Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, rafail1994 είπε

Και εγω στην ιδια κατάσταση ειμαι (εμενα μου εστειλαν τουλαχιστον απο ΕΔΑ για καταμέτρηση) και περιμενω ποτε θα ανοιξει η καρτέλα στο ebill.

Σε μένα καρτέλα δεν έχει ανοίξει ακόμα στο ebill αλλά και στη Zenith με δείχνει ακόμα με ενεργή σύμβαση. 

Η πληροφορία ότι άλλαξε ο πάροχος ήταν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την ΕΔΑΘΕΣΣ

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, EchiDNA είπε

Σε μένα καρτέλα δεν έχει ανοίξει ακόμα στο ebill αλλά και στη Zenith με δείχνει ακόμα με ενεργή σύμβαση. 

Η πληροφορία ότι άλλαξε ο πάροχος ήταν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την ΕΔΑΘΕΣΣ

λίγο ανησυχητικό που σε βλέπει ακόμα η Ζενίθ σαν πελάτη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο 30-08 αιτηση για αεριο δεη.. μετα και απο ραε που εκανα αιτημα σημερα εμφανιστηκε στο ebiil το αεριο χωρις λογαριασμο ακομα οπως ξερουμε ολοι.. λογικα αν τους πανε ολα καλα με το συστημα.. τελος μηνα αρχες του αλλου ισως δουμε και λογαριασμους..

Επεξ/σία από nikosbt
  • Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, korakios είπε

λίγο ανησυχητικό που σε βλέπει ακόμα η Ζενίθ σαν πελάτη

Κι εμένα δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, αλλά λέω να περιμένω λίγο καιρό να δω πως θα εξελιχθεί.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, EchiDNA είπε

Κι εμένα δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, αλλά λέω να περιμένω λίγο καιρό να δω πως θα εξελιχθεί.

πρεπει να παρουν μετρηση για να σου δωσουν τελικο.. υπομονη και γω τα ιδια τραβηξα απο 30/8 πηρα τελικο απο ελπε στις 4/11

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikosbt είπε

πρεπει να παρουν μετρηση για να σου δωσουν τελικο.. υπομονη και γω τα ιδια τραβηξα απο 30/8 πηρα τελικο απο ελπε στις 4/11

μα μέτρηση πήρανε απο ΕΔΑ (για να του είπαν δλδ οτι έγινε η μετάβαση , τότε υποχρεωτικά έγινε και μέτρηση)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

μα μέτρηση πήρανε απο ΕΔΑ (για να του είπαν δλδ οτι έγινε η μετάβαση , τότε υποχρεωτικά έγινε και μέτρηση)

ναι λογικα στον επομενο λογαριασμο θα του βγαλουν τελικο.. εμενα ελπε τον εβγαλε μετα 2 μηνες εστειλε εναν εναντι και μετα τελικο..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Thanos (Earth -616) είπε

Το ebill της ΔΕΗ σε εμένα φαίνεται ακόμα πεσμένο. Σε εσάς έχει επανέλθει?

image.png.fa6baf4fb6067feaaf1fa68573d3fded.png

ναι πατα διπλα απο το σελιδοδείκτη το λουκετο και μετα σβησε τα cookies  και θα επανελθει

• Thanks 1
Δημοσ.

Καταργήθηκε το "οικιακό" της Watt&Volt και έβγαλε (τι πρωτότυπο) το Zero Gas "σε τιμή κόστους" 😂

Θα δείξει πόσο θα είναι η λυπητερή σε λίγους μήνες .Όποιος έχει περιέργεια στέλνει email και ρωτά τιμή kinder (Βαριέμαι να στέλνω email γιατί θα μου τα κάνουν *** με το να μην απαντάνε και να θέλουν να με πάρουν τηλέφωνο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Thanos (Earth -616) είπε

Το ebill της ΔΕΗ σε εμένα φαίνεται ακόμα πεσμένο. Σε εσάς έχει επανέλθει?

image.png.fa6baf4fb6067feaaf1fa68573d3fded.png

Spoiler

image.png.0fedef27d7cf405c08b77b7944f003b5.png

Nαι, μια χαρά... καθάρισε τα cookies σου. edit: Τώρα είδα την απάντηση του nikos. 👍

@korakios Κατά το καλοκαιράκι θα βγάλει λογαριασμούς η W&V, μη τρομάξουν οι πελάτες. Εν τω μεταξύ το άλλο πρόγραμμα ισχύει ή θα στείλουν σε όλους τροποποιήσεις; 😆

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Εν τω μεταξύ το άλλο πρόγραμμα ισχύει ή θα στείλουν σε όλους τροποποιήσεις; 😆

και να στείλουν όσοι έχουν ξεμείνει στη w&v δεν ασχολούνται , νομίζουν οτι πάντα πλήρωνα λίγα , έτσι κι αλλιώς με marketing δούλεψε η συγκεκριμένη εταιρία

7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Κατά το καλοκαιράκι θα βγάλει λογαριασμούς η W&V, μη τρομάξουν οι πελάτες.

😂

θα φταίει η ΕΔΑ που δε θα έχουν καταμέτρηση , λες να τους χρεώνουν 0,009 στα έναντι και στον εκκαθαριστικό να έρχεται η λυπητερή  ? 🤣

πάντως τρελή παπάντζα που δε βάλανε τιμές , εκτός αν έτυχε σήμερα να βγήκε το πρόγραμμα και να μην έχουν ολοκληρώσει τη σελίδα ακόμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, korakios είπε

πάντως τρελή παπάντζα που δε βάλανε τιμές , εκτός αν έτυχε σήμερα να βγήκε το πρόγραμμα και να μην έχουν ολοκληρώσει τη σελίδα ακόμα

Aκολουθούν τα χνάρια του ΗΡΩΝ που είχε πάνω από 1 χρόνο να ανανεώσει τις τιμές στο site. Άμα δε παραπονεθεί κανένας πελάτης τους, δε πρόκειται να δούμε τιμές.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Nαι, μια χαρά... καθάρισε τα cookies σου. edit: Τώρα είδα την απάντηση του nikos. 👍

@korakios Κατά το καλοκαιράκι θα βγάλει λογαριασμούς η W&V, μη τρομάξουν οι πελάτες. Εν τω μεταξύ το άλλο πρόγραμμα ισχύει ή θα στείλουν σε όλους τροποποιήσεις; 😆

Δεν έχει να κάνει με cookies παιδιά, κάτι έγινε και δε δουλεύει το login/service τους. Υπάρχει ακόμα πρόβλημα, αν μπορέσει κάποιος όντως να κάνει login ας πει να ξέρουμε τι γίνεται γιατί δε το βλέπω καλά το πράγμα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, marios32 είπε

Δεν έχει να κάνει με cookies παιδιά, κάτι έγινε και δε δουλεύει το login/service τους. Υπάρχει ακόμα πρόβλημα, αν μπορέσει κάποιος όντως να κάνει login ας πει να ξέρουμε τι γίνεται γιατί δε το βλέπω καλά το πράγμα.

Mια χαρά μπαίνει. Δοκίμασε private window ή άλλο brower.

Spoiler

33.jpg.21ddd8734cb3bafe892e6593212320ba.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...