Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, janus5555 είπε

η ΔΕΗ (κάθε) πότε συνηθίζει να στέλνει λογαριασμούς; Είμαι στο gascontrol από τέλη Νοεμβρίου, ακόμα περιμένω τον πρώτο λογαριασμό- δεν έχω δε τπτ περισσότερο παρά μόνο το χαρτί της αίτησης για σύνδεση οπότε απορώ, τί θα μου έρθει να πληρώσω...

Aπό Νοέμβριο είμαι και εγώ στο Benefit της ΔΕΗ. Πρώτη ενεργοποίηση.

Δεν έχω λάβει τίποτα. Δεν ασχολούμαι κιόλας, όταν το αποφασίσουν ας στείλουν. Δεν θα τους κυνηγάμε και για να τους πληρώσουμε. 

Δημοσ.
Στις 4/1/2023 στις 12:10 ΠΜ, george_008 είπε

Έχεις δίκιο κι εμένα την μισή έκπτωση δεπα έχουν βάλει, υπάρχει κάποιος στο φόρουμ που έχει βγάλει άκρη με το συγκεκριμένο θέμα για τις περσινές εκπτώσεις; 

Διορθώνω, δεν ήταν τελικά η μισή αλλά για κάποιον λόγο στον έναν λογαριασμό είχε 0.01 για Ιανουάριο - Μάρτιο και στον επόμενο πάλι εκτωση δεπα 0.01 για την ίδια περίοδο αλλά αθροιστικά μπήκε όλη η έκπτωση 

καλημέρα, ρίξε ξανά έναν έλεγχο.. για Ιανουάριο-Μάρτιο δικαιούμαστε και ΔΕΠΑ και ΤΕΜ.  Σε δικούς μου λογαριασμούς (fix τιμή) τον ένα μήνα δεν πίστωσαν ΤΕΜ, τον άλλο μήνα ΔΕΠΑ και όταν τα τελικά πίστωσαν για τον Ιανουάριο - Μάρτιο πίστωσαν 0,01/kwh και για Απρίλιο 0,015/kwh ενώ η επιδότηση αφορούσε 0,02 και 0,03.  

Έστειλα ερώτημα κι ακόμη περιμένω απάντηση.. 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Bloummy είπε

όταν τα τελικά πίστωσαν για τον Ιανουάριο - Μάρτιο πίστωσαν 0,01/kwh και για Απρίλιο 0,015/kwh ενώ η επιδότηση αφορούσε 0,02 και 0,03.  

Αν μιλάμε για το φτηνό fix με 0.026, κανονικά δε γίνεται να προκύπτει αρνητική χρεωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, ekrepali said:

Mιας που παρασύρθηκες, εγώ λέω να υπογράψεις double στην Elpedison... να μας πεις πόσο πάει ο Γενάρης και ο Φλεβάρης. 😝

Protergia για καλύτερα αποτελέσματα😂. Ασε που μου ήρθε δε χθες μηνυματακι μέσω Viber (αστα η δεουλα) ότι λήγει το 0,05 μου σύντομα (9/2). Και σκεφτομαι να το παίξω καθυστερήσεις όσο πέφτει το TTF και να μην κάνω κάποια αλλαγή ακόμα 

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αν μιλάμε για το φτηνό fix με 0.026, κανονικά δε γίνεται να προκύπτει αρνητική χρεωση

Είναι το fix με 0,11584

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsaltinho είπε

Νομιζω πως και οι περισσοτεροι λάβαμε λογαριασμους για την περιοδο Μαιος-Αυγουστος 2022

Δεν νομιζω tsalti.:P

Aπο τον Μαιο και μετα δεν θυμαμαι πολλους να εχουν λαβει λογαριασμο.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Δεν νομιζω tsalti.:P

Aπο τον Μαιο και μετα δεν θυμαμαι πολλους να εχουν λαβει λογαριασμο.

Δεν ξερω αν ειμαστε οι περισσοτεροι, παντως ειμασταν πολοι που γραφαμε εδω οτι μας ηρθε λογαριασμος τον Δεκεμβριο γαι τους μηνες του καλοκαιριου και δεν μπορουσαμ επι 3 εβδομαδες να ανοιξουμε την αναλυση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, ekrepali είπε

14 ώρες πριν, Bloummy είπε

καλημέρα, ρίξε ξανά έναν έλεγχο.. για Ιανουάριο-Μάρτιο δικαιούμαστε και ΔΕΠΑ και ΤΕΜ.  Σε δικούς μου λογαριασμούς (fix τιμή) τον ένα μήνα δεν πίστωσαν ΤΕΜ, τον άλλο μήνα ΔΕΠΑ και όταν τα τελικά πίστωσαν για τον Ιανουάριο - Μάρτιο πίστωσαν 0,01/kwh και για Απρίλιο 0,015/kwh ενώ η επιδότηση αφορούσε 0,02 και 0,03.  

Θα τα ξαναδώ, αλλά αν είδα καλά μπήκε όλη η επιδότηση απλά σε δύο διαφορετικούς λογαριασμούς και αφορούσε την ίδια περίοδο 

Επεξ/σία από george_008
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, atpanos είπε

Τώρα ανοίγει η ανάλυση; 

Εγώ πάντως δεν έχω λάβει τίποτα από τον Μάιο.

Βλέπω ότι και στο ρεύμα στην ΔΕΗ έχουν γίνει μπάχαλο οι λογαριασμοί.

Λογαριασμός που εκδόθηκε 19/12 (έβλεπες το ποσό) η ανάλυση  εμφανίστηκε 2/1  και 3/1 ήρθε η ειδοποίηση.

Σε αλλο λογαριασμό που εμφανίστηκε το ποσο 2/1 η ανάλυση ακόμη δεν υπάρχει.

Επίσης στα email πια δεν απαντάνε...

Email  στο [email protected]   26/11 επειδη οταν έκανα συμβόλαιο για το myHome GasBenefit  προστέθηκε αυθαίρετα  και χωρίς καμία ενημέρωση  η  "Επείγουσα τεχνική βοήθεια"  δεν πήρα ποτέ  καμία απάντηση

Στην συνέχεια email   στο  '[email protected]'  στις 9/12 ... μέχρι σήμερα καμία απάντηση πέραν του επιβεβαιωτικού λήψης του email....

Τώρα ετοιμάζομαι για συνήγορο του καταναλωτή

Επεξ/σία από teot
Δημοσ.

μπορώ να δω κάπου την περίοδο που ειναι ανοιχτή η καταχώρηση μέτρησης στο site της ΕΔΑ αττικής;

Επίσης είναι διαθέσιμη κάθε μήνα η φόρμα καταχώρησης; γιατι νομίζω και τον Δεκέμβριο είχα την επιλογή.

Το οτι βάζω το ηκασπ και μου βγάζει την τελευταία μέτρηση και το κουτί να συμπληρώσω την νέα λογικά σημαίνει πως είμαι εντός περιόδου, αλλά μέχρι πότε είναι;

Ηρθε επιτέλους και λογαριασμός ΔΕΗ για περίοδο μέχρι 15/5.

Είχα καταχωρήσει ηλεκτρονικά μέτρηση τον Σεπτεμβριο (νομίζω αυτή ειναι η τελευταία που βλέπω στην ΕΔΑ γιατι ειναι μικρή η διαφορά από τον Μαιο) οπότε δεν θα μπορούν να μου βάλουν μεγαλη κατανάλωση μέσα στο καλοκαίρι.

Δημοσ.
50 minutes ago, SofoS@ said:

μπορώ να δω κάπου την περίοδο που ειναι ανοιχτή η καταχώρηση μέτρησης στο site της ΕΔΑ αττικής;

Επίσης είναι διαθέσιμη κάθε μήνα η φόρμα καταχώρησης; γιατι νομίζω και τον Δεκέμβριο είχα την επιλογή.

Το οτι βάζω το ηκασπ και μου βγάζει την τελευταία μέτρηση και το κουτί να συμπληρώσω την νέα λογικά σημαίνει πως είμαι εντός περιόδου, αλλά μέχρι πότε είναι;

Ηρθε επιτέλους και λογαριασμός ΔΕΗ για περίοδο μέχρι 15/5.

Είχα καταχωρήσει ηλεκτρονικά μέτρηση τον Σεπτεμβριο (νομίζω αυτή ειναι η τελευταία που βλέπω στην ΕΔΑ γιατι ειναι μικρή η διαφορά από τον Μαιο) οπότε δεν θα μπορούν να μου βάλουν μεγαλη κατανάλωση μέσα στο καλοκαίρι.

Για Δεκέμβριο όντως ειχε θέμα. Συνηθίζω παρότι γίνεται τηλεμετρηση να βάζω τον ΗΚΑΣΠ τέλη του μήνα ώστε να σημειώνω μήνα μήνα την ένδειξη και τον Δεκέμβριο δεν με άφηνε καν 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, teot είπε

Λογαριασμός που εκδόθηκε 19/12 (έβλεπες το ποσό) η ανάλυση  εμφανίστηκε 2/1  και 3/1 ήρθε η ειδοποίηση.

Σε αλλο λογαριασμό που εμφανίστηκε το ποσο 2/1 η ανάλυση ακόμη δεν υπάρχει.

Παίζει να έχει ειπωθεί καμιά 100ρια φορές... κάνεις δεξί κλίκ στο pdf του παλιού λογαριασμού και αντιγραφή.

Μετά επικόλληση και αλλάζεις την ημερομηνία... πχ αν εκδώθηκε ο λογαριασμός στις 2/1/2023, αλλάζεις το 20221219 σε 20230102

7 ώρες πριν, teot είπε

Επίσης στα email πια δεν απαντάνε...

Email  στο [email protected]   26/11 επειδη οταν έκανα συμβόλαιο για το myHome GasBenefit  προστέθηκε αυθαίρετα  και χωρίς καμία ενημέρωση  η  "Επείγουσα τεχνική βοήθεια"  δεν πήρα ποτέ  καμία απάντηση

Στην συνέχεια email   στο  '[email protected]'  στις 9/12 ... μέχρι σήμερα καμία απάντηση πέραν του επιβεβαιωτικού λήψης του email....

Τώρα ετοιμάζομαι για συνήγορο του καταναλωτή

Και θα σε παίξουν μπαλάκι στη ΡΑΕ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...