Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

@korakios Κάνε refresh τη σελίδα, έγραψα τιμές.

και το λινκ που δείχνει που ανακοινώνονται οι τιμές βοηθά τελικά ,μιας και ξερό το λινκ σε pdf ή σκέτα τα νούμερα σημαίνει οτι κάθε μήνα πρέπει να ποστάρετε τιμές :)

απο ότι καταλάβατε θα βάλω έξτρα κάποια προγράμματα ,φυσικά ο υπολογισμός είναι παντελώς μπακαλίστικος ...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, korakios είπε

και το λινκ που δείχνει που ανακοινώνονται οι τιμές βοηθά τελικά ,μιας και ξερό το λινκ σε pdf ή σκέτα τα νούμερα σημαίνει οτι κάθε μήνα πρέπει να ποστάρετε τιμές :)

https://www.fysikoaerioellados.gr/commodity/ti-einai-to-fysiko-aerio/

Αυτό είναι το link για το φυσικό αέριο ελλάδος αλλά έχει μέχρι Ιούνιο προς το παρών

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

To φεκ θα είναι το ίδιο με της προηγούμενησ χρονιάς, θα αλλα΄ζει μόνο το ποσό της επιδότησης. Η ανακοίνωση μιλούσε για οριζόνται επιδότηση. Αυτό σημα΄ίνει επιδότηση σε όλους.

Ρώτησα 5 υπαλλήλους της ΔΕΗ. Οι 3 εξ αυτών ήταν απόλυτοι ότι θα υπάρχει οριζόντια επιδότηση, δηλαδή επιδότηση σε όλους, ο ένας δεν ηξερε να απαντήσει και ο άλλος ήταν αρνητικός επειδή τα στθερά δεν παίρνουν επιδότηση. Όταν ρώτησα τον τελευταίο πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό αφού πέρσυ δόθηκε,  μου απάντησε ότι μάλλον κάνω λάθος και ότι δεν δόθηκε ποτέ επιδότηση σε σταθερό φυσικού αερίου της ΔΕΗ. από εκεί και πέρα βγάλτε τα συμπεράσματά σας

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, toraford είπε

To φεκ θα είναι το ίδιο με της προηγούμενησ χρονιάς, θα αλλα΄ζει μόνο το ποσό της επιδότησης. Η ανακοίνωση μιλούσε για οριζόνται επιδότηση. Αυτό σημα΄ίνει επιδότηση σε όλους.

Ρώτησα 5 υπαλλήλους της ΔΕΗ. Οι 3 εξ αυτών ήταν απόλυτοι ότι θα υπάρχει οριζόντια επιδότηση, δηλαδή επιδότηση σε όλους, ο ένας δεν ηξερε να απαντήσει και ο άλλος ήταν αρνητικός επειδή τα στθερά δεν παίρνουν επιδότηση. Όταν ρώτησα τον τελευταίο πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό αφού πέρσυ δόθηκε,  μου απάντησε ότι μάλλον κάνω λάθος και ότι δεν δόθηκε ποτέ επιδότηση σε σταθερό φυσικού αερίου της ΔΕΗ. από εκεί και πέρα βγάλτε τα συμπεράσματά σας

Βεβαιωνω οτι στον δικο μου λογαριασμο Μαρτιου Απριλιου σε σταθερο της ΔΕΗ με 0.05, ΥΠΗΡΧΕ και επιδοτηση του κρατους

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsaltinho είπε

Βεβαιωνω οτι στον δικο μου λογαριασμο Μαρτιου Απριλιου σε σταθερο της ΔΕΗ με 0.05, ΥΠΗΡΧΕ και επιδοτηση του κρατους

κανένας δεν το αμφισβητεί , απλά είναι άγνωστο αν θα συνεχίσει και φέτος , προς το παρών δεν έχει βγει κάτι που να δείχνει οτι δε θα μπει σε σταθερά ....

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsaltinho είπε

2 λεπτά πριν, korakios είπε

κανένας δεν το αμφισβητεί , απλά είναι άγνωστο αν θα συνεχίσει και φέτος , προς το παρών δεν έχει βγει κάτι που να δείχνει οτι δε θα μπει σε σταθερά ....

Just for the records.

Screenshot_20220923-213730_Gallery.jpg

Δημοσ.

Εγώ έκανα αίτηση για gascontrol. Μπορεί να βγει πιο φθηνό ακόμα και χωρίς επιδότηση (και 2 λεπτά πιο ακριβό να είναι πάλι το κρατάω). Μπορεί να γίνει και το σενάριο να μην πάρει επιδότηση ΤΕΜ αλλά να πάρει ΔΕΠΑ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@korakios το pdf που έβαλα link πάνω ήταν για κεντρική θέρμανση. Για οικιακό είναι αυτό που λέει παραδείγματα χρεώσεων Τ2, στη 2η σελίδα. https://zenith.gr/media/ejylcsdc/gas_home_central_xreoseis_promithias.pdf

Ίδιες τιμές είναι πάντως...

Spoiler

image.png.22cc246d033544cfb3376fb719acd2f9.png

41 λεπτά πριν, toraford είπε

δεν δόθηκε ποτέ επιδότηση σε σταθερό φυσικού αερίου της ΔΕΗ. από εκεί και πέρα βγάλτε τα συμπεράσματά σας

Θα'χει κάψει μπόλικους πελάτες και συγγενείς ο συγκεκριμένος. Και τον ίδιο του τον εαυτό βασικά. Μέχρι κι η καθαρίστρια καλύτερα τα ξέρει.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 2
Δημοσ.

Μπήκαν τα : Τ2 ζενίθ (καταργημένο) ,ΦΑ πλήρες ,elpedison smart

Μένουν τα : Ηρών flex και της watt&volt

Φυσικά ο υπολογισμός είναι μπακαλίστικος 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, korakios είπε

Μένουν τα : Ηρών flex

https://www.heron.gr/media/ajffz1pg/τιμές-δείκτη-ττφα-pdf.pdf μέχρι 11/21

από λογαριασμούς που βρήκα αναρτημένους εδώ:

(edit) 12/21 0,154453120

02/22 0,1741

07/22 0.231412648

08/22 0.341112549

Επεξ/σία από dasnowy
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, dasnowy είπε

https://www.heron.gr/media/ajffz1pg/τιμές-δείκτη-ττφα-pdf.pdf μέχρι 11/21

από λογαριασμούς που βρήκα αναρτημένους εδώ:

(edit) 12/21 0,154453120

02/22 0,1741

07/22 0.231412648

08/22 0.341112549

ωραίος , ποιος έχει ξεμείνει στο flex και βρήκες 7-8/22 ? αν είναι κάνε τους tag απο τη στιγμή που ψάχνεις μιας και λογικά θα έχουν και για τους υπόλοιπους μήνες :)

έστειλα και email στη watt&volt , να δούμε τι θα απαντήσουν 😂

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, korakios είπε

ποιος έχει ξεμείνει στο flex και βρήκες 7-8/22 ? αν είναι κάνε τους tag απο τη στιγμή που ψάχνεις μιας και λογικά θα έχουν και για τους υπόλοιπους μήνες :)

μια φίλη του @fredd0

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/8/2022 στις 10:18 ΠΜ, tempo είπε

σε εμένα πάντως στο flex σε λογαριασμούς έναντι έχει τιμές

Ιούνιος: 0,167745320 (τιμή που έστειλε και ο φίλος σε προηγούμενο μήνυμα απο πινακάκι ΗΡΩΝ)

Ιούλιος: 0,231412648

πάντα πριν τις εκπτώσεις κλπ

Στις 29/8/2022 στις 9:55 ΠΜ, vagos789 είπε

Ο τελευταιος λογαριασμος Ηρων flex που μου ηρθε εχει τιμες εως 0.197

Μπορείτε να βοηθήσετε να συμπληρωθούν τα κενά ημερομηνιών ?

(με τιμές αρχικές ,χωρίς έκπτωση 35% ή 45%)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμπλήρωσε και 12/21 0,154453120

1/22 0,201458730

2/22 0,173145320 (μεγαλύτερη ακρίβεια σε σχέση με 0,174)

Επεξ/σία από dasnowy
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...