walex Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, zeg είπε Είχε κάποια ρήτρα αποχώρησης; δεν έχει
gkaram Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, zeg είπε Είχε κάποια ρήτρα αποχώρησης; Όχι δεν έχει. 57 λεπτά πριν, walex είπε γιατί έκανες μεταφορά απο control σε benefit? Βλέπω ότι πέφτει η τιμή και στο 0.125 δεν αξίζει πια. Όχι ότι άξιζε ποτε το 0.125
walex Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, gkaram είπε Όχι δεν έχει. Βλέπω ότι πέφτει η τιμή και στο 0.125 δεν αξίζει πια. Όχι ότι άξιζε ποτε το 0.125 Αφού το benefit είναι στα 0,127, γιατί δεν αξίζει το control στα 0,125?
gkaram Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, walex είπε Αφού το benefit είναι στα 0,127, γιατί δεν αξίζει το control στα 0,125? Για τον φεβρουαριο που λογικά θα είναι αρκετά κάτω από control.
tsigpan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, gkaram είπε Όχι δεν έχει. Βλέπω ότι πέφτει η τιμή και στο 0.125 δεν αξίζει πια. Όχι ότι άξιζε ποτε το 0.125 Εκανα και εγώ το ιδιο σημερα σε καταστημα με ταυτοτητα μονο, και δηλωση ΑΦΜ. Ειχα παρει πριν τηλεφωνο στο 8009001000 και ρωτησα για πιθανη ρητρα αποχωρησης απο contol σε benefit και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει. Μου ειπε αυτο το μηνα το control που ειχα βγαινει ιδια τελική τιμή με το benefit. Μου προτεινε!!! να μεινω εως τελος του μηνα στο υπαρχων προγραμμα για να ανακοινωθουν οι τιμες ttf Φεβρουαριου και αν δω πως συμφερει, αλλαζω. Ειπα να το αφησω ετσι αλλα μετανιωσα και πηγα σε καταστημα. Αφου ρωτησα πρωτα για πιθανη ενεργοποιηση ρητρας λογω αλλαγης προγραμματος πριν την ληξη του, η υπαλληλος ηταν κατηγορηματική πως δεν υπαρχει. Προχωραμε την διαδικασια και σε 5 λεπτα ειχα τελειωσει. Οταν παω να φυγω απο διπλανο γραφειο αλλη υπαλληλος λεει στη κυρια που με εξυπηρετησε αν με ενημερωσε πως πιθανον να πληρωσω ρητρα. Μα αφου αυτη την ενημερωση ειχαμε της λεει πως δεν υπαρχει ρητρα. Προσπαθουσαν να επικοινωνησουν με τα κεντρικά γραφεια στη Λαρισα γιατι εκει λεει πανε οι αιτησεις, αλλα δεν κατεστη δυνατο. Εν τελη με επικοινωνια που ειχαν με αλλον ανωτερο ειπαν πως κατα 99 τις εκατο δεν υπαρχει ρητρα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ- ΑΣΧΕΤΟΙ...
tempo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, tsigpan είπε Εκανα και εγώ το ιδιο σημερα σε καταστημα με ταυτοτητα μονο, και δηλωση ΑΦΜ. Ειχα παρει πριν τηλεφωνο στο 8009001000 και ρωτησα για πιθανη ρητρα αποχωρησης απο contol σε benefit και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει. Μου ειπε αυτο το μηνα το control που ειχα βγαινει ιδια τελική τιμή με το benefit. Μου προτεινε!!! να μεινω εως τελος του μηνα στο υπαρχων προγραμμα για να ανακοινωθουν οι τιμες ttf Φεβρουαριου και αν δω πως συμφερει, αλλαζω. Ειπα να το αφησω ετσι αλλα μετανιωσα και πηγα σε καταστημα. πάντως σύμφωνα με αυτά που γράφεις φαίνεται ότι η αλλαγή του προγράμματος (και η τιμολόγηση) είναι άμεση. Είναι και αυτό μια απάντηση στο ερώτημα που μας απασχολεί σχετικά με τον πόσο χρόνο χρειάζεται για αλλαγή.
korakios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Spoiler 1 ώρα πριν, tsigpan είπε Εν τελη με επικοινωνια που ειχαν με αλλον ανωτερο ειπαν πως κατα 99 τις εκατο δεν υπαρχει ρητρα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ- ΑΣΧΕΤΟΙ... μα γιατί το λες ? σε δίπλα φόρουμ μέσω pm που τα λέγαμε ανέφερε οτι δε δίναν βεβαιώσεις γιατί δεν είναι πελάτης 🤪 (υπέγραψε Σεπτέμβρη περίπου)
nikosbt Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, korakios είπε Απόκρυψη περιεχομένων μα γιατί το λες ? σε δίπλα φόρουμ μέσω pm που τα λέγαμε ανέφερε οτι δε δίναν βεβαιώσεις γιατί δεν είναι πελάτης 🤪 (υπέγραψε Σεπτέμβρη περίπου) εγω μολις γυρισα απο καταστημα μαρουσι σε 5 λεπτα ειχα τελειωσει δεν εχει ρητρα αλλαγης προγραμματος
tsigpan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 29 λεπτά πριν, tempo είπε πάντως σύμφωνα με αυτά που γράφεις φαίνεται ότι η αλλαγή του προγράμματος (και η τιμολόγηση) είναι άμεση. Είναι και αυτό μια απάντηση στο ερώτημα που μας απασχολεί σχετικά με τον πόσο χρόνο χρειάζεται για αλλαγή. Όταν διαπιστώσω την αλλαγή στο e-bill θα ειδοποιήσω στο φόρουμ. Κατι άλλο που ρώτησα και ξέχασα να το γράψω είναι για την μη έκδοση λογαριασμών, το πρόβλημα είναι όπως μου είπαν πως για κάποιο λόγο το σύστημά τους δεν λάμβανε τις μετρήσεις που έστελνε η ΕΔΑ και θα λυθεί άμεσα (λέμε τώρα). 1
nikosbt Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 εγω στις 19:00 πηγα και το κανα και τωρα μπηκα ebiil εχει αλαξει σε gasbennefit
tsigpan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, nikosbt είπε εγω στις 19:00 πηγα και το κανα και τωρα μπηκα ebiil εχει αλαξει σε gasbennefit Τώρα είδα στο e-bill έγινε και σε εμένα η αλλαγή. 1
libera Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Πάντως επειδή γράφονται διάφορα για τη ΔΕΗ , ειρωνικά τα περισσότερα να υπενθυμίσω πως ελάχιστους μήνες πριν οι συντριπτικη πλειοψηφία εδώ , έτρεχε πανικόβλητη στα προγράμματα της , εκλιπαρώντας μάλιστα, φεύγοντας αλαλλάζοντας , από τις ιδιωτικές εταιρείες ,ναι αυτές που βγάζουμε λογαριασμούς άμεσα . Ανεβάζω εδώ δήλωση του γνωστού κ Ευάγγελου Μυτιληναίου για το Φ.Α στις 30/11/2022 , δηλώνοντας ότι δεν έχω καμία σχέση με τη ΔΕΗ,πλην των προγραμμάτων της. Τη συνέχιση της ρευστής κατάστασης και της μεταβλητότητας στην αγορά ενέργειας βλέπει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος τηςMytilineosτουλάχιστον και το 2023. Ο κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος στο περιθώριο της χθεσινής εκδήλωσης της εταιρείας στα Άσπρα Σπίτια συνομίλησε με τους δημοσιογράφους για την ενεργειακή κρίση. Κλήθηκε να εκτιμήσει την πορεία των τιμών του φυσικού αερίουTTF. Υπενθύμισε την πρόβλεψη που είχε κάνει λίγες εβδομάδες πριν στον «Κύκλο Ιδεών», όπου είχε πειπως η τιμή του φυσικού αερίου θα υποχωρήσει ακόμη και στα 100 ευρώ/MWhστο τέλος του χρόνου, λόγω της επάρκειας και μεγάλης προσφοράς του καυσίμου. Ωστόσο, όπως συμπλήρωσε χθες αυτά τα επίπεδα των τιμών δεν αναμένεται να διατηρηθούν τους επόμενους μήνες: «Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μεγάλων διεθνών χρηματοοικονομικών οίκων την Άνοιξη οι τιμές θα ανέβουν ξανά. Θα έχει προηγηθεί ένας χειμώνας με αυξημένη ζήτηση αερίου. Και μετά το τέλος του οι χώρες θα πρέπει να εφοδιαστούν και να γεμίσουν τις αποθήκες τους για το 2023». Φυσικά αυτό δεν αποτελεί προτροπή για τιποτα 1
korakios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Spoiler 4 λεπτά πριν, libera είπε Ανεβάζω εδώ δήλωση του γνωστού κ Ευάγγελου Μυτιληναίου τι να δηλώσει κάποιος που δεν ξέρει να τιμολογήσει ΦΑ (ρήτρα αναπροσαρμογής στο TTF) και δεν έχουν στη μηχανογράφηση στο ρεύμα έστω άτομα απο πρακτική ΙΕΚ να φαίνονται οι χρεώσεις .... 6 λεπτά πριν, libera είπε Πάντως επειδή γράφονται διάφορα για τη ΔΕΗ , ειρωνικά τα περισσότερα να υπενθυμίσω πως ελάχιστους μήνες πριν οι συντριπτικη πλειοψηφία εδώ , έτρεχε πανικόβλητη στα προγράμματα της , εκλιπαρώντας μάλιστα, φεύγοντας αλαλλάζοντας , από τις ιδιωτικές εταιρείες ,ναι αυτές που βγάζουμε λογαριασμούς άμεσα . και η ΔΕΗ ιδιωτική είναι.... Επίσης δεν έχει νόημα το 0,125 , θα είχε μόνο αν ξέφευγαν στα 0,20 όπως τον Οκτώβριο που η ΔΕΠΑ έδινε 0,09 επιδότηση , το αν θα ξαναπαίξει το σενάριο άγνωστο και ο καθένας κάνει ότι νομίζει
gkaram Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, libera είπε Πάντως επειδή γράφονται διάφορα για τη ΔΕΗ , ειρωνικά τα περισσότερα να υπενθυμίσω πως ελάχιστους μήνες πριν οι συντριπτικη πλειοψηφία εδώ , έτρεχε πανικόβλητη στα προγράμματα της , εκλιπαρώντας μάλιστα, φεύγοντας αλαλλάζοντας , από τις ιδιωτικές εταιρείες ,ναι αυτές που βγάζουμε λογαριασμούς άμεσα . Ανεβάζω εδώ δήλωση του γνωστού κ Ευάγγελου Μυτιληναίου για το Φ.Α στις 30/11/2022 , δηλώνοντας ότι δεν έχω καμία σχέση με τη ΔΕΗ,πλην των προγραμμάτων της. Τη συνέχιση της ρευστής κατάστασης και της μεταβλητότητας στην αγορά ενέργειας βλέπει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος τηςMytilineosτουλάχιστον και το 2023. Ο κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος στο περιθώριο της χθεσινής εκδήλωσης της εταιρείας στα Άσπρα Σπίτια συνομίλησε με τους δημοσιογράφους για την ενεργειακή κρίση. Κλήθηκε να εκτιμήσει την πορεία των τιμών του φυσικού αερίουTTF. Υπενθύμισε την πρόβλεψη που είχε κάνει λίγες εβδομάδες πριν στον «Κύκλο Ιδεών», όπου είχε πειπως η τιμή του φυσικού αερίου θα υποχωρήσει ακόμη και στα 100 ευρώ/MWhστο τέλος του χρόνου, λόγω της επάρκειας και μεγάλης προσφοράς του καυσίμου. Ωστόσο, όπως συμπλήρωσε χθες αυτά τα επίπεδα των τιμών δεν αναμένεται να διατηρηθούν τους επόμενους μήνες: «Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μεγάλων διεθνών χρηματοοικονομικών οίκων την Άνοιξη οι τιμές θα ανέβουν ξανά. Θα έχει προηγηθεί ένας χειμώνας με αυξημένη ζήτηση αερίου. Και μετά το τέλος του οι χώρες θα πρέπει να εφοδιαστούν και να γεμίσουν τις αποθήκες τους για το 2023». Φυσικά αυτό δεν αποτελεί προτροπή για τιποτα Πάντως σε οποιαδήποτε τιμή πάνω από 80 και αν είναι δεν έχει νόημα είτε είναι 125 είτε 200. Αφου δεν μπορείς να το κάψεις τι σε νοιάζει πόσο έχει. Το gas control το κάναμε μπας και ανέβαινε πάρα πολύ και έδινε επιδότηση για να ριξει το 0.125. Όσον αφορά τα υπόλοιπα για ΔΕΗ συμφωνώ απόλυτα παρά τις παθογένειες της σε σχέση με τους άλλους είναι για μένα η πιο αξιόπιστη σε περίπτωση που στραβώσουν τα πράγματα.
korakios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, gkaram είπε Όσον αφορά τα υπόλοιπα για ΔΕΗ συμφωνώ απόλυτα παρά τις παθογένειες της σε σχέση με τους άλλους είναι για μένα η πιο αξιόπιστη σε περίπτωση που στραβώσουν τα πράγματα. δε νομίζω να διαφωνεί κανένας , σε ρεύμα και αέριο είναι η μοναδική εταιρία που δεν έσπασε μονομερώς το συμβόλαιο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις