Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το flex είναι τόσο ευέλικτο που για τον ίδιο μήνα (Νοέμβριο) αλλάζει τελικά 😁

ευτυχώς πιο φθηνό το TTΦα 0,184876169 vs νέα τιμή 0,14876169 (v4 δεν πέτυχα τις άλλες version 😂)

https://www.heron.gr/media/hqicwfxr/ttφα_αυτονομίες.pdf

vs

https://www.heron.gr/media/4mdfirob/ttφα-αυτονομίες_v4.pdf

• Like 1
  • Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σχετικα με το Δεη my home gas benefit ειναι το μονο που που πουλαει η Δεη τωρα ?

λεει μεχρι τελος 11 εχει 50% παγιο 5 ευρω και 0 εγγυηση γραφει . αν κανω αιτηση ποσο καιρο μπορει να παρει να ενεργοποιηθει ? αξιζει η αναμονη με το σκεπτικο οτι και αν αργησει υπαρχει το κεντρικο κλιματιστικο.
24μηνη δεσμευση ειναι κακο?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dvlsakos είπε

σχετικα με το Δεη my home gas benefit ειναι το μονο που που πουλαει η Δεη τωρα ?

λεει μεχρι τελος 11 εχει 50% παγιο 5 ευρω και 0 εγγυηση γραφει . αν κανω αιτηση ποσο καιρο μπορει να παρει να ενεργοποιηθει ? αξιζει η αναμονη με το σκεπτικο οτι και αν αργησει υπαρχει το κεντρικο κλιματιστικο.
24μηνη δεσμευση ειναι κακο?

δεν ειναι 50% (καλα θα ταν) χαχαχα ειναι 50e στον πρωτο λογαριασμο..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nikosbt είπε

δεν ειναι 50% (καλα θα ταν) χαχαχα ειναι 50e στον πρωτο λογαριασμο..

ωπ ναι λαθος ! 😅

αξιζει η 24 δεσμευση και η αναμονη ? γλυτωνεις εγγυση και την εκπωση σωστα ? αλλιως λεω να δω για ελλιν η φ,ε.
ο ανθρωπος που μας εβαλε τον καυστηρα μου ειπε οτι αν επιλεξω ζενιθ λογο συνεργασιας θα γινει πιο γρηγορα και θα το τρεξει αυτος.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dvlsakos είπε

ωπ ναι λαθος ! 😅

αξιζει η 24 δεσμευση και η αναμονη ? γλυτωνεις εγγυση και την εκπωση σωστα ? αλλιως λεω να δω για ελλιν η φ,ε.
ο ανθρωπος που μας εβαλε τον καυστηρα μου ειπε οτι αν επιλεξω ζενιθ λογο συνεργασιας θα γινει πιο γρηγορα και θα το τρεξει αυτος.

να σου πω την αληθεια εγω προσωπικα κουραστικα με διαφορες μουφιες αλλων παροχων και τελευταια ελπεντισον που μας ελπηδηξε..και πηγα δεη προλαβα το gascontrol βεβαια αλλα και παλι μαλον benefit θα πηγαινα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα την ΕΔΑ στις 12:00, ζήτησα να μάθω πότε έγινε η τελευταία προγραμματισμένη καταμέτρηση... με πήρανε τηλέφωνο στις 16:30 απ'το 11500 (ΔΕΔΔΗΕ) για να μου απαντήσουν! Δηλαδή η ΕΔΑ* έχει δώσει εργολαβία στον ΔΕΔΔΗΕ τις καταμετρήσεις, τι άλλο θα ζήσουμε σ'αυτή τη χώρα! 🤣

Το καλό είναι ότι μέτρησαν 2/11 οπότε γλύτωσα το ενδεχόμενο να χρεωθει μέρος της καλοκαιρινής κατανάλωσης με τιμές Νοεμβρίου βάσει της περσινής καμπύλης.

*ΕΔΑ-ΘΕΣΣ, στην ΕΔΑ Αττικής δε ξέρω τι κάνουν

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, nikosbt είπε

https://www.newsit.gr/oikonomia/fysiko-aerio-protasi-gia-plafon-apo-tin-komision-275-eyro-ana-megavatora-apo-ton-epomeno-mina/3646381/

τι λετε να γινει μετα απο αυτο ? θα πεσει η θα το χουν ταβανι συνεχως στο χρηματιστηριο 275 ? 🤪

Απο αύριο σούζες θα κάνει ο δείκτης.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, nikosbt είπε

να σου πω την αληθεια εγω προσωπικα κουραστικα με διαφορες μουφιες αλλων παροχων και τελευταια ελπεντισον που μας ελπηδηξε..και πηγα δεη προλαβα το gascontrol βεβαια αλλα και παλι μαλον benefit θα πηγαινα..

καταλαβα.... 
το μονο κακο ειναι οτι το ζεστο νερο ειναι συνδεδεμενο με ηλιακο και το φ.ε οποτε οσο καθυστερησει δεν θα υπαρχει ζεστο νερο οποτε στην Δεη θα υπαρχει προβλημα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dvlsakos είπε

καταλαβα.... 
το μονο κακο ειναι οτι το ζεστο νερο ειναι συνδεδεμενο με ηλιακο και το φ.ε οποτε οσο καθυστερησει δεν θα υπαρχει ζεστο νερο οποτε στην Δεη θα υπαρχει προβλημα.

η συνδεση αν δε κανω λαθος το βασικο κοματι ειναι της εδα η δεπα στην δεη μια αιτηση θα κανεις πηγαινε σε καταστημα να γινει αμεσως

Δημοσ.

ΔΕΗ με τα χάλια που έχει δε θα περνούσα ούτε απ΄έξω , οκ ,χαμηλές τιμές είχε και το τηρούν το συμβόλαιο , αλλά αναγκαίο κακό ήταν για οικονομία , δε φημίζεται για τη σβελτάδα και εξυπηρέτηση

8 λεπτά πριν, dvlsakos είπε

έτσι κι αλλιώς μόνο για ζεστό νερό θα είναι η χρήση φέτος όπως δείχνουν τα πράγματα

Δημοσ.
Στις 21/11/2022 στις 1:11 ΜΜ, HERTHAN είπε

Ναι απλα το ανεφερα μηπως εχει και κανεις αλλος το ιδιο θεμα.

Φίλε μου έχω το ίδιο θέμα ακριβώς. Βασικά έχει να μου έρθει λογαριασμός από το Μάιο κ παραξενεύτηκα που δεν έχουν έρθει ακόμα τα πάγια του καλοκαιριού.. θυμάμαι πέρυσι είχε έρθει τέλος Σεπτεμβρίου! Όντως δεν έγινε μέτρηση κ θα γίνει τώρα;

Επίσης μπήκα στο mydei κ είδα ότι το site έχει αλλάξει αλλά δεν μου έχει καν ενεργοποιημένο το φυσικό αέριο...κ λέω τι φάση τι γίνεται; Μετά διάβασα εδώ ότι είναι λογικό γιατί έγινε κάποια αναβάθμιση κ θα εμφανιστούν σιγά σιγά σε όλους;;; Έχω αέριο ΔΕΗ 3 χρόνια τώρα.. να τους πάρω τηλέφωνο ή να περιμένω μέχρι να εμφανιστεί;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Karanikolis είπε

Φίλε μου έχω το ίδιο θέμα ακριβώς. Βασικά έχει να μου έρθει λογαριασμός από το Μάιο κ παραξενεύτηκα που δεν έχουν έρθει ακόμα τα πάγια του καλοκαιριού.. θυμάμαι πέρυσι είχε έρθει τέλος Σεπτεμβρίου! Όντως δεν έγινε μέτρηση κ θα γίνει τώρα;

Kανονικα η μετρηση ηταν να γινει τωρα μεσα στον μηνα(16/11 εγραφε ο τελευταιος λογαριασμος).Λογικα θα εχει γινει.

7 ώρες πριν, Karanikolis είπε

Επίσης μπήκα στο mydei κ είδα ότι το site έχει αλλάξει αλλά δεν μου έχει καν ενεργοποιημένο το φυσικό αέριο...κ λέω τι φάση τι γίνεται; Μετά διάβασα εδώ ότι είναι λογικό γιατί έγινε κάποια αναβάθμιση κ θα εμφανιστούν σιγά σιγά σε όλους;;; Έχω αέριο ΔΕΗ 3 χρόνια τώρα.. να τους πάρω τηλέφωνο ή να περιμένω μέχρι να εμφανιστεί;

Λογικα θα εμφανιστει σιγα σιγα σε οσους εχουν το ιδιο θεμα.Ισως να γινει και με την εκδοση των νεων λογαριασμων που ειναι να εκδοθουνε τωρα.Αν δουμε οτι δεν το ενεργοποιουνε μεσα στην εβδομαδα τοτε λογικα θα κανουμε μια επικοινωνια.Καλυτερα να γινει με email παρα τηλεφωνικως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...