Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fredd0 είπε

138.568 το ΤTF Οκτωβριου, για οποιον θελει να κανει υπολογισμους χρεωσεων

Νοεμβριου μαλον θες να πεις..

Δημοσ.
6 ώρες πριν, fredd0 είπε

138.568 το ΤTF Οκτωβριου, για οποιον θελει να κανει υπολογισμους χρεωσεων

Από πού προέκυψε αυτό το νούμερο ; Εννοώ το ανακοίνωσε κάποιος πάροχος ή είναι δικοί σου υπολογισμοί ;

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, aggelosn είπε

Από πού προέκυψε αυτό το νούμερο ; Εννοώ το ανακοίνωσε κάποιος πάροχος ή είναι δικοί σου υπολογισμοί ;

Μεσος ορος ολων των τιμων του μηνα Οκτωβρη. Λογικα δικοι του υπολογισμοι, δεν ειναι κατι δυσκολο.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,  ερώτηση . Έχουμε ζενιθ κ ήρθε έναντι λογαριασμός για τετράμηνο ιουνιο-σεπτεμβριο κ αντί για 30 μονάδες χρέωσαν 160 σχεδόν(πέρσι είχαμε περίπου 130 κ κάνανε την εκτίμηση ανεβασμένη). Στο Σεπτέμβρη βάλανε ελκαταναλωση βάλανε 99 ευρώ.... ( Κάπου 0.24+ kWh )

1).Τι μπορώ να κάνω? Να τους δώσω από μόνος τη σωστή μέτρηση? Υπάρχει αυτή η δυνατότητα? ( Άσχετο λίγο αλλά ΔΕΗ που μας είχε χρέωση ρεύμα 6.000 kw αντί για 900.... Το Μάρτη που πέρασε, τους έστειλα με Μάιλ σωστές μετρήσεις κ ακύρωσαν παλιό λογαριασμό κ βγάλανε καινούργιο με σωστές τιμές... Μεγάλη κλεψιά ευτυχώς τη γλυτώσαμε...1800 ευρώ με ρήτρα 1000 ήταν.. κ μας ήρθε ο νέος 180.. με ρήτρα 100, κατανάλωση 34 κ διάφορα τέλη 45...) 

2).Γενικά υπάρχει η δυνατότητα να δίνω εγώ της μετρήσεις? ( Τις δίνω σε ζενιθ ή στη ΕΔΑ Θεσσαλονίκης).

3).Αν δε πληρωσω τώρα, κ πληρώσουμε τον επόμενο που θέλω να πιστεύω θάναι εκκαθαριστικος, θα αποκατασταθεί η υπέρογκη χρέωση?

4)Κ έχω διαβάσει αρκετές σελίδες, είμαστε στο κυμαινόμενο της ζενιθ, αλλά δεν έχω βγάλει άκρη τι αξίζει Γενικά ,πχ να πάω σε άλλο πάροχο..σε ποιον.

Κατάλαβα το βασικό θα άξιζε μια οποιαδήποτε εταιρεία που θα είχε ένα σταθερό της τάξης του 0.1.... που δε βρίσκεται τα υπόλοιπα με επιδοτήσεις έχουν το ρίσκο ότι δεν θα υπάρχουν κάποια στιγμή, κ θα είμαι δεσμευμένος...

5 ) επίσης προσπαθώ να βγάλω άκρη με τις έξτρα χρεώσεις, κ κυρίως χρέωση ενέργειας διανομής, καθώς είναι αξιόλογο το ποσό...κ βλέπω χρεώνει κ κάθε μήνα, αλλά κ για το σύνολο των ημερών... Γιατί τόσα πολλά? Επίσης μια χρέωση είναι μόνο για 10 ημέρες του μαϊου. Τώρα αυτό να φανταστώ ξαμαχρεωθηκε στον προηγούμενο λογαριασμό για 1-20 μαϊου..??

Κ η επιδότηση είναι η πίστωση ταμείου ενεργειακής μετάβασης? 0.02 λεπτά τη kWh?? Μόνο?

Συγνώμη παιδιά για μεγάλο μύνημα κ ερωτήματα, αλλά άκρη δε μπόρεσα να βγάλω . ελπίζω κάποιος να μπορεί να με βοηθήσει κ να με κατατοπισει

Screenshot_2022-10-30-12-19-50-036_com.miui.gallery.jpg

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vodka131 είπε

2).Γενικά υπάρχει η δυνατότητα να δίνω εγώ της μετρήσεις? ( Τις δίνω σε ζενιθ ή στη ΕΔΑ Θεσσαλονίκης).

ΕΔΑ και δέχεται να δώσεις την περίοδο καταμέτρησης

για τα υπόλοιπα διάβασε την καρφιτσωμένη ανάρτηση πάνω ψηλά

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsigpan είπε

H ΔΕΗ στο ebill  δεν εμφανιζει απο το πρωι ιστορικό λογαριασμών αερίου. Συμβαινει σε ολους;

δεν μπαίνω καν στον κόπο να τσεκάρω , κάποια πατάτα θα κάνανε κλασσικά , περίμενε κάποιες μέρες μπας και στρώσει

Δημοσ.

@vodka131 Kαι να'θελες να δώσεις ένδειξη το Σεπτέμβρη, δε γινόταν... δεν επέτρεπε το σύστημα.

Ο λογαριασμός είναι Έναντι ή Εκκαθαριστικός; Αν είναι έναντι, λογικά θα γίνει επαναυπολογισμός για όλο το 6μηνο μετά τη καταμέτρηση του Οκτωβρίου-Νοεμβρίου.

Αν είναι εκκαθαριστικός, τότε άνοιξε αίτημα στο MyRAE υπόψιν παρόχου (Ζενίθ) και διαχειριστή (ΕΔΑ) ταυτόχρονα. Aν έχεις adblock κλείστο. Ανέβασε φώτο του μετρητή σου (να φαίνεται ο αρ. μετρητή και η ένδειξη κατανάλωσης), λογαριασμό, ταυτότητα (όλα μαζί κάτω από 3MB), στο πεδίο παραπόνου επέλεξε λανθασμένη καταμέτρηση και γράψε ότι επιθυμείς επανέκδοση λογαριασμού κλπ...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

δεν μπαίνω καν στον κόπο να τσεκάρω , κάποια πατάτα θα κάνανε κλασσικά , περίμενε κάποιες μέρες μπας και στρώσει

Ψαχνω τον σειριακό αριθμό μετρητη για να δωσω μετρηση.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsigpan είπε

Για ΔΕΗ, αναγράφεται στη 2η σελίδα του λογαριασμού, αριστερά απ'΄τις ενδείξεις κατανάλωσης.

Για Ζενίθ, αναγράφεται στη 1η σελίδα, κάτω απ'την ημερομηνία έκδοσης.

Ή απλά κοιτάς τον μετρητή σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, tsigpan είπε

στο "αρχειο λογαριασμών μου" δε σου δίνει επιλογή να κατέβουν σα zip αρχείο ?

edit , μάλλον τους έχασαν 😁

image.png.fd766a062944b226f59f245b3c2e6e5e.png

ψάξε στα email σου κανα συμβόλαιο (edit δεν το γράφει στο συμβόλαιο) , στον υπολογιστή καμιά αίτηση κτλ

Επεξ/σία από korakios
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...