Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά τα ευχάριστα νέα να ενταχθούν "πράσινα" το φυσικό αέριο και πυρηνική ενέργεια στην Ε.Ε. , πάμε σε ακόμα πιο σημαντική έκπληξη , θα ξεκινήσει η κατασκευή του East Med 

https://energypress.gr/news/prokiryhthikan-oi-diagonismoi-kataskeyis-toy-hersaioy-tmimatos-toy-east-med-fetos-i-teliki

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kpaleogiannis είπε

Επειδή πρέπει να βάλω ΤΩΡΑ αεριο στο καινουριο μου σπίτι κατεληξα σε ΔΕΗ σταθερό... Ο Θεός μαζί μας αδερφια!

δεν υπάρχει σωστή και λάθος επιλογή, έτσι κι αλλιώς δεν ξέρουμε τι θα παίξει το χειμώνα

το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν καις αέριο για θέρμανση με τέτοιες τιμές

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kpaleogiannis είπε

Επειδή πρέπει να βάλω ΤΩΡΑ αεριο στο καινουριο μου σπίτι κατεληξα σε ΔΕΗ σταθερό... Ο Θεός μαζί μας αδερφια!

Μια απ τα ιδια θα κανω κι εγω....

Δημοσ.

Πόσο πάγιο έχει ένα διαμέρισμα περίπου 70 έως 100 τετραγωνικά το μήνα. Θέλω να καταλάβω όταν δεν το ανάβουμε τι θα πληρώνουμε;

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, coyote2 είπε

Πόσο πάγιο έχει ένα διαμέρισμα περίπου 70 έως 100 τετραγωνικά το μήνα. Θέλω να καταλάβω όταν δεν το ανάβουμε τι θα πληρώνουμε;

Εξαρτάται αν έχεις και αποθήκη ή αδήλωτο πατάρι... 🤪

Καλά, τι σχέση έχουν τα τετραγωνικά του σπιτιού με το πάγιο του παρόχου;

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Εξαρτάται αν έχεις και αποθήκη ή αδήλωτο πατάρι... 🤪

Καλά, τι σχέση έχουν τα τετραγωνικά του σπιτιού με το πάγιο του παρόχου;

Δεν κοίταξα

Σκέφτηκα ότι παρόμοια σπίτια έχουν παρόμοια πάγια λόγω παραπλήσιας ισχύος 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, coyote2 είπε

Δεν κοίταξα

Σκέφτηκα ότι παρόμοια σπίτια έχουν παρόμοια πάγια λόγω παραπλήσιας ισχύος 

Τι να κοιτάξεις, πλάκα σου κάνω ρε. 😅

Το πάγιο δεν έχει καμιά σχέση με τετραγωνικά. Άλλος χρεώνει 5 ευρώ το μήνα, άλλος 0, άλλος 100 το χρόνο.

Δημοσ.

Οκ άρα ας πούμε 100. Πάντως αν δεν πέσουν οι τιμές δεν έχει κανένα νόημα πλέον να έχεις αέριο σε μία πολυκατοικία αν δεν επιδοτείται

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, coyote2 είπε

Οκ άρα ας πούμε 100. Πάντως αν δεν πέσουν οι τιμές δεν έχει κανένα νόημα πλέον να έχεις αέριο σε μία πολυκατοικία αν δεν επιδοτείται

Δεν υπάρχει «ας πούμε» , είναι ακριβέστατο το ποσό ανάλογα το πάγιο από το πρόγραμμα :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναρωτιέμαι τι θα πληρώνω αν δε το χρησιμοποιώ.... Νόμιζα ότι είναι απλή ερώτηση .  εννοούσα τι γενικά χρεώνουν για να υπάρχει μία ενεργή σύνδεση σε ένα σπίτι okay θα πάρω ένα λογαριασμό φυσικό αέριο ενός άλλου και θα δω

Ας μου πει κάποιος που έχει φυσικό αέριο Ελλάδος; πόσο πληρώνει το καλοκαίρι ιούνιο-ιούλιο-αύγουστο....

Επεξ/σία από coyote2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, coyote2 said:

Αναρωτιέμαι τι θα πληρώνω αν δε το χρησιμοποιώ.... Νόμιζα ότι είναι απλή ερώτηση .  εννοούσα τι γενικά χρεώνουν για να υπάρχει μία ενεργή σύνδεση σε ένα σπίτι okay θα πάρω ένα λογαριασμό φυσικό αέριο ενός άλλου και θα δω

Ας μου πει κάποιος που έχει φυσικό αέριο Ελλάδος; πόσο πληρώνει το καλοκαίρι ιούνιο-ιούλιο-αύγουστο....

Λοιπόν για να σε βοηθήσω, σου επισυνάπτω λογαριασμους 2 μηνών ΚΛΕΙΣΤΟΥ σπιτιου που έχει παροχή g4 για θέρμανση και ΖΝΧ

οπως είπαμε το πάγιο το προσαρμοζεις αναλόγως, στην περίπτωση μου δεν έχω πάγιο 

4E1C70C0-A14E-4E5F-83A1-3D4EE54B28A3.png

6F56BD40-F547-4579-9DCA-BA34EC8041C3.png

Επεξ/σία από marmagia
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...