Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δε καταλαβαίνω τι έχουν φτιάξει, θα φανεί στο pdf.

Λογικά ο λογαριασμός από 12/5 - 2/11 είναι 0.56;  🤣

1.jpg.9d44fb48032822bc2954be1bd0f35a1e.jpg

YΓ: Τυχαίο ότι έβγαλαν λογαριασμούς μόλις πλακώσαμε τα αιτήματα στη ΡΑΕ; Εγώ απάντησα σήμερα, επανέλαβε πότε έγινε εκκαθαριστική καταμέτρηση κι αν δε βγάλουν λογαριασμό θα ζητήσω την επιβολή ποινικής ρήτρας για χαμηλό επίπεδο υπηρεσιών. 😄

Όσο για την ΕΔΑ ΘΕΣΣ, για να πάρουμε γραπτή απάντηση μου είπαν να στείλω αίτημα στο [email protected]

Με πιστωτικό υπόλοιπο -208 ευρώ, καλό χειμώνα. 

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

βασικά πάλι πιστωτικό είναι , σίγουρα κάνανε μλκ , αλλά δεν πειράζει , μεταξύ μας αυτά 😁

άστα να αυγατίζουν 😂

Βρήκα τελικά τι έγινε... περίοδος κατανάλωσης 1 μέρα (13 Μαϊου).

11.jpg.2a7f4dfb54effc42174904b9971bfeec.jpg

Ο λογαριασμός που βγήκε στις 27/5 με περίοδο κατανάλωσης 9/3 - 12/5, ήταν με δική μου ένδειξη. Στις 13/5 πήρε καταμέτρηση η ΕΔΑ, εξ'ου και ο εκκαθαριστικός μιας μέρας.

Επιβεβαιώνεται το σαΐνι που μου είπε στο τηλέφωνο ότι θα ξεμπερδέψουν πρώτα με παλιές εκκαθαρίσεις και μετά θα βγούνε οι εκκαθαριστικοί με τις καταμετρήσεις Οκτώβρη-Νοέμβρη.

Μόλις τώρα, dasnowy είπε

Με πιστωτικό υπόλοιπο -208 ευρώ, καλό χειμώνα. 

Τα -208 είναι κουμπαράς από τον Μάιο.

Δημοσ.
49 minutes ago, dasnowy said:

Δοκιμάστε αυτό το κόλπο σε όσους ήρθε λογαριασμός. 

κωδικό εταίρου ή αριθμό παροχής; δοκίμασα και τα δύο. με αριθμό παροχής δεν βγάζει τίποτα. ούτε με κωδικό εταίρου. το έβαλα στην μορφή 

https://mydei.dei.gr/umbraco/surface/accountsurface/getbill?ca= 1111111111&dt=20221208&currentPageId=xxxx

56 minutes ago, NeCrOmAnCeR19 said:

18/03/2022-23/09/2022 γραφει εμενα με ποσό πληρωμής 88 €

EDIT

συγνωμη και παλι , ειδα μολις τα email μου , 20/02 βγηκε ο πρωτος μου λογαριασμος απο οτι ειδα 

εντύπωση μου κάνει που σου έχουν τέτοια περίοδο κατανάλωσης. Μου επιβεβαίωσε η ΕΔΑ ότι η τελευταίες μετρήσεις που τους έδωσε ήταν τελευταία μέρα Οκτωβρίου και 30/11 αγνοήσανε τα πάντα και έβγαλαν περίοδο ώς 31/8

Screenshot 2022-12-08 at 22.29.04.png

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, marmagia είπε

κωδικό εταίρου ή αριθμό παροχής; δοκίμασα και τα δύο. με αριθμό παροχής δεν βγάζει τίποτα. ούτε με κωδικό εταίρου. το έβαλα στην μορφή 

https://mydei.dei.gr/umbraco/surface/accountsurface/getbill?ca= 1111111111&dt=20221208&currentPageId=xxxx

Στο ca = μπαίνει ο αριθμός συμβολαίου (φαίνεται στο ebill)

Αυτό που μας λείπει είναι το pageid, πρέπει να βγει το 1o pdf για να το μάθουμε

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ λέω να το κάψω τέρμα… Ούτως ή άλλως μέχρι να στείλει λογαριασμούς η ΔΕΗ, λογικά θα έχει συμβεί στο μεταξύ κάνα κοσμοϊστορικό γεγονός όποτε δε θα χρειαστεί να πληρώσω το λογαριασμό 😂😂😂

• Like 1
Δημοσ.

κοίτα να δεις που με βάλατε να μπω στο ebill λες και θα πάρω δώρο .....

όταν βγούνε τα pdf ενημερώστε το βασικότερο και ουσιαστικότερο : δλδ αν στέλνουν email οτι βγήκε λογαριασμός ή χάλασε και αυτό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, kirileman είπε

Πώς διάολο σας βγήκε πιστωτικός; Και πού είναι η ανάλυση οέο;

ΠΑΣΟΚικο ορθοδοξο control 0,02-0,05

περσυ τους πληξρωνε το κρατος για να καινε αεριο

Επεξ/σία από fredd0
Δημοσ.
Μόλις τώρα, fredd0 είπε

ΠΑΣΟΚικο ορθοδοξο control 0,02-0,05

περσυ τους πληξρωνε το κρατος για να καινε αεριο

Και γω 0,05 έχω. Με ρίξανε;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kirileman είπε

Και γω 0,05 έχω. Με ρίξανε;

Με 0,05 δεν έφτανε η επιδότηση για να καλύψει όλες τις χρεώσεις του λογαριασμού ώστε να βγει αρνητικός. Με 0,02 έφτανε. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...