korakios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, dasnowy είπε πάντως φαίνεται πως τον Ιανουάριο θα έχουμε καλή τελική με το gascontrol. θα δείξει 1
coyote2 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, fredd0 είπε / 6-8-10 διαμερισματα 40 6 ώρες πριν, fredd0 είπε / 6-8-10 διαμερισματα 40
korakios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Για όσους δεν σκοπεύουν να κάψουν αέριο για θέρμανση αλλά το έχουν μόνο για ζεστό νερό και τυχαίνει να έχουν ακίνητο με περιστασιακή χρήση ρεύματος (υπερχαμηλή) και είναι να παραμείνει έτσι για 2 έτη , μπορούν να κλείσουν στο double της elpedison μιας και δίνει 300€ στο αέριο και 100€ στο ρεύμα Φυσικά όχι για νορμάλ χρήσεις αλλά υπο προϋποθέσεις
parlapipas25 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα μια ερώτηση. Πως μπορώ να κάνω αίτηση για επίδομα θέρμανσης από την στιγμή που η ΔΕΗ έχει να στείλει λογαριασμό από τον Μάιο;
DOOM_NX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dasnowy είπε πώς θα γίνει αυτό; δεν έχω ebill στη δεη και χωρίς λογαριασμό δεν έχω και κωδικό εταίρου. Κωδικό εταίρου γράφει και το συμβόλαιό σου. Εγώ έκανα λογαριασμό στο ebill πριν βγει ο πρώτος ηλεκτρονικός... 4 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Καλησπέρα μια ερώτηση. Πως μπορώ να κάνω αίτηση για επίδομα θέρμανσης από την στιγμή που η ΔΕΗ έχει να στείλει λογαριασμό από τον Μάιο; Έτερον εκάτερον. Μέχρι τις 9 μπορείς να κάνεις.
korakios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Καλησπέρα μια ερώτηση. Πως μπορώ να κάνω αίτηση για επίδομα θέρμανσης από την στιγμή που η ΔΕΗ έχει να στείλει λογαριασμό από τον Μάιο; είναι γνωστό πρόβλημα , αν βρει κάποιος λύση ποστάρει εκεί https://www.insomnia.gr/forums/topic/758984-ερώτηση-επίδομα-θέρμανσης/?do=getNewComment 1
teopanta1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, korakios είπε τα ίδια τράβηξα γιαυτό στο λέω , δε μου δίνανε και μου πετούσαν το παραμύθι οτι πρέπει να βγει λογαριασμός πρώτα (έντυπος) , μετά τα 5 email που τους έστειλα (μιας και τα ΕΛΤΑ είναι όποτε θυμούνται και αν) ,ο πρώτος λογαριασμός ήρθε σε email και όταν έκανα ebill , είδα οτι ήταν ήδη επιλεγμένο απο το σύστημα ηλεκτρονικά , απλά βαριούνται να δώσουν κωδικό να κάνεις ebill , έρχονται και γιορτινές μέρες τώρα .... Και σε εμενα που έδωσαν κωδικό εταίρου και δεν έχει εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός, όταν πάω να κάνω ebill μου λεει ο κωδικός δεν είναι σωστός, βέβαια έχω κάνει ανεπαλληλα τηλέφωνα για να επιβεβαιώσω ότι είναι σωστός
makisman1973 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδια ΣΟΣ Ημουν στη ζενιθ στο παλιο Τ2 (στο ονομα του πεθερου μου) . Εκανα αιτηση για επιδομα θερμανσης και μετα απο λιγο λαμβανω ενα τηλεφωνημα απο τη ζενιθ να τους στειλω το πιστοποιητικο θανατου του πεθερου μου . Τους το στελνω καθως και τα στοιχεία της συζύγου μου ωστε να γινει αλλαγη ονοματος . Μετα με ξαναπερνουν να τους στειλω τα στοιχεια παροχης και φωτογραφίες του μετρητη αεριου αλλα μου ζητησαν και τα στοιχεια παροχης της δεη και του μετρητη της δεη (εκει παραξενευτηκα λιγο αλλα δεν εδωσα σημασια . Οτι συννενοησεις εκαναν τις εκαναν μαζι μου .Στην τελευταια επικοινωνια ζητησαν να μιλήσουν με τη συζυγο για να ολοκληρωθει η διαδικασια αλλα δεν ημουν παρον και της ειχα πει απλα να επιβεβαιωση τη διαδικασια. Πηραν λοιπον τη συζυγο και αρχισαν να της διαβαζουν τηλεφωνικα τους ορους του συμβολαιου για ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΕΡΙΟΥ (gas home easy) και για ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ τα οποια δεν ζητησα .Τους παιρνω λιγο αργοτερα τηλεφωνο και μου τα μασαγαν και θα το κοιταξουν να δουν τι εχει γινει και θα με ενημερώσουν. Την αλλη μερα σκαει mail με τους ορους του συμβολαιου . Ξαναπερνω τηλεφωνο και μου λένε οτι το συμβολαιο εχει αποριφθει και δε χρειαζεται να κανω κατι . Ολα καλα ολα ωραια λεω . Μετα δυο μερες σκαι μειλ καλοσωρισματος στην ζενιθ για το αεριο μονο και εμεινα μαλακας .Παιρνω τηλεφωνο μου λενε μονο για το ρευμα ακυρώθηκε οχι για το αεριο (επρεπε να μυρισω τα νυχια μου) .Τους ζηταω υπαναχωρηση και για το αεριο ενταξει μου λενε πηραν ξανα και τηλεφωνο για επιβεβαιωση .οκ λοιπον , Σημερα ξανασκαει μειλ με καλοσορισμα και ξανα το συμβολαιο για το αεριο .Τους παιρνω τηλέφωνο και μου λενε απο τη στιγμη που δεν εκανα αιτηση σε αλλο παροχο η υπαναχωρηση δεν ισχυει (εγω απλα νομιζα οτι επιστρεφεις στο ισχυον προγραμμα) για το οποιο δεν ενημερώθηκα . Εχοντας λάβει με email το πρωτο συμβολαιο 23/11/2022 και σημερα ειναι 3/12/2022 μου μενουν 4 μερες για να βρω αλλο παροχο . Θα προλαβω να κανω τη διαδικασια αλλαγης σε 4 μερες ? Εν τω μεταξυ , μιλώντας με την ααδε μου ειπαν οτι δε χρειαζεται να ειναι στο ονομα μου τοο αεριο για να παρω το επιδομα θερμανσης Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από makisman1973
fredd0 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 απο τη στιγμη που εκανες αλλαγη ονοματος και νεα συμβαση δεν υπαρχει "υπαναχωρηση" ... που θα γυρισει η παροχη? στον πεθαμενο παπου? 2
makisman1973 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, fredd0 είπε απο τη στιγμη που εκανες αλλαγη ονοματος και νεα συμβαση δεν υπαρχει "υπαναχωρηση" ... που θα γυρισει η παροχη? στον πεθαμενο παπου? δε διαφωνω αλλα θα μπορουσαν εξαρχης να μου πουν οτι θα συναφθει νεο συμβολαιο οποτε δεν θα εκανα οποιαδηποτε κινηση .Την αιτηση επιδοματος θερμανσης την εκανα στην ααδε οχι σε αυτους Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από makisman1973
fredd0 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 δε καταλαβαινω τι σχεση η ααδε και το επιδομα θερμανσης. Η ζενιθ, και η οποια ζενιθ, δε θα παρασχει υπηρεσιες σε καποιον που εχει αποβιωσει. Πως το εμαθαν οτι εχει αποβιωσει ο παπους? Ιδεα δεν εχω, παντως το επιδομα θερμανσης δεν εχει καμια σχεση. Λογικα εσυ τους πηρες τηλεφωνο, τους ειπες να παρω την παροχη στο ονομα της γυναικας μου γιατι ο παπους πεθανε και ξεκινησε η διαδικασια. τεσπα, εχεις 14 μερες απο την ημερομηνια υπογραφης της συμβασης να βρεις αλλο παροχο και να γλυτωσεις τα οποια τελη θα σε χρεωσει η ζενιθ αν φυγεις. Τρεχουμεεεε, δε περπαταμε.
korakios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, makisman1973 είπε Πηραν λοιπον τη συζυγο και αρχισαν να της διαβαζουν τηλεφωνικα τους ορους του συμβολαιου για ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΕΡΙΟΥ (gas home easy αυτό λογικό 30 λεπτά πριν, makisman1973 είπε και για ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ τα οποια δεν ζητησα αυτο πήγαν να το περάσουν στη ζούλα 30 λεπτά πριν, makisman1973 είπε Παιρνω τηλεφωνο μου λενε μονο για το ρευμα ακυρώθηκε οχι για το αεριο (επρεπε να μυρισω τα νυχια μου) πάλι καλά για το ρεύμα , για το αέριο αν ακύρωνες θα κοβόταν χωρίς να το καταλάβεις 30 λεπτά πριν, makisman1973 είπε Τους παιρνω τηλέφωνο και μου λενε απο τη στιγμη που δεν εκανα αιτηση σε αλλο παροχο η υπαναχωρηση δεν ισχυει (εγω απλα νομιζα οτι επιστρεφεις στο ισχυον προγραμμα) για το οποιο δεν ενημερώθηκα . το Τ2 έχει καταργηθεί και επίσης (σημαντικότερο) έγινε (έκανες) αλλαγή ονόματος = νέο συμβόλαιο δλδ δε μεταβιβάζεται έπρεπε δλδ απλά να κάνεις αίτηση σε κάποιον πάροχο πρέπει να το τρέξεις γιατί όλα της Ζενίθ έχουν δέσμευση ή συνδρομή , δυστυχώς δε βρίσκω πλέον στο site τους όρους ,δλδ τη ρήτρα αποχώρησης 30 λεπτά πριν, makisman1973 είπε Θα προλαβω να κανω τη διαδικασια αλλαγης σε 4 μερες ? ναι , αρκεί ο νέος πάροχος να στείλει γρήγορα την καταγγελία σύμβασης Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από korakios
makisman1973 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 το αιτημα επιδοματος το εκανα στην πλατφορμα της ααδε για το επιδομα θερμανσης . Δεν πηρα κανενα τηλεφωνο αυτοι με καλεσαν σχεδον αμεσως. Θα τρεξω αυριο κιολας αλλα φοβαμαι οτι δε θα προλαβω και θα φαω και την ποινη αποχωρησης . Απο πότε μετραει ομως απο τοτε που εγινε τηλεφωνικη επιβεβαιωση για το συμβολαιο , γιατι υπογραφη δεν εβαλα πουθενα
dasnowy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, makisman1973 είπε το αιτημα επιδοματος το εκανα στην πλατφορμα της ααδε για το επιδομα θερμανσης . Δεν πηρα κανενα τηλεφωνο αυτοι με καλεσαν σχεδον αμεσως. Θα τρεξω αυριο κιολας αλλα φοβαμαι οτι δε θα προλαβω και θα φαω και την ποινη αποχωρησης . Απο πότε μετραει ομως απο τοτε που εγινε τηλεφωνικη επιβεβαιωση για το συμβολαιο , γιατι υπογραφη δεν εβαλα πουθενα Αν δε προλάβεις να αλλάξεις πάροχο, ζητά από τη ζενίθ μήπως μπορούν να σε πάνε αζημίως στο gas home plus με δώρο τη συνδρομή.
makisman1973 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Σε μια συνομιλια με αυτους μου επιβεβαιωσαν οτι εχει ακυρωθει η αιτηση και οτι απλα παραμενω οπως ημουν και μαλιστα μου εκανε εντυπωση οτι μου ειπαν καλυτερα να μεινω στο Τ2 γιατι ετσι οπως ειναι τωρα τα πραγματα δε συμφερει να αλλαξω . οτι ναναι οι τυποι
Προτεινόμενες αναρτήσεις