Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, doll said:

Ερώτηση: έχει ποινή αν το σπάσουμε πριν την λήξη του (δηλ πριν τους 12 μήνες)?

80 ευρώ πριν το 6μηνο, 40 μετά.

• Like 1
  • Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Thresh είπε

Η χρέωση αλλάζει από τότε που υπέγραψα ανανέωση ή όταν τελειώσει το 12μηνο του  προηγούμενου? Δεν το ρώτησα γμτ...

5 ώρες πριν, korakios είπε

χαχαχα, το ίδιο σκέφτηκα και εγώ , ούτε που ρώτησα , βέβαια είμαι σίγουρος οτι δε θα ήξερε η υπάλληλος

Υποθέτω στο 12μηνο του προηγούμενου , θα δούμε απο του χρόνου

1 ώρα πριν, doll είπε

Εκανα αίτηση για to 0.125. Η τιμή κλείδωσε αλλά πραγματικά δεν ξέρουν πότε θα αλλάξει. Ρώτησε και τον προιστάμενο της αλλά και αυτός δεν ήξερε. Αρα για 12 μήνες πάμε με αυτό και βλέπουμε.

Μου είπανε απ'τη μέρα της υπογραφής, οπότε μάλλον έχασα 1 μήνα απ'το φτηνό.

Επίσης βλέπω ισχύει ακόμα το πρόγραμμα για νέες συμβάσεις, όπως επίσης πήρε παράταση για 1 μήνα και το Benefit με ΤΤF+0.04 -30%

• Sad 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, ekrepali είπε

Μου είπανε απ'τη μέρα της υπογραφής, οπότε μάλλον έχασα 1 μήνα απ'το φτηνό.

Καλημέρα. Αν καθυστερήσω να τους στείλω τα δικαιολογητικά με μαιλ. η σύμβαση θα αρχίζει από την ημέρα της αίτησης ή από την ημέρα υπογραφής της?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν εισαι στον ιδιο παροχο, η τιμη κλειδωνει απο την μερα που υπογραφεις.

Επεξ/σία από tsaltinho
Δημοσ.

Παιδιά έκανα κι εγώ αίτηση για το GasControl και είναι σε εξέλιξη εδώ και 5 μέρες. Εχθές με κάλεσαν από την Ζενίθ που είμαι τώρα και μου είπαν πως έχουν οικονομικότερο πακέτο. Προς μεγάλη μου έκλπληση μπήκα τώρα και το είδα και στο Gas Home Easy η τιμή είναι 0,02948€ και στο τηλέφωνο μου είπε πως δεν υπάρχει ρήτρα. Δεν καταλαβαίνω εγώ κάτι σωστά;image.png.23ca9c9efc3432496edff46e2079880b.png

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, wint3r είπε

Παιδιά έκανα κι εγώ αίτηση για το GasControl και είναι σε εξέλιξη εδώ και 5 μέρες. Εχθές με κάλεσαν από την Ζενίθ που είμαι τώρα και μου είπαν πως έχουν οικονομικότερο πακέτο. Προς μεγάλη μου έκλπληση μπήκα τώρα και το είδα και στο Gas Home Easy η τιμή είναι 0,02948€ και στο τηλέφωνο μου είπε πως δεν υπάρχει ρήτρα. Δεν καταλαβαίνω εγώ κάτι σωστά;image.png.23ca9c9efc3432496edff46e2079880b.png

Εχει αναφερθεί ποιο πισω απο τον ekrepali και το γραφει στους ορους του προγράμματος μπορεις να το δεις και εσυ

• Like 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, wint3r είπε

Ειδικοί όροι, ρήτρα αναπροσαρμογης ttf

• Like 1
Δημοσ.

Σχετικά με κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου πολυκατοικίας, τι λέτε να κάνουμε;

Να κυνηγήσουμε να κλείσουμε σταθερό στη ΔΕΗ στο mybuilding gas control με 0,13€ / kwh;

Θα δωθούν επιδοτήσεις και για την κεντρική θέρμανση;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Beep είπε

Θα δωθούν επιδοτήσεις και για την κεντρική θέρμανση;

πέρυσι δίνανε, φέτος άγνωστο , έχουν σταματήσει στους οικιακούς καταναλωτές εδώ και μήνες και δε βλέπω πλέον ούτε στα επαγγελματικά για Σεπτέμβριο , υποθέτω οτι θα ξεκινήσουν κάποια στιγμή

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
"Αγαπητέ πελάτη,              

Σε συνέχεια του αιτήματος σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς ο έλεγχος του φακέλου με τα έγγραφα που μας αποστείλλατε.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΔΑ

Παραμένουμε στη διάθεσή σας."

Μέσα σε 8 περίπου μέρες από την ΔΕΗ τηλεφωνικό συμβόλαιο μέσωl).

Επίσης και τον Σεπτέμβρη παραμένει σταθερή η τιμή στα 0,125 ευρώ/kwh το gascontrol της ΔΕΗ

Επεξ/σία από Krusty
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ekrepali είπε

H Gasprom κλείνει επ'αόριστον τον NordStream... 💣

Τελεια....απο Δευτερα οι τιμες θα πανε στον Θεο.

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Τελεια....απο Δευτερα οι τιμες θα πανε στον Θεο.

Θα πάρεις επιδότηση για αντλία θερμότητας και ηλιακό. Problem solved.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, συγγνώμη για το offtopic αλλά έχω μια ερώτηση που αφορά τη μάνα μου. 

Το 2019 είχε υπογράψει σύμβαση με ΕΔΑΘΕΣΣ για τη σύνδεση της στο δίκτυο. Λόγω φόρτου εργασίας του εγκαταστατη (!) και αργότερα άλλων προβλημάτων που αντιμετωπισαμε, το θέμα παραβλεφθηκε και δεν έγινε ποτέ εσωτερική εγκατάσταση. Στη σύμβαση που είχε υπογράψει, υπήρχε όρος ότι υποχρεούται να ενεργοποιήσει την εσωτερική σύνδεση μέσα σε 60 μέρες, κάτι το οποίο δεν συνέβη, σε διαφορετική περίπτωση θα επιβαρυνονταν μέχρι και με το 100% των τελών σύνδεσης. Από την πλευρά του διαχειριστή, εξωτερικά από το σπίτι εγκαταστάθηκε κουτί για φυσικό αέριο, αλλά χωρίς μετρητή/ρολόι. 

Τα προηγούμενα 2 χρόνια είδα ότι υπήρχε έκπτωση 100% στα τέλη σύνδεσης, δηλαδή η σύνδεση γινόταν τσάμπα, και αυτό είχαν πει και στη μητέρα μου το '19, ότι η σύνδεση είναι τσάμπα. Ωστόσο έχω την εντύπωση ότι αυτή η έκπτωση σταμάτησε φέτος το καλοκαίρι, τέλος Ιουνίου. Έλαβε λοιπόν πριν από λίγες μέρες ειδοποίηση από την εταιρία η μητέρα μου ότι θα πρέπει να καταβάλει το πλήρες πόσο των τελών σύνδεσης 1700€ εντός 10 ημερών (εν τω μεταξύ την ειδοποίηση η μητέρα μου και την έλαβε στις 7 μέρες), διαφορετικά θα κινηθούν νομικά για να αποσπάσουν το ποσό. 

Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση? Καταλαβαίνω ότι υπέγραψε μια σύμβαση στην οποία ήταν όρος η ενεργοποίηση εντός 60 ημερών της εσωτερικής εγκατάστασης, ωστόσο δεν έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση μετρητή στο εξωτερικό κουτί. Με άλλα λόγια δεν ξέρω αν ο Διαχειριστής είναι εντάξει στις δικές του υποχρεώσεις για να ζητάει τώρα που σταμάτησε τις 100% εκπτώσεις τα ρέστα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αποφευχθεί η πληρωμή αυτών των τελών, ή κινδυνεύουμε και για χειρότερα σε περίπτωση που δεν πληρώσουμε? 

Συγγνώμη για τις χαζές ερωτήσεις, απλά είμαι εντελώς ανίδεος με το θέμα (δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με την τοποθέτηση φυσικού αερίου) και μόλις σήμερα πήρα χαμπάρι την κατάσταση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Επεξ/σία από paulpierce89
Δημοσ.

Έχεις υπογράψει μια σύμβαση. Το ποσό είναι μεγάλο. Μίλα με δικηγόρο, να διαβάσει τη σύμβαση και να σε καθοδηγήσει τι θα κάνεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...