Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, akiskar123 είπε

Παιδια εχουμε κανα νεο γενικα?τι κανουμε παμε στο σταθερο προγραμμα της ΔΕΗ?βλεπω να ανεβαινει κι αλλο η τιμη αλλα ειναι και αγνωστο εαν θα βγει επιδοτηση και δεν την παρουν αυτοι με τα σταθερα τιμολογια!

Περσι παντως τα σταθερα την πηραν κανονικα. Αλλα ακομα και μονο τα κυμαινομενα να την παρουν,μου φαινεται απιθανο να φτασει κατω απο 0.13 λεπτα η kw με επιδοτηση.

Βεβαια ποτε δεν ξες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Το πρωί υπέγραψα στο gascontrol. 

Πότε θα γίνει η αλλαγή; 

Επιδότηση παίρνει;

Περυσι ειχαν επιδοτηση και τα σταθερα. Για φετος δεν ξερω

Επεξ/σία από tsaltinho
  • Like 1
Δημοσ.

Εκανα κ εγω αιτηση για το GasControl..δυστυχως ακομα κ ν μην παρουμε επιδοτητη ειναι πολυ ριψοκινδυνο να παραμεινω σε προγραμμα χωρις σταθερη χρεωση..απο μερα σε μερα θα ερθει αυξηση κ τον χειμωνα ακομα πιο μεγαλη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω κάνει αίτηση για ΔΕΗ gascontrol (αλλαγή παρόχου, όχι νέα σύνδεση). Σε επικοινωνία με την ΕΔΑ με ενημέρωσαν οτι απο 25 Αυγούστου έχουν περάσει απο τον μετρητή και κατέγραψαν την τιμή με την οποία θα γίνει η αλλαγή. Στην ΔΕΗ λένε ότι βλέπουν την αίτηση μου κανονικά και ότι περιμένουν το OK απο την ΕΔΑ. Σε πόσες ημέρες απο την μέτρηση στέλνει η ΕΔΑ τις τιμές στην ΔΕΗ ώστε να προχωρήσει η διαδικασία;

Επεξ/σία από tempo
Δημοσ.

συγνωμη στο Gas Control δεν εχει ρητρα αναπροσαρμογης? γιατι τρεχετε ολοι αφου ναι μεν ειναι σταθερο αλλα εχει ρητρα? δεν ειπα πουθενα να λεει οτι δεν εχει ρητρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Funny__boy είπε

συγνωμη στο Gas Control δεν εχει ρητρα αναπροσαρμογης? γιατι τρεχετε ολοι αφου ναι μεν ειναι σταθερο αλλα εχει ρητρα? δεν ειπα πουθενα να λεει οτι δεν εχει ρητρα.

Οχι δεν εχει ttf...γι αυτο ειναι πιο ακριβο απ τα αλλα που εχουν 0,040+ ttf...εκτος εαν εννοεις κατι αλλο!

Επεξ/σία από akiskar123
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, akiskar123 είπε

Οχι δεν εχει ttf...γι αυτο ειναι πιο ακριβο απ τα αλλα που εχουν 0,040+ ttf...εκτος εαν εννοεις κατι αλλο!

αυτο εννοω αλλα δεν βρισκω πουθενα να λεει οτι δεν εχει ρητρα μεσα στο site. 

εχω κλεισει να παω απο εκει σε καταστημα να ρωτησω αλλα ειπα να ρωτησω και εδω.

ΕΠΙΣΗΣ να υποθέσω οτι προταση της efa για το αεριο που μου ειπαν κυμαινομενη τιμη αλλα χωρις ρητρα αναπροσαρμογης ειναι για να μην ασχοληθεις καν??

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Funny__boy είπε

αυτο εννοω αλλα δεν βρισκω πουθενα να λεει οτι δεν εχει ρητρα μεσα στο site. 

εχω κλεισει να παω απο εκει σε καταστημα να ρωτησω αλλα ειπα να ρωτησω και εδω.

ΕΠΙΣΗΣ να υποθέσω οτι προταση της efa για το αεριο που μου ειπαν κυμαινομενη τιμη αλλα χωρις ρητρα αναπροσαρμογης ειναι για να μην ασχοληθεις καν??

Πριν κάνω σύμβαση είχα ρωτήσει τηλεφωνικά την ΔΕΗ αν έχει ρήτρα και μού είπαν όχι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ούτε θα διαβάσεις κάπου οτι δεν έχει ρητρα , το αντίθετο ,αν είχε ρήτρα θα το έγραφε στους όρους

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, tempo είπε

έχω κάνει αίτηση για ΔΕΗ gascontrol (αλλαγή παρόχου, όχι νέα σύνδεση). Σε επικοινωνία με την ΕΔΑ με ενημέρωσαν οτι απο 25 Αυγούστου έχουν περάσει απο τον μετρητή και κατέγραψαν την τιμή με την οποία θα γίνει η αλλαγή. Στην ΔΕΗ λένε ότι βλέπουν την αίτηση μου κανονικά και ότι περιμένουν το OK απο την ΕΔΑ. Σε πόσες ημέρες απο την μέτρηση στέλνει η ΕΔΑ τις τιμές στην ΔΕΗ ώστε να προχωρήσει η διαδικασία;

Λογικά είσαι πελάτης της ΔΕΗ από 25/8, και είναι συστεμικό το ζήτημα. Πάρε τηλ στην ΕΔΑ και ρώτα σε ποιον πάροχο φαίνεται ότι είσαι πελάτης αυτή τη στιγμή.

συγνωμη στο Gas Control δεν εχει ρητρα αναπροσαρμογης? δεν βρισκω πουθενα να λεει οτι δεν εχει ρητρα μεσα στο site. 

Spoiler

3.jpg.646a041f9dd88e949e6dbb9a2b8f8e2d.jpg

Πολλά παιδιά εδώ πέρα είχαμε κλείσει πέρυσι με 0.02 και με 0.05... δεν υπάρχει ρήτρα στο gas control.

Σχετικά με την ΕFA...είναι χειρότερο κι από ρήτρα αναπροσαρμογής ΤΤF, καθώς πληρώνεις όλο το TTF συν συνδρομή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Screenshot_20220906_234651.png.7fa8176b1248e2f4dc7e63bc25462d40.pngΚαλησπερα. Έχω το fix προγραμμα στην ζενίθ, οπου πάντα ερχόταν δίμηνο ο λογαριασμός..Μετα την επιστολή που μου έστειλαν ότι από 31. 7 θα έχω τιμη προσφοράς αν θυμαμαι καλά 0.09,ο λογαριασμός ήρθε τώρα με περίοδο κατανάλωσης από 01.7 έως 31. 07 με εξωφληση 30.9 και με τιμη kw 0.1158.. Ούτε πίστωση ενεργειακής μετάβασης όπως οι προηγούμενοι λογαριασμοί. Για 81kw 20euro..

Επεξ/σία από conne
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, conne είπε

Μετα την επιστολή που μου έστειλαν ότι από 31. 7 θα έχω τιμη προσφοράς αν θυμαμαι καλά 0.09,ο λογαριασμός ήρθε τώρα με περίοδο κατανάλωσης από 01.7 έως 31. 07 με εξωφληση 30.9 και με τιμη kw 0.1158.. 

δε ξερω τι εγραφε η επιστολη, εσυ ξερεις. Πιθανως το 25% εκπτωση να το ειχαν συμπεριλαβει στην "τελικη τιμη" που σου εδωσαν, ξαναδιαβασε την επιστολη και δες. Αν κανεις 25% εκπτωση στο 0.11584-0.02896 = τελικη τιμη 0.08688/Kwh, αυτο σε χρεωνουν και στο λογαριασμο που επισυναψες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, fredd0 είπε

δε ξερω τι εγραφε η επιστολη, εσυ ξερεις. Πιθανως το 25% εκπτωση να το ειχαν συμπεριλαβει στην "τελικη τιμη" που σου εδωσαν, ξαναδιαβασε την επιστολη και δες. Αν κανεις 25% εκπτωση στο 0.11584-0.02896 = τελικη τιμη 0.08688/Kwh, αυτο σε χρεωνουν και στο λογαριασμο που επισυναψες

Το 25% το είχα πάντα σε όλους τους λογαριασμούς και είναι για έκπτωση κατανάλωσης. Είχα τότε τιμή 0.034.Στην επιστολή γράφει ειδική έκπτωση στην τιμή της kw. Άρα δεν έπρεπε να γράφει τιμή 0.8688 και από κάτω 25% εκπτωση κατανάλωσης? Και που είναι οι πιστωσεις ενεργειακης μετάβασης που είχα σε όλους τους λογαριασμούς? 

Screenshot_20220907_001157.png

Επεξ/σία από conne
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...