Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, tempo είπε

δεν ξέρω πραγματικά πως να προχωρήσω....την πιθανότητα να πάμε σε elin ή nrg (που δεν έχουν χρονική δέσμευση και λογικές τιμές) χωρίς λογαριασμό απο την ΔΕΗ την ξεχνάμε;

Θα μας δεχθούν χωρίς τελευταίο λογαριασμό (που δεν ξέρουμε πότε θα βγεί) απο την ΔΕΗ;

αν δεν έχεις καθόλου λογαριασμό η μόνη λύση είναι σε άλλο ΑΦΜ που να έχει σχέση με το ακίνητο ή ανοίγεις αίτημα περι βεβαίωσης μη οφειλών μέσω της σελίδας της ΔΕΗ και όποτε και αν

υπάρχει και η περίπτωση να δεχτεί κάποιος πάροχος με υπεύθυνη δήλωση οτι δε χρωστάς

αλλά μια λες χωρίς λογαριασμό και μετά λες τελευταίο λογαριασμό , αν έχεις παλιό τότε κάνεις μια προσπάθεια πρώτα και μετά το ψάχνεις

Επεξ/σία από korakios
  • Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikosbt είπε

οπως τα βλεπω τις ιδιες τιμες πανω κατω εχουν στο αεριο και η δεη καλο το βεννεφιτ προς ωρας εγω αυριο παω να γυρισω το control σε bennefit και βλεπουμε, πιστευω οτι και αυτο με λογαριασμους καποια στιγμη θα τελειωσει.. απ την αλλη τη δεη την εμπιστευομαι πιο πολυ απο αλλους παροχους σε θεματα χρεωσεων και συνεπειας σε αυτα που δινει και λεει, οι περισοτεροι αποδειχτηκαν παπατζες και μας ξεσκισαν.. οταν ηρθε η ωρα.. βαση αυτου θα παραμεινω δεη και βλεπουμε (σιγουρα και το θεμα λογαριασμων ειναι ενα θεμα.. πιστευω θα τελειωσει καποια στιγμη)

H 24μηνη δέσμευση δεν σε τρομάζει σε τόσο ρευστό τοπίο ?

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, S90 said:

H 24μηνη δέσμευση δεν σε τρομάζει σε τόσο ρευστό τοπίο ?

Και τι άλλο μπορεί να κάνει από την στιγμή που δεν υπάρχουν πλέον σταθερά συμβόλαια?

Τουλάχιστον στο Benefit δεν χρεώνουν ότι να 'ναι "TTFa".

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Thresh said:

Και τι άλλο μπορεί να κάνει από την στιγμή που δεν υπάρχουν πλέον σταθερά συμβόλαια?

Τουλάχιστον στο Benefit δεν χρεώνουν ότι να 'ναι "TTFa".

Και περαν αυτού τα 20-80€ δε είναι τραγικό κόστος ρήτρας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@korakios ζητω την συνδρομη σου. Με ρωταει φιλη για σπιτι στην Θεσσαλονικη, και επειδη δεν εχω ιδεα για ΦΑ, δεν ξερω αν την βοηθησω. Αυτα της εδωσαν σε ΗΡΩΝ. Να προχωρησει?

Πως υπολογιζεται το κοστος του ΦΑ, για να μην ρωταω κιολας συνεχεια. Ειδα τι σημαινουν τα ttf/?προμηθεια? και οτι μαλλον το προγραμμα που κοιταω αφορα την γραμμη 23 στο excel σου, αλλα δεν ξερω τι ειναι το ΤΤΦα

No description available.

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

@korakios ζητω την συνδρομη σου. Με ρωταει φιλη για σπιτι στην Θεσσαλονικη, και επειδη δεν εχω ιδεα για ΦΑ, δεν ξερω αν την βοηθησω. Αυτα της εδωσαν σε ΗΡΩΝ. Να προχωρησει?

Πως υπολογιζεται το κοστος του ΦΑ, για να μην ρωταω κιολας συνεχεια. Ειδα τι σημαινουν τα ttf/?προμηθεια? και οτι μαλλον το προγραμμα που κοιταω αφορα την γραμμη 23 στο excel σου, αλλα δεν ξερω τι ειναι το ΤΤΦα

No description available.

καταρχάς είναι double και για ρεύμα αυτό που της επέλεξαν , δεν ξέρω αν το ήθελε

απο Ηρών

"H Τρέχουσα Τιμή Φυσικού αερίου (TTΦα), όπως αυτή προκύπτει από το κόστος προμήθειας αγοράς φυσικού αερίου και τα συμπληρωματικά κόστη εμπορίας και Διαχείρισης φυσικού αερίου "

κοινώς χρεώνουμε όσα μας λείπουν , μπορώ και εγώ να διαφημίσω 99% έκπτωση προμήθειας αλλά να είμαι ακριβότερος 😂

Η τιμή που προκύπτει στο excel είναι απο το ιστορικό τιμών του απλού και όχι του double

Για Ιανουάριο ακόμα δεν έχουν δημοσιεύσει , σε ερώτηση πριν λιγες μέρες είπαν "σύντομα" 😁

Έτσι κι αλλιώς αέριο δεν είναι να καίει κάποιος ακόμα μόνο για ζεστό νερό και θέρμανση με AC (inverter αξιοπρεπές) , απο Φεβρουάριο κάπως θα πέσουν οι τιμές , τουλάχιστον να περιμένει (αν παει για double) ,21 του μηνός να βγάλει τιμές στο ρεύμα και ίσως μέχρι τότε βγει και το ΤΤΦα του Ηρών 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

Έτσι κι αλλιώς αέριο δεν είναι να καίει κάποιος ακόμα μόνο για ζεστό νερό και θέρμανση με AC (inverter αξιοπρεπές) , απο Φεβρουάριο κάπως θα πέσουν οι τιμές , τουλάχιστον να περιμένει (αν παει για double) ,21 του μηνός να βγάλει τιμές στο ρεύμα και ίσως μέχρι τότε βγει και το ΤΤΦα του Ηρών 

Γενικα τι θα προτεινες? Εγω την συμβουλεψα ΔΕΗ για ρευμα (μιας και την θεωρω πιο safe επιλογη συνολικα), και ΦΑ κατι χωρις δεσμευση 24μηνου.

Καμια γνωμη? 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Καμια γνωμη? 

Elin Home (όχι comfort έχει μεγάλο πάγιο , εκτός αν θα έχει κακώς μεγάλες καταναλώσεις)  ή NRG

συμπλήρωσε και το excel να δεις τι παίζει , πάρε καταναλώσεις σε kw που έχει και για TTF παίξε με 50 έως 80 (καθαρά υποκειμενική πρόβλεψη επόμενου μήνα)

δεν ξέρω αν του Ηρών θα είναι ακριβότερο ή φθηνότερο , το ΤΤΦα είναι άγνωστο , αν τουλάχιστον το δημοσίευε τέλη του προηγούμενου μήνα όπως έκανε τελευταία (παλαιότερα με τις αυξήσεις δε δημοσίευε για μήνες και μαθαίναμε απο μέλη τις τιμές) , κάτι θα γινόταν ...

Επίσης η Φυσικό Αέριο έχει καλές τιμές (όχι το extra) χωρίς δέσμευση , αλλά και εκεί είναι άγνωστη η προμήθεια

για ρεύμα σου απαντάω στο άλλο θέμα

Δημοσ.

ΔΕΗ control κι εγώ και σκέφτομαι να το γυρίσω σε Benefit. Η απορία μου είναι η εξής: αφού η μειωμένη τιμή λόγω TTF θα είναι από τον Φεβρουάριο, δεν είναι καλύτερα η αλλαγή προγράμματος να γίνει 1η Φεβρουαρίου; 

Ή το προχωράμε από τώρα ώστε να είναι έτοιμο τέλος του μήνα;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Trapper είπε

ΔΕΗ control κι εγώ και σκέφτομαι να το γυρίσω σε Benefit. Η απορία μου είναι η εξής: αφού η μειωμένη τιμή λόγω TTF θα είναι από τον Φεβρουάριο, δεν είναι καλύτερα η αλλαγή προγράμματος να γίνει 1η Φεβρουαρίου; 

αν δεχόταν μετρήσεις θα είχε κάποιο νόημα , τώρα η σύμβαση αναφέρει 30 μέρες περιθώριο της εταιρίας να επεξεργαστεί το αίτημα και η τιμολόγηση ξεκινά με την επόμενη προγραμματισμένη καταμέτρηση

βάλε το οτι υπάλληλοι λένε ότι τους κατέβει , συν την κλασσική μη έκδοση λογαριασμών , πιστεύω είναι αδύνατον να πάρεις απάντηση το τι θα ισχύσει

• Like 2
Δημοσ.

Το πότε είναι η επόμενη προγραμματισμένη καταμέτρηση για τον καθένα μπορούμε να το μάθουμε από την ΕΔΑ;

Δημοσ.

καλημέρα, μου ήρθε λογαριασμός για το τρίμηνο Οκτ-Νοε-Δεκ και φαίνεται κανονικά μια κατανάλωση σε kwh ανά μήνα.. Το θέμα είναι ότι τι σπίτι το οποίο αφορά ο λογαριασμός, έκλεισε στα μέσα Νοέμβρη, το άφησα και δεν μπήκε κανείς άλλος. 

Επομένως , η κατανάλωση για το υπόλοιπο μισό Νοέμβρη και όσο Δεκέμβρη χρεώνει, από που προκύπτει; 

Είμαι στη ΖΕΝΙΘ, η μηνιαία κατανάλωση προκύπτει με επιμερισμό; Ή κάπως κάνουν τηλεμέτρηση; Φαντάζομαι αποκλείεται να περνάνε κάθε μήνα να δούνε τιμή στην ένδειξη της παροχής...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, janus5555 είπε

καλημέρα, μου ήρθε λογαριασμός για το τρίμηνο Οκτ-Νοε-Δεκ και φαίνεται κανονικά μια κατανάλωση σε kwh ανά μήνα.. Το θέμα είναι ότι τι σπίτι το οποίο αφορά ο λογαριασμός, έκλεισε στα μέσα Νοέμβρη, το άφησα και δεν μπήκε κανείς άλλος. 

Επομένως , η κατανάλωση για το υπόλοιπο μισό Νοέμβρη και όσο Δεκέμβρη χρεώνει, από που προκύπτει; 

Είμαι στη ΖΕΝΙΘ, η μηνιαία κατανάλωση προκύπτει με επιμερισμό; Ή κάπως κάνουν τηλεμέτρηση; Φαντάζομαι αποκλείεται να περνάνε κάθε μήνα να δούνε τιμή στην ένδειξη της παροχής...

Κάνε αναζήτηση 'καμπυλη'.

Πάει βάσει ιστορικού της περιοχής.

Δημοσ.
1 hour ago, berk4 said:

Το πότε είναι η επόμενη προγραμματισμένη καταμέτρηση για τον καθένα μπορούμε να το μάθουμε από την ΕΔΑ;

λογικά αυτή τη περίοδο στην αττικη ανα δυο μήνες δεν είναι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...