doll Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, kirileman είπε Στο κατάστημα που πήγε για ανανέωση. Μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος?
kirileman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, doll είπε Μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος? Σε λίγες ώρες θα το γράφει και το site της ΔΕΗ.
desiro Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 3 hours ago, tzitzikas2 said: 0,125 γράφει και σήμερα Μάλλον προσπαθουν να δωσουν μια ασπιδα σωτηριας σε οποιον ανοιξει τα ματια του...βεβαια στην Ελλαδα λιγοι μπορουν να τα ανοιξουν.....εχω πει ποσους γνωστους μου να πανε να το υπογραψουν κ ειναι ολοι κλασικοι Ελληναραδες...."Ελα μωρε,ολοι ιδιοι ειναι" κτλ κτλ Οπως κ περσι που τους επρηζα για το 0,02 κ μετα το Χειμωνα τους ηρθανε κατι 600αρια κ βριζανε!!
satyllas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Συγνώμη που ρωτάω ξανά αλλά απάντηση δεν πήρα, να ξέρω πότε να ψαχτώ. τι διαρκείας ήταν τα συμβόλαια που έκανε η ΔΕΗ στο αέριο πέρσι; Ενός ετους ή δυο; Επειδή ούτε στο ebill φαίνεται, ούτε υπέγραψα ποτέ συμβόλαιο. Ευχαριστω!
tsaltinho Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, satyllas είπε Συγνώμη που ρωτάω ξανά αλλά απάντηση δεν πήρα, να ξέρω πότε να ψαχτώ. τι διαρκείας ήταν τα συμβόλαια που έκανε η ΔΕΗ στο αέριο πέρσι; Ενός ετους ή δυο; Επειδή ούτε στο ebill φαίνεται, ούτε υπέγραψα ποτέ συμβόλαιο. Ευχαριστω! Ετησια ειναι τα συμβολαια που εκανε η ΔΕΗ στο Φυσικο αεριο. Εγω κλειδωσα μεσα Μαρτιου στο 0,05 για ενα χρονο.
d_gkal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Έκλεισα ραντεβού στη ΔΕΗ. Τρίτη πρωί. Για αλλαγή αερίου (και ρεύματος) Τι χαρτιά χρειάζονται;
tsigpan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Είχα σύμβαση my home gas control που έληγε 1/10/21 με τιμή 0.027. Πήγα σήμερα σε κατάστημα ΔΕΗ και ανανέωσα για ένα χρόνο με το καινούργιο gas control με 0.125. Στην αρχή η υπάλληλος μου είπε πως δεν γίνεται αλλά όταν της είπα ξέρω άτομα που το κάνανε όντας στον τελευταίο μήνα του συμβολαίου πήρε τηλέφωνο σε κάποιο υπεύθυνο στα κεντρικά και της είπε πως γίνεται. Επίσης μου είπε πως η τιμή του 0.125 θα ισχύσει για ένα μήνα ακόμη σύμφωνα με ειδοποίηση που έχουν λάβει. 3
walex Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Σε εμάς που λήγει αυτό τον μήνα το gas control των 0,0275 που θα μας βάλουν? Πρέπει να κάνουμε κάτι από μόνοι μας ή θα μας ενοχλήσουν?
kirileman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, tsigpan είπε Επίσης μου είπε πως η τιμή του 0.125 θα ισχύσει για ένα μήνα ακόμη σύμφωνα με ειδοποίηση που έχουν λάβει. Θα πήγε να κλάφτηκε ο @Threshή τους απείλησε, δεν ξέρω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 3 minutes ago, kirileman said: Θα πήγε να κλάφτηκε ο @Threshή τους απείλησε, δεν ξέρω. Τσάμπα έτρεχα κι άλλαζα γμτ...
korakios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Thresh είπε Τσάμπα έτρεχα κι άλλαζα γμτ... καλά έκανες ,δε ρισκάρει κάποιος με αυτά το θέμα είναι οτι δεν έχουν βγάλει επιδοτήσεις καθόλου για οικιακούς καταναλωτές ,απο Ιούνιο σταμάτησαν , ίσως απο Οκτώβρη θα ξεκινήσουν edit για πρώτη φορά δεν έχουν βγαλει ούτε για επιχειρήσεις για το Σεπτέμβρη Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2022 από korakios
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Just now, korakios said: καλά έκανες ,δε ρισκάρει κάποιος με αυτά το θέμα είναι οτι δεν έχουν βγάλει επιδοτήσεις καθόλου για οικιακούς,καταναλωτές λογικά απο Οκτώβρη θα ξεκινήσουν (ελπίζω) Η χρέωση αλλάζει από τότε που υπέγραψα ανανέωση ή όταν τελειώσει το 12μηνο του προηγούμενου? Δεν το ρώτησα γμτ... 1
korakios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Η χρέωση αλλάζει από τότε που υπέγραψα ανανέωση ή όταν τελειώσει το 12μηνο του προηγούμενου? Δεν το ρώτησα γμτ... χαχαχα, το ίδιο σκέφτηκα και εγώ , ούτε που ρώτησα , βέβαια είμαι σίγουρος οτι δε θα ήξερε η υπάλληλος Υποθέτω στο 12μηνο του προηγούμενου , θα δούμε απο του χρόνου 1
doll Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, tsigpan είπε Επίσης μου είπε πως η τιμή του 0.125 θα ισχύσει για ένα μήνα ακόμη σύμφωνα με ειδοποίηση που έχουν λάβει. Εκανα αίτηση για to 0.125. Η τιμή κλείδωσε αλλά πραγματικά δεν ξέρουν πότε θα αλλάξει. Ρώτησε και τον προιστάμενο της αλλά και αυτός δεν ήξερε. Αρα για 12 μήνες πάμε με αυτό και βλέπουμε. Ερώτηση: έχει ποινή αν το σπάσουμε πριν την λήξη του (δηλ πριν τους 12 μήνες)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις