Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, korakios είπε

μάλλον , ή αλλάζει η τιμή ίσως ,κανένας εν ξέρει σίγουρα

Την πάτησα τότε...4 Νοεμβρίου λήγει το συμβόλαιό μου...

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, johngamer είπε

δες προηγούμενες σελίδες μπας και πετύχεις γατόνι υπάλληλο όπως πόσταρε συμφορουμίτης ή να πάρει άλλος την παροχή στο όνομά του

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, korakios είπε

μάλλον , ή αλλάζει η τιμή ίσως ,κανένας εν ξέρει σίγουρα

23 λεπτά πριν, johngamer είπε

Και εγω στις 7......αλλα ζητάνε μόνο 20 ευρώ για πέναλτι αποχώρησης. Αν σε συμφέρει , ρωτάς και προχωράς.

Επεξ/σία από S90
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, S90 είπε

Και εγω στις 7......αλλα ζητάνε μόνο 20 ευρώ για πέναλτι αποχώρησης. Αν σε συμφέρει , ρωτάς και προχωράς.

Σε τι; Δεν ξέρω ποιος άλλος μπορεί να το πάρει στο όνομά του. Διακοπή και νέο συμβόλαιο; Δεν ξέρω αν προλαβαίνω την διαδικασία.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johngamer είπε

Σε τι; Δεν ξέρω ποιος άλλος μπορεί να το πάρει στο όνομά του. Διακοπή και νέο συμβόλαιο; Δεν ξέρω αν προλαβαίνω την διαδικασία.

φυσικά και όχι διακοπή

μόνο εσύ ξέρεις ποιος άλλος μπορεί να κάνει αίτηση , πρέπει να έχει σχέση φορολογικά με το ακίνητο προφανώς

Δημοσ.

Κοράκιε σήμερα που μιλησα μαζί τους μου ανέφεραν για 20 ευρω.....μήπως εννοεις ότι μπορει να χρεώσουν τις τυχόν εκτπώσεις που πήραμε? Γιατί όχι διακοπή για 20 ευρώ.

Δημοσ.

Τελικά θα πιάνει η επιδοτηση και σε σταθερά? 

Είναι 100% σίγουρο?

Η γειτόνισσα μου έχει t2 ζενίθ. 

Μην την πάρω στο λαιμό μου και με κράζει μετά. 

Χάχα 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Τελικά θα πιάνει η επιδοτηση και σε σταθερά? 

Είναι 100% σίγουρο?

Η γειτόνισσα μου έχει t2 ζενίθ. 

Μην την πάρω στο λαιμό μου και με κράζει μετά. 

Χάχα 

Κανεις δεν ξερει με σιγουρια....θα δειξει.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, S90 είπε

Κοράκιε σήμερα που μιλησα μαζί τους μου ανέφεραν για 20 ευρω.....μήπως εννοεις ότι μπορει να χρεώσουν τις τυχόν εκτπώσεις που πήραμε? Γιατί όχι διακοπή για 20 ευρώ.

αίτηση διακοπής ποτέ δεν κάνεις , ούτε στο ρεύμα , μόνο αν θες να καταργήσεις την παροχή σου

η διακοπή απο το παλιό πρόγραμμα θα γίνει αυτόματα με τη νέα αίτηση

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Κανεις δεν ξερει με σιγουρια....θα δειξει.

Εγώ θα μείνω προς το παρών μέχρι 17 Δεκεμβρίου με το 0.05 και μετά δεν ξέρω πραγματικά...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Εγώ θα μείνω προς το παρών μέχρι 17 Δεκεμβρίου με το 0.05 και μετά δεν ξέρω πραγματικά...

Κι εμενα 03/01/2022 ληγει.

Μετα εχει ο Θεος.....εμεις δεν θα'χουμε.:P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, nikos121 είπε

Το τελευταια σταθερα της ΔΕΗ στα 0,02 ποτε ληγουνε?

Μέχρι πέρυσι το Σεπτέμβριο ήταν διαθέσιμα, μερικοί ενεργοποιήθηκαν τον Οκτώβρη... οπότε λήξουν συντόμως. Οι περισσότεροι τα ανανεώσαμε σε 0.125

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.

εν τω μεταξυ εκεινο τον καιρο χαζευα το ινσομνια γενικα και αοριστα και παρατηρουσα οτι το συγκεκριμενο νημα ηταν πολυ "ενεργο" και λεω τι διαολο συζητανε 200 σελιδες ρε φιλε? 🤣 Παραηταν μεγαλο το νημα για να ακολουθησω.

Μετα αργοτερα οταν ξυπνησα προλαβα οριακα το 0,05 και αν επιδοτηθει θα εχω κανει τρομερο ντιλ καθως το εχω μεχρι τελη μαρτη.

Τελικα ολα στη ζωη ειναι θεμα σωστου timing...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...