Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ραε πότε κάνει κίνηση στα αιτήματα; 

Έχεις πόσες ημέρες που έκανα αιτημα για elpedison και ακόμη δεν έχει γίνει κάτι.

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fredd0 είπε

διαβασε μια τη συμβαση που ανεβασε, απο εκει πηρα τη φωτο ;)

ναι , αλλά οι ειδικοί όροι υπερισχύουν των γενικών , ήταν της μόδας το συγκεκριμένο για καμια 50ριά σελίδες πριν χρόνια στο νήμα 😁

Αναφορά σε κείμενο

Οι Γενικοί Όροι Γ6.3 και Γ6.4 της Σύμβασης δεν εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια ισχύος του παρόντος Εμπορικού
Προγράμματος του Προμηθευτή «DOUBLE HOME FLEX R», όπως αυτή ορίζεται στον ως άνω Ειδικό Όρο Ε2.1

1 λεπτό πριν, d_gkal είπε

Η ραε πότε κάνει κίνηση στα αιτήματα;

Έχεις πόσες ημέρες που έκανα αιτημα για elpedison και ακόμη δεν έχει γίνει κάτι.

ποτέ δεν έχει κάνει τίποτα ,

πάτα υποστήριξη -> " σχετικά με το αίτημά μου " και αν πάλι δε , ξεκίνα τα τηλ και email στη ΡΑΕ

ήταν να στείλω ΣτΚ να ρωτήσω αν μπορεί να γίνει κάτι κατά της ΡΑΕ ,αλλά το άφησα (ο ΣτΠολίτη δε μπορεί)

• Like 1
Δημοσ.

Μου έστειλε προσφορά η Ελιν , εκτίμησα το γεγονός που στείλανε γραπτή προσφορά και οχι τηλεφωνική επικοινωνία .

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον σας σχετικά με την προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου ελίν electricon & aerion.

Για το Φυσικό Αέριο σας προτείνουμε:

• Gas On!  Home

• TTF ( Ταμείο Μεταφοράς Τίτλων) + Περιθώριο Εμπορίας 0,0160€/kWh
  • Χρέωση Μηνιαίου Παγίου 3,50€
  • Χωρίς δέσμευση συμβολαίου
  • Έκπτωση 30% στο περιθώριο εμπορίας του Φ.Α.
  • Έκπτωση 60% στο περιθώριο εμπορίας του Φ.Α. σε συνδυασμό με την παροχή της Ηλεκτρικής Ενέργειας
  • Χωρίς Χρέωση Εγγύησης με ενεργοποίηση πάγιας εντολής πληρωμής του λογαριασμού σας.
  • Δώρο 200 πόντοι ελίν up επιβράβευση κάθε μήνα!

Μηνιαίο Πάγιο

Έκπτωση Φ.Α. 30%  σε όλους του πελάτες

Έκπτωση Φ.Α. 60%  με Dual Energy (Η.Ε.+Φ.Α.)

3,5€

TTF+0,0112

TTF+0,0064

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα,

Ειδα λιγο το excel για το φ. αεριο αλλα δεν πολυ καταλαβα πως υπολογιζοται η πραγματικη τιμη και δεν εχει και τις εκπτωσεις απο τα double energy προγραμματα.

Η τιμη TTF ειναι σταθερη για ολους και ο καθενας εχει εναν συντελεστη α ? 

στην Watt & Volt οταν λεει οτι δινει Κόστος προμήθειας προμηθευτή [€/kWh]+ [0,009/kWh] σημαινει TTF + 0.009?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tharis είπε

Ειδα λιγο το excel για το φ. αεριο αλλα δεν πολυ καταλαβα πως υπολογιζοται η πραγματικη τιμη και δεν εχει και τις εκπτωσεις απο τα double energy προγραμματα.

στα double πρέπει να κάνεις διόρθωση τα κελιά , για ποιο double ενδιαφέρεσαι ?

10 λεπτά πριν, tharis είπε

Η τιμη TTF ειναι σταθερη για ολους

ναι και ξέρεις άμεσα την τιμή απο τη στιγμή που το TTF δημοσιεύεται

10 λεπτά πριν, tharis είπε

και ο καθενας εχει εναν συντελεστη α ? 

όχι , αν ο πάροχος έχει άγνωστη τιμή προμήθειας τότε δεν ακολουθεί τις τιμές TTF με ακρίβεια και χρεώνει όσο νομίζει

(τα τελευταία προγράμματα)

σε περίπτωση συγκεκριμένης τιμής προμήθειας και ρήτρα αναπροσαρμογής βάσει TTF τότε οι συντελεστές υπολογισμού της προσαύξησης (ρήτρας) είναι ανάλογα τον πάροχο

17 λεπτά πριν, tharis είπε

στην Watt & Volt οταν λεει οτι δινει Κόστος προμήθειας προμηθευτή [€/kWh]+ [0,009/kWh] σημαινει TTF + 0.009?

δεν έχει ακόμα δημοσιεύσει την άγνωστη τιμή προμήθειας ,ούτε καν του Νοέμβρη

https://www.watt-volt.gr/fysiko-aerio/zero-gas/competitive-charges/

Τώρα είδα οτι έχεις το χειρότερο πρόγραμμα με τεράστια διαφορά (Προτέργια με αναπροσαρμογή στο TTF)

εκεί εκτός του οτι πληρώνεις την προμήθεια συν το πόσο θα πάει το TTF , διπλοπληρώνεις και αναπροσαρμογή βάσει TTF. Επίτηδες το άφησα στο excel για να φαίνεται η διαφορά (έχει καταργηθεί για νέους πελάτες ευτυχώς)

στο excel είναι με 40% δλδ στο Β8 εκεί που γράφει

=($B$29/1000+0,0237)*0,6 το αλλάζεις σε

=($B$29/1000+0,0237)*0,5

Δημοσ.

Οποτε στα υπολοιπα προγραμματα (πχ Ηρων Flex) που ειναι αγνωστη η προμηθεια τα βγαζεις με εναν συντελεστη με βαση το ιστορικο απ οτι καταλαβα. Ειναι αξιοπιστο αυτο? 
Αλλαξα και την εκπτωση στο Ηρων Flex σε 45% για το double. Δινουν και 50ε σε καθε παροχη κατευθειαν απ οτι ειδα με το e-Contract. Να προχωρησω με Ηρων λες;

Ειδα κι αυτα που γραφετε που δεν βγαζουν λογαριασμους. Αλλα δεν εχω και σκοπο να αλλαζω καθε μηνα. Το θεμα ειναι να μην γινονται λαθη..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tharis είπε

Οποτε στα υπολοιπα προγραμματα (πχ Ηρων Flex) που ειναι αγνωστη η προμηθεια τα βγαζεις με εναν συντελεστη με βαση το ιστορικο απ οτι καταλαβα.

σωστά

1 λεπτό πριν, tharis είπε

Ειναι αξιοπιστο αυτο?

όχι δυστυχώς , πχ αναφέρεις το flex , δες κάτω στο ιστορικό τις διαφορές του κόστους προμήθειας κάθε μήνα σε σχέση με το ttf , έχει μεγάλες αποκλίσεις

3 λεπτά πριν, tharis είπε

Αλλαξα και την εκπτωση στο Ηρων Flex σε 45% για το double.

δλδ το Β44 το έκανες απο =$B$29*F64*0,65 σε =$B$29*F64*0,55

4 λεπτά πριν, tharis είπε

Δινουν και 50ε σε καθε παροχη κατευθειαν απ οτι ειδα με το e-Contract. Να προχωρησω με Ηρων λες;

πριν 2 χρόνια σχεδόν και πριν 1,5 χρόνο είχα κάνει αίτηση , ακόμα περιμένω 😂

(έτυχε)

πρόσεχε και εσύ όμως μη σου στείλουν με δέσμευση όπως στείλανε άλλο συμβόλαιο (δες 1-2 σελίδες πίσω)

6 λεπτά πριν, tharis είπε

Ειδα κι αυτα που γραφετε που δεν βγαζουν λογαριασμους. Αλλα δεν εχω και σκοπο να αλλαζω καθε μηνα. Το θεμα ειναι να μην γινονται λαθη..

δε μπορεί να στο εγγυηθεί κάποιος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε και εμένα μαζεμένο εκκαθαριστικό 173 ημερών DOUBLE HOME FX πριν από λίγες ημέρες (καλά ήταν τα φθηνά έναντι μέχρι τώρα):

Spoiler

image.png.7f01f9c830ea80803556333413de68d4.png

Τα μαγείρεψαν καλά τον Σεπτέμβριο με 0,22€ χρέωσαν 200 kWh ενώ εγώ με δικές μου μετρήσεις βλέπω ότι έκαψα λιγότερο.

Επεξ/σία από Tony316
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tony316 είπε

Τα μαγείρεψαν καλά τον Σεπτέμβριο με 0,22€ χρέωσαν 200 kWh ενώ εγώ με δικές μου μετρήσεις βλέπω ότι έκαψα λιγότερο.

είναι γενικό το πρόβλημα Ιούνιο-Σεπτέμβριο....

6 λεπτά πριν, Tony316 είπε

καλά ήταν τα φθηνά έναντι μέχρι τώρα

μάλλον δεν είχαν τη ρήτρα ,γιαυτο (ΔΑΦΑ) , έτσι την πατήσανε τουλάχιστον πέρυσι αρκετοί που δεν έβγαζε επίτηδες εκκαθαριστικούς και σκάσανε μαζεμένα

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, korakios είπε

στο excel είναι με 40% δλδ στο Β8 εκεί που γράφει

=($B$29/1000+0,0237)*0,6 το αλλάζεις σε

=($B$29/1000+0,0237)*0,5

9 λεπτά πριν, korakios είπε

δλδ το Β44 το έκανες απο =$B$29*F64*0,65 σε =$B$29*F64*0,55

kor αν ειναι να κατσω να κανω κι εγω πες να μην το ανοιξω καθολου το excel.:P

Θα μου πεις απλα αν η ΔΕΗ ειναι μεσα στους 3-4 φθηνοτερους να μεινω εκει και θα σε κερασω τσιπουρακι στην παραλια.:P

Ασε που μολις μπηκα στο site αυτη τη στιγμη η ΔΕΗ επαθε ANT1+.:lol:

image.png.3aea088ddbe71f6c822e662e0e390bbe.png

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

kor αν ειναι να κατσω να κανω κι εγω πες να μην το ανοιξω καθολου το excel.:P

Θα μου πεις απλα αν η ΔΕΗ ειναι μεσα στους 3-4 φθηνοτερους να μεινω εκει και θα σε κερασω τσιπουρακι στην παραλια.:P

πες το χάκερ @ekrepali , τα χειρίζεται καλά 😂

3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Ασε που μολις μπηκα στο site αυτη τη στιγμη η ΔΕΗ επαθε ANT1+.:lol:

image.png.3aea088ddbe71f6c822e662e0e390bbe.png

θα σε βοηθήσει να αλλάξεις DNS server , εγώ μπαίνω κανονικά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...