Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, NickTheMeat είπε

εχει καποιο νοημα η επιλογη που υπαρχει για αποδοχη η απορριψη απαντησης?

προσωπικά πάτησα απόρριψη ζητώντας από την ραε να μεσολαβήσει...

δώρο άδωρο, μόνο στον ΣΤΚ απάντησαν ,την ραε την είχαν ,όπως και εμένα, γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων τους 

Χωρίς τίτλο.jpg

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Spoiler
1 λεπτό πριν, macgyver3 είπε

προσωπικά πάτησα απόρριψη ζητώντας από την ραε να μεσολαβήσει...

δώρο άδωρο, μόνο στον ΣΤΚ απάντησαν ,την ραε την είχαν ,όπως και εμένα, γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων τους 

χωρίς "υποστήριξη--σχετικά με το αίτημά μου" , τηλέφωνα , email , δε λειτουργεί στο αυτόματο η ΡΑΕ

ίσως και Συνήγορο του Πολίτη κατά ΡΑΕ σαν τελευταία λύση

Ο ΣτΚ είναι ουσιαστικά άχρηστος μιας και δε μπορεί να επιβάλει , εκτός αν κάποιος κινηθεί δικαστικά μετά , όπου και η έκθεση του ΣτΚ μετρά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, ekechagi είπε

Κανονίστε τώρα, να έτρεχα σαν μαλάκας να βάλω το control με τα 0,125 και να βγει φέτος φθηνότερο το benefit. Θα κλάψουν μανούλες...

Δεν είσαι ο μόνος.... :)

Επεξ/σία από doll
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, korakios είπε

κάνε ένα edit μιας και κόλλησε 😛

αν κατανοείς τις χρεώσεις οκ, αν όχι ,είναι δουλειά τους έτσι κι αλλιώς να στις εξηγήσουν

καταννοώ δε καταννοώ είναι μεγάλο σκάνδαλο για την κυβέρνηση. Να έρθουν οι χρεώσεις ένα χρόνο μετά. Μήπως 2 έτη να πάνε σε άλλη κυβέρνηση? ή σε 5 έτη?

σημειώνω ότι θα έρθει σε όλους.... τους καταναλωτές όπου να ναι.... 

Επεξ/σία από coyote2
Δημοσ.

διαβασα οτι οι τιμες πεφτουν διοτι ειναι  γεματες οι μπουκαλες σε ολη την ευρωπη και υπαρχουν πανω απο 30 καραβια  γεματα αεριο που δεν ξερουν που να ξεφορτωσουν και πουλανε το περιεχομενο κατω απο την τιμη.

Η καλοκαιρια βοηθαει παρα πολυ αποτι καταλαβαινω. Βεβαια ακομα δεν ειναι χειμωνας. Αν συμβει το ιδιο και με την αντιστροφη πορεια θεωρω τα σταθερα μια λογικη επιλογη στην παρουσα φαση.

Δημοσ.

Δεξαμενές γεμάτες & καλος καιρός = χαμηλές τιμές.

Το θέμα είναι τι θα γίνει όταν πιάσουν τα κρύα... μα θα μου πείτε έχουμε 93% γεμάτες δεξαμενές. Ναι αλλά μέχρι και πέρυσι καίγαμε αέριο και αμέσως η Ρωσία έστελνε ποσότητες για συμπλήρωμα. Τώρα που η Ρωσία δε θα στέλνει αέριο, θα φτάσουν οι καραβιές του LNG ώστε να μη στερέψουμε; Χώρια που πριν καν μπει η άνοιξη θα πρέπει να κλείσουμε ποσότητες για του χρόνου (με καθόλου ρωσικό αέριο για 1η φορά), οπότε θα πληρώνουμε LNG όσο-όσο, μόνο και μόνο για να έχουμε πληρότητα.

Επόμενως είναι αδύνατον να προβλέψουμε πού θα κάτσει η μπίλια...

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δεξαμενές γεμάτες & καλος καιρός = χαμηλές τιμές.

Το θέμα είναι τι θα γίνει όταν πιάσουν τα κρύα... μα θα μου πείτε έχουμε 93% γεμάτες δεξαμενές. Ναι αλλά μέχρι και πέρυσι καίγαμε αέριο και αμέσως η Ρωσία έστελνε ποσότητες για συμπλήρωμα. Τώρα που η Ρωσία δε θα στέλνει αέριο, θα φτάσουν οι καραβιές του LNG ώστε να μη στερέψουμε; Χώρια που πριν καν μπει η άνοιξη θα πρέπει να κλείσουμε ποσότητες για του χρόνου (με καθόλου ρωσικό αέριο για 1η φορά), οπότε θα πληρώνουμε LNG όσο-όσο, μόνο και μόνο για να έχουμε πληρότητα.

Επόμενως είναι αδύνατον να προβλέψουμε πού θα κάτσει η μπίλια...

η ανοιξη δεν ειναι προβλημα, ο χειμωνας ειναι. Την ανοιξη εχει 5 μηνες να γεμισουν δεξαμενες (Μαιος-Σεπτεμβριος) το χειμωνα εχει 2 (Γεναρης - Φλεβαρης)

αυτη τη στιγμη "λενε" οτι υπαρχει επαρκης ροη LNG (με το Freeport να επιστρεφει σε λειτουργια) για να μη χρειαστουν "γεμισμα" το χειμωνα, αν ομως στραβωσει κατι το κρισιμο ειναι το τι θα κανουν οι Γερμανοι. Θα σεβαστουν το οποιο πλαφον, η , οπως εκαναν το καλοκαιρι, θα πουν αγοραζω οσο οσο δε με νοιαζει αν κανει 300-400-500-1000€/MWh

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikosbt είπε

ερωτηση στο ρολοι αν δειχνει οτι εκαψα 10 μοναδες ξερουμε ποσες kwh ειναι ?

έχω στο excel στην καρφιτσωμένη ανάρτηση λινκ για μετατροπή

• Like 3
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, korakios είπε

έχω στο excel στην καρφιτσωμένη ανάρτηση λινκ για μετατροπή

Εκτός απ'την ανωτέρα θερμογόνα δύναμη υπάρχει κι ο συντελεστής διόρθωσης https://www.edathess.gr/gia-xristes-dianomis/sintelestis-diorthosis/

Στο περίπου εγώ κάνω Κυβικά * 11.6

• Like 6
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, saxtou junior είπε

Καλησπέρα σας έχω εδώ και καιρό κλείσει το benefit ttf+0,015-30%

επειδή δεν μπορώ να ανοίξω το excel

Πιστεύετε ότι έκανα καλή επιλογή ;

σε σχέση με το 0,05 που έπαιζε όχι

το excel αν εννοείς να βάλεις τιμές online , δε γίνεται , πρέπει να το κατεβάσεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...