tzitzikas2 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, gkaram είπε Πάντως σε οποιαδήποτε τιμή πάνω από 80 και αν είναι δεν έχει νόημα είτε είναι 125 είτε 200. Αφου δεν μπορείς να το κάψεις τι σε νοιάζει πόσο έχει. Το gas control το κάναμε μπας και ανέβαινε πάρα πολύ και έδινε επιδότηση για να ριξει το 0.125. Όσον αφορά τα υπόλοιπα για ΔΕΗ συμφωνώ απόλυτα παρά τις παθογένειες της σε σχέση με τους άλλους είναι για μένα η πιο αξιόπιστη σε περίπτωση που στραβώσουν τα πράγματα. Το να λέμε δεν καις αέριο με 0,125€/kwh δεν ισχύει. Κάποιοι αναγκαστικά καίμε. Στο.σπιτι έχω και το παιδί μου όποτε θα πρέπει να έχω ζεστό σπίτι. Απλά έχω και ενεργειακό τζάκι όποτε δουλεύω και αυτό επικουρικά για το σαλόνι. Το χρησιμοποιώ και για ζεστό νερό το αέριο. Έχω κάψει από 1/9/2022 82 κυβικά αέριο. Έχω gas control. Αναγκαστικά θα πρέπει όμως να το καψω 3
gkaram Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Το να λέμε δεν καις αέριο με 0,125€/kwh δεν ισχύει. Κάποιοι αναγκαστικά καίμε. Στο.σπιτι έχω και το παιδί μου όποτε θα πρέπει να έχω ζεστό σπίτι. Απλά έχω και ενεργειακό τζάκι όποτε δουλεύω και αυτό επικουρικά για το σαλόνι. Το χρησιμοποιώ και για ζεστό νερό το αέριο. Έχω κάψει από 1/9/2022 82 κυβικά αέριο. Έχω gas control. Αναγκαστικά θα πρέπει όμως να το καψω 12 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Το να λέμε δεν καις αέριο με 0,125€/kwh δεν ισχύει. Κάποιοι αναγκαστικά καίμε. Στο.σπιτι έχω και το παιδί μου όποτε θα πρέπει να έχω ζεστό σπίτι. Απλά έχω και ενεργειακό τζάκι όποτε δουλεύω και αυτό επικουρικά για το σαλόνι. Το χρησιμοποιώ και για ζεστό νερό το αέριο. Έχω κάψει από 1/9/2022 82 κυβικά αέριο. Έχω gas control. Αναγκαστικά θα πρέπει όμως να το καψω Τα ίδια λέμε. Σε αυτή την τιμή ολοι επικουρικά το έχουμε μαζί με κάτι αλλο και πιο πολύ για ζεστό νερό. 82 κυβικά απο Σεπτέμβριο περίπου έκαψα και εγώ.
d_gkal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Από Σεπτέμβρη έχω κάψει 400..... Είμαι με ΔΕΗ@0.125 Ξέρω θα πονέσει αλλά δεν έχω άλλη πηγή θέρμανσης 5 3
teot Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, nikosbt είπε εγω στις 19:00 πηγα και το κανα και τωρα μπηκα ebiil εχει αλαξει σε gasbennefit 3 ώρες πριν, tsigpan είπε Τώρα είδα στο e-bill έγινε και σε εμένα η αλλαγή. Οσοι κάνατε αλλαγή σε bennefit σε κατάστημα, κάντε έναν έλεγχο αν σας φόρτωσαν και την "Επείγουσα τεχνική βοήθεια" Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2023 από teot 1
ekrepali Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Από Σεπτέμβρη έχω κάψει 400..... Είμαι με ΔΕΗ@0.125 Ξέρω θα πονέσει αλλά δεν έχω άλλη πηγή θέρμανσης Γύρω στα 700 ευρώ είναι να πληρώσεις μέχρι στιγμής (μείον τις επιδοτήσεις αν μπουν σωστά και δε τρέχουμε με αμφισβητήσεις). Aν δεν έχεις κρατήσει λεφτά στην άκρη, πρόσεχε μη ξεφύγεις η κατάσταση. Κι εννοείται το Φλεβάρη αλλαγή σε κυμαινόμενο και κάνουμε το σταυρό μας.
d_gkal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Just now, ekrepali said: Γύρω στα 700 ευρώ είναι να πληρώσεις μέχρι στιγμής (μείον τις επιδοτήσεις αν μπουν σωστά και δε τρέχουμε με αμφισβητήσεις). Aν δεν έχεις κρατήσει λεφτά στην άκρη, πρόσεχε μη ξεφύγεις η κατάσταση. Κι εννοείται το Φλεβάρη αλλαγή σε κυμαινόμενο και κάνουμε το σταυρό μας. Δυστυχώς δε μπορώ να κατεβάσω τον θερμοστάτη κάτω από 21, θα παγώσουν τα μωρά. Προσπαθώ να κάνω τα κουμάντα μου για να βγαίνει ο μήνας. Ευτυχώς κάνει ζεστές αυτές τις ημέρες και δεν ανάβει πολύ Βέβαια με την πτώση της θερμοκρασίας που έρχεται, βλέπω να καίει πολλές ώρες την ημέρα. Πολλές απώλειες το σπίτι (δεν είναι δικό μου οπότε δε μπορώ να κάνω κάτι, ούτε με συμφέρει να επενδύσω σε κλιματιστικά) Τι να κάνουμε, θα βγει ο χειμώνας. 2-3 μήνες εμειναν 2
Fayntan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα έχω από πέρυσι το πρόγραμμα FX της Ήρων στο αέριο.Τώρα υπάρχει μόνο το flex.Ποιες είναι οι διάφορες και αξίζει να αλλάξω πρόγραμμα α τώρα μέσα στον χειμώνα
nikosbt Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, teot είπε Οσοι κάνατε αλλαγή σε bennefit σε κατάστημα, κάντε έναν έλεγχο αν σας φόρτωσαν και την "Επείγουσα τεχνική βοήθεια" με ρωτησε και μενα και ειπα οχι δε το θελω... και τωρα το βλεπω και γω στο αεριο τι κανουμε ?
janus5555 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Το gascontrol δεν είναι με 0,05€/kwh? γιατί γράφετε 0,125€ παραπάνω;; Έκανα την αίτησή μου κυριολεκτικά την τελευταία μέρα που ίσχυε, 31/10 αν δεν κάνω λάθος και επειδή την έκανε η μητέρα μου, δεν κράτησε τπτ από έγγραφα για τιμές κτλ, μόνο το προ-συμφωνητικό ότι μόλις ενεργοποιηθεί η γραμμή θα αρχίσει η τροφοδοσία υπο τη ΔΕΗ@gascontrol. Ακόμα δεν έχει έρθει λογαριασμός, αναρωτιέμαι τί θα δω τελικά..
ekrepali Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, janus5555 είπε Το gascontrol δεν είναι με 0,05€/kwh? Tόσο είχε νομίζω μέχρι τον Μάρτιο του 2022 1
doll Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Στις 16/1/2023 στις 3:22 ΜΜ, panoss1 είπε Πήρα και την Ελίν για το duall και μου είπαν ότι έρχεται γύρω στα 0,12 το αέριο τελική... Μαζί με το ρεύμα, σε ποιό πρόγραμμα?
ekrepali Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 49 λεπτά πριν, doll είπε Μαζί με το ρεύμα, σε ποιό πρόγραμμα? Gas on home (περίπου 0.07 θα έχει το Φλεβάρη, μπορεί και παρακάτω). Σ'αυτό το πρόγραμμα έχεις έκπτωση 0.006 στη τιμή προμήθειας αν το συνδυάσεις με ρεύμα.
paiktaras69 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Tελικά στο gas control δεν θα υπάρξει επιδότηση ?
The_Judas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Υπάρχει κανείς που να έχει πάρει λογαριασμό από το gas control να μας πει; μάλλον όχι! Κανονικά δεν υπάρχει εξαίρεση από τις επιδοτήσεις... αλλά δεν το έχουμε δει στην πράξη, εγώ περιμένω λογαριασμό από τον Μάρτιο του 22! Εχω την εντύπωση ότι e-mail και να στείλουμε τώρα στην ΔΕΗ δεν έχει νόημα, το πρόβλημα είναι γενικό και έχουν γίνει άπειρες καταγγελίες. Απλά αναμένουμε να φτιάξει η ΔΕΗ το σύστημά της. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2023 από The_Judas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις