korakios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 47 λεπτά πριν, Achilles34 είπε Η αλήθεια είναι ότι εγώ κατέληξα στο ΔΕΗ myHome Gas Benefit. Για το gas homestar της ζενιθ επηρεάστηκα από το site σύγκριης της ΡΑΕ όπου πάντα είναι στα φθηνότερα προγράμματα. διαβασε την καρφιτσωμένη ανάρτηση τέρμα ψηλά και μην κοιτάς το εργαλείο της ΡΑΕ , είναι παρατημένο 1
johnnyman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, PastiGR είπε Έχω στείλει email και περιμένω την απάντηση τους. Σε μενα δεν απαντησαν ποτε.... 1
korakios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Varnavas89 είπε Παιδιά να ρωτήσω το gascontrol αξιζει ή να μεινω εκεί που είμαι; (Πρωτεργια οικιακό); Υποψη με απερριψαν και απο την επιδότηση .. αν είσαι στο παλιό πληρώνεις τουλάχιστον 50% πάνω σε σχέση με όλα τα προγράμματα , δες excel (απο τα χειρότερα προγράμματα που παίζουν) 3 λεπτά πριν, johnnyman είπε Σε μενα δεν απαντησαν ποτε.... αναγκαστικά τηλ και ζητάτε την ηχογράφηση ή επιβεβαίωση μέσω email αν πιέζει ο χρόνος Spoiler αξιώθηκε η elpedison και έβγαλε τιμες .... για Οκτώβριο 😂 2
ekrepali Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 48 λεπτά πριν, korakios είπε αξιώθηκε η elpedison και έβγαλε τιμες .... για Οκτώβριο 😂 0.175 έβγαινε τελική το παλιό benefit της ΔΕΗ. Η elpe χρεώνει 0.174 + Υ... τί είναι το Υ; Περιθώριο κέρδους;
HERTHAN Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Εγω παντως δεν στελνω κανενα email μιας και δεν θα μου απαντησουν....θα παω απο εκει πρωτοχρονια κι οτι μου δωσουν θα υπογραψω. Spoiler offtopic.....θα το γραψω και στα υπολοιπα θεματα οτι αν με κανει tag ο kor για επαληθευση TEM,TAM,ΔΑΦΑ,ΜΠΑΡΑΜΠΑΜ,ΜΠΑΡΑΜΠΙΜ,ΜΠΑΡΑΜΠΟΥΜ θα φαει ban απ'ολα τα θεματα και γενικως απο το insomnia και το διαδικτυο ακομη γενικοτερα. 2 λεπτά πριν, ekrepali είπε Η elpe χρεώνει 0.174 + Υ... τί είναι το Υ; Περιθώριο κέρδους; Υπογλωσσιο.
ekrepali Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Υπογλωσσιο. Το βρήκα... όπου Υ=7€/MWh Δηλαδή 0.174 + 0.007 = 0.0181... ε δε το λες κι άσχημα. Κάποιος που έχει ξεμείνει από επιλογές, ίσως γλυκοκοιτάξει το 400άρι bonus, αλλά με τόσες προϋποθέσεις σίγουρα κάπου θα τον γδάρουν στο μέλλον. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από ekrepali 1
korakios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, ekrepali είπε Η elpe χρεώνει 0.174 + Υ... τί είναι το Υ; Περιθώριο κέρδους; Spoiler ρώτα τον @HERTHAN τα ξέρει καλά 😁 Αναφορά σε κείμενο Η Χρέωση Προμήθειας θα προκύπτει κάθε μήνα από το άθροισμα των ακόλουθων μεγεθών: (α) τους κόστους αγοράς φυσικού αερίου από τον Προμηθευτή β) του κόστους δραστηριότητας εμπορίας και διαχείρισης πελατών του Προμηθευτή (στο κόστος αυτό περιλαμβάνεται πχ. το κόστος υπηρεσιών έκδοσης και είσπραξης τιμολογίων κ.α.). (γ) του συντελεστή Υ, ο οποίος αφορά το εύλογο κέρδος του Προμηθευτή. Συνεπώς η Χρέωση Προμήθειας, η οποία θα ανακοινώνεται μηνιαίως στην επίσημη ιστοσελίδα του Προμηθευτή www.elpedison.gr θα προκύπτει από τον ακόλουθο τύπο: Χρέωση Προμήθειας = ΚΠφα +Υ, όπου Υ=7€/MWh. και ΚΠφα αποτελείτε από τα μεγέθη (α) και (β) έτσι όπως το λέει , αντιλαμβάνομαι οτι οι δημοσιευμένες τιμές είναι ήδη το α+β+γ (Χρέωση Προμήθειας) βέβαια ελπέ είναι αυτή , δεν είναι για εμπιστοσύνη Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από korakios
ekrepali Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, korakios είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ρώτα τον @HERTHAN τα ξέρει καλά 😁 έτσι όπως το λέει , αντιλαμβάνομαι οτι η δημοσιευμένες τιμές είναι ήδη το α+β+γ (Χρέωση Προμήθειας) βέβαια ελπέ είναι αυτή , δεν είναι για εμπιστοσύνη Αν είναι έτσι ακόμα καλύτερα... μιλάμε για καλή περίπτωση (παραδόξως). 1
HERTHAN Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, ekrepali είπε μιλάμε για καλή περίπτωση (παραδόξως). Αλλα..... 2 λεπτά πριν, korakios είπε δεν είναι για εμπιστοσύνη Προχωραμε......
korakios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, ekrepali είπε Αν είναι έτσι ακόμα καλύτερα... μιλάμε για καλή περίπτωση (παραδόξως). δυστυχώς όντως , αλλά δεν έχει Νοέμβρη Δεκέμβρη
Billar990repl Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα...12 Δεκεμβρίου λήγει το σταθερό π έχω με την ΔΕΗ το 0.050 και δεν ξέρω τι να κάνω...υπάρχει σε κάποια εταιρεία κάποιο σταθερό...η να μείνω στη ΔΕΗ σε κάποιο τρέχον πρόγραμμα ? Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από Billar990repl
korakios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Billar990repl είπε Καλησπέρα στην ομάδα...12 Δεκεμβρίου λήγει το σταθερό π έχω με την ΔΕΗ το 0.050 και δεν ξέρω τι να κάνω...υπάρχει σε κάποια εταιρεία κάποιο σταθερό...η να μείνω στη ΔΕΗ σε κάποιο τρέχον πρόγραμμα ? καλησπέρα , καλό είναι να διαβάζουμε τις τελευταίες σελίδες του νήματος , διάβασε την προηγούμενη απαραίτητα για διαδικασία αποχώρησης (αν δεν πας στο benefit) μετά μαντεύεις τιμές TTF και συμπληρώνεις το excel ___________________________________________________________________ σε άλλα νέα μέσω viber βγήκε άκρη με W&V , οι τιμές ανακοινώνονται τον επόμενο μήνα 😁 και μετά απο 10 μέρες 😂 αρα >10 Δεκεμβρίου θα βγούνε του Νοεμβρίου 🤪
Billar990repl Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, korakios είπε καλησπέρα , καλό είναι να διαβάζουμε τις τελευταίες σελίδες του νήματος , διάβασε την προηγούμενη απαραίτητα για διαδικασία αποχώρησης (αν δεν πας στο benefit) μετά μαντεύεις τιμές TTF και συμπληρώνεις το excel ___________________________________________________________________ σε άλλα νέα μέσω viber βγήκε άκρη με W&V , οι τιμές ανακοινώνονται τον επόμενο μήνα 😁 και μετά απο 10 μέρες 😂 αρα >10 Δεκεμβρίου θα βγούνε του Νοεμβρίου 🤪 Το benefit της ΔΕΗ?τι περιέχει?λέω επειδή είμαι στη ΔΕΗ να παραμείνω...τι αλλά προγράμματα έχει γνωρίζει κάποιον κ αν συμφέρουν στην παρούσα φαση
korakios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Billar990repl είπε Το benefit της ΔΕΗ?τι περιέχει?λέω επειδή είμαι στη ΔΕΗ να παραμείνω... https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/fysiko-aerio/myhome-gasbenefit/ 6 λεπτά πριν, Billar990repl είπε τι αλλά προγράμματα έχει https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/fysiko-aerio/ 7 λεπτά πριν, Billar990repl είπε αν συμφέρουν στην παρούσα φαση https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/?do=findComment&comment=59474481 22 λεπτά πριν, Billar990repl είπε 12 Δεκεμβρίου λήγει το σταθερό https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/?do=findComment&comment=59552986 __________________________________________ αν έχεις κάποια απορία σχετικά με κάτι πολύ συγκεκριμένο που διάβασες ρώτα
coyote2 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Νομίζω ότι πρέπει να βγάλω ανακοίνωση στην πολυκατοικία ότι δεν θα ανάψουμε τη θέρμανση αν δεν προκαταβάλλουν το κόστος του αερίου το οποίο θα είναι Χ ευρώ το μήνα 27000 kvh στο Φυσικό αέριο Θα πληρώσουμε..... 4500 Πόση επιδότηση έχουμε; 0.02?
Προτεινόμενες αναρτήσεις