korakios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, bill999r είπε Καλησπέρα φρεντς, προσπαθώ να κατεβάσω ή να ανοίξω με οποιονδήποτε τρόπο τον λογαριασμό αερίου από το ebill της ΔΕΗ. Ενώ με τον λογαριασμό του ρεύματος δεν έχω κανένα θέμα (τον κατεβάζει σε pdf), με τον λογαριασμό του αερίου (τον κατεβάζει σε htm) μου βγάζει σελίδα σφαλματος). Επίσης ενώ λήγει όπως γράφει στις 9/1 email με τον λογαριασμό δεν μου έχει έρθει ακόμα. Κατέβασα και την εφαρμογή mydei και εκεί τα ίδια. πρώτη φορά το ακούω σε όλους έχει έρθει κανονικά 😁 απο το νέο έτος ξαναδοκίμασε , αλλιώς τα γνωστά αν βιάζεσαι να τον πληρωσεις : email και αν δε βγει άκρη myrae
bill999r Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, korakios είπε πρώτη φορά το ακούω σε όλους έχει έρθει κανονικά 😁 απο το νέο έτος ξαναδοκίμασε , αλλιώς τα γνωστά αν βιάζεσαι να τον πληρωσεις : email και αν δε βγει άκρη myrae Οκ, δεν βιάζομαι αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν κατεβαίνει έστω σε pdf μορφή. Από το νέο έτος θα τους πάρω ένα τηλέφωνο...για ευχές.... 😁
fotisbasm Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, alejsalonica είπε Κοίτα, τα χρηματιστήρια έγιναν όχι για να σφάζονται οι πάροχοι στα πόδια της κυρά Τασίας ποιος θα πουλήσει πιο φθηνά αλλά για να εξασφαλίσουν γρήγορα και άμεσα κέρδη οι μεγάλοι όμιλοι, κυρίως σε περιόδους κρίσης. Όπως και έγινε. Κάπου όμως ξέφυγε το πάρτι, άρχισε να ενοχλεί και μεγάλους παίχτες και όταν ξέφυγε τελείως φοβήθηκαν ότι θα τους πάρουν με τις πέτρες. Τότε αποφάσισαν τις επιδοτήσεις αλλά τώρα με το πλαφόν θα κοπούν κι αυτές και θα μας πούνε, αυτό μπορούσαμε αυτό κάναμε, καλό κολύμπι τώρα... Μα εδώ το TTF 120€ να πάει πάλι είναι να ξυλωσουμε τους λέβητες όχι να πάει 200€ γενικός υπάρχουν εκατομμύρια χρήστες φυσικού αερίου και έχει γίνει πιο ακριβό όχι απλά από το πετρέλαιο αλλά και από την βενζίνη.
Alastor192 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Εγω ειμαι απτις 1 Σεπτεμβρη στην ΔΕΗ στο αεριο,ουτε ξερω καθε ποτε βγαινει ο λογαριασμος,αν εχει βγει,αν επρεπε να μου ρθει με μειλ,αν ερχετε με περιστερι... Δεν με νοιαζει να τα πληρωσω μαζεμενα,αλλα θελω να σιγουρευτω πρωτον οτι παιρνω κρατικη επιδοτηση στο σταθερο και δευτερον οτι τα υπολογισαν σωστα και δεν καναν παγαποντιες οπως με ζενιθ....
paiktaras69 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Εγώ είμαι από τέλος Σεπτέμβρη, έχει έρθει εκκαθαριστικός λογαριασμός από Φυσικό αέριο Ελλάδος, αλλά επίσημα δεν έχω καμία ειδοποίηση ούτε και φαίνεται στο ebill της ΔΕΗ .......τι άλλο να κάνω εκτός από το να περιμένω ????
korakios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, paiktaras69 είπε Εγώ είμαι από τέλος Σεπτέμβρη, έχει έρθει εκκαθαριστικός λογαριασμός από Φυσικό αέριο Ελλάδος, αλλά επίσημα δεν έχω καμία ειδοποίηση ούτε και φαίνεται στο ebill της ΔΕΗ .......τι άλλο να κάνω εκτός από το να περιμένω ???? 3 ώρες πριν, korakios είπε αλλιώς τα γνωστά αν βιάζεσαι να τον πληρωσεις : email και αν δε βγει άκρη myrae 1
panoss1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 47 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε Εγώ είμαι από τέλος Σεπτέμβρη, έχει έρθει εκκαθαριστικός λογαριασμός από Φυσικό αέριο Ελλάδος, αλλά επίσημα δεν έχω καμία ειδοποίηση ούτε και φαίνεται στο ebill της ΔΕΗ .......τι άλλο να κάνω εκτός από το να περιμένω ???? Μια από τα ίδια και εγώ. Χθες άνοιξε και έδωσα μέτρηση στην ΕΔΑΑ.
korakios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, panoss1 είπε Μια από τα ίδια και εγώ. 4 ώρες πριν, korakios είπε τα γνωστά αν βιάζεσαι να τον πληρωσεις : email και αν δε βγει άκρη myrae 1
bill999r Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, bill999r είπε Οκ, δεν βιάζομαι αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν κατεβαίνει έστω σε pdf μορφή. Από το νέο έτος θα τους πάρω ένα τηλέφωνο...για ευχές.... 😁 Προς ενημέρωση και άλλων φίλων με το ίδιο πρόβλημα. Μίλησα σήμερα με την εξυπηρέτηση πελατών ( περιέργως δεν περίμενα ούτε 30 δευτερόλεπτα στο τηλέφωνο για να συνδεθώ με εκπρόσωπο) και με ενημέρωσαν ότι το ανωτέρω πρόβλημα με τον λογαριασμό είναι γνωστό και ότι θα επιλυθεί. Επίσης μου είπαν ότι όσοι λογαριασμοί έχουν εκδοθεί τον τελευταίο καιρό είναι λανθασμένοι λόγω λάθους στο σύστημα τιμολόγησης και θα πρέπει να περιμένουμε νέους διορθωτικους. 1
skiathos7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 καλησπερα παιδια μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να δω ποσο θα πληρωσω στο φυσικο αεριο στη ζενιθ εκαψα 52 μοναδες για ενα σπιτι κλειστο.απλα θελω να δω πως μπορω να το βρισκω μονος πανω κατω δλδ γιατι εχουν και εξτρα χρεωσεις..ευχαριστω παιδια!
korakios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, skiathos7 είπε καλησπερα παιδια μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να δω ποσο θα πληρωσω στο φυσικο αεριο στη ζενιθ εκαψα 52 μοναδες για ενα σπιτι κλειστο.απλα θελω να δω πως μπορω να το βρισκω μονος πανω κατω δλδ γιατι εχουν και εξτρα χρεωσεις..ευχαριστω παιδια! λίγες είναι οι ρυθμιζόμενες σε σχέση με τις χρεώσεις προμήθειας https://zenith.gr/media/wmqnmpmy/λοιπές-χρεώσεις-λογαρασμού.pdf μήπως σκοπεύεις να μη χρησιμοποιήσεις το σπίτι για διετία ? αν ναι να δεις κανα double πρόγραμμα για να πάρεις δώρα 1
MessengerOfGood Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Έχουμε πολλά χρόνια (από την αρχική εγκατάσταση αερίου το 2007) πάροχο την Φυσικό Αέριο Ελλαδος με το πρόγραμμα "Οικιακό πλήρες" χωρίς δέσμευση. Η παροχή είναι κοινόχρηστη (κεντρική θέρμανση). Πρόκειται για διώροφο (ισόγειο, 1ος & 2ος)) που μένουμε εμείς και τα παιδιά μας. Μου έκαναν πρόταση από την Elpedison για το πρόγραμμα "GasHome Central" (για κεντρικές Παροχές) που δεν έχει πάγιο (όπως και αυτό που έχω τώρα) αλλά έχει 24μηνη δέσμευση με 4€/μήνα penalty πρόωρης αποχώρησης. Από την εταιρεία προώθησης (plegmanet) μου είπαν ότι η τιμή της KWh είναι 5% κάτω από την τιμή του βασικού παρόχου. Για την Αττική ο βασικός πάροχος είναι η Φυσικό Αέριο Ελλάδος. Στα χαρτιά της σύμβασης που μου έστειλαν για να υπογράψω λέει "έως 5% χαμηλότερες τιμές σε σχέση με τους βασικούς προμηθευτές". Εκτός από το "έως" που κρύβει μεγάλο κίνδυνο, δεν μπορώ να βρω πουθενά την τιμή του βασικού παρόχου. Από την plegmanet μου είπαν ότι ούτε αυτοί μπόρεσαν (άρα πως εγώ θα τσεκάρω τους λογαριασμούς αν πάω με την Elpedison?) Στην Φυσικό Αέριο Ελλάδος για το πρόγραμμα "Οικιακό Πλήρες Εξτρα" για τον μήνα Νοέμβριο η τιμή που δημοσιεύουν είναι 0.10618 €/KWh αλλά αυτό δεν νομίζω να είναι η τιμή του βασικού παρόχου πάνω στην οποία θα εφαρμοστεί το 5% από την Elpedison. Από την Φυσικό Αέριο μου είπαν προφορικά ότι το "Οικιακό Πλήρες Εξτρα" έχει τιμή 20% κάτω από τη βασική (με όρο ορθής χρήσης και ταβάνι) αλλά, όταν ρώτησα πάνω σε ποιο νούμερο εφαρμόζεται αυτό το 20%, μου είπαν προφορικά ότι προφανώς εφαρμόζεται στην τιμή του βασικού πακέτου, (δηλ. που έχω τώρα). Άρα 0.10618/0,8=0,13272 είναι η τιμή του βασικού παρόχου? Για το πακέτο Οικιακό Πλήρες ΔΕΝ δημοσιεύουν τιμή στο site! Στο λογαριασμό όμως που μού ήλθε μόλις τώρα για τον Νοέμβριο (12/11/2022-30/11/2022) με κατανάλωση 1.207,96 KWh έχει τιμή KWh 0,11218 και βγάζει €135,50 και - για την ίδια περίοδο (12/11/2022-30/11/2022) - κάνει έκπτωση ΔΕΠΑ 0,02500 €/KWh και μου αφαιρεί €30,20. Δηλ. τελική τιμή KWh 0,11218 - 0,02500 = 0,08718 που δεν έχει καμιά σχέση με το 0,13272. Πάντως η τιμή που δημοσιεύει η Elpedison για τον Νοέμβριο είναι 139,48 €/MWh δηλ. 0,13948 €/KWh που είναι πιό πάνω από το 0,13272! Δαν βγάζω άκρη! Αν ξέρετε κάτι παραπάνω πείτε μου...
korakios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Από την εταιρεία προώθησης (plegmanet) μου είπαν οτιδήποτε για να πουλήσουν 5 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Στην Φυσικό Αέριο Ελλάδος για το πρόγραμμα "Οικιακό Πλήρες Εξτρα" δες στα σχόλια στο excel (είναι λινκ) 5 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Η παροχή είναι κοινόχρηστη (κεντρική θέρμανση) τότε δες αρχικά το excel , πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν για κοινόχρηστο , το σωστό φυσικά είναι να αλλάξεις όλες τις τιμές
MessengerOfGood Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Σε ποιά σελίδα του νήματος είναι το Excel? Είμαι καινούριος στο νήμα!
korakios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, MessengerOfGood είπε Σε ποιά σελίδα του νήματος είναι το Excel? Είμαι καινούριος στο νήμα! στην καρφιτσωμένη ανάρτηση τέρμα ψηλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις