Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, itmaster99 είπε

Εκτός αυτού το πράγμα με τη δεη γίνεται "δύσκολο" και αφενός θα έχουμε αρκετά να κάνουμε για να ξεμπερδέψουμε μαζί τους αφετέρου δεν είμαι διατεθειμένος να επιστρέψω ούτε την προκαταβολή ούτε να χάσω ότι υπόλοιπο από επίδομα θέρμανσης. Άρα:  Εφόσον λογαριασμοί δεη γιόκ και άγνωστο πότε >> πάμε κάπου αορίστου για να προλάβουμε να έχουμε κάποιο λογαριασμό να ανεβάσουμε για το επίδομα. Άλλωστε στη δεη είμαι στο 0,125 .........με 0,05 ναι ούτε εγώ θα κουνιόμουν

Ακόμα και στο 0.12 που είσαι αν συμπεριλάβεις και τις εκπτώσεις ΔΕΠΑ που θα μπουν για όλους αυτούς τους μήνες όταν εκδώσει λογαριασμό, αξίζει να περιμένεις λίγο ακόμα. 

Εγώ που πήρα όλη τη περσινή επιδότηση ως προκαταβολή φέτος , δεν υπάρχει περίπτωση να την φτάσω με τιμή 0.05. 

Βλέπω να μου ζητάνε λεφτά πίσω 😂😂

Επεξ/σία από kosmasgr
  • Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kosmasgr είπε

Ακόμα και στο 0.12 που είσαι αν συμπεριλάβεις και τις εκπτώσεις ΔΕΠΑ που θα μπουν για όλους αυτούς τους μήνες όταν εκδώσει λογαριασμό, αξίζει να περιμένεις λίγο ακόμα 

1) Δεν αξίζει να πληρώνει 0.06 παραπάνω για τον Φλεβάρη, και μάλλον οι επόμενοι μήνες θα κυμανθούν σε χαμηλότερα απίπεδα από 0.12

2) Επιδοτήσεις δε πρόκειται να ξαναδώσει η ΔΕΠΑ με τις τιμές να έχουν πέσει τόσο πολύ.

3) Όσο για τις παλιές επιδοτήσεις ΔΕΠΑ μπορεί να αφορούν μόνο κυμαινόμενα και να έχει κάνει λάθος η ΔΕΗ στο site λέγοντας πως ισχύει σε όλα τα τιμολόγια, οπότε θα τρέχουμε για αμφισβητήσεις.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

1) Δεν αξίζει να πληρώνει 0.06 παραπάνω για τον Φλεβάρη, και μάλλον οι επόμενοι μήνες θα κυμανθούν σε χαμηλότερα απίπεδα από 0.12

2) Επιδοτήσεις δε πρόκειται να ξαναδώσει η ΔΕΠΑ με τις τιμές να έχουν πέσει τόσο πολύ.

3) Όσο για τις παλιές επιδοτήσεις ΔΕΠΑ μπορεί να αφορούν μόνο κυμαινόμενα και να έχει κάνει λάθος η ΔΕΗ στο site λέγοντας πως ισχύει σε όλα τα τιμολόγια, οπότε θα τρέχουμε για αμφισβητήσεις.

Οι επιδοτήσεις είναι οριζόντιες σε όλα τα συμβόλαια σταθερά ή κυμαινόμενα.

Μέχρι τον Μάϊο πιστώνονταν κανονικά και στα σταθερά. Βέβαια δε το αποκλείω να γίνει αυτό που λες και να τρέχουμε με αμφισβητήσεις.

Δημοσ.

Έχει πάρει κάποιος απάντηση από ΔΕΗ για το αν μπορεί να γίνει μετάβαση από το Gas Control στο Benefit χωρίς πληρωμή κάποιας ρήτρας; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, berk4 είπε

Έχει πάρει κάποιος απάντηση από ΔΕΗ για το αν μπορεί να γίνει μετάβαση από το Gas Control στο Benefit χωρίς πληρωμή κάποιας ρήτρας; 

θα παω την αλλη δευτερα για αλλαγη και θα σου πω..

εχω gascontrol στη δεη για να κανω μεταβαση στο bennefit τι χαρτια χρειαζετε αν παω σε καταστημα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, berk4 είπε

Ρώτησα μόλις τηλεφωνικά, γίνεται η αλλαγή χωρίς ρήτρα αποχώρησης.Η αλλαγή γίνεται και απ' το τηλέφωνο και από κατάστημα.

Πήρα και την Ελίν για το duall και μου είπαν ότι έρχεται γύρω στα 0,12 το αέριο τελική...

Επεξ/σία από panoss1
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 minutes ago, nikosbt said:

θα παω την αλλη δευτερα για αλλαγη και θα σου πω..

εχω gascontrol στη δεη για να κανω μεταβαση στο bennefit τι χαρτια χρειαζετε αν παω σε καταστημα?

Γίνεται. Το έκανα εγώ. Από τηλεφωνο θέλαν τα χαρτιά είτε με κούριερ είτε ηλεκτρονικά, όποτε πήρα τον πάκο και πηγα στο κατάστημα. Γνωστοποίηση ΑΦΜ Ε9 λογαριασμό δεν πηγα δεν έχω ακόμα και καλού κακού βγάλε μια φωτό τον μετρητή και φωτοτυπία ταυτότητας 

Επεξ/σία από marmagia
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, marmagia είπε

Γίνεται. Το έκανα εγώ 

μας εξηγείς λίγο την διαδικασία;

Επίσης μήπως γνωρίζεις, το 24μηνο δέσμευσης αρχίζει απο την στιγμή της αλλαγής ή μετράει κανονικά και ο χρόνος που έχεις ήδη στο gascontrol;

...και κάτι ακόμη, το 50ρικο το παίρνουμε εμείς που θα πάμε απο gascontrol σε benefit;

Επεξ/σία από tempo
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, marmagia είπε

Γίνεται. Το έκανα εγώ. Από κατάστημα θέλαν τα χαρτιά είτε με κούριερ είτε ηλεκτρονικά, όποτε πήρα τον πάκο και πηγα στο κατάστημα. Γνωστοποίηση ΑΦΜ Ε9 λογαριασμό δεν πηγα δεν έχω ακόμα και καλού κακού βγάλε μια φωτό τον μετρητή και φωτοτυπία ταυτότητας 

Οπότε σου επιβεβαίωσαν και εσένα ότι γίνεται χωρίς πληρωμή κάποιας ρήτρας;

Επίσης ξέρουμε σε τι χρονικό διάστημα γίνεται η μετάβαση;

Δημοσ.
15 minutes ago, tempo said:

μας εξηγείς λίγο την διαδικασία;

Επίσης μήπως γνωρίζεις, το 24μηνο δέσμευσης αρχίζει απο την στιγμή της αλλαγής ή μετράει κανονικά και ο χρόνος που έχεις ήδη στο gascontrol;

...και κάτι ακόμη, το 50ρικο το παίρνουμε εμείς που θα πάμε απο gascontrol σε benefit;

Απ´οτι μου είπαν ξεκινάει νέο 24μηνο και δεν παίρνουμε τα 50€ αλλά ως γνωστόν με την ΔΕΗ κανείς δεν μπορεί να ξέρει. 

4 minutes ago, berk4 said:

Οπότε σου επιβεβαίωσαν και εσένα ότι γίνεται χωρίς πληρωμή κάποιας ρήτρας;

Επίσης ξέρουμε σε τι χρονικό διάστημα γίνεται η μετάβαση;

Εκ παραδρομής έγραψα περί κούριερ και καταστήματος το διόρθωσα τηλεφωνικά ήθελα να πω. Να είμαι ειλικρινής δεν ρώτησα σε ποσό καιρό γίνεται η μετάβαση μου επιβεβαίωσαν όμως ότι δεν υφίσταται κάποια ρήτρα από τη στιγμή που αλλάζω προγραμμα αλλά δεν αλλάζω (προφανώς) εταιρία 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, marmagia είπε

Απ´οτι μου είπαν ξεκινάει νέο 24μηνο και δεν παίρνουμε τα 50€ αλλά ως γνωστόν με την ΔΕΗ κανείς δεν μπορεί να ξέρει. 

Eμένα μου είχανε πει με υπογραφή σύμβασης benefit ισχύει 24μηνο και 50 bonus (δε ξέρω τι γίνεται με τη ρήτρα του control)... ενώ αν λήξει το control και δεν υπογράψεις benefit πας αορίστου benefit χωρίς 50άρικο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikosbt είπε

Τίποτα... με την ταυτότητα και ένα λογαριασμό πήγα.

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, ekrepali said:

Eμένα μου είχανε πει με υπογραφή σύμβασης benefit ισχύει 24μηνο και 50 bonus (δε ξέρω τι γίνεται με τη ρήτρα του control)... ενώ αν λήξει το control και δεν υπογράψεις benefit πας αορίστου benefit χωρίς 50άρικο.

Κλασσικη ΔΕΗ, μπλέκουν τα μπουτακια τους.

να σου πω την αλήθεια εγώ το σκέφτηκα ως εξής: η τιμή της ΔΕΗ δεν είναι εξωφρενική σε σχέση με τον ανταγωνισμό, δεν ήθελα συνεπως να μπω στην διαδικασία να πληρώσω την ρήτρα εφόσον η τιμή της κιλοβατώρας δεν έχει και καμία τρομερή διαφορά (και πες με κολλημένη αλλά δεν με "έψηναν" ιδιαίτερα εταιρίες του στυλ εφα ενώ αντίστοιχα η ελιν αν πας στο απλό και όχι στο comfort έβγαινε ακριβότερο) , λογαριασμό από δαύτους δεν έχω και αν γκρίνιαζα αρκετά ηα δέχονταν υπεύθυνη δήλωση αλλά δεν αξίζει τον κόπο. Εννοείται ότι μου την σπάει που δεν εκδίδουν λογαριασμούς αλλά επίδομα θέρμανσης δεν παίρνω όποτε με χαλάει μόνο το γεγονός ότι μου χαλάει τον προγραμματισμό και σου έρχεται κάθε 5μηνο ο λογαριασμός κυριολεκτικά πανταχουσα 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, panoss1 είπε

Πήρα και την Ελίν για το duall και μου είπαν ότι έρχεται γύρω στα 0,12 το αέριο τελική...

όχι τον άλλο μήνα

35 λεπτά πριν, tollisth είπε

Αυτόματα δεν πάει στο υπάρχον πρόγραμμα και γίνεται αορίστου?

αυτόματα , στα άλλα μέλη δεν έχει λήξει , απλά θέλουν για τους δικούς τους λόγους να παραμείνουν ΔΕΗ και να το γυρίσουν στο benefit  με ένα αίτημα

όσοι κάνετε μετάβαση πάρτε γραπτώς αν οι 24μήνες ισχύουν απο την αρχή ή όχι

απο Ελίν δέχτηκαν παλιό λογαριασμό Μαΐου ευτυχώς . Φυσικά απο ΔΕΗ περίμενω να κλείσουν οι 10 εργάσιμες για myrae και αν δε δίνουν εκεί βεβαίωση μη οφειλών φεύγει καταγγελία σε ΥΠΕΝ για αθέμιτες πρακτικές

Για τη μη εφαρμογή ρήτρας αποχώρησης το σκέφτομαι με ΣτΚ αρχικά και μετά myrae

Επεξ/σία από korakios
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...