Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, kalifwn said:

εχει πεσει το site της δεη.

πριν απο λιγο εβγαζε σφαλμα στο σταθερο προγραμμα του αεριου.

θα το κοψουν 1 μερα νωριτερα μου φαινεται

Πηγα να αλλαξω μια δευτερη παροχή που έχω από φυσικό αεριο σε ΔΕΗ και μου είπαν αύριο θα είναι η τελευταία μέρα με αυτό τον τιμοκατάλογο. Μετά δεν καταργείται αλλά ακριβαίνει απ´οτι μου είπαν. Ενημερωτικά πάντως, και χωρίς ραντεβού να πάτε κάνετε δουλειά. Είχα ραντεβού για αύριο αλλά πηγα σήμερα στο Μαρούσι που με βόλευε περισσότερο και έκανα δουλειά χωρίς αναμονή χωρίς μα και μου 

Επεξ/σία από marmagia
  • Like 1
  • Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

όπου και να πήγαινες καλύτερα θα είναι με διαφορά απο το πρόγραμμα της συγκεκριμένης εταιρίας ....

Ζοριστήκαμε είναι η αλήθεια τον χειμώνα...είχα κάνει τηλ αίτηση για το 0,050 και σε αναζήτηση στον μήνα γιατί καθυστερούν ,δεν βρεθηκε καν η αίτηση .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, S90 είπε

Ζοριστήκαμε είναι η αλήθεια τον χειμώνα...είχα κάνει τηλ αίτηση για το 0,050 και σε αναζήτηση στον μήνα γιατί καθυστερούν ,δεν βρεθηκε καν η αίτηση .

έπρεπε να το κυνηγήσεις τότε , κρίμα

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, marmagia είπε

Μετά δεν καταργείται αλλά ακριβαίνει απ´οτι μου είπαν.

Όπως πέρυσι θα εχει ενα σταθερο και ενα κυμαινόμενο

πόσο να το παει λέτε το σταθερό: 200

Δημοσ.
Just now, moon1821 said:

Να βγω ψεύτρα αλλά όπως κουβεντιάζαμε με την κυρια στο κατάστημα δε θα μας έκανε εντύπωση το 0,30 υπό την έννοια ότι και στα σταθερά του ρεύματος βάζουν μια υψηλή τιμή για να ειναι σίγουροι ότι με οποία αυξομείωση του ttf δε θα βγουν χαμένοι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, moon1821 είπε

τώρα που γυρνά , βάζω τάληρο για 0,17

Η πλάκα θα είναι να μειωθεί 0,10 ,χοχοχοχχο 😂

14 λεπτά πριν, temis83 είπε

ΝΑ τα, τα ωραια καλοκαιριατικα

T2 ?

edit , όντως Τ2

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.

αφου 2 μερες δεινοπαθησα στα τηλεφωνα αποφασισα να παω σε καταστημα ΔΕΗ οπου η μεταφορα μου απο ζενιθ στο σταθερο της ΔΕΗ ολοκληρωθηκε σε μιση ωριτσα!

για την ιστορια, μιλησα με 6 διαφορετικους τηλεφωνητες τις τελευταιες 2 μερες, οι μισοι μου ειπαν οτι ΔΕΝ ειναι διαθεσιμο το συμβολαιο της σταθερης χρεωσης!

Δημοσ.

Πήγα και εγώ τελικά σήμερα με ραντεβού και έκανα αλλαγή χρήστη στη σύνδεση. Δεν πλήρωσα τίποτα επιτόπου, τώρα αν στον παλιό χρήστη βάλουν στον εκκαθαριστικό 40€ αποχώρηση θα δείξει. Επίσης ήταν κάθετοι ότι αν γίνει κανένα χαζό και το Benefit είναι πιο φθηνό από το Control με επιδότηση, αλλάζω χωρίς ποινή από τη στιγμή που συνεχίζω και είμαι στη ΔΕΗ. Α να δούμε. Και καλο χειμώνα :shock:

Δημοσ.
1 ώρα πριν, temis83 είπε

ΝΑ τα, τα ωραια καλοκαιριατικα

Περάστικα! Και σε μενα εσκασε το T2 της Zenith... 46 κυβικα, 146 ευρώ.... και η πραγματικη διαφορα στον μετρητη ειναι πολυ μεγαλυτερη. Εκλεισα τις βάνες του αεριου και ελπιζω να μην περάσουν για τον εκκαθαριστικο αυτοι αλλα να δωσω εγω ηλεκτρονικα καποιο διαχειρισιμο νουμερο γιατι το κλεισαμε το σπιτι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...