HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, korakios είπε πες το χάκερ @ekrepali , τα χειρίζεται καλά 😂 Τι θες να τα κανει ολα delete? 6 λεπτά πριν, korakios είπε θα σε βοηθήσει να αλλάξεις DNS server , εγώ μπαίνω κανονικά Tωρα μπηκα κι εγω.
tharis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, korakios είπε δλδ το Β44 το έκανες απο =$B$29*F64*0,65 σε =$B$29*F64*0,55 ναι ετσι το εκανα. Εκανα αιτηση και βλεπουμε.. Εν το μεταξυ ειδα οτι δινουν και 10% εκπτωση στην Hellas direct, οπου χθες εκανα ασφαλεια σε αμαξι και μηχανη .... 🙄 Anyway, ευχαριστω για τη βοηθεια!
tzitzikas2 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, korakios είπε το excel ρώτα το excel μακάρι να μας έδινε απάντηση, αλλά μέχρι και καφέ ψήνει αλλά δεν κάνει προβλέψεις TTF... οπότε το χειμώνα ίσως μάθουμε! 1
ekrepali Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, korakios είπε πες το χάκερ @ekrepali , τα χειρίζεται καλά 😂 θα σε βοηθήσει να αλλάξεις DNS server , εγώ μπαίνω κανονικά Κάποιος έγραψε χτες ότι η ΔΕΗ έπαθε ΗΡΩΝ, μη το γελάτε... μπορεί να μην είναι τυχαίο ότι πέσανε κι οι 2 σήμερα. 😅 @HERTHANτράβα ΗΡΩΝ πάλι με econtract να πάρεις κάνα 100αρικο, μετά γυρνά ΔΕΗ να πάρεις το 50αρικο.
HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, ekrepali είπε @HERTHANτράβα ΗΡΩΝ Mλκς ειμαι?
Tony316 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, korakios είπε μάλλον δεν είχαν τη ρήτρα ,γιαυτο (ΔΑΦΑ) , έτσι την πατήσανε τουλάχιστον πέρυσι αρκετοί που δεν έβγαζε επίτηδες εκκαθαριστικούς και σκάσανε μαζεμένα Είναι που οι μετρήσεις δεν είναι ισομοιρασμένες μέσα στον χρόνο. Αλλά και αυτοί δεν μπορούν κάθε μήνα να βάζουν τη ρήτρα;
korakios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Tony316 είπε Είναι που οι μετρήσεις δεν είναι ισομοιρασμένες μέσα στον χρόνο. Αλλά και αυτοί δεν μπορούν κάθε μήνα να βάζουν τη ρήτρα; αν τη βάζανε , ειδικά την εποχή που υπήρχαν φθηνά προγράμματα ο κόσμος θα έφευγε και θα καταλάβαινε την απάτη του FX (πρώην Fix) με τα "0,02" 😉 1
ekrepali Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, korakios είπε Τώρα είδα οτι έχεις το χειρότερο πρόγραμμα με τεράστια διαφορά (Προτέργια με αναπροσαρμογή στο TTF) εκεί εκτός του οτι πληρώνεις την προμήθεια συν το πόσο θα πάει το TTF , διπλοπληρώνεις και αναπροσαρμογή βάσει TTF. Επίτηδες το άφησα στο excel για να φαίνεται η διαφορά (έχει καταργηθεί για νέους πελάτες ευτυχώς) Kαι σύντομα θα εκδίδεται σε πρότυπο λογαριασμό και θα πάρουν και θετική αναφορά . 🤣
DOOM_NX Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Γύρω στα 110-115 €/MWh βλέπω να κλείνει το TTF για Δεκέμβριο, 5 μέρες έμειναν. Αυτή τη στιγμή το πετρέλαιο θέμανσης στο 1,17 €/L...
Ringo106 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, DOOM_NX είπε Αυτή τη στιγμή το πετρέλαιο θέμανσης στο 1,17 €/L... Ρωσία: «Θα κόψουμε την παροχή πετρελαίου σε όποιον υποστηρίξει το πλαφόν» – Εκτόξευση τιμής πετρελαίου και βενζίνης στην Ελλάδα.Η G7 εξετάζει την επιβολή πλαφόν στο ρωσικό πετρέλαιο που μεταφέρεται διά θαλάσσης στα 65-70 δολάρια το βαρέλι....
korakios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δεν έχει σχέση με παρόχους για αέριο , ποσταρετε σε άλλο νήμα
makisman1973 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα , εχω ζενιθ παλιο τιμολογιο Τ2 αλλα ειναι στο ονομα του πεθερου μου ο οποιος εχει πεθανει εδω και 3 χρονια . Σκεφτομαι να κανω αλλαγη ονοματος αρα και προγραμματος για να το εχω στο ονομα μου και να παρω επιδομα θερμανσης . Αξιζει τον κοπο η αλλαγή η να το αφησω οπως ειναι?
korakios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, makisman1973 είπε Καλησπέρα , εχω ζενιθ παλιο τιμολογιο Τ2 αλλα ειναι στο ονομα του πεθερου μου ο οποιος εχει πεθανει εδω και 3 χρονια . Σκεφτομαι να κανω αλλαγη ονοματος αρα και προγραμματος για να το εχω στο ονομα μου και να παρω επιδομα θερμανσης . Αξιζει τον κοπο η αλλαγή η να το αφησω οπως ειναι? Έτσι κι αλλιώς πανάκριβα είναι όλα πλέον , δες ιστορικό τιμών T2 στο excel , παρακολούθησε το νήμα μήπως παίξει κάτι Αν προλάβαινες τα παλιά σταθερά προ πολλών μηνών θα είχε νόημα
kostas4. Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε το excel μακάρι να μας έδινε απάντηση, αλλά μέχρι και καφέ ψήνει αλλά δεν κάνει προβλέψεις TTF... οπότε το χειμώνα ίσως μάθουμε! ε πεστα ντε! Αν ξέραμε που θα κάτσει η μπίλια του ttf θα κάναμε καριέρα στο Λας Βέγκας τώρα.όλη την ώρα δηλαδή θα καθόμαστε να παίζουμε με το excel...
gfgscript Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα σας κύριοι, Για να δούμε τι στο καλό έχουν κάνει σε ένα λογαριασμό ΦΑ απο Ζενιθ, μπορώ να τον ποστάρω εδώ ή υπάρχει κάποιο άλλο θέμα; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις