Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Bloummy είπε

το κλείνω σαν αίτημα από την ΕΔΑ? 🤔

Ναι, κλείστο. Καμία σχέση δεν έχει η ΕΔΑ με την ΔΕΠΑ.

Αν δεν απαντήσει η Ζενίθ εντός 10 ημερών, στείλε mail στη ΡΑΕ (αίτημα διαμεσολάβησης)

Επεξ/σία από ekrepali
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, korakios είπε

απλά είναι ευκαιρία για εμάς με τα 0,12 να την κάνουμε αζημίως (αν τα καταφέρουμε)

Γιατί να μην τα καταφέρουμε? Επειδή και εγώ έχω στα 0.125, περιμένουμε και βλέπουμε?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, doll είπε

Γιατί να μην τα καταφέρουμε? Επειδή και εγώ έχω στα 0.125, περιμένουμε και βλέπουμε?

ο καθένας κινείται όπως νομίζει , πχ κάποιος μπορεί να παραμείνει , άλλος να παραμείνει μέχρι να πάρει γραπτώς απο ΔΕΗ με email ή myrae οτι δε θα φάει ρήτρα αποχώρησης , άλλος να φύγει και να αμφισβητεί μετά τη χρέωση

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

ο καθένας κινείται όπως νομίζει.

Προφανώς. Αν περιμένουμε δηλ. θα πρότεινες να κάνουμε και ένα mail ότι δεν θα έχουμε πέναλτι αποχώρησης?

Τελικά το 0.125 παίρνει επιδότηση ή όχι?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, doll είπε

Προφανώς. Αν περιμένουμε δηλ. θα πρότεινες να κάνουμε και ένα mail ότι δεν θα έχουμε πέναλτι αποχώρησης?

ναι

1 λεπτό πριν, doll είπε

Τελικά το 0.125 παίρνει επιδότηση ή όχι?

δε μου ήρθε λογαριασμός , κανονικά παίρνει

Δημοσ.
3 ώρες πριν, marmagia είπε

Μαγειρεύουν όπως πέρσι παρόμοια εποχή 🤣

18 ώρες πριν, korakios είπε

Καλομελέτα και έρχεται - σήμερα βγήκε 😂

Spoiler

image.png.687faa0a1bf340bae7d5b107a3cf98e0.png

Τελικά η ΔΕΠΑ προσαρμόζει την έκπτωση ώστε η τελική τιμή να μην πάει κάτω από περ. 0,09€/kWh ε;

(Ας πιάσουν τον Φλεβάρη κρύα που θα μας βγει και φθηνά).

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Tony316 είπε

Καλομελέτα και έρχεται - σήμερα βγήκε 😂

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.687faa0a1bf340bae7d5b107a3cf98e0.png

Τελικά η ΔΕΠΑ προσαρμόζει την έκπτωση ώστε η τελική τιμή να μην πάει κάτω από περ. 0,09€/kWh ε;

(Ας πιάσουν τον Φλεβάρη κρύα που θα μας βγει και φθηνά).

0,133 σου βγήκε περίπου μέσος όρος (χωρίς ΔΕΠΑ)

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, korakios είπε

0,133 σου βγήκε περίπου μέσος όρος (χωρίς ΔΕΠΑ)

Στο Double Home Flex η τελική τιμή (με την έκπτωση 45% + έκπτωση ΔΕΠΑ) σε σχέση με τη δική μου (ΔΑΦΑ - ΔΕΠΑ) βγαίνει πιο φθηνά για Οκτώβριο και Νοέμβριο. Ειδικά τον Νοέμβριο βγαίνει 0,03€/kWh πιο φθηνά.

Χώρια και την παλιά "σταθερή" χρέωση που έχω (0,03€ - 45% έκπτωση ποσότητας = 0,0165€/kWh)

Επεξ/σία από Tony316
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Tony316 είπε

Στο Double Home Flex η τελική τιμή (με την έκπτωση 45% + έκπτωση ΔΕΠΑ) σε σχέση με τη δική μου (ΔΑΦΑ - ΔΕΠΑ) βγαίνει πιο φθηνά για Οκτώβριο και Νοέμβριο. Ειδικά τον Νοέμβριο βγαίνει 0,03€/kWh πιο φθηνά.

τη ΔΕΠΑ μην την υπολογίζεις για συγκρίσεις , είναι κοινή για όλους (πλην Ζενίθ που τη δίνουν με το σταγονόμετρο σε δόσεις)

8 λεπτά πριν, Tony316 είπε

Χώρια και την παλιά "σταθερή" χρέωση που έχω (0,03€ - 45% έκπτωση ποσότητας = 0,0165€/kWh)

εδώ σε έχασα αφού είχες ρήτρα αναπροσαρμογής (ΔΑΦΑ)

Εγώ απλά έβγαλα μέσο όρο , οκ, να βάλουμε και της ΔΕΠΑ μιας και είναι μέσος όρος μηνών

(36,56-16,45-4,39-14,38-8,92+9,23+67,91+65)/1218,578= ~0,11€/kw

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, korakios είπε

εδώ σε έχασα αφού είχες ρήτρα αναπροσαρμογής (ΔΑΦΑ)

Η ΔΑΦΑ χρεώνεται επιπλέον της σταθερής χρέωσης δεν την καταργεί (αν εννοείς αυτό).

Φαίνεται στην αρχή των χρεώσεων η χρεώση 0,03€/kWh και από κάτω η έκπτωση ποσότητας 45%. Κανονικά πρέπει να την λογαριάζω και αυτή για να βλέπω το όφελος/ζημία σε σχέση με άλλα προγράμματα.

Επεξ/σία από Tony316
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Tony316 είπε

Κανονικά πρέπει να την λογαριάζω και αυτή για να βλέπω το όφελος/ζημία σε σχέση με άλλα προγράμματα.

ναι δεν είπα το αντίθετο . Και πριν υπολόγισα το 45% με ή χωρίς ΔΕΠΑ

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
15 ώρες πριν, NickTheMeat είπε

Η τελική τιμή στο double βγαίνει όσο το TTF. εσύ τι χρεώσεις περιμένες να έχεις? οι εκπτώσεις που δινει είναι παραπλανητικο marketing και μονο.

Εσύ δηλαδή το ήξερες αύτο και το απέφυγες. Μπράβο σου, εμείς οι περισσότεροι τα χαϊβάνια δεν το καταλάβαμε.

Για αυτό λοιπόν έχω ανοίξει αίτημα στην ΡΑΕ. Γιατί ενώ όλοι οι πάροχοι την αντίστοιχη περίοδο (Οκτώβριος 21~Ιανουάριος 22 που ήμουν στον ΗΡΩΝ) είχαν ΤΤΦΑ στο 0,07~ 0,11, ο ΗΡΩΝ αποφάσισε να κάνει εξυπνάδα και να μας τα πάρει εμάς του double διαφορετικά. Περιμένω λοιπόν να μου εξηγήσουν και να μου δικαιολογήσουν που βρήκαν αυτή την ΤΤΦΑ. Και σε αυτό το screenshot να φανταστείς και να δεις πόσο του νοιάζει και πως απαντάνε, δεν είναι καν μέσα οι τρεις από τους τέσσερις μήνες που ήμουν σε αυτούς. Γενικά απαντάνε πάντα αόριστα ώσπου να κλείσει το αίτημα, αλλά εγώ ανοίγω καινούριο και γράφω, σε συνέχεια του αιτήματος που δεν απαντήθηκε κτλπ. Έχω πάρει τόσες απαντήσεις και όλες ήταν εκτός θέματος.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, argimeg είπε

Γενικά απαντάνε πάντα αόριστα ώσπου να κλείσει το αίτημα, αλλά εγώ ανοίγω καινούριο και γράφω, σε συνέχεια του αιτήματος που δεν απαντήθηκε κτλπ. Έχω πάρει τόσες απαντήσεις και όλες ήταν εκτός θέματος.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/page/657/#comment-59604874

μπας και αναγκαστούν να απαντήσουν

είναι για το γνωστό θέμα της ΔΕΗ , αλλά κατάλαβες πιστεύω

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...