Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, korakios είπε

Με λίγα λόγια θα γράψω ότι με επιβεβαίωσε ,ότι η τιμή θα είναι σταθερή και κλειδωμένη, και από την άλλη δεν ανέφερε καν γεια την ρήτρα;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, temis83 είπε

Με λίγα λόγια θα γράψω ότι με επιβεβαίωσε ,ότι η τιμή θα είναι σταθερή και κλειδωμένη, και από την άλλη δεν ανέφερε καν γεια την ρήτρα;

ναι και οτι δε σου στέλναν τη σύμβαση . (παραπλανητικές τακτικές, μη διαφάνεια κτλ)

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω myHomeOnline με 0.17 λεπτά (τον Φεβρουάριο) και πρόλαβα στο τσακ gasControl στα 0.05 (τον Μάρτιο-Απρίλιο). To πρώτο πρόβλημα είναι με το gasControl.. δεν έγινε ακόμη η μετάβαση από πάροχο zenith σε ΔΕΗ. Είναι ακόμη σε αναμονή.. υπήρχε κόλλημα με τα δικαιολογητικά. Τώρα που ξεκόλλησε και είναι να ολοκληρωθεί η μεταφορά, προέκυψε δεύτερο πρόβλημα... με τον σπιτονοικύρη! Οπότε και μετακομίζουμε. Βρήκαμε σπίτι. Μίλησα στο τηλ. με ΔΕΗ και μου λέει πως ούτε το το ρεύμα ούτε το αέριο μεταφέρονται. (εννοώ τα προγράμματα με τις συγκεκριμένες καλές τιμές που έκλεισα). Πρέπει να κάνω νέες αιτήσεις και εννοείται με νέες τιμές. Αν έχετε κάποια συμβουλή, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, sotoir92 είπε

Καλημέρα. Έχω myHomeOnline με 0.17 λεπτά (τον Φεβρουάριο) και πρόλαβα στο τσακ gasControl στα 0.05 (τον Μάρτιο-Απρίλιο). To πρώτο πρόβλημα είναι με το gasControl.. δεν έγινε ακόμη η μετάβαση από πάροχο zenith σε ΔΕΗ. Είναι ακόμη σε αναμονή.. υπήρχε κόλλημα με τα δικαιολογητικά. Τώρα που ξεκόλλησε και είναι να ολοκληρωθεί η μεταφορά, προέκυψε δεύτερο πρόβλημα... με τον σπιτονοικύρη! Οπότε και μετακομίζουμε. Βρήκαμε σπίτι. Μίλησα στο τηλ. με ΔΕΗ και μου λέει πως ούτε το το ρεύμα ούτε το αέριο μεταφέρονται. (εννοώ τα προγράμματα με τις συγκεκριμένες καλές τιμές που έκλεισα). Πρέπει να κάνω νέες αιτήσεις και εννοείται με νέες τιμές. Αν έχετε κάποια συμβουλή, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Σωστά σου είπαν ότι δεν μεταφέρονται. Κρίμα γιατί με 0.05 στο αέριο θα την περνούσες λουκούμι το χειμώνα που μας έρχεται. Τώρα πας σε κυμαινόμενα και σε ρεύμα και σε αέριο, σε ρεύμα μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τη ρήτρα και σε αέριο σε κυμαινόμενο χωρίς ρήτρα πρόωρης αποχώρησης μήπως προκύψει κάτι καλύτερο μέχρι Σεπτέμβρη Οκτώβρη,οπως ελπίζουμε και εμείς δηλαδή. 

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες,

οπως καταλαβαινω η φαση ειναι κυμαινομενο στο αεριο μεχρι να δουμε τι παιζει απο αρχες φθινοπωρου. Μια γρηγορη ερωτηση,αυτη την στιγμη ποιο ειναι το οικονομικοτερο κυμαινομενο πακετο χωρις ρητρα αποχωρησης ?  

Επισης,εχω την δυνατοτητα να παω σε αλλη εταιρεια φυσικου αεριου χωρις να πληρωσω τους τελευταιους λογαριασμους τους οποιους αμφισβητω με την Ζενιθ ?  (τρεχει ηδη σε πολλαπλα μετωπα αυτο,οπως ραε αλλα και με εξωδικη επιστολη μεσω δικ. επιμελητη και περιμενω να δω που θα καταληξει )

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Alastor192 είπε

Μια γρηγορη ερωτηση,αυτη την στιγμη ποιο ειναι το οικονομικοτερο κυμαινομενο πακετο χωρις ρητρα αποχωρησης ?  

Ηρών FX , κατέβασε το excel της υπογραφής μου και παίξε με τιμές TTF

20 λεπτά πριν, Alastor192 είπε

Επισης,εχω την δυνατοτητα να παω σε αλλη εταιρεια φυσικου αεριου χωρις να πληρωσω τους τελευταιους λογαριασμους τους οποιους αμφισβητω με την Ζενιθ ?  (τρεχει ηδη σε πολλαπλα μετωπα αυτο,οπως ραε αλλα και με εξωδικη επιστολη μεσω δικ. επιμελητη και περιμενω να δω που θα καταληξει )

εδώ χλωμό , σίγουρα θα σου ζητήσουν πρόσφατο πληρωμένο λογαριασμό αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα αν τρέχει αμφισβήτηση στη ΡΑΕ (ή ΣτΚ)  , πχ να πλήρωνες το μέρος του ποσού χωρίς τη ρήτρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες καλησπέρα. Ήρθε ο πρώτος λογαριασμός αερίου από τη ΔΕΗ. Ρίξτε μια ματιά. Σας φαίνονται όλα οκ; 

Επίσης τι κάνουμε τώρα που καταργούνται οι ρήτρες αναπροσαρμογής. Παραμένουμε ΔΕΗ ή αλλάζουμε;

CamScanner 06-27-2022 22.38_2.jpg

Επεξ/σία από Giannis Vs
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Giannis Vs είπε

Επίσης τι κάνουμε τώρα που καταργούνται οι ρήτρες αναπροσαρμογής

1. αφορά ρεύμα και όχι αέριο

2. δεν καταργείται καμία ρήτρα , συνέχεια απο εκεί και μετά για να καταλάβεις τι θα παίξει 

(αγνόησε κάτι συζητήσεις με τον rus) και καλό διάβασμα :)

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, korakios είπε

1. αφορά ρεύμα και όχι αέριο

2. δεν καταργείται καμία ρήτρα , συνέχεια απο εκεί και μετά για να καταλάβεις τι θα παίξει 

(αγνόησε κάτι συζητήσεις με τον rus) και καλό διάβασμα :)

Ευχαριστώ για την πληροφορία! Μπήκα τα είδα και μου πέσαν τ' αυτιά 😃😃

Τον λογαριασμό πως τον είδες; Όλα οκ;

Δημοσ.

Άλλη μια ερώτηση. Είχε κάπου στο site της η Zenith γιατί ψάχνω και δεν το βρίσκω ότι στα κυμαινόμενα προγράμματα και εν προκειμένου στο Gas Central Flex δεν υπάρχει τέλος πρόωρης λύσης;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Giannis Vs είπε

Άλλη μια ερώτηση. Είχε κάπου στο site της η Zenith γιατί ψάχνω και δεν το βρίσκω ότι στα κυμαινόμενα προγράμματα και εν προκειμένου στο Gas Central Flex δεν υπάρχει τέλος πρόωρης λύσης;

https://zenith.gr/el/support/faqs/

Spoiler

image.png.eedd5bf6bae64e5b4f57f88219381417.png

• Like 1
Δημοσ.
Στις 10/5/2022 στις 4:36 ΜΜ, chrisnaruto είπε

Καλησπέρα σε όλους, πρώην πελάτης ζενίθ και νυν πελάτης δεη. Σήμερα μου έστειλε η ζενιθ τον τελευταίο λογαριασμό σύμφωνα με την μέτρηση που πήρε ο υπάλληλος της ΕΔΑ όταν άλλαξα παροχο. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αν ξέρει γιατί χρεώνει "χρέωση ενέργειας διανομής" με ημερομηνίες κανονικά στην αρχή και από κάτω χωρίς να αναγράφει ημερομηνίες; Όπως το ίδιο κάνει και στην "χρέωση δυναμικοτητας διανομής". 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Screenshot_20220510_162951.jpg

@chrisnaruto τελικά με τον λογαριασμό τι έκανες, τον πλήρωσες ?

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.

μια βοήθεια για να μπορέσω να επιλέξω.

Επειδή γενικά οι καταναλώσεις μας σαν οικογένεια κυμαίνονται σε πολύ καλά επίπεδα και λέω να συνεχίσω στην ζενίθ

το πρόγραμμα στο ρεύμα είναι το power home max με χρέωση 0,0857/kwh που με τις εκπτώσιες dual energy πέφτει λίγο πιο κάτω και εδώ έρχεται το δίλλημα τι να επιλέξω για ρεύμα 

gas home easy ή gas home star.

Ποιο νομίζετε ότι με συμφέρει περισσότερο

Για την ίστορία ήμουνα στο gas home fix που έληξε στις 20 Ιουνίου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...