korakios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, temis83 είπε Κάθε μέρα πέφτουν από 3 ,4 τηλέφωνα. Κάποια στιγμή θα το σηκώσω και θα γίνει το έλα να δεις. Στις 24/6/2022 στις 6:05 ΜΜ, korakios είπε εδώ είσαι https://www.mindev.gov.gr/καταγγελίες-πολιτών-2/καταγγελίες-προϊόντων-2/
temis83 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 18 λεπτά πριν, korakios είπε Με λίγα λόγια θα γράψω ότι με επιβεβαίωσε ,ότι η τιμή θα είναι σταθερή και κλειδωμένη, και από την άλλη δεν ανέφερε καν γεια την ρήτρα;
korakios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, temis83 είπε Με λίγα λόγια θα γράψω ότι με επιβεβαίωσε ,ότι η τιμή θα είναι σταθερή και κλειδωμένη, και από την άλλη δεν ανέφερε καν γεια την ρήτρα; ναι και οτι δε σου στέλναν τη σύμβαση . (παραπλανητικές τακτικές, μη διαφάνεια κτλ) 1
sotoir92 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Καλημέρα. Έχω myHomeOnline με 0.17 λεπτά (τον Φεβρουάριο) και πρόλαβα στο τσακ gasControl στα 0.05 (τον Μάρτιο-Απρίλιο). To πρώτο πρόβλημα είναι με το gasControl.. δεν έγινε ακόμη η μετάβαση από πάροχο zenith σε ΔΕΗ. Είναι ακόμη σε αναμονή.. υπήρχε κόλλημα με τα δικαιολογητικά. Τώρα που ξεκόλλησε και είναι να ολοκληρωθεί η μεταφορά, προέκυψε δεύτερο πρόβλημα... με τον σπιτονοικύρη! Οπότε και μετακομίζουμε. Βρήκαμε σπίτι. Μίλησα στο τηλ. με ΔΕΗ και μου λέει πως ούτε το το ρεύμα ούτε το αέριο μεταφέρονται. (εννοώ τα προγράμματα με τις συγκεκριμένες καλές τιμές που έκλεισα). Πρέπει να κάνω νέες αιτήσεις και εννοείται με νέες τιμές. Αν έχετε κάποια συμβουλή, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Manolo7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 21 λεπτά πριν, sotoir92 είπε Καλημέρα. Έχω myHomeOnline με 0.17 λεπτά (τον Φεβρουάριο) και πρόλαβα στο τσακ gasControl στα 0.05 (τον Μάρτιο-Απρίλιο). To πρώτο πρόβλημα είναι με το gasControl.. δεν έγινε ακόμη η μετάβαση από πάροχο zenith σε ΔΕΗ. Είναι ακόμη σε αναμονή.. υπήρχε κόλλημα με τα δικαιολογητικά. Τώρα που ξεκόλλησε και είναι να ολοκληρωθεί η μεταφορά, προέκυψε δεύτερο πρόβλημα... με τον σπιτονοικύρη! Οπότε και μετακομίζουμε. Βρήκαμε σπίτι. Μίλησα στο τηλ. με ΔΕΗ και μου λέει πως ούτε το το ρεύμα ούτε το αέριο μεταφέρονται. (εννοώ τα προγράμματα με τις συγκεκριμένες καλές τιμές που έκλεισα). Πρέπει να κάνω νέες αιτήσεις και εννοείται με νέες τιμές. Αν έχετε κάποια συμβουλή, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σωστά σου είπαν ότι δεν μεταφέρονται. Κρίμα γιατί με 0.05 στο αέριο θα την περνούσες λουκούμι το χειμώνα που μας έρχεται. Τώρα πας σε κυμαινόμενα και σε ρεύμα και σε αέριο, σε ρεύμα μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τη ρήτρα και σε αέριο σε κυμαινόμενο χωρίς ρήτρα πρόωρης αποχώρησης μήπως προκύψει κάτι καλύτερο μέχρι Σεπτέμβρη Οκτώβρη,οπως ελπίζουμε και εμείς δηλαδή.
Alastor192 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Καλησπερα παιδες, οπως καταλαβαινω η φαση ειναι κυμαινομενο στο αεριο μεχρι να δουμε τι παιζει απο αρχες φθινοπωρου. Μια γρηγορη ερωτηση,αυτη την στιγμη ποιο ειναι το οικονομικοτερο κυμαινομενο πακετο χωρις ρητρα αποχωρησης ? Επισης,εχω την δυνατοτητα να παω σε αλλη εταιρεια φυσικου αεριου χωρις να πληρωσω τους τελευταιους λογαριασμους τους οποιους αμφισβητω με την Ζενιθ ? (τρεχει ηδη σε πολλαπλα μετωπα αυτο,οπως ραε αλλα και με εξωδικη επιστολη μεσω δικ. επιμελητη και περιμενω να δω που θα καταληξει )
korakios Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 18 λεπτά πριν, Alastor192 είπε Μια γρηγορη ερωτηση,αυτη την στιγμη ποιο ειναι το οικονομικοτερο κυμαινομενο πακετο χωρις ρητρα αποχωρησης ? Ηρών FX , κατέβασε το excel της υπογραφής μου και παίξε με τιμές TTF 20 λεπτά πριν, Alastor192 είπε Επισης,εχω την δυνατοτητα να παω σε αλλη εταιρεια φυσικου αεριου χωρις να πληρωσω τους τελευταιους λογαριασμους τους οποιους αμφισβητω με την Ζενιθ ? (τρεχει ηδη σε πολλαπλα μετωπα αυτο,οπως ραε αλλα και με εξωδικη επιστολη μεσω δικ. επιμελητη και περιμενω να δω που θα καταληξει ) εδώ χλωμό , σίγουρα θα σου ζητήσουν πρόσφατο πληρωμένο λογαριασμό αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα αν τρέχει αμφισβήτηση στη ΡΑΕ (ή ΣτΚ) , πχ να πλήρωνες το μέρος του ποσού χωρίς τη ρήτρα
Giannis Vs Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Παίδες καλησπέρα. Ήρθε ο πρώτος λογαριασμός αερίου από τη ΔΕΗ. Ρίξτε μια ματιά. Σας φαίνονται όλα οκ; Επίσης τι κάνουμε τώρα που καταργούνται οι ρήτρες αναπροσαρμογής. Παραμένουμε ΔΕΗ ή αλλάζουμε; Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από Giannis Vs
korakios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Giannis Vs είπε Επίσης τι κάνουμε τώρα που καταργούνται οι ρήτρες αναπροσαρμογής 1. αφορά ρεύμα και όχι αέριο 2. δεν καταργείται καμία ρήτρα , συνέχεια απο εκεί και μετά για να καταλάβεις τι θα παίξει (αγνόησε κάτι συζητήσεις με τον rus) και καλό διάβασμα 1
Giannis Vs Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 31 λεπτά πριν, korakios είπε 1. αφορά ρεύμα και όχι αέριο 2. δεν καταργείται καμία ρήτρα , συνέχεια απο εκεί και μετά για να καταλάβεις τι θα παίξει (αγνόησε κάτι συζητήσεις με τον rus) και καλό διάβασμα Ευχαριστώ για την πληροφορία! Μπήκα τα είδα και μου πέσαν τ' αυτιά 😃😃 Τον λογαριασμό πως τον είδες; Όλα οκ;
korakios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, Giannis Vs είπε Τον λογαριασμό πως τον είδες; Όλα οκ; καιρο είχα να τον δω , ψήλωσε ρε συ 😁
Giannis Vs Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Άλλη μια ερώτηση. Είχε κάπου στο site της η Zenith γιατί ψάχνω και δεν το βρίσκω ότι στα κυμαινόμενα προγράμματα και εν προκειμένου στο Gas Central Flex δεν υπάρχει τέλος πρόωρης λύσης;
korakios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, Giannis Vs είπε Άλλη μια ερώτηση. Είχε κάπου στο site της η Zenith γιατί ψάχνω και δεν το βρίσκω ότι στα κυμαινόμενα προγράμματα και εν προκειμένου στο Gas Central Flex δεν υπάρχει τέλος πρόωρης λύσης; https://zenith.gr/el/support/faqs/ Spoiler 1
macgyver3 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Στις 10/5/2022 στις 4:36 ΜΜ, chrisnaruto είπε Καλησπέρα σε όλους, πρώην πελάτης ζενίθ και νυν πελάτης δεη. Σήμερα μου έστειλε η ζενιθ τον τελευταίο λογαριασμό σύμφωνα με την μέτρηση που πήρε ο υπάλληλος της ΕΔΑ όταν άλλαξα παροχο. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αν ξέρει γιατί χρεώνει "χρέωση ενέργειας διανομής" με ημερομηνίες κανονικά στην αρχή και από κάτω χωρίς να αναγράφει ημερομηνίες; Όπως το ίδιο κάνει και στην "χρέωση δυναμικοτητας διανομής". Ευχαριστώ εκ των προτέρων @chrisnaruto τελικά με τον λογαριασμό τι έκανες, τον πλήρωσες ?
dumakos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα στην παρέα. μια βοήθεια για να μπορέσω να επιλέξω. Επειδή γενικά οι καταναλώσεις μας σαν οικογένεια κυμαίνονται σε πολύ καλά επίπεδα και λέω να συνεχίσω στην ζενίθ το πρόγραμμα στο ρεύμα είναι το power home max με χρέωση 0,0857/kwh που με τις εκπτώσιες dual energy πέφτει λίγο πιο κάτω και εδώ έρχεται το δίλλημα τι να επιλέξω για ρεύμα gas home easy ή gas home star. Ποιο νομίζετε ότι με συμφέρει περισσότερο Για την ίστορία ήμουνα στο gas home fix που έληξε στις 20 Ιουνίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις