drexxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Eυχαριστω πολυ παιδια! Δεν περιμενα τοσο αμεση και ενδελεχη ανταποκριση! Το σπιτι ειναι Β+ οποτε πιστευω οτι γενικα θα εχει χαμηλη καταναλωση. Περισσοτερο γιατι με ενοχλει να πληρωνω ''νταβατζιλικι'' το ψαχνω. Απο πλατφορμα συγκρισης μου εβγαλε το ΗΡΩΝ σαν τον φθηνοτερο συνδυασμο αλλα εσεις μου δωσατε πολυ χρησιμες πληροφοριες! Το καλοκαιρι μετακομιζω αλλα πρεπει να κανω τις συνδεσεις τωρα. Τα 50 ευρω εκπτωση ισχυουν μονο για αιτησεις μεσω ιντερνετ σωστα? Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2022 από drexxx
dasnowy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, drexxx είπε Τα 50 ευρω εκπτωση ισχυουν μονο για αιτησεις μεσω ιντερνετ σωστα? Σωστά 1 ώρα πριν, drexxx είπε Το καλοκαιρι μετακομιζω αλλα πρεπει να κανω τις συνδεσεις τωρα. Τότε σε βολεύει ο Ήρων που δεν έχει δέσμευση και τα 100 ευρώ θα καλύψουν χρεώσεις δήμου, πάγια κλπ μέχρι να μετακομίσεις. 1
oasisAthens Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Παιδιά καλησπέρα. Μόλις ήρθε ο λογαριασμός στη ΖΕΝΙΘ.... Με σταθερό συμβόλαιο 2ετιας (παλιό 2021) το οποίο και το καλοκαίρι έγινε αναπροσαρμογη της τιμής στο 0.11584.... Δεν αναφέρει πουθενά μέσα στο λογαριασμό επιδότηση.... Τι γίνεται? Δεν υπάρχει επιδότηση πλέον στο αέριο?
ekrepali Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, oasisAthens είπε Παιδιά καλησπέρα. Μόλις ήρθε ο λογαριασμός στη ΖΕΝΙΘ.... Με σταθερό συμβόλαιο 2ετιας (παλιό 2021) το οποίο και το καλοκαίρι έγινε αναπροσαρμογη της τιμής στο 0.11584.... Δεν αναφέρει πουθενά μέσα στο λογαριασμό επιδότηση.... Τι γίνεται? Δεν υπάρχει επιδότηση πλέον στο αέριο? Περίοδος κατανάλωσης σταθερού και περίοδος κατανάλωσης κυμαινόμενου;
oasisAthens Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Όλο σταθερό είναι απλώς την τιμή χρέωσης μου άλλαξαν. Απλώς δεν έχει πουθενά κάποια έκπτωση από το Κράτος
korakios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, oasisAthens είπε Απλώς δεν έχει πουθενά κάποια έκπτωση από το Κράτος Δεν υπάρχει έκπτωση ΤΕΜ , την έκπτωση ΔΕΠΑ σου χρωστάνε και είναι γνωστό πρόβλημα , στείλε email και αν σου απαντήσουν ότι να'ναι , άνοιξε αίτημα στο myrae , σε άλλους την έβαλαν μετά απο μήνες Δες το φύλλο αερίου στο excel με το ιστορικό επιδοτήσεων (είναι χαμηλά κάτω) μιας και παίζει να μη σου βάλανε απο πέρυσι (της ΔΕΠΑ αναφέρομια , όχι ΤΕΜ, αλλά τσέκαρε ολα) 1
greg4 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα, Το χρέωση Δυναμικότητας Διανομής πως υπολογίζεται Βασικά γιατί έχω 28kwh και η χρέωση 5,79 πως βγήκε; Δεν βγαίνει ο πολλαπλασιασμός
oasisAthens Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 58 λεπτά πριν, korakios είπε Δεν υπάρχει έκπτωση ΤΕΜ , την έκπτωση ΔΕΠΑ σου χρωστάνε και είναι γνωστό πρόβλημα , στείλε email και αν σου απαντήσουν ότι να'ναι , άνοιξε αίτημα στο myrae , σε άλλους την έβαλαν μετά απο μήνες Δες το φύλλο αερίου στο excel με το ιστορικό επιδοτήσεων (είναι χαμηλά κάτω) μιας και παίζει να μη σου βάλανε απο πέρυσι (της ΔΕΠΑ αναφέρομια , όχι ΤΕΜ, αλλά τσέκαρε ολα) Δλδ θα πρέπει σε πρώτη φάση να στείλω κάποιο email ζητώντας την πίστωση του ποσού?
apouxereis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, oasisAthens είπε Όλο σταθερό είναι απλώς την τιμή χρέωσης μου άλλαξαν. Απλώς δεν έχει πουθενά κάποια έκπτωση από το Κράτος Προφανώς το συμβόλαιο σου ολοκληρώθηκε μετά τις 1/7/2022,είχαν στείλει ειδοποίηση και σε εμένα. Το δικό μου επαγγελματικό με 0,0325 ολοκληρώθηκε πρίν από αυτό το διάστημα,οπότε είμαι σε αναμονή να δώ τί χρέωση θα έχω πλέον(λογικά με αναπροσαρμογή TTF). Kαλά Χριστούγεννα σε όλους στο νήμα και στο αντίστοιχο της ηλεκτρικής ενέργειας!
ekrepali Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, greg4 είπε Καλησπέρα, Το χρέωση Δυναμικότητας Διανομής πως υπολογίζεται Βασικά γιατί έχω 28kwh και η χρέωση 5,79 πως βγήκε; Δεν βγαίνει ο πολλαπλασιασμός Το 28 είναι ισχύς του μετρητή σου (αναγράφεται πάνω αριστερά στη σελίδα). Και δεν είναι 28kwh... είναι 28kwh/h. To 1.064 είναι €/kwh/h... είναι ο συντελεστής δυναμικότητας Αττικής. https://www.energycost.gr/el/adjustable-charges/natural-gas 28 * 1.064 = 29.79 (για 365 μέρες) Για 71 μέρες ==> 71*29.79/365 = 5.79 2
oasisAthens Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, apouxereis είπε Προφανώς το συμβόλαιο σου ολοκληρώθηκε μετά τις 1/7/2022,είχαν στείλει ειδοποίηση και σε εμένα. Το δικό μου επαγγελματικό με 0,0325 ολοκληρώθηκε πρίν από αυτό το διάστημα,οπότε είμαι σε αναμονή να δώ τί χρέωση θα έχω πλέον(λογικά με αναπροσαρμογή TTF). Kαλά Χριστούγεννα σε όλους στο νήμα και στο αντίστοιχο της ηλεκτρικής ενέργειας! Όχι το συμβόλαιο μου ολοκληρώνεται στις 29/09/2023. Απλώς από 01/07/2022 άλλαξαν την χρέωση από την τιμή που είχα αρχικά
korakios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, oasisAthens είπε Δλδ θα πρέπει σε πρώτη φάση να στείλω κάποιο email ζητώντας την πίστωση του ποσού? ναι , ζητάς την έκπτωση ΔΕΠΑ για τον παρών λογαριασμό (και για τους υπόλοιπους αν χρωστάνε) 58 λεπτά πριν, greg4 είπε Το χρέωση Δυναμικότητας Διανομής πως υπολογίζεται Βασικά γιατί έχω 28kwh και η χρέωση 5,79 πως βγήκε; Δεν βγαίνει ο πολλαπλασιασμός αγνόησε τη μηχανογράφηση , είναι η δυναμικότητα του μετρητή σου (το γράφει σε άλλο σημείο στο λογαριασμό σου) , επί χρέωση δυναμικότητας της περιοχής σου (1,063......) επί μέρες κατανάλωσης δια 365 (έτος) edit με πρόλαβε ο ekrepali 7 λεπτά πριν, oasisAthens είπε Όχι το συμβόλαιο μου ολοκληρώνεται στις 29/09/2023. Απλώς από 01/07/2022 άλλαξαν την χρέωση από την τιμή που είχα αρχικά εχει το νου σου μήπως συνεχίσουν τα ψιλά γράμματα στους λογαριασμούς και αλλάξουν τη χρέωση απο 1/1/23 (κανονικά η ειδοποίηση πρέπει να είναι ατομική , δλδ τηλ , email , sms κτλ) Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2022 από korakios
conne Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Λογαριασμός Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου.. Βλέπω ότι μου δώσανε την ξεχασμένη έκπτωση δεπα από προηγούμενους μήνες.... Αλλα για τους 2 μήνες αυτούς δεν έχουν έκπτωση δεπα σωστά?
korakios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 48 λεπτά πριν, conne είπε Λογαριασμός Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου.. Βλέπω ότι μου δώσανε την ξεχασμένη έκπτωση δεπα από προηγούμενους μήνες.... 3 ώρες πριν, korakios είπε Δες το φύλλο αερίου στο excel με το ιστορικό επιδοτήσεων (είναι χαμηλά κάτω) μιας και παίζει να μη σου βάλανε απο πέρυσι = Spoiler η μισή είναι , την ξέχασαν την υπόλοιπη 51 λεπτά πριν, conne είπε Αλλα για τους 2 μήνες αυτούς δεν έχουν έκπτωση δεπα σωστά? σωστά
Mule206 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, conne είπε Λογαριασμός Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου.. Βλέπω ότι μου δώσανε την ξεχασμένη έκπτωση δεπα από προηγούμενους μήνες.... Αλλα για τους 2 μήνες αυτούς δεν έχουν έκπτωση δεπα σωστά? Καλημέρα και χρόνια πολλά. Και εμένα έτσι μου έκαναν, πιστωσανε 0.015 την υπόλοιπη επιδότηση ΔΕΠΑ του περσινού χειμώνα και για το φετινο Σεπτεμβρη, Οκτωβρη τπτ. Βεβαια είχα σχεδόν μηδενικές καταναλώσεις το φθινόπωρο οπότε περιμένω να δω στον επόμενο λογαριασμό τι θα χρεώσουν. Συνηθως τα πιστωνουν ετεροχρονισμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις