HERTHAN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, walex είπε @korakiosποια η γνώμη σου για εμάς που λήγει αυτό το μήνα το gas control να πάμε να τρέξουμε πριν λήξει να το ανανεώσουμε στα 0,125 ή να το αφήσουμε να λήξει και βλέπουμε? Αν ημουν στην θεση σου θα εκλεινα με 0,125.
blindeart13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, walex είπε @korakiosποια η γνώμη σου για εμάς που λήγει αυτό το μήνα το gas control να πάμε να τρέξουμε πριν λήξει να το ανανεώσουμε στα 0,125 ή να το αφήσουμε να λήξει και βλέπουμε? Μονόδρομος για μένα... Αλλαγή ονόματος/ΑΦΜ προ ημερών σε συμβόλαιο 0,02 που έληγε 26/10 και υπογραφή νέου στα 0,125 μέσα σε μισή ωρίτσα σε κατάστημα ΔΕΗ.
walex Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Αν ημουν στην θεση σου θα εκλεινα με 0,125. ok, απλά μου πέφτει λίγο βαρύ η αύξηση των 525%
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 2 minutes ago, walex said: ok, απλά μου πέφτει λίγο βαρύ η αύξηση των 525% Και ποια είναι η εναλλακτική?
walex Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Και ποια είναι η εναλλακτική? δεν ξέρω για αυτό ρωτάω το forum
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 1 minute ago, walex said: δεν ξέρω για αυτό ρωτάω το forum Όλα τα υπόλοιπα χειρότερα είναι κι οι τιμές μόνο προς τα πάνω θα πάνε. 1
HERTHAN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, walex είπε ok, απλά μου πέφτει λίγο βαρύ η αύξηση των 525% Δεν πειραζει θα πιουμε μια σοδα ολοι μαζι και θα μας περασει.
therock Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, therock είπε Οπως ειχα γραψει και σε προηγουμενες σελιδες θελω να διακοψω φυσικο αεριο (protergia προσφορα black friday mvp). Απο οτι καταλαβαινω απο τους ορους, θα πληρωσω ενα φιξ ποσο συμφωνα με τους μηνες παραμονης? Σχεδον κοντευω χρονο οποτε θα χρεωθω 60 ευρω συμφωνα με το παρακατω πινακα? (Τους εχω στειλει και μειλ αλλα δεν εχουν ακομα απαντησει) Παιδια για μενα υπαρχει μια γνωμη?
berk4 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, blindeart13 είπε Μονόδρομος για μένα... Αλλαγή ονόματος/ΑΦΜ προ ημερών σε συμβόλαιο 0,02 που έληγε 26/10 και υπογραφή νέου στα 0,125 μέσα σε μισή ωρίτσα σε κατάστημα ΔΕΗ. Ποια είναι η διαδικασία για την αλλαγή ονόματος/ΑΦΜ; Πληρώνεις και πρόστιμο αν το κάνεις;
saleapple Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, walex είπε δεν ξέρω για αυτό ρωτάω το forum Αυτή την στιγμή η τιμή ΤΤF Σεπτεμβρίου στην ΔΕΗ είναι 0.23Ε, που σημαίνει περίπου 0.19Ε ανά ΚW στο κυμαινόμενο πρόγραμμα της μετά την αφαίρεση της έκπτωσης. Άρα καταλαβαίνει κανείς ότι είναι διπλάσια από την υψηλότερη περσινή τιμή. Ακόμη και να διατηρηθεί σε αυτά τα επίπεδα, πράγμα πολύ δύσκολο, μιλάμε για διπλασιασμό του κόστους θέρμανσης, για παράδειγμα από 1000Ε το 2022 πάνε στα 2000Ε τουλάχιστον για τον χειμώνα που έρχεται. Κάντε υπολογισμούς και σκεφτείτε αν συμφέρει το σταθερό ή το κυμαινόμενο, και τι άλλες εναλλακτικές έχετε.
blindeart13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, berk4 είπε Ποια είναι η διαδικασία για την αλλαγή ονόματος/ΑΦΜ; Πληρώνεις και πρόστιμο αν το κάνεις; Η διαδικασία είναι η κλασσική για την υπογραφή συμβολαίου.. εν προκειμένω είχα εξουσιοδότηση από τη σύζυγο, μισθωτήριο από το taxis όπου φαινόταν το όνομα της, αντίγραφο τελευταίου λογαριασμού, φωτογραφία μετρητή, αντίγραφο ταυτότητας και υπέγραψα μία υπεύθυνη δήλωση με τα στοιχεία μου ότι δεν υπάρχει κάποια οφειλή κατά τον παρόντα χρόνο. Αρχικά ο υπάλληλος ήταν λίγο "βαρύς" και άρχισε τις δικαιολογίες ότι η όλη διαδικασία είναι ταλαιπωρία κτλ κτλ και ότι θα μπορούσα στην αρχή του τελευταίου μήνα του συμβολαίου να κάνω ανανέωση... είπε ότι η ενημέρωσή τους είναι ότι μέχρι τέλη του μήνα η τιμή θα είναι η ίδια.... (αλλά δεν ήθελα να τον πιστέψω : P) και με μία μικρή πίεση δέχτηκε και ολοκληρώθηκε η διαδικασία σχετικά γρήγορα.. Μου είπε ότι θα βγει τελικός λογαριασμός στο όνομα μου, οπότε εκεί θα φανεί εάν υπάρχει κάποιο πρόστιμο διακοπής του συμβολαίου (δεν ήταν σίγουρος σχετικά με αυτό). Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από blindeart13
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 21 minutes ago, saleapple said: υτή την στιγμή η τιμή ΤΤF Σεπτεμβρίου στην ΔΕΗ είναι 0.23Ε, που σημαίνει περίπου 0.19Ε ανά ΚW στο κυμαινόμενο πρόγραμμα της μετά την αφαίρεση της έκπτωσης. H επιδότηση κανονικά θα πρέπει να είναι 0.15 έτσι όπως πάει για να παλεύονται κάπως οι λογαριασμοί. Αν δεν αλλάξουν και συνεχίσουν να δίνουν επιδότηση και στα σταθερά, έχουν αρκετές πιθανότητες τα 0.125 συμβόλαια να βγουν τραγικά φτηνά.
billyst Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Εγώ που έχω μέχρι 15/12 0.05 τι να κάνω ρε παιδιά; Να στείλω τη σύζυγό μου; Είναι όλα στο όνομα μου στο σπίτι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Πήγαινε σε κατάστημα και ρώτα τι μπορείς να κάνεις καλύτερα, λογικά έχεις μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά μην το αφήνεις.
billyst Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Γίνεται να κάνω εξουσιοδοτήση στη γυναίκα μου να τ κάνει; Τι πρέπει να γράψω στην εξουσιοδοτηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις