Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, xariskk24 είπε

παρολα αυτα μου φαινεται οτι δεν μπορουν να το αφησουν ετσι.. και πρεπει να κανουν οτι και στο ρευμα...αλλιως ο κοσμος θα πληρωνει 500 το διμηνο για να ζεσταθει.. οποτε θα γινει ενας χαμος..θεωρω

έχει γίνει με την Προτέργια ήδη απο πέρυσι χαμός , μην κοιτάς το ακριβοτερο πρόγραμμα της αγοράς , δεν έχει νόημα

2 λεπτά πριν, teopanta1 είπε

Τι εννοείς από άποψη έκδοσης λογαριασμού; και γιατί λύση ανάγκης; λόγω τιμής να φανταστώ 

αργούνε πολύ να εκδώσουν , 2 μήνες μετά την καταμέτρηση , γιαυτό και εσύ δες στο site της ΕΔΑ πότε είναι να δίνεις ενδείξεις και κράτα screenshot της καταχώρησης

3 λεπτά πριν, teopanta1 είπε

Έχει δέσμευση έναν χρόνο 

ναι και πάλι το σπας με ~80€ πέναλτι νομίζω , αυτός είναι και ο ένας σκοπός του προγράμματος , να κλείσουμε σταθερή τιμή ωστε να μη ρισκάρουμε τυχών εκπλήξεις με διεθνείς εξελίξεις και αν δε συμφέρει φεύγουμε

5 λεπτά πριν, teopanta1 είπε

Δηλαδή το 0,12 μπορεί να κρατήσει ένα εξάμηνο και μετά να αλλάξει; 

βάσει νομοθεσίας ναι , όπως όλα τα προγράμματα , με ειδοποίηση 60 μέρες πριν (βέβαια η Προτέργια έβαλε αναπροσαρμογή χωρίς ειδοποίηση πέρυσι)

ο 2ος σκοπός είναι να καβαντζωθούμε το 6μηνο , αυτό να υπολογίζεις

επίσης εντελώς υποκειμενικά πιστεύω και ελπίζω απο άνοιξη θα στρώσουν τα πράγματα ,οπότε και θα το σπάσω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, zouzounakis είπε

Καλησπέρα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την ΔΕΗ ο εκπρόσωπος τους πλάσαρε το κυμαινόμενο διότι, όπως είπε, δεν θα προλάβει να ενεργοποιηθεί το σταθερό μέχρι τέλος του μηνός. 

H εκπροσώπηση ξεκινά την ημέρα ενεργοποίησης με τις τιμές που είχες υπογράψει. Υπάρχουν εδώ συμφορουμήτες που υπέγραψαν με 0.02 τον Σεπτέμβρη του 2021, και ενεργοποιήθηκαν τον Οκτώβρη του 2021. Τιμολογήθηκαν φυσικά με το πρόγραμμα που υπέγραψαν (0.02) κι όχι με τη νέα τιμή που ίσχυε από 1/10 (0.05). Οπότε στο τηλέφωνο σου είπανε μαλακίες. Φρόντισε όμως να πας να υπογράψεις σε κατάστημα.  Γιατί αν μπλέξεις τηλεφωνικά με έλεγχο δικαιολογητικών κλπ, μπορεί να μπει Οκτώβρης μέχρι να σου στείλουν τη σύμβαση να την υπογράψεις, κι εκεί θα μπλέξει το πράγμα.

46 λεπτά πριν, teopanta1 είπε

Μόλις μίλησα με ΔΕΗ για το myhome-gascontrol μου έστειλε το email με τα έγγραφα που χρειάζονται και από αύριο θα τα στείλω, ελπίζω να έκανα καλή επιλογή που φεύγω από το double Home fx του ήρων και να μην το μετανιώσω.

Κατάστημα. Γιατί κάνετε τη ζωή σας δύσκολη;

46 λεπτά πριν, teopanta1 είπε

Με διαβεβαίωσε ότι όσο και να φτάσει η τιμή της kw θα έχω 0,12 ελπίζω να μην μας κοροϊδεύουν και αυτοί σαν τους άλλους, βέβαια έχω την απορία πως γίνεται ενώ η τιμή μπορεί και να φτάσει 0,40 η ΔΕΗ να την έχει σταθερή στα 0,12;

0.12 μείον όποια επιδότηση δωθεί (πέρυσι επιδοτήθηκαν και τα σταθερά). Τα κυμαινόμενα λογικά θα κοστίζουν παραπάνω.

32 λεπτά πριν, teopanta1 είπε

Δηλαδή το 0,12 μπορεί να κρατήσει ένα εξάμηνο και μετά να αλλάξει; 

Βάσει νόμου ναι, αλλά η ΔΕΗ δεν έχει κάνει ποτέ αναπροσαρμογή σταθερών προγραμμάτων ούτε στο αέριο ούτε στο ρεύμα.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ekrepali είπε

H εκπροσώπηση ξεκινά την ημέρα ενεργοποίησης με τις τιμές που είχες υπογράψει. Υπάρχουν εδώ συμφορουμήτες που υπέγραψαν με 0.02 τον Σεπτέμβρη του 2021, και ενεργοποιήθηκαν τον Οκτώβρη του 2021. Τιμολογήθηκαν φυσικά με το πρόγραμμα που υπέγραψαν (0.02) κι όχι με τη νέα τιμή που ίσχυε από 1/10 (0.05). Οπότε στο τηλέφωνο σου είπανε μαλακίες. Φρόντισε όμως να πας να υπογράψεις σε κατάστημα.  Γιατί αν μπλέξεις τηλεφωνικά με έλεγχο δικαιολογητικών κλπ, μπορεί να μπει Οκτώβρης μέχρι να σου στείλουν τη σύμβαση να την υπογράψεις, κι εκεί θα μπλέξει το πράγμα.

Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία, έφυγα σφαίρα σε κατάστημα όπου και έγινε το συμβόλαιο.

Δημοσ.

Να αναφέρω μπας και βοηθήσει κανέναν οτι όταν έκανα την 1η φορά αίτηση απο τηλέφωνο , μου είχαν ετοιμάσει την καρτέλα και όταν πήγα στο κατάστημα κατόπιν ραντεβού με τα δικαιολογητικά, ήμουν έτοιμος σε 2 λεπτά

Δημοσ.

Εγω μόλις εκλεισα ραντεβου για το 0,125 αν και το συμβολαιο αεριου μου λήγει Νοεμβρη. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα βρεθουμε με 0,125 χωρίς επιδότηση

Δημοσ.
Στις 24/9/2022 στις 9:45 ΜΜ, HERTHAN είπε

Κανεις δεν ξερει με σιγουρια....θα δειξει.

Να την κλεισω ραντεβου λες να παει στο σταθερο της δεη αντι του τ2 ζενιθ που ειναι τωρα?

Εαν δεν παρει επιδοσητη στην χειροτερη θα της βγει το ιδιο η και λιγο φτηνοτερα!

1 λεπτό πριν, S90 είπε

Εγω μόλις εκλεισα ραντεβου για το 0,125 αν και το συμβολαιο αεριου μου λήγει Νοεμβρη. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα βρεθουμε με 0,125 χωρίς επιδότηση

Ποσο νοεμβριου ληγει?

Μπορεις να ανανεωσεις απο τωρα?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Να την κλεισω ραντεβου λες να παει στο σταθερο της δεη αντι του τ2 ζενιθ που ειναι τωρα?

Εαν δεν παρει επιδοσητη στην χειροτερη θα της βγει το ιδιο η και λιγο φτηνοτερα!

Ε ναι εννοειται.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.Protergia έχω και λήγει.....είχα κανει τηλ αιτηση στη ΔΕΗ πέρσι για το 0,50 και δεν βρεθηκε η αιτηση ποτέ.....και μειναμε με την Protergia να λυσσομανάει στο κορμί μας.

Επεξ/σία από S90
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, efthimis20 είπε

Παιδιά δλδ για ρευμα κ αέριο μαζί, θα πηγαίνατε σε ζενίθ , ΔΕΗ ή ελπεντισον? 

99% ποτέ δε συμφέρει double (όταν κερδίζεις απο το ένα χάνεις απο το άλλο)

Επίσης η ΔΕΗ δεν έχει κάποιο double

Για αέριο μέχρι στιγμής για λίγες μέρες το μόνο πρόγραμμα που συμφέρει είναι το σταθερό της ΔΕΗ

κατέβασε το excel (στο φύλλο με ΦΑ) και μάντεψε τιμές χοντρικής TTF μηνών , βάλε κατανάλωση που έχεις και δες μόνος σου

Δημοσ.

Το μόνο double που έχω δει πως αξίζει είναι το ήρων fx που έχει και το πιο φτηνό ρεύμα. Αλλά καλύτερα προσπάθησε να προλάβεις το gascontrol της ΔΕΗ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, korakios είπε

99% ποτέ δε συμφέρει double (όταν κερδίζεις απο το ένα χάνεις απο το άλλο)

Επίσης η ΔΕΗ δεν έχει κάποιο double

Για αέριο μέχρι στιγμής για λίγες μέρες το μόνο πρόγραμμα που συμφέρει είναι το σταθερό της ΔΕΗ

κατέβασε το excel (στο φύλλο με ΦΑ) και μάντεψε τιμές χοντρικής TTF μηνών , βάλε κατανάλωση που έχεις και δες μόνος σου

Γιατί δεν μπορώ να βάλω τιμές στο excel που έχεις; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, teopanta1 είπε

Γιατί δεν μπορώ να βάλω τιμές στο excel που έχεις; 

γιατί πρέπει να το κατεβάσεις :)

2 ώρες πριν, korakios είπε

επίσης αν είναι κλειδωμένο (αφού το κατεβάσεις) απλά ανοίγεις αντίγραφο

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...