Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Theofanis88 είπε

Έχω χαθεί με όλα αυτά που διαβάζω.

δε νομίζω.....

2 λεπτά πριν, Theofanis88 είπε

Κάθε βοήθεια πολύτιμη!!!!

ξεκινάς διαβάζοντας την καρφιτσωμένη ανάρτηση τέρμα πάνω και τις 10-15 τελευταίες σελίδες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, korakios είπε

αν έβαζες στο excel τα νούμερα θα το έβλεπες

κάνε (233,67 - 15)/1000 να δεις προσαύξηση

νομιζω τωρα καταλαβα το excel.

δε ξερω αν κανω κατι λαθος αλλα οτι τιμη και να βαλω στο ttf, η πραγματικη βγαινει ιδια!

Η βασικη διαφορα νομιζω ειναι τα 300Ε. 

image.png.a55cb7163865200cd7955b3a41cd629b.png

Στις 6/11/2022 στις 1:01 ΜΜ, nikosbt είπε

η γνωμη μου οπως και αρκετων αλλων ειναι μακρια απο elpedison ακομα προσπαθουμε να βρουμε ακρη με τα κερατιατικα που μας εβαλαν..

φανταζομαι λες για το ρευμα. κι εγω στα ιδια ειμαι. 
αλλα αν εξαιρεσεις τη κλοπη με τις τιμες αυγουστου και την extra ρητρα, τα τελευταια χρονια δν ειναι καποιο θεμα. και τωρα το ρευμα φαινεται για το πιο φθηνο παλι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Eki_13 είπε

δε ξερω αν κανω κατι λαθος αλλα οτι τιμη και να βαλω στο ttf, η πραγματικη βγαινει ιδια!

μάλλον κάτι λάθος κάνεις , πχ αν βάλω 100 το TTF , άλλη τιμή μου δείχνει

Υπόψιν η πραγματική τιμή είναι το C2 και το κελί που έχεις επιλέξει (το οποίο είναι κάτω απο το "αγνοήστε τα παρακάτω" ) δείχνει την προσαύξηση

αν εννοείς το κελί Β34 απλά είναι το αποτέλεσμα του τύπου υπολογισμού των συντελεστών και βγαίνει ίδιο κάθε φορά αφού είναι 1*TTF+0 ( δλδ = TTF)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

μάλλον κάτι λάθος κάνεις , πχ αν βάλω 100 το TTF , άλλη τιμή μου δείχνει

Υπόψιν η πραγματική τιμή είναι το C2 και το κελί που έχεις επιλέξει (το οποίο είναι κάτω απο το "αγνοήστε τα παρακάτω" ) δείχνει την προσαύξηση

αν εννοείς το κελί Β34 απλά είναι το αποτέλεσμα του τύπου υπολογισμού των συντελεστών και βγαίνει ίδιο κάθε φορά αφού είναι 1*TTF+0 ( δλδ = TTF)

εγω συγκρινω το δικο μου (C26) με το home flex(C2)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Eki_13 είπε

Η βασικη διαφορα νομιζω ειναι τα 300Ε. 

εκτός φυσικά του οτι παίρνεις γραπτώς τις προϋποθέσεις του δώρου , επειδή είναι γνωστή η εταιρία ρώτα και το σενάριο:

Αν στους 6 μήνες κάνει τροποποίηση όρων και φύγεις αζημίως , το δώρο το επιστρέφεις ? 🤪

(edit είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα το κάνουν )

1 ώρα πριν, Eki_13 είπε

εγω συγκρινω το δικο μου (C26) με το home flex(C2)

Στις 6/11/2022 στις 1:11 ΜΜ, korakios είπε

για το πρόγραμμα που έχεις , βάλε στο C26 :

=$B$29/1000+0,012

και άλλαξε και την τιμή στο πάγιο (ανα έτος)

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
3 hours ago, tzitzikas2 said:

εμφανίστηκε και το αέριο στο ebill μου στην ΔΕΗ, αλλά ακόμα δεν φαίνεται κάποιος λογαριασμός. 1/9/2022 τοποθετήθηκε ο μετρητής αερίου. Μπορώ να δίνω κάποια ένδειξη εγώ στην ΔΕΗ ή στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ? ο μετρητής είναι κάτω σε κοινόχρηστο χώρο στη πρασιά. ευχαριστω

Από 8/9/2022 είμαι στη ΔΕΗ. Πριν λίγες ημέρες εμφανίστηκε το αέριο στο ebill, λογαριασμός όμως όχι.

Πότε να υπολογίζω ότι θα βγει;  

Έδωσα μέτρηση στην ΕΔΑ μέσω τηλεφώνου στην ημερομηνία που έπρεπε 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, d_gkal είπε

Από 8/9/2022 είμαι στη ΔΕΗ. Πριν λίγες ημέρες εμφανίστηκε το αέριο στο ebill, λογαριασμός όμως όχι.

Πότε να υπολογίζω ότι θα βγει;  

Έδωσα μέτρηση στην ΕΔΑ μέσω τηλεφώνου στην ημερομηνία που έπρεπε 

1 μήνα μετά το νωρίτερο μετά την καταμέτρηση της ΕΔΑ (ή το τηλ που έδωσες)  , αν και η ΔΕΗ έκανε "αναβάθμιση" το σύστημα και πήγαν όλα μήνα+ πίσω (σε έκδοση /αιτήσεις κτλ)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

αν και η ΔΕΗ έκανε "αναβάθμιση" το σύστημα και πήγαν όλα μήνα+ πίσω (σε έκδοση /αιτήσεις κτλ)

Θα ηθελα να πω τι σημαινει η λεξη αναβαθμιση για την ΔΕΗ(και γενικοτερα για το δημοσιο) αλλα ξερω που θα καταληξω.:lol:

Ειναι γραμμη η λεξη αναβαθμιση για οποιοδηποτε θεμα,προβλημα η καθυστερηση υπαρχει.Εννοειται οτι το ξερεις απλα ηθελα να κανω ενα σχολιο(της ημερας) μιας και βρηκα χρονο.

Δημοσ.
Στις 5/11/2022 στις 6:29 ΜΜ, topmar είπε

Ο λογαριασμός εκείνος του Μαΐ 22, έγραφε "Επόμενη καταμέτρηση 31/5/2022". 

Δεν κατάλαβα, είναι κι άλλοι σαν εμένα λοιπόν εννοείς; 

Εγώ ακόμα περιμένω τον πρώτο λογαριασμό απ όταν πήγα στη ΔΕΗ αρχές Απρίλη😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SofoS@ είπε

Εγώ ακόμα περιμένω τον πρώτο λογαριασμό απ όταν πήγα στη ΔΕΗ αρχές Απρίλη😂

είσαι σίγουρος οτι είσαι στη ΔΕΗ και  όχι σε καμια καθολική υπηρεσία ? 😁

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
6 ώρες πριν, korakios είπε

εκτός φυσικά του οτι παίρνεις γραπτώς τις προϋποθέσεις του δώρου , επειδή είναι γνωστή η εταιρία ρώτα και το σενάριο:

Αν στους 6 μήνες κάνει τροποποίηση όρων και φύγεις αζημίως , το δώρο το επιστρέφεις ? 🤪

(edit είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα το κάνουν )

Τα έχω βάλει. Η τιμή βγαίνει πάντα ίδια. δοκίμασε το

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Eki_13 είπε

Τα έχω βάλει. Η τιμή βγαίνει πάντα ίδια. δοκίμασε το

ανέβασε screenshot (σε spoiler) και πες ακριβώς ποια κελιά περιμένεις να έχουν άλλες τιμές

Δημοσ.
11 ώρες πριν, korakios είπε

ανέβασε screenshot (σε spoiler) και πες ακριβώς ποια κελιά περιμένεις να έχουν άλλες τιμές

Spoiler

image.png.429260b90e4ba3cea9ee8809abed5ccc.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Eki_13 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.429260b90e4ba3cea9ee8809abed5ccc.png

το C2 κελί τι τιμές έχει ? (ποια συνάρτηση δλδ , κανονικά πρέπει να είναι =B2+C34 )

Άκυρο , όντως το ιδιο βγαίνει , σωστά είναι , απλά έτυχε . (κάψιμο)

Αν βάλεις TTF κάτω απο το όριο της ρήτρας 10 ή 5 , τότε φαίνεται η διαφορά

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.

και εγω ακομα περιμενω λογαριασμο απο τον Μαιο στη Δεη.

Υποψιαζομαι οτι αυτο εχει σκοπιμοτητα (εκτος απο το να μου κλεισουν το σπιτι το Δεκεμβρη)....

Ισως το κανουν γιατι υπαρχει μηχανισμος που κουρευει τα υπερκερδη και με το αεριο θα βγαζουν τα μαλλια της κεφαλης τους. Οποτε δεν χρεωνουν και δεν γραφουν εσοδα για να κουρεψει το κρατος.

Νομιζω πρεπει να το δει καποιος σοβαρα το θεμα διοτι αν ισχυει αυτο ειναι απατη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...