korakios Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, proedros13 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση, άρα λογικά δεν θα έχω πρόβλημα. Μου είπαν πως μπορώ να πάω στο επόμενο πρόγραμμα χωρίς να πληρώσω κάποια ρήτρα . Άρα πηγαίνουμε στο 0,12 και κανουμε το σταυρό μας ! είσαι σίγουρος γιαυτό ? αν πας θα έχεις εκ νέου συμβόλαιο για ένα χρόνο ?
proedros13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, korakios είπε είσαι σίγουρος γιαυτό ? αν πας θα έχεις εκ νέου συμβόλαιο για ένα χρόνο ? τους ρώτησα συγκεκριμένα αν θα χρειαστεί να πληρώσω ρήτρα και μου είπαν πως όχι επειδή είμαι στον τελευταίο μήνα του συμβολαίου μου και καλα .... τώρα ελπίζω να μήν ήταν μπαρούφες του πωλητή
ekrepali Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, proedros13 είπε τώρα ελπίζω να μήν ήταν μπαρούφες του πωλητή Mε ελπίδες δε πας πουθενά... πρέπει όταν μπεις στον τελευταίο μήνα να υπογράψεις χαρτί με 0.12. Γιατί αν όπως λες το συμβόλαιο σου λήγει Σεπτέμβρη και ανανεωθεί αυτόματα τον Σεπτέμβρη... μπορεί τότε η τιμή να έχει 0.16 - 0.20. 4 ώρες πριν, Thresh είπε Γίνεται τόσο νωρίς ή για να προλάβει να δηλώσει πρόθεση σε περίπτωση που το 0.125 αλλάξει μετά τις 30/9? Στο ρεύμα έχω ακούσει περιπτώσεις όπου στάλθηκαν συμβόλαια enter προς υπογραφή, εντός του μήνα πριν λήξουν τα παλιά. Στο αέριο δεν το έχουμε δει στη πράξη.
Naar Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Ποιά εταιρία προτείνεται να διαλέξω με προγραμμα διχως χρονική δευσμευση για διαμέρισμα το οποίο πρόκειται να πουληθεί στο άμεσο μέλλον κ οπότε δεν θα έχει κατανάλωση αερίου?
marmagia Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 6 hours ago, Naar said: Ποιά εταιρία προτείνεται να διαλέξω με προγραμμα διχως χρονική δευσμευση για διαμέρισμα το οποίο πρόκειται να πουληθεί στο άμεσο μέλλον κ οπότε δεν θα έχει κατανάλωση αερίου? Δες 2-3 σελίδες πίσω 1
korakios Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Βγήκαν και οι πρόσφατες τιμές εισαγωγής αερίου στην Ελλάδα Spoiler αν κάποιος γνωρίζει για τη διαμόρφωση τιμών λόγω ΟΤΑΑΕ,ΟΤΠΑΕ , ας στείλει pm 1
libera Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Στις 8/8/2022 στις 7:36 ΜΜ, ekrepali είπε Mε ελπίδες δε πας πουθενά... πρέπει όταν μπεις στον τελευταίο μήνα να υπογράψεις χαρτί με 0.12. Γιατί αν όπως λες το συμβόλαιο σου λήγει Σεπτέμβρη και ανανεωθεί αυτόματα τον Σεπτέμβρη... μπορεί τότε η τιμή να έχει 0.16 - 0.20. Στο ρεύμα έχω ακούσει περιπτώσεις όπου στάλθηκαν συμβόλαια enter προς υπογραφή, εντός του μήνα πριν λήξουν τα παλιά. Στο αέριο δεν το έχουμε δει στη πράξη. Με συμβόλαιο που έληγε 06.09(πρόγραμμα με 0,02) , σήμερα 09.08 ζήτησα και μου έστειλαν συμβολαιο για ανανέωση ενός έτους στο myhome gascontrol με 0,125 χωρίς φυσικά να πληρώσω κάτι για την αλλαγή συμβολαίου και χωρίς κάποια εγγυηση. 1
ekrepali Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, libera είπε Με συμβόλαιο που έληγε 06.09(πρόγραμμα με 0,02) , σήμερα 09.08 ζήτησα και μου έστειλαν συμβολαιο για ανανέωση ενός έτους στο myhome gascontrol με 0,125 χωρίς φυσικά να πληρώσω κάτι για την αλλαγή συμβολαίου και χωρίς κάποια εγγυηση. Σου διευκρίνισαν αν το νέο πρόγραμμα ξεκινάει να τιμολογείται από 7/9; 6 ώρες πριν, korakios είπε Βγήκαν και οι πρόσφατες τιμές εισαγωγής αερίου στην Ελλάδα Απόκρυψη περιεχομένων αν κάποιος γνωρίζει για τη διαμόρφωση τιμών λόγω ΟΤΑΑΕ,ΟΤΠΑΕ , ας στείλει pm Τι είναι αυτό, δε καταλαβαίνω.
libera Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, ekrepali είπε Σου διευκρίνισαν αν το νέο πρόγραμμα ξεκινάει να τιμολογείται από 7/9; Από ότι μου είπε, τιμολογειται στη νέα τιμή από την ημερομηνία καταγραφής εκ νέου της ένδειξης.
ekrepali Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, libera είπε Από ότι μου είπε, τιμολογειται στη νέα τιμή από την ημερομηνία καταγραφής εκ νέου της ένδειξης. Η επόμενη προγραμματισμένη καταμέτρηση για μένα είναι 1-10 Νοεμβρίου (έχουν καταργηθεί οι επιτόπιες τον Σεπτέμβρη). https://www.edathess.gr/kataxwrhsh-endeikshs-metrhth/periodikotita-katametrisis-fysikou-aeriou/ Που σημαίνει ότι απ'τη λήξη του προγράμματος μέχρι τη καταμέτρηση θα τιμολογηθούμε με TTF σκέτο, αν ισχύει αυτό που είχανε πει σε ένα συμφορουμήτη. 1-10 Σεπτέμβρη θα έστελνα μέτρηση έναντι... θα ρωτήσω τη ΔΕΗ αν γίνεται να τη λάβει υπόψιν για την αλλαγή προγράμματος. Καλύτερα να χάσω 15 μέρες απ'το 0.02, παρά να ρισκάρω 45 μέρες σε βασικό τιμοκατάλογο. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2022 από ekrepali
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Σε μένα υποτίθεται έγινε καταμέτρηση 16/6 κι ακόμα να βγει λογαριασμός.
ekrepali Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 12 λεπτά πριν, Thresh είπε Σε μένα υποτίθεται έγινε καταμέτρηση 16/6 κι ακόμα να βγει λογαριασμός. Eμένα έβγαλαν εκκαθαριστικό 27/5 (τον ανέβασαν στο ebill αρχές Ιουνίου) με δική μου ένδειξη αρχές Μαϊου, ενώ η ΕΔΑ πήρε επιτόπια μια μέρα αργότερα. Και στον Κοράκιο έστειλαν λογαριασμό που επίσης είχε στείλει δική του ένδειξη. Μάλιστα οι λογαριασμοί που μας έστειλαν αναγράφονται ως εκκαθαριστικοί. Ήταν περίεργη η φάση από τότε που έστειλαν τους λογαριασμούς του Μαρτίου και έγραφε επόμενη καταμέτρηση το Νοέμβριο λες και είχαν σκοπό να μη λάβουν υπόψιν τις επιτόπιες καταμετρήσεις της ΕΔΑ τον Μάιοκαι τις εκτιμήσεις της ΕΔΑ τον Σεπτέμβριο. Αλλά τις δικές μας μετρήσεις τις έλαβαν υπόψιν... ό,τι να'ναι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 1 minute ago, ekrepali said: Eμένα έβγαλαν εκκαθαριστικό 27/5 (τον ανέβασαν στο ebill αρχές Ιουνίου) Παρομοίως κι ο λογαριασμός 27/5 (καταμέτρηση 19/4) έγραφε επόμενη καταμέτρηση 16/6.
ekrepali Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Thresh είπε Παρομοίως κι ο λογαριασμός 27/5 (καταμέτρηση 19/4) έγραφε επόμενη καταμέτρηση 16/6. Είσαι στην 4η περίοδο με επόμενη επιτόπια καταμέτρηση 16/10 - 31/10 (η εκτιμόμενη ήταν αυτή που πέρασε τον Ιούνιο). Προφανώς αγνόησαν την εκτίμηση της ΕΔΑ και δε σου έστειλαν για τον Ιούνιο, ενώ αν είχες στείλει ένδειξη μπορεί να σου έβγαζαν λογαριασμό. Εγώ είμαι στην 1η περίοδο με επόμενη εκτιμόμενη 1/9-15/9 (θα στείλω δική μου για σιγουριά) και επόμενη επιτόπια 1/11 - 15/11. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2022 από ekrepali
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 1 minute ago, ekrepali said: Είσαι στην 4η περίοδο με επόμενη επιτόπια καταμέτρηση 16/10 - 31/10 (η εκτιμόμενη ήταν αυτή που πέρασε τον Ιούνιο) Εγώ είμαι στην 1η περίοδο με επόμενη εκτιμόμενη 1/9-15/9 και επόμενη επιτόπια 1/11 - 15/11. Άρα ο λογαριασμός έγραφε ό,τι να 'ναι για επόμενη καταμέτρηση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις