balarinio Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 'Η ΔΕΠΑ Εμπορίας σε συνεργασία με τους υπόλοιπους παρόχους θα δώσει μια οριζόντια επιδότηση που θα ανέλθει σε 15 ευρώ ανά θερμική MWh για όλους τους οικιακούς καταναλωτές. Το μέτρο αφορά σε 700.000 οικιακούς καταναλωτές ανεξαρτήτως εισοδήματος, μεγέθους κατοικίας ή παρόχου.' - για το Δεκέμβριο 2022 Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από balarinio
korakios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, balarinio είπε Η ΔΕΠΑ Εμπορίας ναι , προηγούμενη σελίδα
balarinio Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, korakios είπε ναι , προηγούμενη σελίδα sorry το διαγράφω τότε
korakios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, balarinio είπε sorry το διαγράφω τότε καλά , δεν έγινε και τίποτα 1
tasep Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Έχω το gas control στην ΔΕΗ μέχρι 27/12 με 0.05, αν ανανεώσω σήμερα από πότε θα μπω στο benefit ή αλλιώς πότε να ζητήσω το benefit ώστε να υπάρξει εξάντληση του τωρινού gas control. Aν δεν ανανεώσω και το αφήσω απλά να λήξει και μετά να πάω αυτόματα στο benefit θα κάνουν μέτρηση στην λήξη ή θα μου χρεώσουν kwh απο πριν τις 27/12 ως kwh μετά την 27/12; Σκοπός μου είναι να εξαντλήσω το τωρινό πρόγραμμα μέχρι τις 27/12 και μετά να το έχω μόνο για ZNX και να λειτουργώ κλιματιστικό.
korakios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, tasep είπε Έχω το gas control στην ΔΕΗ μέχρι 27/12 με 0.05, αν ανανεώσω σήμερα από πότε θα μπω στο benefit ή αλλιώς πότε να ζητήσω το benefit ώστε να υπάρξει εξάντληση του τωρινού gas control. Aν δεν ανανεώσω και το αφήσω απλά να λήξει και μετά να πάω αυτόματα στο benefit θα κάνουν μέτρηση στην λήξη ή θα μου χρεώσουν kwh απο πριν τις 27/12 ως kwh μετά την 27/12; Σκοπός μου είναι να εξαντλήσω το τωρινό πρόγραμμα μέχρι τις 27/12 και μετά να το έχω μόνο για ZNX και να λειτουργώ κλιματιστικό. πότε μετρά η ΕΔΑ σε σένα ?
tasep Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 16/10/2022 και δεν έχω πάρει ακόμα λογαριασμό από 27/5.
korakios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, tasep είπε 16/10/2022 και δεν έχω πάρει ακόμα λογαριασμό από 27/5. κρέμασε κάλτσα , στόλισε το δέντρο και έρχεται (αν ήσουν καλό παιδί) 😁 μετά πότε ξαναπαίρνει μέτρηση ? Λογικά θα σπάσουν αναλογικά , έστω οτι πας δλδ σε κατάστημα σήμερα για το benefit δε ζητάνε φωτό μετρητή
tasep Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δεν ξέρω πότε παίρνουν μέτρηση αν δεν έχω λογαριασμό. Λες να πάω από κατάστημα να ρωτήσω πως να τα κάνω σωστά;
korakios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, tasep είπε Δεν ξέρω πότε παίρνουν μέτρηση αν δεν έχω λογαριασμό. μέτρηση η ΕΔΑ παίρνει . Άρα εκεί ρωτάς 2 λεπτά πριν, tasep είπε Λες να πάω από κατάστημα να ρωτήσω πως να τα κάνω σωστά; προσωπικά θα το άφηνα να γυρίσει αυτόματα ωστε λόγω μη σωστής ενημέρωσης να αμφισβητήσω τυχών ρήτρες αποχώρησης αν αργότερα θέλω να φύγω , δλδ σε περίπτωση που γίνει αυτόματη ανανέωση 24μηνη και όχι αορίστου
tasep Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Για την ανανέωση με έχουν ενημερώσει πως ό,τι και να κάνω θα γίνει νέα 24μηνη δέσμευση απλά αν την κάνω τώρα θα πάρω τα 50 ευρώ που δίνουν αν αφήσω να λήξει δεν θα τα πάρω και πάλι θα γίνει 24μηνη δέσμευση. Τέλος πάντων αυτό που με νοιάζει είναι να γίνει η αλλαγή στις 27/12.
ekrepali Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, tasep είπε Έχω το gas control στην ΔΕΗ μέχρι 27/12 με 0.05, αν ανανεώσω σήμερα από πότε θα μπω στο benefit ή αλλιώς πότε να ζητήσω το benefit ώστε να υπάρξει εξάντληση του τωρινού gas control. Aν δεν ανανεώσω και το αφήσω απλά να λήξει και μετά να πάω αυτόματα στο benefit θα κάνουν μέτρηση στην λήξη ή θα μου χρεώσουν kwh απο πριν τις 27/12 ως kwh μετά την 27/12; Σκοπός μου είναι να εξαντλήσω το τωρινό πρόγραμμα μέχρι τις 27/12 και μετά να το έχω μόνο για ZNX και να λειτουργώ κλιματιστικό. Με τα παλιά δεδομένα θα έπρεπε να κάνεις αίτηση από τώρα και η αλλαγή προγράμματος θα γινόταν στην επόμενη καταμέτρηση. Αλλά τώρα που έχει καταργηθεί το Gas Control και δε πρόκειται να γίνει αυτοματη ανανέωση σε σταθερο, λογικά θα πας αυτόματα στο benefit αν το αφήσεις να λήξει. Οπότε θα σου πρότεινα καλύτερα να πας 2 μέρες πριν τη λήξη ώστε να υπογραψεις το benefit και να πάρεις και το 50αρικο δώρο, το οποίο δε νομίζω να πάρεις αν γίνει αυτόματα η αλλαγή προγράμματος/ανανέωση. Απ'την στιγμή που υπογραψεις δεν έχω ιδέα τι θα γίνει... είτε θα ενεργοποιηθεί άμεσα, είτε θα παραταθεί το gas control ανεπίσημως μέχρι την επόμενη καταμέτρηση. 1
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Οπότε θα σου πρότεινα καλύτερα να πας 2 μέρες πριν τη λήξη ώστε να υπογραψεις το benefit Αυτο ειχα σκοπο να κανω αρχες του χρονου μιας και το δικο μου ληγει στις 03/01/2022. Αλλα θα εχουν αναβαθμιση τοτε και δεν θα μπορεσουν να μ'εξυπηρετησουν και κατι κακο θα συμβει και θα τρεχω.Στο λεω εγω να με πιστευεις εμενα εχω εμπειρια.
ekrepali Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, HERTHAN είπε Αυτο ειχα σκοπο να κανω αρχες του χρονου μιας και το δικο μου ληγει στις 03/01/2022. Αλλα θα εχουν αναβαθμιση τοτε και δεν θα μπορεσουν να μ'εξυπηρετησουν και κατι κακο θα συμβει και θα τρεχω.Στο λεω εγω να με πιστευεις εμενα εχω εμπειρια. 3/1/2023 😝 Πως τα κατάφερες έτσι ρε, στο άνοιγμα μετά τις γιορτές. Κοίτα μη τους κολλήσει κάνα κουμπί απ'τα μελομακάρονα και πατήσουν διακοπή αντί για ανανέωση.
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, ekrepali είπε 3/1/2023 😝 Πως τα κατάφερες έτσι ρε, στο άνοιγμα μετά τις γιορτές. Κοίτα μη τους κολλήσει κάνα κουμπί απ'τα μελομακάρονα και πατήσουν διακοπή αντί για ανανέωση. Λες να ξαναγινει ε? Ναι παιζει υπαρχουν πολλες πιθανοτητες.....αλλα θα τους πω οτι δεν φευγω και δωστε μου οτι θελετε να υπογραψω.....δεν με νοιαζει το προγραμμα απλα να μεινω θελω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις