Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια μετα απο πολυ ψαξιμο παντου εκανα το προγραμμα του Ηρων με σταθερη τιμη GAS FIX LIMITED λεγεται με 0,150 που παει 0,125 με την επιδοτηση χωρις εγγυηση χωρις παγιο κ 50 ευρω μου βαζουν στον πρωτο λογαριασμο , το μελλον θα δειξει αν εκανα καλη επιλογη .........

Διαβασα πολλες σελιδες εδω μεσα κ επειδη βλεπω οτι ανεβαινει το αεριο ειπα να παω στην σταθερη για να μην εχω εκπληξεις 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Superbull3 είπε

Καλησπερα παιδια μετα απο πολυ ψαξιμο παντου εκανα το προγραμμα του Ηρων με σταθερη τιμη GAS FIX LIMITED λεγεται με 0,150 που παει 0,125 με την επιδοτηση

0,135 τελική για Δεκέμβριο (0,015 επιδότηση ΔΕΠΑ)

17 λεπτά πριν, Superbull3 είπε

Διαβασα πολλες σελιδες εδω μεσα κ επειδη βλεπω οτι ανεβαινει το αεριο ειπα να παω στην σταθερη για να μην εχω εκπληξεις 

έτσι κι αλλιώς είτε με 0,125 το τελευταίο σταθερό της ΔΕΗ είτε 0,15 εκπλήξεις δε θα έχεις αφού δεν είναι να καις αέριο , ζεστό νερό και καμιά 10αριά γιορτινές μέρες ,του χρόνου ξαναβλέπουμε

ρήτρα αποχώρησης έχει ? Αν ναι πόσο ? (edit και πόση η διάρκεια του προγράμματος?)

edit2 , το βρήκα (προσοχή με αυτά τα sites)

μόνο 190€ για το 12μηνο ???? 😂 , οκ .... φαντάζομαι (και ελπίζω) να ελαττώνεται ανα μήνα παραμονής

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, makisman1973 είπε

αυτος ο σπουδαιος λόγος που γραφει ποιος να ναι αραγε?

είναι το ίδιο πάτημα που προσπάθησαν να έχουν οι πάροχοι στο σπάσιμο των σταθερών για ρεύμα (εκτόξευση της χοντρικής) και γενικά στις μεταβολές ανα 6μηνο ρεύμα/αέριο.

αλλά το λαβράκι είναι η "ειδοποίηση στο λογαριασμό" για τροποποίηση , το οποίο είναι καταχρηστικό σα μέσο ατομικής ειδοποίησης , θα ρίξω ένα ρουφιάνεμα μιας και είδα οτι είχε και άλλος πάροχος για ρεύμα κάτι τέτοιο και το ξέχασα

το σωστό πλέον είναι πχ Ηρών ρεύμα :

Spoiler

image.png.51e1c3e34f144e921a5f787a81fd4c46.png

το οποίο δεν έχει η αίτηση για αέριο

Δημοσ.

Στον λογαριασμο αεριου πρεπει να μας ειδοποιησουν πριν ληξει το συμβολαιο; Γιατι πχ εμενα εληξε τον νοεμβριο αλλα ο τελευταιος λογαριασμος ηταν τον μαιο και δεν εγραφε τιποτα (οχι οτι τωρα μπορουμε να τους βρουμε με την ΔΕΗ)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nermain είπε

Στον λογαριασμο αεριου πρεπει να μας ειδοποιησουν πριν ληξει το συμβολαιο; 

οχι, πουθενα δεν ειναι υποχρεωμενοι να σε ειδοποιησουν, ουτε για αεριο, ουτε για ρευμα ουτε για τηλεφωνο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fredd0 είπε

οχι, πουθενα δεν ειναι υποχρεωμενοι να σε ειδοποιησουν, ουτε για αεριο, ουτε για ρευμα ουτε για τηλεφωνο

Για το νερο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, nermain είπε

Στον λογαριασμο αεριου πρεπει να μας ειδοποιησουν πριν ληξει το συμβολαιο;

ναι ένα μήνα πριν , με ατομική ειδοποίηση , η ΔΕΗ έστειλε sms ή μέσω viber ειδοποίηση

Spoiler
52 λεπτά πριν, fredd0 είπε

ουτε για ρευμα

και για ρεύμα

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1
Δημοσ.

BTW τι παπάτζα είναι αυτό το ΤΤΦα της ''ΗΡΩΝ'' ρε σεις; Ότι θέλει γράφει. Ήταν ο λόγος που δεν πήγα σε αυτούς. Καμία λογική και καμία σχέση με το TTF. Μακριά και αγαπημένοι.

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, EchiDNA είπε

Είχε βγει εκκαθαριστικος στις 19/10 και έως τις 31/10 δεν είχε κατανάλωση. Χρέωσαν στον τελικό μόνο πάγιο και ένα μικρό ποσό για δίκτυο μεταφοράς. Πιστεύω ότι μπήκαν όλες οι εκπτώσεις στον προηγούμενο εκκαθαριστικό. Θα το ελέγξω. Εγγύηση δεν είχα λόγω πάγιας εντολής. 

Ευχαριστώ 

16 ώρες πριν, korakios είπε

δες κυρίως της ΔΕΠΑ απο αρχές του 2022 μιας και σε κάποιους τις δώσανε τμηματικά (και σε άλλους δε δώσανε)

Όλα καλά. Έχουν βάλει όλες τις εκπτώσεις.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, makisman1973 είπε

image.png.e23977c2e1e7fae2a2ad66eb9e9d2ac7.png

αυτος ο σπουδαιος λόγος που γραφει ποιος να ναι αραγε?

μάλλον ότι έρχονται τα χριστούγεννα...

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω κάνει αίτημα στην ελιν , θα έχω τον λέβητα και για ζεστό νερό χρήσης. θέλω να ρωτήσω, το κόστος χρήσης του ζεστού νερού μόνο χωρίς την θέρμανση είναι το ίδιο σαν να ανάβεις και τα καλοριφέρ ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να ρωτήσω και εγώ κάτι επειδή βλέπω ότι αρκετοί συμβουλεύουν να γίνει σύμβαση με οικονομικό πάροχο βάσει τρέχουσων χρεώσεων πριν ανακοινωθούν οι τιμολογήσεις του Δεκεμβρίου.

είμαι στο Zenith Gas Home Fix μέχρι 29/12/22 και οι χρεώσεις είναι ελάχιστες.

με τη λήξη του συμβολαίου βάσει επιστολής, θα με μεταφέρον στο Gas Home Plus. με μια μικρή έρευνα βλέπω ότι άλλος πάροχος, μάλλον Elin, με συμφέρει αρκετά περισσότερο βάσει της κατανάλωσής μου και αναμενόμενου TTF.

υποθέτω ότι το πιο λογικό είναι να μείνω μέχρι τελευταία στιγμή στο Fix δεδομένου ότι και τα τέλη Δεκεμβρίου είναι το peak της κατανάλωσης για το συγκεκριμένο σπίτι;

ή να περάσω νωρίτερα σε οικονομικότερο πάροχο;

YΓ: το ρεύμα μου είναι επίσης σταθερό Zenith αλλά μέχρι 16/12/22 οπότε αυτό πρέπει να αλλάξει νωρίτερα.

Επεξ/σία από triple_sec
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...