Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, proedros13 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση, άρα λογικά δεν θα έχω πρόβλημα. Μου είπαν πως μπορώ να πάω στο επόμενο πρόγραμμα χωρίς να πληρώσω κάποια ρήτρα  . Άρα πηγαίνουμε στο 0,12 και κανουμε το σταυρό μας !

είσαι σίγουρος γιαυτό ? αν πας θα έχεις εκ νέου συμβόλαιο για ένα χρόνο ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, korakios είπε

είσαι σίγουρος γιαυτό ? αν πας θα έχεις εκ νέου συμβόλαιο για ένα χρόνο ?

τους ρώτησα συγκεκριμένα αν θα χρειαστεί να πληρώσω ρήτρα και μου είπαν πως όχι επειδή είμαι στον τελευταίο μήνα του συμβολαίου μου και καλα .... τώρα ελπίζω να μήν ήταν μπαρούφες του πωλητή

Δημοσ.
1 ώρα πριν, proedros13 είπε

τώρα ελπίζω να μήν ήταν μπαρούφες του πωλητή

Mε ελπίδες δε πας πουθενά... πρέπει όταν μπεις στον τελευταίο μήνα να υπογράψεις χαρτί με 0.12.

Γιατί αν όπως λες το συμβόλαιο σου λήγει Σεπτέμβρη και ανανεωθεί αυτόματα τον Σεπτέμβρη... μπορεί τότε η τιμή να έχει 0.16 - 0.20.

4 ώρες πριν, Thresh είπε

Γίνεται τόσο νωρίς ή για να προλάβει να δηλώσει πρόθεση σε περίπτωση που το 0.125 αλλάξει μετά τις 30/9?

Στο ρεύμα έχω ακούσει περιπτώσεις όπου στάλθηκαν συμβόλαια enter προς υπογραφή, εντός του μήνα πριν λήξουν τα παλιά. Στο αέριο δεν το έχουμε δει στη πράξη.

Δημοσ.

Ποιά εταιρία προτείνεται να διαλέξω με προγραμμα διχως χρονική δευσμευση για διαμέρισμα το οποίο πρόκειται να πουληθεί στο άμεσο μέλλον κ οπότε δεν θα έχει κατανάλωση αερίου?

Δημοσ.
6 hours ago, Naar said:

Ποιά εταιρία προτείνεται να διαλέξω με προγραμμα διχως χρονική δευσμευση για διαμέρισμα το οποίο πρόκειται να πουληθεί στο άμεσο μέλλον κ οπότε δεν θα έχει κατανάλωση αερίου?

Δες 2-3 σελίδες πίσω 

• Like 1
Δημοσ.

Βγήκαν και οι πρόσφατες τιμές εισαγωγής αερίου στην Ελλάδα

Spoiler

image.png.9a7decd6fe0887e5bb36ca2eec380fed.png 

αν κάποιος γνωρίζει για τη διαμόρφωση τιμών λόγω ΟΤΑΑΕ,ΟΤΠΑΕ , ας στείλει pm

• Sad 1
Δημοσ.
Στις 8/8/2022 στις 7:36 ΜΜ, ekrepali είπε

Mε ελπίδες δε πας πουθενά... πρέπει όταν μπεις στον τελευταίο μήνα να υπογράψεις χαρτί με 0.12.

Γιατί αν όπως λες το συμβόλαιο σου λήγει Σεπτέμβρη και ανανεωθεί αυτόματα τον Σεπτέμβρη... μπορεί τότε η τιμή να έχει 0.16 - 0.20.

Στο ρεύμα έχω ακούσει περιπτώσεις όπου στάλθηκαν συμβόλαια enter προς υπογραφή, εντός του μήνα πριν λήξουν τα παλιά. Στο αέριο δεν το έχουμε δει στη πράξη.

Με συμβόλαιο που έληγε 06.09(πρόγραμμα με 0,02) , σήμερα 09.08 ζήτησα και μου έστειλαν συμβολαιο για ανανέωση ενός έτους στο myhome gascontrol με 0,125 χωρίς φυσικά να πληρώσω κάτι για την αλλαγή συμβολαίου και χωρίς κάποια εγγυηση.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, libera είπε

Με συμβόλαιο που έληγε 06.09(πρόγραμμα με 0,02) , σήμερα 09.08 ζήτησα και μου έστειλαν συμβολαιο για ανανέωση ενός έτους στο myhome gascontrol με 0,125 χωρίς φυσικά να πληρώσω κάτι για την αλλαγή συμβολαίου και χωρίς κάποια εγγυηση.

Σου διευκρίνισαν αν το νέο πρόγραμμα ξεκινάει να τιμολογείται από 7/9;

6 ώρες πριν, korakios είπε

Βγήκαν και οι πρόσφατες τιμές εισαγωγής αερίου στην Ελλάδα

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.9a7decd6fe0887e5bb36ca2eec380fed.png 

αν κάποιος γνωρίζει για τη διαμόρφωση τιμών λόγω ΟΤΑΑΕ,ΟΤΠΑΕ , ας στείλει pm

Τι είναι αυτό, δε καταλαβαίνω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Σου διευκρίνισαν αν το νέο πρόγραμμα ξεκινάει να τιμολογείται από 7/9;

Από ότι μου είπε, τιμολογειται στη νέα τιμή από την ημερομηνία καταγραφής εκ νέου της ένδειξης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, libera είπε

Από ότι μου είπε, τιμολογειται στη νέα τιμή από την ημερομηνία καταγραφής εκ νέου της ένδειξης.

Η επόμενη προγραμματισμένη καταμέτρηση για μένα είναι 1-10 Νοεμβρίου (έχουν καταργηθεί οι επιτόπιες τον Σεπτέμβρη).

https://www.edathess.gr/kataxwrhsh-endeikshs-metrhth/periodikotita-katametrisis-fysikou-aeriou/

Που σημαίνει ότι απ'τη λήξη του προγράμματος μέχρι τη καταμέτρηση θα τιμολογηθούμε με TTF σκέτο, αν ισχύει αυτό που είχανε πει σε ένα συμφορουμήτη.

1-10 Σεπτέμβρη θα έστελνα μέτρηση έναντι... θα ρωτήσω τη ΔΕΗ αν γίνεται να τη λάβει υπόψιν για την αλλαγή προγράμματος.

Καλύτερα να χάσω 15 μέρες απ'το 0.02, παρά να ρισκάρω 45 μέρες σε βασικό τιμοκατάλογο.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Super Moderators
Δημοσ.

Σε μένα υποτίθεται έγινε καταμέτρηση 16/6 κι ακόμα να βγει λογαριασμός.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Thresh είπε

Σε μένα υποτίθεται έγινε καταμέτρηση 16/6 κι ακόμα να βγει λογαριασμός.

Eμένα έβγαλαν εκκαθαριστικό 27/5 (τον ανέβασαν στο ebill αρχές Ιουνίου) με δική μου ένδειξη αρχές Μαϊου, ενώ η ΕΔΑ πήρε επιτόπια μια μέρα αργότερα. Και στον Κοράκιο έστειλαν λογαριασμό που επίσης είχε στείλει δική του ένδειξη. Μάλιστα οι λογαριασμοί που μας έστειλαν αναγράφονται ως εκκαθαριστικοί.

Ήταν περίεργη η φάση από τότε που έστειλαν τους λογαριασμούς του Μαρτίου και έγραφε επόμενη καταμέτρηση το Νοέμβριο λες και είχαν σκοπό να μη λάβουν υπόψιν τις επιτόπιες καταμετρήσεις της ΕΔΑ τον Μάιοκαι τις εκτιμήσεις της ΕΔΑ τον Σεπτέμβριο. Αλλά τις δικές μας μετρήσεις τις έλαβαν υπόψιν... ό,τι να'ναι.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, ekrepali said:

Eμένα έβγαλαν εκκαθαριστικό 27/5 (τον ανέβασαν στο ebill αρχές Ιουνίου)

Παρομοίως κι ο λογαριασμός 27/5 (καταμέτρηση 19/4)  έγραφε επόμενη καταμέτρηση 16/6.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Thresh είπε

Παρομοίως κι ο λογαριασμός 27/5 (καταμέτρηση 19/4)  έγραφε επόμενη καταμέτρηση 16/6.

1443.jpg.7e74987499b30a7df1c4994cdba39906.jpg

Είσαι στην 4η περίοδο με επόμενη επιτόπια καταμέτρηση 16/10 - 31/10 (η εκτιμόμενη ήταν αυτή που πέρασε τον Ιούνιο). Προφανώς αγνόησαν την εκτίμηση της ΕΔΑ και δε σου έστειλαν για τον Ιούνιο, ενώ αν είχες στείλει ένδειξη μπορεί να σου έβγαζαν λογαριασμό.

Εγώ είμαι στην 1η περίοδο με επόμενη εκτιμόμενη 1/9-15/9 (θα στείλω δική μου για σιγουριά) και επόμενη επιτόπια 1/11 - 15/11.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, ekrepali said:

Είσαι στην 4η περίοδο με επόμενη επιτόπια καταμέτρηση 16/10 - 31/10 (η εκτιμόμενη ήταν αυτή που πέρασε τον Ιούνιο)

Εγώ είμαι στην 1η περίοδο με επόμενη εκτιμόμενη 1/9-15/9 και επόμενη επιτόπια 1/11 - 15/11.

Άρα ο λογαριασμός έγραφε ό,τι να 'ναι για επόμενη καταμέτρηση?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...