 😁

εδώ είσαι

https://www.mindev.gov.gr/καταγγελίες-πολιτών-2/καταγγελίες-προϊόντων-2/

Ρώτησα αν το σταθερό,αφορά και ρεύμα και αέριο και λέει ναι και για τα 2 , επίσης μόνο αν το κάνετε συνδυάστηκα με ρεύμα ,και όταν ρώτησα σε ποιο προγγραμα θα είμαι,λέει στο easy, και μετά λέει στο max και έχανε τα λόγια της 

Επεξ/σία από scarface5323
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, scarface5323 είπε

Ρώτησα αν το σταθερό,αφορά και ρεύμα και αέριο και λέει ναι και για τα 2 , επίσης μόνο αν το κάνετε συνδυάστηκα με ρεύμα ,και όταν ρώτησα σε ποιο προγγραμα θα είμαι,λέει στο easy, και μετά λέει στο max και έχανε τα λόγια της 

δεν έχει νόημα να το συζητάμε παραπάνω , κατάλαβες πρι τίνος πρόκειται

τώρα αν προχωρήσεις σε καταγγελία ή όχι εξαρτάται απο σένα

αν προχωρήσεις και υπάρχουν εξελίξεις , ενημέρωσέ μας :)

• Like 2
Δημοσ.
Στις 22/6/2022 στις 8:48 ΜΜ, ekrepali είπε

2) Ετοιμάζεις το λογαριασμό και τη ταυτότητα σε PDF. Σύνολο κάτω από 3.5 ΜΒ. Κλείνεις adblock. Πάς στο MyRAE... κάνεις νέο αίτημα. Αιτιολογία αμφισβήτηση χρεώσεων. Στο κείμενο θα γράψεις αυτό που θα σου πει ο @korakios.. νομίζω το έχει copy-paste.

Υπάρχει κάπου το κείμενο του @korakios ? δεν μπορώ να το βρω κάπου..

Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστώ πάρα πολύ και τους 2 για τις συμβουλές...

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, bob71 είπε

Υπάρχει κάπου το κείμενο του @korakios ? δεν μπορώ να το βρω κάπου..

όχι , αλλά σου έγραψα τι περίπου να γράψεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Έρχομαι εδώ από προτροπή φίλου γιατί έχω χαθεί με τα πακέτα και τους παρόχους. 

Σύντομα μετακομίζω και θέλω να βάλω ρεύμα και αέριο, και σκεφτομαι ΖΕΝΙΘ. Αν υπάρχει κάποια συμβουλή, ευπρόσδεκτη. 

Επίσης, επειδή θα έχω το σπίτι σαν εταιρική έδρα, και τα εταιρικά πακέτα με ενδιαφέρουν, αν και με μια πρώτη έρευνα που έκανα, νομίζω δεν συμφέρουν.

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, KMavr είπε

Επίσης, επειδή θα έχω το σπίτι σαν εταιρική έδρα, και τα εταιρικά πακέτα με ενδιαφέρουν, αν και με μια πρώτη έρευνα που έκανα, νομίζω δεν συμφέρουν.

δεν συμφέρουν (δε γνωρίζω με επαγγελματικά και αέριο τι παίζει)

13 λεπτά πριν, KMavr είπε

θέλω να βάλω ρεύμα και αέριο, και σκεφτομαι ΖΕΝΙΘ. Αν υπάρχει κάποια συμβουλή, ευπρόσδεκτη. 

όχι double ,σου απαντώ για ρεύμα στο άλλο θέμα (edit έμπλεξα τα τόπικ)
για αέριο κάτι χωρίς δέσμευση , διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και βλέπεις απο Σεπτέμβριο

Επεξ/σία από korakios
λάθος τοπικ & λινκ
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 24/6/2022 στις 5:58 ΜΜ, scarface5323 είπε

Πριν κάπου 2 εβδομάδες με πήραν και εμένα για αυτή την προσφορά. Την είπα να μου στείλει το email πρώτα για να το διαβάσω πριν υπογράψω. Και όπως λες αρνήθηκε να μου το στείλει επειδή είναι τηλεφωνική προσφορά. Το αναλύσαμε ότι η τιμή θα είναι κλειδωμένη 3 λεπτά το αέριο και τρία λεπτά το ρεύμα. Το πρόγραμμα είναι Easy. ΟΚ λέω στείλτε την ταχυδρομικός θα την διαβάσω και αν μου συμφέρει θα την υπογράψω. Όχι μου λέει, ο courier δεν μπορεί να περιμένει τόση ώρα. Κατάλαβα ότι μου λέει παπαριές. Και τώρα εδώ και μία εβδομάδα ο καημένος κούριερ δεν μπορεί να με βρει. Και μάλλον δεν θα με βρει ποτέ. Και όλα αυτά εξαιτίας του καλού το forum που καθόμαστε. Κάθε μέρα πέφτουν από 3 ,4 τηλέφωνα. Κάποια στιγμή θα το σηκώσω και θα γίνει το έλα να δεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...