Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, marios32 είπε

Δεν έχει να κάνει με cookies παιδιά, κάτι έγινε και δε δουλεύει το login/service τους.

δοκίμασε με κινητό /tablet κάποια άλλη συσκευή δλδ

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, EchiDNA είπε

Σε μένα καρτέλα δεν έχει ανοίξει ακόμα στο ebill αλλά και στη Zenith με δείχνει ακόμα με ενεργή σύμβαση. 

Η πληροφορία ότι άλλαξε ο πάροχος ήταν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την ΕΔΑΘΕΣΣ

Και η ζενιθ καθυστερεί πολυ για να ενημερώσει το συστημα. Οταν αλλαξα το ρευμα σκεψου μου ηρθε λογαριασμος απο ΔΕΗ και η ζενιθ ελεγε οτι εχω ακομη ενεργη συμβαση. Τους πηρε κανα μηνα να το αλλαξουν.

Τελικο λογαριασμο σου εστειλε η ζενιθ ;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, rafail1994 είπε

Και η ζενιθ καθυστερεί πολυ για να ενημερώσει το συστημα. Οταν αλλαξα το ρευμα σκεψου μου ηρθε λογαριασμος απο ΔΕΗ και η ζενιθ ελεγε οτι εχω ακομη ενεργη συμβαση. Τους πηρε κανα μηνα να το αλλαξουν.

Και εγώ όταν έφυγα από την Ζενιθ για σχεδόν ένα μήνα φαινόμουνα ενεργός στην Ζενίθ, αλλά όταν βγήκαν οι τελικοί που ήταν επιστροφικοί  εξαφανίστηκα από πελάτης και περίμενα το ταχυδρομείο  να  τους φέρει.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, rafail1994 είπε

Όχι δεν έχει έρθει κάτι. 31/10 έγινε η καταμέτρηση και 10/11 η αλλαγή.

10 ώρες πριν, korakios είπε

Με την ευκαιρία @EchiDNA κατέβασε τους λογαριασμούς (αν δεν τους έχεις) ,μιας και η Ζενίθ θα καταργήσει την καρτέλα σου

Ευχαριστώ. Το έχω κάνει ήδη, μέρες τώρα.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, korakios είπε

δοκίμασε με κινητό /tablet κάποια άλλη συσκευή δλδ

Έχω δοκιμάσει 2 διαφορετικα κινητά, 2 διαφορετικα PC με 3 διαφορετικούς browser και όλα αυτά σε 2 διαφορετικά δίκτυα. Έχω καθαρίσει cookies, έχω μπεί από incognito και πάλι τίποτα.

Τελικά πήρα τηλ στην ΔΕΗ για να δώσω τηλεφωνικά την μέτρηση και μου είνα οτι πάρα πολύς κόσμος έχει το ίδιο θέμα επείδη κάνουν αναβάθμηση/αλλαγή το όλο σύστημα

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, tsapadim είπε

Τελικά πήρα τηλ στην ΔΕΗ για να δώσω τηλεφωνικά την μέτρηση και μου είνα οτι πάρα πολύς κόσμος έχει το ίδιο θέμα επείδη κάνουν αναβάθμηση/αλλαγή το όλο σύστημα

Αυτό το σύστημα το αναβαθμίζουν εδώ και μήνες...σαν το γεφύρι της Άρτας έχει καταντήσει...

Δημοσ.

Και σε μένα δεν μπαίνει από τον Opera Browser, στο site της ΔΕΗ. 

Με τον Edge Browser όμως, μπήκα, από κινητό τηλέφωνο πάντα. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, balarinio είπε

Αυτό το σύστημα το αναβαθμίζουν εδώ και μήνες...σαν το γεφύρι της Άρτας έχει καταντήσει...

Κλεινει καμια 20ετια τωρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα!
Είμαι σε τροχιά αλλαγής στην παροχή αερίου και διάβασα τις συζητήσεις εδώ. Εχώ περίπτωση σαν του donmitsos λίγο παραπίσω, το συμβόλαιο στη Ζενίθ λήγει περίπου 20/12 και το καλοκαίρι το σπάσανε μονομερώς από 0,035 σε 0,115->0,087 (χωρίς συνέπεια).
Παρεμπιπτόντως, χίλια μπράβο στον korakios για το κόπο που έχει ρίξει στο εξελάκι (που ο Θεός να του κόβει κιλοβατώρες και να τις δίνει σ' εμάς!).

Καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει το φως το αληθινό για επιλογή παρόχου και σκέφτομαι να πάω στο GasBenefit της ΔΕΗ. Δεύτερη επιλογή είναι η Ελίν/Gas On Home που δίνει την ασφάλεια για φευγιό χωρίς τάκλιν αποχώρησης αλλά δεν έχω ιδέα για αξιοπιστία και ντράβαλα για αλλαγή αν στραβώσει κάτι.

και ρωτώ:
--> να κλείσω το GasBenefit μέχρι τέλη Νοέμβρη ή αξίζει να περιμένω 1/12 για κάτι καλύτερο; Υποθέτω οτι ένα 20ήμερο φτάνει (μη γελάτε 😠) για τη μετάβαση.
--> αν ήσασταν εγώ, θα μπαίνατε Ελίν;

Επεξ/σία από selaniklis
Δημοσ.
Στις 15/11/2022 στις 11:27 ΠΜ, narta είπε

Καταλαβαίνεις ότι όταν σε 2 μέρες υπάρχει κίνηση 25%, όλο αυτό είναι απλά κερδοσκοπικό παιχνίδι, μπαρμπουτιερα ή όπως αλλιώς θέλει να το ονομάσει ο καθένας και έχει 0 σχέση με τα τεκτενομενα της πραγματικής αγοράς.

Οι αποθήκες είναι γεμάτες, τα lng tankers έχουν αγκυροβολήσει γεμάτα και περιμένουν να ξεφορτώσουν εδώ και μέρες και η "αγορά" βλέπει άνοδο της τιμής 25%. 

Την επόμενη φορά που κάποιος θα πει ότι τα crypto έχουν volatility επειδή είναι καζίνο θα του δείξω αυτην την κίνηση και μετά το μεσαίο δάχτυλο να εξηγουμαστε :-D

Έχετε κοιτάξει, έτσι από περιέργεια, ποια άλλα είδη είναι στη χρηματιστηριακή αγορά, και άρα έρμαια σε αντίστοιχες διακυμάνσεις όταν το αποφασίσουν οι "αγορές"; Το οξυγόνο για κάποιο πράξενο λόγο δεν έχει μπει ακόμα στα commodities, προσεχώς λογικά.

Δημοσ.
Στις 14/11/2022 στις 10:10 ΜΜ, korakios είπε

η ΕΔΑ απάντησε μέσω ΡΑΕ ? Η ΔΕΗ έχει απαντήσει στο ενδιάμεσο μέσω ΡΑΕ?

Άργησα λίγο. Η ΕΔΑ απάντησε και μέσω ΡΑΕ και με email γιατι πριν απαντήσει μέσω ΡΑΕ με πήραν τηλέφωνο και τους ζήτησα και ηλεκτρονικά την απάντηση. Από εκείνη τη μέρα πέρασαν 10 μέρες και η ΔΕΗ ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Πήρα τηλεφωνο στην εξυπηρέτηση και έκραξα έτσι για τη φάση, αλλά απότι φαίνεται είναι σε τρικυμία τεράστια και δεν μπορούν να βρουν άκρη, ούετ φυσικά να μου δώσουν σοβαρή απάντηση. Ούτε γιατι δεν έχει βγει λογαριασμός εδώ και 8 μήνες και ο εκκαθαριστικός μεταξύ αυτών, ούτε γιατί ενώ μου λένε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση εμένα μου εμφανίστηκε η σύνδεση στο ebill. :shock:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, gvoi είπε

Άργησα λίγο. Η ΕΔΑ απάντησε και μέσω ΡΑΕ και με email γιατι πριν απαντήσει μέσω ΡΑΕ με πήραν τηλέφωνο και τους ζήτησα και ηλεκτρονικά την απάντηση. Από εκείνη τη μέρα πέρασαν 10 μέρες και η ΔΕΗ ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Πήρα τηλεφωνο στην εξυπηρέτηση και έκραξα έτσι για τη φάση, αλλά απότι φαίνεται είναι σε τρικυμία τεράστια και δεν μπορούν να βρουν άκρη, ούετ φυσικά να μου δώσουν σοβαρή απάντηση. Ούτε γιατι δεν έχει βγει λογαριασμός εδώ και 8 μήνες και ο εκκαθαριστικός μεταξύ αυτών, ούτε γιατί ενώ μου λένε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση εμένα μου εμφανίστηκε η σύνδεση στο ebill. :shock:

ξαναστείλε στο support της ΔΕΗ , ενημέρωσέ τους για το αίτημα στο myrae και τον αρ. πρωτοκόλλου και ζήτα να προωθήσουν το email σου στο αντίστοιχο τμήμα

πάτα υποστήριξη στο myrae -> σχετικά με το αίτημά μου

Στην τελική αν δε θέλουν να εκδώσουν λογαριασμό για όσο ήσουν ,γιατί αγχώνεσαι ? 😛

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 14/11/2022 στις 11:05 ΜΜ, ekrepali είπε

Εδώ το απευθείας link για όποιον ενδιαφέρεται... https://www.powernext.com/futures-market-dataimage.png.a546de88e3d01f7eba615484812fade4.png

Το 116.887 δε νομίζω ότι είναι ο μέσος όρος του Δεκέμβρη, αλλά ο μέσος όρος της ημερήσιας διαπραγμάτευσης της 11ης Νοεμβρίου. Αυτό που δε ξέρω είναι αν για τη τελική τιμή του μήνα λαμβάνουν υπόψιν τον μέσο όρο αυτού του διαγράμματος, ή τον μέσο όρο του settlement διαγράμματος.

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.a546de88e3d01f7eba615484812fade4.png

Δεν τα ξέρεις καλά. Το 116.887 €/MWh στο γράφημα είναι ο μέσος όρος των τιμών της τελευταίας εργάσιμης του Οκτωβρίου και όλων των τιμών μέχρι 11 Νοεμβρίου και η τιμή που θα έχει αυτός ο μέσος όρος την προτελευταία εργάσιμη του Νοεμβρίου θα καθορίσει την τιμή των συμβολαίων Δεκεμβρίου. Κάθε τελευταία εργάσιμη γίνεται reset στην τιμή και μετράει πάλι από την αρχή. Για τις ημερήσιες τιμές είναι το γράφημα ακριβώς από πάνω, Daily EGIX.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...