saris41 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, korakios είπε 0,09 και κράτησε έτος ? γιαυτό ρώτησα , υποθέτω το σπάσανε στο 6μηνο ?(όχι οτι σε χαλά γιατί συμπτωματικά πέφτει η χοντρική) Δες και εσύ αν σου βάλανε όλες τις επιδοτήσεις της ΔΕΠΑ (ιστορικό είναι χαμηλά στο excel) Το κρατήσανε ως το τέλος. 0,087 για την ακρίβεια. Διάβασα τα σχόλιά σας για το θέμα. Ξεχάσανε τα παιδια να βαλουνε επιδοτηση για Νοεμβρη κ Δεκεμβρη. Τους υπολοιπους μήνες 0,01. Τους εστειλα μέιλ προχτές λέγοντας : « Παιδιά, ξεχαστήκατε». Και μετά ανοίγω αίτημα ως ειπατε. 1
marina8282 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 48 λεπτά πριν, saris41 είπε Καλημέρα, Καλησπερα! Ποιο από τα δυο πακετα της Nrg προτίμησες; Λήγει το σταθερό μου στη ζενιθ σε 20 μερες, κι επειδή με εξόργισαν , ώρα να φεύγω. Εννοείται χωρις δεσμευση συμβολαίου. Kαλησπερα, πήγα στο prime που εννοείται είναι χωρίς δέσμευση συμβολαίου
saris41 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, marina8282 είπε Kαλησπερα, πήγα στο prime που εννοείται είναι χωρίς δέσμευση συμβολαίου Αν διαβάζω καλά, ούτε το adapt ´έχει. Υπάρχει παγίδα;
marina8282 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, saris41 είπε Αν διαβάζω καλά, ούτε το adapt ´έχει. ναι κ αυτο ελεύθερο είναι….Η φίλη μου είναι σύμβουλος κ σύμφωνα με το τι καίω κτλ το καλύτερο για μένα αυτήν την στιγμή είναι το prime. Μου πρότειναν κ ρεύμα γιατί θα υπάρχει κ έκπτωση στο αέριο αλλά προτίμησα να πάω στο απλό της ΔΕΗ (εκεί ήμουν ) στο μέλλον θα δω γιατι μπορώ να φύγω οποτε θέλω κ από το ρεύμα Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από marina8282
johnnyman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, marina8282 είπε Μου πρότειναν κ ρεύμα γιατί θα υπάρχει κ έκπτωση στο αέριο αλλά προτίμησα να πάω στο απλό της ΔΕΗ (εκεί ήμουν ) στο μέλλον θα δω γιατι μπορώ να φύγω οποτε θέλω κ από το ρεύμα delete Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από johnnyman
saris41 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, marina8282 είπε Μου πρότειναν κ ρεύμα γιατί θα υπάρχει κ έκπτωση στο αέριο αλλά προτίμησα να πάω στο απλό της ΔΕΗ (εκεί ήμουν ) στο μέλλον θα δω γιατι μπορώ να φύγω οποτε θέλω κ από το ρεύμα Ευχαριστώ πολυ!! Και το τελευταίο: με βάση αυτα που σου ειπαν, εκαψα για Νοεμβρη- Δεκεμβρη περιπου 2000 κβ. Ποιο να επιλέξω από τα δύο;
korakios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, saris41 είπε Ευχαριστώ πολυ!! Και το τελευταίο: με βάση αυτα που σου ειπαν, εκαψα για Νοεμβρη- Δεκεμβρη περιπου 2000 κβ. Ποιο να επιλέξω από τα δύο; γιατί δε συμπληρώνεις το excel ??? (αφού το κατεβάσεις) 1
saris41 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, korakios είπε γιατί δε συμπληρώνεις το excel ??? (αφού το κατεβάσεις) Οκ. Ειμαι απο ταμπλετ και ειναι δυσκοίλιο . Θα ασχοληθώ βραδάκι.
marina8282 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 59 λεπτά πριν, saris41 είπε Ευχαριστώ πολυ!! Και το τελευταίο: με βάση αυτα που σου ειπαν, εκαψα για Νοεμβρη- Δεκεμβρη περιπου 2000 κβ. Ποιο να επιλέξω από τα δύο; Παρακαλώ 😁 καλύτερα να κανεις αυτό που είπε ο Κορακιος
billyst Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Ο μέρος όρος που θα βγει ττφ Ιανουάριο. Θα είναι για αυτόν τον μήνα η Φεβρουάριο;
conne Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, saris41 είπε Το κρατήσανε ως το τέλος. 0,087 για την ακρίβεια. Διάβασα τα σχόλιά σας για το θέμα. Ξεχάσανε τα παιδια να βαλουνε επιδοτηση για Νοεμβρη κ Δεκεμβρη. Τους υπολοιπους μήνες 0,01. Τους εστειλα μέιλ προχτές λέγοντας : « Παιδιά, ξεχαστήκατε». Και μετά ανοίγω αίτημα ως ειπατε. Έχω ακριβως το ίδιο προγραμμα με σένα. Μόλις μου ήρθε λογαριασμός από 1.11 έως 31.12.Δεν μου έχουν περάσει από Σεπτέμβριο καμία έκπτωση δεπα. Μου είπαν ότι για σταθερά προγράμματα έχει βγει υπουργική απόφαση ότι από 20.10 δεν δικαιούνται επιδότηση δεπα.... Πήρα τηλ στην δεπα να δω αν ισχιει.. Μου είπαν ότι η έκπτωση δεπα ισχιει για όλους, αλλά κάποιοι παροχοι δεν την δίνουν.. Στην ερώτηση μου αν είναι στην ευχαιρια τους να την δίνουν η όχι, δεν είχε απάντηση...
korakios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, billyst είπε Ο μέρος όρος που θα βγει ττφ Ιανουάριο. Θα είναι για αυτόν τον μήνα η Φεβρουάριο; Φεβρουάριο, ο Ιανουάριος έκλεισε το Δεκέμβριο στα 119,372
billyst Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Και γτ.δν εμφανίζουν από τώρα στους οι πίνακες οι πάροχοι και την εμφανίζουν τέλη του μήνα;
saris41 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, conne είπε Έχω ακριβως το ίδιο προγραμμα με σένα. Μόλις μου ήρθε λογαριασμός από 1.11 έως 31.12.Δεν μου έχουν περάσει από Σεπτέμβριο καμία έκπτωση δεπα. Μου είπαν ότι για σταθερά προγράμματα έχει βγει υπουργική απόφαση ότι από 20.10 δεν δικαιούνται επιδότηση δεπα.... Πήρα τηλ στην δεπα να δω αν ισχιει.. Μου είπαν ότι η έκπτωση δεπα ισχιει για όλους, αλλά κάποιοι παροχοι δεν την δίνουν.. Στην ερώτηση μου αν είναι στην ευχαιρια τους να την δίνουν η όχι, δεν είχε απάντηση... Ναι , έχουν αναφερθεί αυτές οι απαντήσεις της αξιαγάπητης ζενιθ. Ξερω δυο άτομα που έχουν παρει εκπτωση Δεπα μεχρι 20 Δεκεμβρίου.
conne Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, saris41 είπε Ναι , έχουν αναφερθεί αυτές οι απαντήσεις της αξιαγάπητης ζενιθ. Ξερω δυο άτομα που έχουν παρει εκπτωση Δεπα μεχρι 20 Δεκεμβρίου. Με σταθερό πρόγραμμα όπως έχουμε εμείς? Το Gas home fix?
Προτεινόμενες αναρτήσεις