Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 ώρες πριν, ekrepali είπε

Mε Ήρων θα μιλάς αποκλειστικά μέσω myrae αν δε θες να κάψεις εγκεφαλικά κύτταρα. Κι εμένα το ρεύμα 3 μήνες δε συγχρονίζονται, μόλις άνοιξα αίτημα στη rae πήρα λογαριασμό.

Μολις εστειλα myrae για τον ιδιο λογο. Ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΙ στην ηρων, απλα ηταν αναγκη να μπει παροχη τωρα και επελεξα το αοριστου..

Σε περιπτωση που θελω να παω αλλου πριν ερθει λογαριασμος, (πολύ πιθανό σενάριο), υπαρχει θεμα με τον επομενο παροχο που ζηταει εξοφλημενο τελευταιο λογαριασμο του τωρινου παροχου (Ηρων)

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, VirusX2gr said:

Μολις εστειλα myrae για τον ιδιο λογο. Ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΙ στην ηρων, απλα ηταν αναγκη να μπει παροχη τωρα και επελεξα το αοριστου..

Σε περιπτωση που θελω να παω αλλου πριν ερθει λογαριασμος, (πολύ πιθανό σενάριο), υπαρχει θεμα με τον επομενο παροχο που ζηταει εξοφλημενο τελευταιο λογαριασμο του τωρινου παροχου (Ηρων)

Κανείς υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει εκδοθεί ακόμα λογαριασμός και δεν έχεις οφειλές 

• Like 3
Δημοσ.

Γενικοτερα το ttf που χρεωνει η ΔΕΗ νομιζω ειναι τα χαμηλοτερα σε σχεση με τους υπολοιπους, μπορει να κανω και λαθος..

Αν παω gasbenefit μετα μπορω να παω σε gascontrol χωρις ρητρα αποχώρησης;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, VirusX2gr είπε

Γενικοτερα το ttf που χρεωνει η ΔΕΗ νομιζω ειναι τα χαμηλοτερα σε σχεση με τους υπολοιπους, μπορει να κανω και λαθος..

Αν παω gasbenefit μετα μπορω να παω σε gascontrol χωρις ρητρα αποχώρησης;

Στη παρούσα φάση είναι 0.02 φτηνότερη από το επόμενο κυμαινόμενο.

Αν πας benefit και αλλάξεις σε gascontrol, θα πληρώσεις ρήτρα αποχώρησης για το benefit... επίσης η αλλαγή προγράμματος εκτελείται αφού περάσει τεχνικός της ΕΔΑ για καταμέτρηση. Δηλαδή αν κάνεις τώρα την αλλαγή... θα μπει σε ισχύ όταν γίνει η καταμέτρηση το Σεπτέμβρη, κι αν δε γίνει καταμέτρηση τον Σεπτέμβρη, τότε το Νοέμβρη.

Επίσης η νέα σύμβαση εκτελείται με 30 μέρες καθυστέρηση δηλαδή αν η προγραμματισμένη καταμέτρηση είναι 1-10 Νοεμβρίου και εσύ υπογράψεις αλλαγή προγράμματος 15 Οκτωβρίου, τότε η εντολή για αλλαγή προγράμματος θα καταχωρηθεί στο σύστημα στις 15 Νοεμβρίου και η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί στην επόμενη καταμέτρηση δηλαδή στις 1-10 Ιανουαρίου. Απλά πράγματα. 💣

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 15/7/2022 στις 7:19 ΜΜ, ekrepali είπε

edit:

Άντε ωραία, μας κόβω να μένουμε χωρίς αέριο απ'το καλοκαίρι. 💣

Η Ρωσία είναι έτοιμη να διακόψει πλήρως την ροή φυσικού αερίου στην Ελλάδα διότι όπως υποστηρίζουν πηγές της Gazprom, η Ελλάδα σπάει το εμπάργκο του ρωσικού φυσικού αερίου στην Βουλγαρία επαναπωλώντας το ρωσικό αέριο που εισάγει από τον Turkish Stream στην… Σόφια!

https://www.pronews.gr/oikonomia/gazprom-i-athina-mas-eksapata-kai-metapolei-to-rosiko-fysiko-aerio-sti-voulgaria/

Ποιος σπάει το εμπάργκο; Εγώ και εσύ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απάντηση της Ηρων στο myrae:

Αναφορά σε κείμενο

Κατόπιν επικοινωνίας με το αρμόδιο για παροχές Φυσικού Αερίου,  τμήμα της Εταιρείας μας , επιβεβαιώνεται πως η παροχή εκροσωπείται από την Εταιρεία μας.

Η μη αποτύπωση της εν λόγω πληροφορίας στο σύστημα μας οφείλεται σε αστοχία η οποία επιλύεται.

2 μηνες κάνει συγχρονισμό το σύστημα... :P 

Επεξ/σία από VirusX2gr
Δημοσ.

Βασικά το πρωτότυπο άρθρο "απλά" λέει οτι σπάει συμβόλαιο για έναν μεγάλο πελάτη , όχι συνολικά .

Μπορεί βέβαια  και να είμαστε εμείς λόγω άρσης εμπάργκου δίνοντας αέριο στη Βουλγαρία και γειτονικές χώρες 😁

14 λεπτά πριν, Manolo7 είπε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου έβαλαν επιδότηση δεπα για Ιανουάριο μέχρι και Απρίλιο, στο παλιό fix, 0,01 , δεν θα έπρεπε να είναι παραπάνω ?

IMG_20220720_095115.jpg

Επεξ/σία από scarface5323
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, scarface5323 είπε

Μου έβαλαν επιδότηση δεπα για Ιανουάριο μέχρι και Απρίλιο, στο παλιό fix, 0,01 , δεν θα έπρεπε να είναι παραπάνω ?

Μάλλον σωστό είναι γιατί δε πρέπει να προκύπτουν αρνητικές χρεώσεις. Άσχετα που άλλος πάροχος, έχασε τη μπάλα.

Δημοσ.

Οι αχαρακτήριστοι της ηρων ξαναχτύπησαν. Τους άνοιξα νέο αίτημα και απέρριψα το προηγούμενο λέγοντας ότι έχω πληρωσει το σύνολο των χρεώσεων μεταφοράς και κακώς  με διπλοχρεωνουν. Μου απαντάνε ταχα μου δήθεν ότι αύρες είναι αναδρομικές που επέβαλε η ΡΑΕ. Απορρίπτω την απάντηση λέγοντας ότι έχω πληρώσει τα πάντα και εάν ποτέ προκύψουν α λοιπές χρεώσεις, αυτές χρεώνονται στον λογαριασμό του προμηθευτή που έχω τώρα. Θα σκοτωθούμε πάλι με τους κλέφτες 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, scarface5323 είπε

κάνε μια αμφισβήτηση ζητώντας 0,02

• Like 2
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, korakios είπε

κάνε μια αμφισβήτηση ζητώντας 0,02

Για την προηγούμενη αμφισβήτηση δεν έχει απαντήσει κανένας εδώ και 3 μήνες, την είχα στείλει στο info της ζενιθ, μήπως υπάρχει άλλο email για τις αμφισβητήσεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...