Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μολις ξαναμιλησα με δεη αιτηση απο 30-08-22 μου λενε δε βλεπουν να χει ολοκληρωθει η αιτηση αλλα απο εδα μου ειπαν οτι ο νεος παροχος μου ειναι η δεη και εχουν κανει μια μετρηση στις 05-09-22 λογο αλλαγης παροχου και αλλη μια πριν κατι μερες.. η δεη ακομα δε βλεπει καμια μετρηση μου λενε παλι οτι ειναι συστημικο προβλημα και θα το κοιταξουν παλι πρεπει να το χουν κοιταξει 5-6 φορες που τους παιρνω καθε 10 μερες.. επισεις απο τη μετρηση της εδα θελει ενας μηνας για να εκδοθει λογαριασμος.. μπορω να κανω κατι αλλο που δε βλεπουν τις μετρησεις στο συστημα τους ?

Επεξ/σία από nikosbt
  • Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, nikosbt είπε

μολις ξαναμιλησα με δεη αιτηση απο 30-08-22 μου λενε δε βλεπουν να χει ολοκληρωθει η αιτηση αλλα απο εδα μου ειπαν οτι ο νεος παροχος μου ειναι η δεη και εχουν κανει μια μετρηση στις 05-09-22 λογο αλλαγης παροχου και αλλη μια πριν κατι μερες.. η δεη ακομα δε βλεπει καμια μετρηση μου λενε παλι οτι ειναι συστημικο προβλημα και θα το κοιταξουν παλι πρεπει να το χουν κοιταξει 5-6 φορες που τους παιρνω καθε 10 μερες.. επισεις απο τη μετρηση της εδα θελει ενας μηνας για να εκδοθει λογαριασμος.. μπορω να κανω κατι αλλο που δε βλεπουν τις μετρησεις στο συστημα τους ?

Αίτημα στο myrae 

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, korakios είπε

το C2 κελί τι τιμές έχει ? (ποια συνάρτηση δλδ , κανονικά πρέπει να είναι =B2+C34 )

Άκυρο , όντως το ιδιο βγαίνει , σωστά είναι , απλά έτυχε . (κάψιμο)

Αν βάλεις TTF κάτω απο το όριο της ρήτρας 10 ή 5 , τότε φαίνεται η διαφορά

ναι αλλα στη πραξη δε προκειται να παει ποτε κατω απο το οριο. 

αρα εφτιαξαν απλα ενα νεο προγραμμα, με ιδιο κοστος με το παλιο, για να σε δεσμευσουν 2 χρονια και να σου δωσουν 300Ε

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Eki_13 είπε

ναι αλλα στη πραξη δε προκειται να παει ποτε κατω απο το οριο. 

αρα εφτιαξαν απλα ενα νεο προγραμμα, με ιδιο κοστος με το παλιο, για να σε δεσμευσουν 2 χρονια και να σου δωσουν 300Ε

Που είμαι βέβαιος ότι θα παίξει τροποποίηση ώστε ή να στα πάρει λόγω αύξησης αργότερα , ή να αναγκαστείς να φύγεις και να τα επιστρέψεις 

300 (+50 ρεύμα) δεν τα προσφέρει έτσι απλόχερα οποιαδήποτε εταιρία , πόσο μάλλον η συγκεκριμένη 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chrisgav είπε

Εχει μιλησει κανεις με την ΔΕΗ για το ποτε θα βγαλουν λογαριασμους αεριου?

όχι γιατί πλέον όλοι ξέρουν οτι δεν μιλάς με πάροχο (και το κλείνεις αν σε πάρει τηλ)

θα βγούνε όταν θα βγουν ,

με το που σκάσει φρέσκος λογαριασμός θα το δεις εδώ :)

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nikosbt είπε

3 ώρες πριν, korakios είπε

Αίτημα στο myrae 

Yπόψιν παρόχου και διαχειριστή μαζί (ώστε να επιβεβαιώσει η ΕΔΑ τα λεγόμενα σου).

Ή ζητάς απ'την ΕΔΑ να σου στείλει γραπτώς τα παραπάνω (με email), το κάνεις print σε PDF, και μετά ανοίγεις αίτημα στη ΡΑΕ μόνο υπόψιν της ΔΕΗ και ανεβάζεις το αρχείο.

• Like 2
Δημοσ.

Εντωμεταξύ ένας γείτονας ήταν volterra σε ρεύμα και αέριο και έκανε Σεπτέμβριο αίτηση για ΔΕΗ

Το αίτημα (για αέριο) δεν είχε καν προωθηθεί στην ΕΔΑ , βαρέθηκε και έκανε double Ηρών

Παίζει για κανα δίμηνο το σύστημα της ΔΕΗ να ήταν εκτός λειτουργίας εντελώς

Δημοσ.

Όσοι είχατε κάνατε αίτηση δείτε αν έχει προωθηθεί στην ΕΔΑ το αίτημα

3 λεπτά πριν, korakios είπε

Εντωμεταξύ ένας γείτονας ήταν volterra σε ρεύμα και αέριο και έκανε Σεπτέμβριο αίτηση για ΔΕΗ

Το αίτημα (για αέριο) δεν είχε καν προωθηθεί στην ΕΔΑ , βαρέθηκε και έκανε double Ηρών

Παίζει για κανα δίμηνο το σύστημα της ΔΕΗ να ήταν εκτός λειτουργίας εντελώς

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

Όσοι είχατε κάνατε αίτηση δείτε αν έχει προωθηθεί στην ΕΔΑ το αίτημα

Εφόσον η ΕΔΑ ήρθε για μέτρηση λόγω αλλαγής προμηθευτή δε σημαίνει ότι το αίτημα προωθήθηκε; Δε λαμβάνω πλέον λογαριασμούς ηλεκτρονικά από τον προηγούμενο πάροχο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dasnowy είπε

Εφόσον η ΕΔΑ ήρθε για μέτρηση λόγω αλλαγής προμηθευτή δε σημαίνει ότι το αίτημα προωθήθηκε;

ναι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dasnowy είπε

Εφόσον η ΕΔΑ ήρθε για μέτρηση λόγω αλλαγής προμηθευτή δε σημαίνει ότι το αίτημα προωθήθηκε; Δε λαμβάνω πλέον λογαριασμούς ηλεκτρονικά από τον προηγούμενο πάροχο.

οποιοε ειχε κανει αιτημα δεη λογικα θα εκπληρωθει απλα η δεη εχει θεματα συστημικα ακομα και δε βλεπει μετρησεις απο εδα.. μιλαω για αθηνα εδω και καιρο κανουν αναβαθμηση λογικα θα τα χουν κανει μπαχαλο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikosbt είπε

οποιοε ειχε κανει αιτημα δεη λογικα θα εκπληρωθει

για καλό και για κακό ,πρώτα επικοινωνεί με ΕΔΑ κάποιος αν προωθήθηκε και αν και πότε έγινε η έκτακτη καταμέτρηση

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως καθόλου παράξενο η δεη να εχει πεσει θυμα ransomware και να τα στήνει από την αρχή γιατί άλλο πράγμα η αναβάθμιση και άλλο να μην δουλεύει τίποτα  

Μην το γελάτε καθόλου παιδες το καλοκαιρι που πέρασε αρκετές πολύ μεγάλες εταίρες είχαν τέτοιο θέμα στην Ελλάδα οπότε όλα είναι πιθανά  μην σας φαίνεται καθουλου αστείο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...