vagos789 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, fredd0 είπε δε ξερω πιο προγραμμα εχεις, φιλη που εχει Gas Home Flex E της ηρθε με 0.34 χρεωση Δεν εχω χρεωση για 8ο μηνα,μεχρι 31/7 φτανω οπου εχω 0,197 (εκκαθαριστικος,ισως παιζει ρολο) Μετα εχω εκπτωση 45% και μηδενικο παγιο το καλοκαιρι, αυτο καποτε φαινοταν φοβερη προσφορα
tempo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, vagos789 είπε Δεν εχω χρεωση για 8ο μηνα,μεχρι 31/7 φτανω οπου εχω 0,197 (εκκαθαριστικος,ισως παιζει ρολο) Μετα εχω εκπτωση 45% και μηδενικο παγιο το καλοκαιρι, αυτο καποτε φαινοταν φοβερη προσφορα εκείνο το 0,197 πως βγαίνει; Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2022 από tempo
vagos789 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 ειναι η τιμη χρεωσης προμηθειας περιοδου που αναγραφεται για 01/07 εως 31/07
tempo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 9 λεπτά πριν, vagos789 είπε ειναι η τιμη χρεωσης προμηθειας περιοδου που αναγραφεται για 01/07 εως 31/07 ναι, αυτό μου κάνει εντύπωση, άλλη τιμή εσύ, άλλη εγώ και η φίλη του fredd0
fredd0 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, tempo είπε ναι, αυτό μου κάνει εντύπωση, άλλη τιμή εσύ, άλλη εγώ και η φίλη του fredd0 καλα αυτη πηρε αυτο το προγραμμα γιατι εχει σκοπο να αλλαξει ετσι κι αλλιως, απλα της βαλανε ΦΑ Ιουλιο μηνα και ηθελε παροχο για να ενεργοποιηθει η εγκατασταση χωρις δεσμευση/ρητρα αποχωρησης κοκ. 0 καταναλωση εχει. Οπως ειπα πανω πανω λεει Προγραμμα - Gas Home Flex E
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 1 hour ago, Giorgis4 said: Που σιγά μην πέσει η τιμή κάτω από 200€ το χειμώνα... Είναι ήδη 300, τι να πέσει, μόνο πάνω βλέπω να πηγαίνει.
d_gkal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Άρα το μόνο συμφέρον είναι το gascontrol της ΔΕΗ; Έχω σκοπό να κάψω ΦΑ το χειμώνα, λόγω μωρών.
tollisth Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Στην Δεη για αυγουστο 0,169 https://www.dei.gr/media/y4hbb0he/istorikes-times-ttf-final-design.pdf Στον Ηρων 0,34 Δεν παίζονται διπλάσια τιμή που να ερθει ο χειμωνας
fredd0 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, d_gkal είπε Άρα το μόνο συμφέρον είναι το gascontrol της ΔΕΗ; Έχω σκοπό να κάψω ΦΑ το χειμώνα, λόγω μωρών. αυτη τη στιγμη, και αν το προλαβεις, ναι αυτο ειναι το πιο συμφερον. Υπαρχει ενας αστερισκος που αφορα τις επιδοτησεις, τι θα δωσουν, ποσο και που θα το δωσουν. Αλλα νομιζω αν μπορεις να μπεις σε αυτη τη τιμη, μπες, και αν γινει καμια στραβη και εξαιρεσουν τα fixed απο τις επιδοτησεις πληρωσε τη ρητρα και φυγε. Για μενα, αν σκοπευεις να καψεις ΦΑ το ρισκο να περιμενεις πλεον ειναι εναντιον σου
vagos789 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, d_gkal είπε Έχω σκοπό να κάψω ΦΑ το χειμώνα, λόγω μωρών. Το θεμα ειναι ποσα εισαι διατεθειμενος να δωσεις,αν θεωρησουμε δεδομενο οτι θα υπαρχει επαρκης ποσοτητα Σε καθε περιπτωση,καλο ειναι να εχεις εναλλακτικο πλανο,ειτε ειναι aircondition ειτε θερμοπομπος ειτε ξερω γω τι,σιγουρα οχι κατι που καιγεται μεσα στο σπιτι
blackhill66 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 για νεα συνδεση με αεριο μου εδωσαν τιμη απο ζενιθ 0,02948/κιλοβατ επειδη δεν γνωριζω και βλεπω εδω μεσα πως οι πιο πολλοι πατε δεη τι παιζει ρε παιδια?εγω μιλησα τηλεφωνικα με ζενιθ και μου ειπανε για σταθερη χρεωση κ μηδενική εγγύηση, με την εξόφληση λογαριασμών μέσω πάγιας τραπεζικής εντολης 3 δωρεάν μηνιαία πάγια, κάθε χρόνο για νέες αιτήσεις -25% στη χρέωση ενέργειας για νέες αιτήσεις
Krusty Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Στις 24/8/2022 στις 10:50 ΜΜ, ekrepali είπε Κι εσύ τηλέφωνο; Δε διάβασες αυτά που γράφει ο τζίτζικας; Κι εμένα έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου για κατάστημα. Όντως και σε μένα ακόμα να μου στείλουν επιβεβαίωση ελέγχου των δικαιολογητικών, παρά μόνο παραλαβής. Πάντως και να το αργήσουν το συμβόλαιο γράφει για 0,125 ευρώ/kwh. Δεν μου ζήτησαν φώτο της ένδειξης του μετρητή. 2 λεπτά πριν, blackhill66 είπε για νεα συνδεση με αεριο μου εδωσαν τιμη απο ζενιθ 0,02948/κιλοβατ επειδη δεν γνωριζω και βλεπω εδω μεσα πως οι πιο πολλοι πατε δεη τι παιζει ρε παιδια?εγω μιλησα τηλεφωνικα με ζενιθ και μου ειπανε για σταθερη χρεωση κ μηδενική εγγύηση, με την εξόφληση λογαριασμών μέσω πάγιας τραπεζικής εντολης 3 δωρεάν μηνιαία πάγια, κάθε χρόνο για νέες αιτήσεις -25% στη χρέωση ενέργειας για νέες αιτήσεις https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/fysiko-aerio/myhome-gascontrol/
ekrepali Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, blackhill66 είπε για νεα συνδεση με αεριο μου εδωσαν τιμη απο ζενιθ 0,02948/κιλοβατ επειδη δεν γνωριζω και βλεπω εδω μεσα πως οι πιο πολλοι πατε δεη τι παιζει ρε παιδια?εγω μιλησα τηλεφωνικα με ζενιθ και μου ειπανε για σταθερη χρεωση κ μηδενική εγγύηση, με την εξόφληση λογαριασμών μέσω πάγιας τραπεζικής εντολης 3 δωρεάν μηνιαία πάγια, κάθε χρόνο για νέες αιτήσεις -25% στη χρέωση ενέργειας για νέες αιτήσεις Δε σου είπανε για τη ρήτρα αναπροσαρμογής ttf που εκτοξεύει την τελική τιμή στο 0.30
blackhill66 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 το 0,02948/κιλοβατ καλυτερο δεν ειναι απο 0,125/? ποια η διαφορα ΔΕΗ-ΖΕΝΙΘ δλδ νιωθετε πιο ασφαλεις με δεη? ρωταω να μαθαινω Μόλις τώρα, ekrepali είπε Δε σου είπανε για τη ρήτρα αναπροσαρμογής ttf που εκτοξεύει την τελική τιμή στο 0.30 αυτο ειναι οντως σοβαρο
tempo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 σε επικοινωνία μου με ΕΔΑ Θεσσαλονίκης μου είπαν ότι βλέπουν την αίτηση για αλλαγή απο τον προηγούμενο πάροχο σε ΔΕΗ, αυτό ακούγεται καλό......επίσης μου είπαν ότι η αλλαγή θα γίνει σε 6-8 ημέρες, αυτό δεν ξέρω πόσο ισχύει! Όταν γίνει η αλλαγή θα λάβω κάποιο μήνυμα, mail ή οτιδήποτε άλλο απο την ΔΕΗ ή την ΕΔΑ; Μια δεύτερη απορία, έχει κανείς ebill στην ΔΕΗ αν είναι μόνο πελάτης φυσικού αερίου; Τα στοιχεία μου έχουν περαστεί κανονικά, μου έκαναν καρτέλα αλλά δεν μπορώ να κάνω λογαριασμό ebill. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι "δεν με βλέπουν" γιατί έχω μόνο φυσικό αέριο και ότι.....θα με πάρουν τηλέφωνο (απο χθες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις