Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γίνεται το ίδιο και στο αέριο? γιατι τώρα ειμαι στο 0.05 και απο πέρσι το φορτώνω παραπάνω και δηλώνω στην εδα απευθείας

Επεξ/σία από cyberguy
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, cyberguy είπε

Γίνεται το ίδιο και στο αέριο? γιατι τώρα ειμαι στο 0.05 και απο πέρσι το φορτώνω παραπάνω και δηλώνω στην εδα απευθείας

υπόψιν η ΕΔΑ μπορεί να σου κόψει την παροχή αν για ένα χρόνο δεν μπορέσει να πάρει ένδειξη

κατα τα άλλα , ναι μπορείς να τη φουσκώσεις , θα έχεις θέμα όμως αν πάρει ένδειξη η ΕΔΑ και θα μπλέξεις με ΔΕΗ και διορθωτικό

Δημοσ.
12 ώρες πριν, korakios είπε

ότι και να κάνεις κερδισμένος θα είσαι , είτε αφήσεις 0,05 μείον επιδότηση (μηδέν χρέωση δλδ ή μπορεί και να συνεχίσει η πίστωση) ή benefit με 30% έκπτωση μείον επιδότηση που θα παίζει μικρή χρέωση

αν πιστεύεις οτι απο το νέο έτος θα ξεφύγουν οι τιμές και δεν θα παίζει το benefit (ή θα έχει μεγαλύτερες χρεώσεις) , το γυρνάς απο τώρα

περίμενε τότε να εκδοθεί ο λογαριασμός να δεις τι είναι αναλυτικά , δεν μπορούμε να μαντέψουμε με ένα σκέτο νούμερο απο τη στιγμή που δεν έχει βγει ο λογαριασμός

Υπάρχει τρόπος να το γυρίσει από τώρα αφού λήγει Ίαν 2023 και μπορείς να το κάνεις (τυπικά) έως ένα μήνα πριν;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, nn1629 είπε

TTF αγγιξε 100 🥲

Αλλάζουμε το σταθερό στα 0.125 πλέον σε benefit? υπάρχει ρήτρα για την αλλαγή?

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, doll είπε

Αλλάζουμε το σταθερό στα 0.125 πλέον σε benefit? υπάρχει ρήτρα για την αλλαγή?

Οχι ακομα, ο Μ.Ο. καθε μηνα ειναι που μετραει, Οκτωβρη ισα με το benefit η οριακα φθηνοτερο λογικα θα βγει το control, Νοεμβρη αν συνεχισει εκει κοντα στα 100 τοτε ελαφρως θα συμφερει το benefit. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα αλλαγη σε benefit απο το περσινο control (στα 0,05).

Ξερετε απο ποτε θα μετρα η χρεωση του benefit? Φανταζομαι απο την στιγμη που θα διεκπεραιωθει η διαδικασια, δηλαδη σε 5-10 ημερες?

19 λεπτά πριν, nn1629 είπε

Νοεμβρη αν συνεχισει εκει κοντα στα 100 τοτε ελαφρως θα συμφερει το benefit. 

με μηνιαιο ttf κατω απο 139€/Mwh, συμφερει το benefit με την εκπτωση παντα του 30%. (αν δεν κανω λαθος)

Επεξ/σία από waveparticle
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, waveparticle είπε

Εκανα αλλαγη σε benefit απο το περσινο control (στα 0,05).

Ξερετε απο ποτε θα μετρα η χρεωση του benefit? Φανταζομαι απο την στιγμη που θα διεκπεραιωθει η διαδικασια, δηλαδη σε 5-10 ημερες?

με μηνιαιο ttf κατω απο 139€/Mwh, συμφερει το benefit. (αν δεν κανω λαθος)

θα συμφερει για το 0.125, όχι για το 0.05. Εαν έχεις 0.05 κράτα  το μέχρι τέλους

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, cyberguy είπε

θα συμφερει για το 0.125, όχι για το 0.05. Εαν έχεις 0.05 κράτα  το μέχρι τέλους

ληγει εντος 15ημερων, και μετα ισως δεν υπαρχει η εκπτωση 30%. Η αλλαγη εγινε.

• Like 1
Δημοσ.

Σε αίτημα μου στο myΡΑΕ μου ηρθε απαντηση απο τον παροχο αεριου οτι εχουμε λαβει το αιτημα και οτι εχει ενημερωθει το αρμοδιο τμημα. Eχεi μια επιλογη για αποδοχη η απορριψη απαντησης. τι κανουμε σε αυτο το βημα? το αφηνουμε μεχρι να παρω απαντηση για το αιτημα μου?

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Nikoleo είπε

Καλησπερα σας, ελαβα εκκαθαριστικο λογαριασμο απο Φυσικο Αεριο Αττικης

ενδιαφέρον , χρέωσε για Οκτ μικρότερη απο TTF Οκτωβρίου , άρα δε βγαίνει άκρη

45 λεπτά πριν, Nikoleo είπε

Τι να κανω; Θα μου προτεινατε να αλλαξω παροχο;

διάβασε την καρφιτσωμένη προτεινόμενη ανάρτηση και βάλε τιμές στο excel

25 λεπτά πριν, nick_paralia είπε

Σε αίτημα μου στο myΡΑΕ μου ηρθε απαντηση απο τον παροχο αεριου οτι εχουμε λαβει το αιτημα και οτι εχει ενημερωθει το αρμοδιο τμημα. Eχεi μια επιλογη για αποδοχη η απορριψη απαντησης. τι κανουμε σε αυτο το βημα? το αφηνουμε μεχρι να παρω απαντηση για το αιτημα μου?

περίμενε λίγες μέρες αν είναι

Δημοσ.

image.png.63a7b772dd13dc564cf9c34bab94e95e.pngτο ίδιο και σε εμάς

χρέωσε περσινά από ΕΔΑ ΑΤΤ 

Τι στα ....είναι αυτές οι χρεώσεις από το 2021? Αυτά τα χρέωσε φέτος από πέρισυ με μηδέν φετινή κατανάλωση 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...