marmagia Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 1 hour ago, korakios said: απο άλλο φοόρουμ μάλιστα.. καλά θα πάει και αυτό
korakios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, marmagia είπε μάλιστα.. καλά θα πάει και αυτό να δεις που όταν καταργηθεί θα θυμηθεί κόσμος οτι ήταν πέρυσι ακριβό το αέριο και θα ψάχνει πρόγραμμα 😁
moon1821 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Έγινε τηλεφωνικά πριν απο 2 ωρες η ανανέωση του συμβολαιου σε gascontrol 0,125 που ειχα υπογράψει πέρυσι στις 29/9/21 αρχικα ρωτησα αν δικαιουμαι μου ειπαν ΝΑΙ ειστε στον τελευταίο μηνα , εστειλαν με εμαιλ τα εγγραφα ζήτησαν μονο Υπ.Δηλ απο gov και ταυτότητα θα περιμένω μάλλον την τελική επιβεβαίωση με εμαιλ φανταζομαι πριν λιγες ημερες ειχα παει σε καταστημα (εντος του τελευτ μηνα) και με απέρριψαν αντε να δουμε
korakios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, moon1821 είπε πριν λιγες ημερες ειχα παει σε καταστημα (εντος του τελευτ μηνα) και με απέρριψαν αν επέμενες δε θα σε απέρριπταν , απλά έχουν άγνοια οι υπάλληλοι 1
moon1821 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, korakios είπε αν επέμενες δε θα σε απέρριπταν , απλά έχουν άγνοια οι υπάλληλοι επέμενα αρκετά , ήταν 2 υπάλληλοι γυναίκες αυτή που με εξυπηρετούσε είχε άγνοια και ίσως το προχωρούσε αλλά η διπλανή φαινόταν παλαιά και ήταν τελείως αρνητική και την επηρέασε. πάντως καλό είναι όσοι έχουν υπογραψει πέρυσι εντος μηνος να πανε 1 και 2 φορες
korakios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, moon1821 είπε επέμενα αρκετά , ήταν 2 υπάλληλοι γυναίκες αυτή που με εξυπηρετούσε είχε άγνοια και ίσως το προχωρούσε αλλά η διπλανή φαινόταν παλαιά και ήταν τελείως αρνητική και την επηρέασε. ζητάς προϊστάμενο , διευθυντή κτλ
moon1821 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, korakios είπε ζητάς προϊστάμενο , διευθυντή κτλ ήταν 16:00 ηταν μονο η σεκουριτι και 2 υπαλληλοι καλυτερα πρωι και ζητα ότι θελεις προϊστάμενο , διευθυντή επικοινωνια με κεντρικα κτλ 1
korakios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Spoiler 2 λεπτά πριν, moon1821 είπε ήταν 16:00 ηταν μονο η σεκουριτι και 2 υπαλληλοι και μένα (σεκιούριτι και μια υπάλληλος), αρνήθηκε αρχικά αλλά συμφώνησε όταν της είπα "το κοίταξα μέσω ίντερνετ και γίνεται" 😛
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Στο κατάστημα του Αμαρουσίου πάντως ήταν ενημερωμένοι, δεν υπήρχε θέμα.
moon1821 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, korakios είπε και μένα (σεκιούριτι και μια υπάλληλος), αρνήθηκε αρχικά αλλά συμφώνησε όταν της είπα "το κοίταξα μέσω ίντερνετ και γίνεται" 😛 γιαυτο εισαι ΑΡΧΗΓΟΣ
tomtsir Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Τώρα εγώ έχω ένα περίεργο ερώτημα και θα ήθελα τις γνώμες σας. Τον ιούλιο μου ήρθε έντυπο χαρτί από ΖΕΝΙΘ , έως τότε είχα 0.041(χωρίς συνέπεια) σταθερό χωρίς ρήτρα : πως θα πάει 0.12(χωρίς συνέπεια) και 0.086 με συνέπεια. Το ερώτημα είναι το εξής , να πάω σε κατάστημα ΔΕΗ να κλείσω το GasControl με τα 0.125 , ελπίζοντας σε ικανή επιδότηση από πλευράς του κράτους για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για όλο τον χειμώνα ή να πάω με ΖΕΝΙΘ μέχρι δεκέμβριο και μαλλον μετά να με αλλάξει σε άγνωστο πρόγραμμα; Το λέω αυτό για το 6μηνο καθώς η ΖΕΝΙΘ δεν τήρησε καμία ημερομηνία σε κανένα πρόγραμμα.
fredd0 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, tomtsir είπε Τώρα εγώ έχω ένα περίεργο ερώτημα και θα ήθελα τις γνώμες σας. Τον ιούλιο μου ήρθε έντυπο χαρτί από ΖΕΝΙΘ , έως τότε είχα 0.041(χωρίς συνέπεια) σταθερό χωρίς ρήτρα : πως θα πάει 0.12(χωρίς συνέπεια) και 0.086 με συνέπεια. Το ερώτημα είναι το εξής , να πάω σε κατάστημα ΔΕΗ να κλείσω το GasControl με τα 0.125 , ελπίζοντας σε ικανή επιδότηση από πλευράς του κράτους για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για όλο τον χειμώνα ή να πάω με ΖΕΝΙΘ μέχρι δεκέμβριο και μαλλον μετά να με αλλάξει σε άγνωστο πρόγραμμα; Το λέω αυτό για το 6μηνο καθώς η ΖΕΝΙΘ δεν τήρησε καμία ημερομηνία σε κανένα πρόγραμμα. εσυ αποφασισεις, η πας ΔΕΗ τωρα και κλειδωνεις προγραμμα καπως ακριβοτερο απο αυτο που εχεις, ειτε καθεσαι και ρισκαρεις Δεκεμβριο η ΔΕΗ να χρεωνει 0.2 και η Ζενιθ οσο θα χρεωνει. Κανεις δε μπορει να αποφασισει για σενα. Το downside της ΔΕΗ ειναι α) αν αποφασισουν να μην επιδοτησουν σταθερα προγραμματα, οπως εκαναν στο ρευμα και β) τα 80 ευρω που θα πρεπει να πληρωσεις για να φυγεις νωριτερα απο το 6μηνο. Το upside της ΔΕΗ ειναι οτι με γνωμονα την περσινη σου καταναλωση μπορεις να δεις περιπου ποσο θα σου κοστισει ο χειμωνας 2022-2023 και να κανεις τα κουμαντα σου. Αν παρεις επιδοτησεις κοκ, κερδος σου θα ναι. 1
adeios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μετά τη μετάβαση στη ΔΕΗ, μου έστειλε η Φυσικό Αέριο τελικό λογαριασμό, που περιέχει τις παρακάτω άκυρες χρεώσεις. Να σημειώσω ότι από τον εκκαθαριστικό του Μαΐου και μετά έχω μηδενική κατανάλωση και πληρώνω 5-7 € έναντι τον μήνα. Επικοινώνησα μαζί τους και τους ζήτησα να με ενημερώσουν γραπτώς τι αφορούν οι χρεώσεις για να το κοινοποιήσω στην ΡΑΕ. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να αφορούν και αν έχουν νόημα;
itmaster99 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, moon1821 είπε Έγινε τηλεφωνικά πριν απο 2 ωρες η ανανέωση του συμβολαιου σε gascontrol 0,125 που ειχα υπογράψει πέρυσι στις 29/9/21 αρχικα ρωτησα αν δικαιουμαι μου ειπαν ΝΑΙ ειστε στον τελευταίο μηνα , εστειλαν με εμαιλ τα εγγραφα ζήτησαν μονο Υπ.Δηλ απο gov και ταυτότητα θα περιμένω μάλλον την τελική επιβεβαίωση με εμαιλ φανταζομαι πριν λιγες ημερες ειχα παει σε καταστημα (εντος του τελευτ μηνα) και με απέρριψαν αντε να δουμε Να ρωτήσω. Τι ημερομηνία έχει η περσινή σου σύμβαση και τι ημερομηνία άρχισε η εκπροσώπηση. Δλδ ο πρώτος λογαριασμός από ποια ημερομηνία ξεκινάει ?
walex Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, moon1821 είπε Έγινε τηλεφωνικά πριν απο 2 ωρες η ανανέωση του συμβολαιου σε gascontrol 0,125 που ειχα υπογράψει πέρυσι στις 29/9/21 αρχικα ρωτησα αν δικαιουμαι μου ειπαν ΝΑΙ ειστε στον τελευταίο μηνα , εστειλαν με εμαιλ τα εγγραφα ζήτησαν μονο Υπ.Δηλ απο gov και ταυτότητα θα περιμένω μάλλον την τελική επιβεβαίωση με εμαιλ φανταζομαι πριν λιγες ημερες ειχα παει σε καταστημα (εντος του τελευτ μηνα) και με απέρριψαν αντε να δουμε έλαβες email ως αποδεικτικό επιτυχούς παράδοσης και μετά απο πόση ώρα ήρθε
Προτεινόμενες αναρτήσεις