Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, oasisAthens είπε

Όχι από περισυ. Μόνο από Οκτώβριο και μετά 

καλό αυτό μιας και δε μπορούν να σου πούνε γραπτώς παπάντζες περι σταθερών

στείλε email και πες τους είναι ντροπή να τους βρει ο νέος χρόνος να χρωστάνε 😛

Δημοσ.

Προσπαθώ να βρω κάπου επίσημα αναρτημένα την έκπτωση ΔΕΠΑ πόσο είναι, την έχει κάποιος πρόχειρα? 

Γιατί από το site της ΔΕΠΑ αναφέρει μόνο για τον Οκτώβριο όχι για Νοέμβριο - Δεκέμβριο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, oasisAthens είπε

Προσπαθώ να βρω κάπου επίσημα αναρτημένα την έκπτωση ΔΕΠΑ πόσο είναι, την έχει κάποιος πρόχειρα? 

Δυστυχώς της ΔΕΠΑ είναι άτυπη και δε βγήκε ποτέ ΦΕΚ (μάλλον δεν έχω βρει δλδ) και είναι απο ανακοινώσεις του ΥΠΕΝ , εδώ και εδώ για Οκτ/Νοε αντίστοιχα και εκεί για Δεκ , βρήκα και για Ιαν

edit πάντα αναφέρεται σε οριζόντια (και ανεξάρτητα παρόχου)

Αναφορά σε κείμενο

Φυσικό Αέριο – Επιδότηση σε Οικιακά Τιμολόγια – Νοικοκυριά

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας σε συνεργασία με τους υπόλοιπους παρόχους θα δώσει μια οριζόντια επιδότηση που θα ανέλθει σε 90 € ανά θερμική MWh για όλους τους οικιακούς καταναλωτές, και για το σύνολο της  μηνιαίας κατανάλωσης, απορροφώντας πάνω από το 50% της αύξησης. Το μέτρο αφορά σε 700.000 οικιακούς καταναλωτές ανεξαρτήτως εισοδήματος, μεγέθους κατοικίας ή παρόχου.

Ουσιαστικά αφήνει επιστολή το υπουργείο στον επιστάτη και δίνει στην καθαρίστρια που έχει άκρες με άλλες συναδέλφους στα αντίστοιχα γραφεία των παρόχων ,

καμιά φορά δε δουλεύει το φωτοτυπικό και καθυστερούν

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, korakios είπε

Δυστυχώς της ΔΕΠΑ είναι άτυπη και δε βγήκε ποτέ ΦΕΚ (μάλλον δεν έχω βρει δλδ) και είναι απο ανακοινώσεις του ΥΠΕΝ , εδώ και εδώ για Οκτ/Νοε αντίστοιχα και εκεί για Δεκ , βρήκα και για Ιαν

edit πάντα αναφέρεται σε οριζόντια

Ουσιαστικά αφήνει επιστολή το υπουργείο στον επιστάτη και δίνει στην καθαρίστρια που έχει άκρες με άλλες συναδέλφους στα αντίστοιχα γραφεία των παρόχων ,

καμιά φορά δε δουλεύει το φωτοτυπικό και καθυστερούν

Και όμως εαν μπεις στοsite την ΔΕΠΑ η μόνη επιδότηση που αναφέρει είναι για τον Οκτώβριο... Από εκεί και μετά τίποτα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, oasisAthens είπε

Και όμως εαν μπεις στοsite την ΔΕΠΑ η μόνη επιδότηση που αναφέρει είναι για τον Οκτώβριο... Από εκεί και μετά τίποτα. 

ΥΠΕΝ>ΔΕΠΑ ,άσε που παρακολουθώ τη ΔΕΠΑ για άλλους λόγους (cng) , δεν ανεβάζουν τα πάντα στο site

Επίσης δε σε ενδιαφέρει , αν ισχυριστεί η Ζενίθ οτι δεν έδωσε το υπουργείο επιστολή για Οκτ και μετά , άνετα το επιβεβαιώνεις απο το ίδιο το υπουργείο

Ζήτα εσύ τις εκπτώσεις πρώτα και δες τι θα σου απαντήσουν γραπτώς (αν σε πάρουν τηλ το κλείνεις)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, korakios είπε

ΥΠΕΝ>ΔΕΠΑ ,άσε που παρακολουθώ τη ΔΕΠΑ για άλλους λόγους (cng) , δεν ανεβάζουν τα πάντα στο site

Επίσης δε σε ενδιαφέρει , αν ισχυριστεί η Ζενίθ οτι δεν έδωσε το υπουργείο επιστολή για Οκτ και μετά , άνετα το επιβεβαιώνεις απο το ίδιο το υπουργείο

Ζήτα εσύ τις εκπτώσεις πρώτα και δες τι θα σου απαντήσουν γραπτώς (αν σε πάρουν τηλ το κλείνεις)

Δικός μας (CNG) κι εσύ;

Δημοσ.
Στις 29/12/2022 στις 2:30 ΜΜ, korakios είπε

στα οικιακά κλασσικό φαινόμενο της Ζενίθ , κάνε αμφισβήτηση και μετά ΡΑΕ

δες στο excel το ιστορικό κάτω χαμηλά στο φύλλο με το φυσικό αέριο  ,αν σου βάλανε και τις παλαιότερες επιδοτήσεις της ΔΕΠΑ, υπόψιν σε κάποιους τις βάλανε μισές , σε άλλους ολόκληρες και σε άλλους μισές πριν το καλοκαίρι και Οκτώβριο τις υπόλοιπες

Έσκασε και σε μένα δίμηνο Οκτώβρη- Δεκέμβρη αλλά πιστώσεις ΔΕΠΑ συνεχίζουν να είναι αφαντες. 

Έφυγε αίτημα στη ΡΑΕ. 

Τώρα αμφισβήτηση εννοείς από το site της ζενίθ αν θυμάμαι καλά έτσι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Mule206 είπε

Έφυγε αίτημα στη ΡΑΕ. 

Τώρα αμφισβήτηση εννοείς από το site της ζενίθ αν θυμάμαι καλά έτσι; 

βασικά πάει πρώτα αμφισβήτηση στον πάροχο για να πάρεις απάντηση που δε σε καλύπτει και μετά ΡΑΕ 😁

22 λεπτά πριν, alejsalonica είπε

Δικός μας (CNG) κι εσύ;

ναι , λες να ψαχνόμουν για ρεύμα / αέριο και να κινούμουν με βενζίνη/πετρέλαιο ? 😂

Spoiler

αν κρίνω απο το όνομα τρώτε μεγάλη ταλαιπωρία πάνω με τη Promethan που έκλεισε (άσε που είχε τιμές απαράδεκτες πριν κλείσει τελείως) και αν δεν κάνω λάθος δε βγήκε άκρη με το άλλο πρατήριο που δε θυμάμαι που ήταν ακριβώς (Διαβατά?)  . Δλδ με 2 πρατήρια όλη η Θεσ/κη ???

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, korakios είπε

βασικά πάει πρώτα αμφισβήτηση στον πάροχο για να πάρεις απάντηση που δε σε καλύπτει και μετά ΡΑΕ 😁

Καλύτερα ετσι μπας και βάλουν μυαλο. 

Βρίσκω το έντυπο αμφισβήτησης αλλά δε ξέρω σε ποια διεύθυνση να το στείλω. 

Μηπως γνωρίζεις να μου πεις; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, oasisAthens είπε

Αμφισβήτηση πως μπορείς να κάνεις? Με απλό rmail? 

Κατεβάζεις από το site τους το έντυπο αμφισβήτησης, συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και το λόγο και το στέλνεις αλλά δε ξέρω σε ποιο Mail. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, oasisAthens είπε

Αμφισβήτηση πως μπορείς να κάνεις? Με απλό rmail? 

τυπικά συμπληρώνεις απο εκεί το έντυπο αμφισβήτησης

αλλά θες εφαρμογή για pdf (xournal++) , να έχεις έτοιμη την υπογραφή απο φωτό σε άσπρο χαρτί και να μείνει μόνο το σχέδιο απο τη μελάνι , δλδ να είναι με διαφάνεια σε png μορφή (με gimp γίνεται) ή να υπογράφεις ηλεκτρονικά το έγγραφο (αν το δέχονται έτσι απο zenith)

αν είναι στείλε απλό email με αντίστοιχο τίτλο

35 λεπτά πριν, Mule206 είπε

αλλά δε ξέρω σε ποιο Mail. 

[email protected]

Επεξ/σία από korakios
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, korakios είπε

τυπικά συμπληρώνεις απο εκεί το έντυπο αμφισβήτησης

αλλά θες εφαρμογή για pdf (xournal++) , να έχεις έτοιμη την υπογραφή απο φωτό σε άσπρο χαρτί και να μείνει μόνο το σχέδιο απο τη μελάνι , δλδ να είναι με διαφάνεια σε png μορφή (με gimp γίνεται) ή να υπογράχεις ηλεκτρονικά το έγγραφο (αν το δέχονται έτσι απο zenith)

αλλά αν είναι στείλε απλό email με αντίστοιχο τίτλο

[email protected]

Εγώ απλά θα το σκαναρω και θα το στείλω στην διεύθυνση αυτή. 

Thanks για ολα κορακιε. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mule206 είπε

Καλύτερα ετσι μπας και βάλουν μυαλο. 

Βρίσκω το έντυπο αμφισβήτησης αλλά δε ξέρω σε ποια διεύθυνση να το στείλω. 

Μηπως γνωρίζεις να μου πεις; 

Τώρα σώθηκες ! Εγω εστειλα mail στο τμημα παραπονων πριν ενα μηνα στη ζενιθ για καποια θεματα που δημιουργήθηκαν και ακομα μου απαντανε  !!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...