Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Μόνο με 10 λεπτά την kwh επιδότηση θα παλεύεται το ΦΑ την επόμενη σεζόν. 1
ekrepali Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dparliar είπε Επειδη ειναι η πρωτη φορα που μπαινω στη διαδικασια να συγκρινω προσφορες, μπορει κανεις να μου δωσει μια γενικη κατευθυνση? Ποια απο τις 2 φαινεται πιο οικονομικη? Επιστολή Double Energy Home FLEX + ELPEDISON FREE.docx 965 kB · 8 downloads gas_home_easy.pdf 292 kB · 4 downloads Δεν υπάρχει πλέον οικονομικό αέριο... όλα είναι πανάκριβα. "Φτηνότερο" το ΗΡΩΝ FX και το Gas Benefit της ΔΕΗ αλλά ό,τι κι αν βάλεις, μιλάμε για 8πλάσιες τιμές απ'το φυσιολογικό (και μπορεί να ανέβει κι άλλο το χειμώνα). Αν κάψεις αέριο για θέρμανση ετοιμάσου να πληρώσεις μερικά χιλιάρικα. Και ζεστό νερό με γρήγορες κινήσεις μπαίνεις-βγαίνεις και μίξη με κρύο για να γίνει χλιαρό. Εγώ το σκέφτομαι σοβαρά να κάνω με κρύο το χειμώνα, τόσο τσιγγούνης μιλάμε. 😄 Ρεύμα στο άλλο θέμα, υπομονή μέχρι 10/7 να βγούνε τα νέα τιμολόγια. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από ekrepali
korakios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Σημαντική είδηση , γινόταν μεγάλες μάχες όλο το διάστημα με τους "οικολόγους" https://gr.euronews.com/my-europe/2022/07/06/eyrokoinoboylio-prasines-oi-ependyseis-se-fysiko-aerio-kai-pyrhnikh-energeia 2
alkistismenelaos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 παιδιά μήπως να πάω στη δεη?? και να βάλω το σταθερο???
akiskar123 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια... Ειμαι στην ζενιθ...με τιμολογιο χωρις δεσμευση,το εχω εδω και πολλα χρονια πριν βγουν τα 2ετη συμβολαια κλπ,επειδη βλεπω οτι πλεον και το καλοκαιρι θα πληρωνω 70-80€ σκεφτηκα να παω στην ΔΕΗ μιας κ απ οτι βλεπω τα προγραμματα της ειναι χωρις εγγυηση και οι τιμες ειναι πανω κατω ιδιες... Στην ζενιθ εχω εγγυηση 167€ οποτε σκεφτηκα εαν μπορω να πληρωσω το τρεχων λογαριασμο της ζενιθ με την εγγυηση και να παω στην ΔΕΗ που ειναι χωρις... Προτασεις ευπροσδεκτες. Ευχαριστω Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από akiskar123
ekrepali Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 30 λεπτά πριν, akiskar123 είπε Καλησπερα παιδια... Ειμαι στην ζενιθ...με τιμολογιο χωρις δεσμευση,το εχω εδω και πολλα χρονια πριν βγουν τα 2ετη συμβολαια κλπ,επειδη βλεπω οτι πλεον και το καλοκαιρι θα πληρωνω 70-80€ σκεφτηκα να παω στην ΔΕΗ μιας κ απ οτι βλεπω τα προγραμματα της ειναι χωρις εγγυηση και οι τιμες ειναι πανω κατω ιδιες... Στην ζενιθ εχω εγγυηση 167€ οποτε σκεφτηκα εαν μπορω να πληρωσω το τρεχων λογαριασμο της ζενιθ με την εγγυηση και να παω στην ΔΕΗ που ειναι χωρις... Προτασεις ευπροσδεκτες. Ευχαριστω Αν πας ΔΕΗ Benefit θα κερδίσεις ελάχιστα στις τιμές πχ τον Μάιο θα πλήρωνες 0.098 αντί για 0.11 και θα είσαι δεσμευμένος 2 χρόνια. Δηλαδή το κέρδος σου απ'το ζεστό νερό θα είναι της τάξης των 5-10 ευρώ το χρόνο. ΗΡΩΝ FX περίπου τα ίδια, θα είσαι αορίστου... έχουν αναφερθεί τα προβλήματα με τις λάθος και καθυστερημένες τιμολογήσεις. Δε ξέρω λοιπόν κατά πόσο αξίζει να μπεις στο κόπο αν σκοπεύεις να καις μόνο ζεστό νερό. Την εγγύηση των 167 ευρώ μπορείς να τη πάρεις πίσω αν βάλεις πάγια εντολή (όσο την έχεις ενεργή θα έχεις μηδενική εγγύηση).
Alastor192 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Αξιζει κανενα σταθερο με χαμηλη ρητρα αποχωρησης ? Δλδ να κλεισουμε κανα καλο σταθερο και αν βγει καμια χρυση ευκαιρια λεμε τωρα πληρωνουμε 50-60 ευρω και την κοπαναμε. Ουτως η αλλως μιλαμε για μεγαλα νουμερα πλεον
ekrepali Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Alastor192 είπε Αξιζει κανενα σταθερο με χαμηλη ρητρα αποχωρησης ? Δλδ να κλεισουμε κανα καλο σταθερο και αν βγει καμια χρυση ευκαιρια λεμε τωρα πληρωνουμε 50-60 ευρω και την κοπαναμε. Ουτως η αλλως μιλαμε για μεγαλα νουμερα πλεον Ωχ, στο θέμα του αερίου είμαστε; 😄 edit: Το μόνο σταθερό που έχει τιμή χαμηλότερη απ'τα κυμαινόμενα είναι το Gas Control της ΔΕΗ με 0.12... δεν το λες και φτηνό αλλά τα κυμαινόμενα πλέον έχουν φτάσει 0.13 - 0.16. Η ρήτρα είναι 100ευρώ πριν το 6μηνο, 50 ευρώ μετά το 6μηνο. @korakios Έχεις πουθενά τα ΦΕΚ για τις επιδοτήσεις αερίου; Απ'όσο θυμάμαι θα δώσουν 0.02 ΤΕΜ και 0.02 ΔΕΠΑ για Μάιο και Ιούνιο; Επίσης τον Ιούλιο τι παίζει... μόνο για τα επαγγελματικά γράφουν στις ειδήσεις. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από ekrepali
korakios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 28 λεπτά πριν, Alastor192 είπε Αξιζει κανενα σταθερο με χαμηλη ρητρα αποχωρησης ? πλην της ΔΕΗ δεν υπάρχει κανένα σταθερό παρα μόνο με ρήτρα αναπροσαρμογής σε σταθερή αρχική τιμή ή χειρότερα με ρήτρα αναπροσαρμογής πάνω στο TTF κατέβασε το excel της υπογραφής μου Spoiler @ekrepali στο θέμα αερίου είμαστε 😁
ekrepali Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, korakios είπε Απόκρυψη περιεχομένων @ekrepali στο θέμα αερίου είμαστε 😁 Ναι σε πρόλαβα στο νήμα. Ρίξε μια ματιά και στο άλλο που σου έγραψα. Πάλι λεφτά θα πάρουμε; 😅
akiskar123 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 48 λεπτά πριν, ekrepali είπε Δε ξέρω λοιπόν κατά πόσο αξίζει να μπεις στο κόπο αν σκοπεύεις να καις μόνο ζεστό νερό. Την εγγύηση των 167 ευρώ μπορείς να τη πάρεις πίσω αν βάλεις πάγια εντολή (όσο την έχεις ενεργή θα έχεις μηδενική εγγύηση). Οχι δεν θα ειναι μονο για ζεστο νερο αλλα κ για θερμανση το χειμωνα...αυτο με την εγγυηση παλι τι φαση...για να την παρω πισω πλεον πρεπει ν εχω παγια εντολη?δεν υπηρχε τετοιος ορος τοτε οταν ειχα κανει την αιτηση...2013 μιλαμε...
korakios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, ekrepali είπε @korakios Έχεις πουθενά τα ΦΕΚ για τις επιδοτήσεις αερίου; Απ'όσο θυμάμαι θα δώσουν 0.02 ΤΕΜ και 0.02 ΔΕΠΑ για Μάιο και Ιούνιο; ναι, για ΤΕΜ , αλλά της ΔΕΠΑ κλασσικά δεν αναφέρεται σε κανένα ΦΕΚ (σημερινό φρέσκο πράγμα) , μάλλον θα πρέπει να κρατώ αρχείο απο ειδήσεις 38 λεπτά πριν, ekrepali είπε Επίσης τον Ιούλιο τι παίζει... μόνο για τα επαγγελματικά γράφουν στις ειδήσεις. μάλλον δεν παίζει για οικιακά , δεν ανακοίνωσαν κάτι και αν βγει ΦΕΚ θα βγει τον Αύγουστο για τον Ιούλιο 15 λεπτά πριν, akiskar123 είπε Οχι δεν θα ειναι μονο για ζεστο νερο αλλα κ για θερμανση το χειμωνα... για χειμώνα δε νομίζω να συμφέρει να κάψεις αέριο γενικότερα πλην για κανα διβδόμαδο σε παγετούς 17 λεπτά πριν, akiskar123 είπε .αυτο με την εγγυηση παλι τι φαση...για να την παρω πισω πλεον πρεπει ν εχω παγια εντολη?δεν υπηρχε τετοιος ορος τοτε οταν ειχα κανει την αιτηση...2013 μιλαμε... η εγγύηση είναι το τελευταίο που πρέπει να σε απασχολεί , ρώτα στο support , πάντως να παρακολουθείς το θέμα μπας και παίξει κανα καλό πρόγραμμα να βγει ο χειμώνας Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από korakios 1
korakios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, alkistismenelaos είπε παιδιά μήπως να πάω στη δεη?? και να βάλω το σταθερο??? 8 ώρες πριν, korakios είπε συνέχεια εκεί διαβάζοντας 10 τελευταίες σελίδες https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/?do=getNewComment δεν υπάρχει απάντηση και θα το καταλάβεις ο ίδιος όταν διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες
akiskar123 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, korakios είπε η εγγύηση είναι το τελευταίο που πρέπει να σε απασχολεί , ρώτα στο support , πάντως να παρακολουθείς το θέμα μπας και παίξει κανα καλό πρόγραμμα να βγει ο χειμώνας 170€ ειναι η εγγυηση που εχω στην ζενιθ,εαν ειναι να παω στην ΔΕΗ γιατι να μην γλυτωσω 170€... Γενικα σε παρακαλουθω,εκανα το home online του νοεμβριου,απλα με το αεριο δεν ειχα ψαξει..γι αυτο ρωτησα! Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από akiskar123
Προτεινόμενες αναρτήσεις