Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, marmagia είπε

Επίσης αυτή την παροχή δεν την βλέπουν καν ενεργή ενώ η αλλαγή παρόχου έχει ολοκληρωθεί από 10/10 με την τελική μέτρηση της ΕΔΑ.

😂🤣

10 λεπτά πριν, marmagia είπε

έχω στείλει στο myrae παντού η ίδια κασέτα ότι δεν είναι ενεργή η παροχή και όταν ενεργοποιηθεί θα διορθωθούν όλα.

δε δοκιμάζεις αίτημα διαμεσολάβησης στο info της ΡΑΕ μπας και πάρουν μπρος?

κάπου έχει λινκ ο @ekrepali

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, korakios είπε

όχι φυσικά

αντί για άλλο ΑΦΜ , αν προτιμάς συτό που υπήρχε και θες να πας αλλού δοκίμασε στο λινκ που έχω ποστάρει στις 10 προηγούμενες σελίδες να πάρεις βεβαίωση μη οφειλών

Βέβαια για πιο γρήγορα κατάστημα με ραντεβού , αν δε σας δώσουν πάρτε γραπτώς τους λόγους για καταγγελία στη Γενική Γραμματεία , αν δε σας δώσουν τίποτα , αστυνομία για καταγραφή του συμβάντος

ευχαριστώ για την απάντηση.

Το "όχι φυσικά¨αναφερόταν στην ενεργοποίηση της ρήτρας; ότι δηλαδή ΔΕΝ θα ενργοποιηθεί η ρήτρα αποχώρησης;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, toraford είπε

Το "όχι φυσικά¨αναφερόταν στην ενεργοποίηση της ρήτρας; ότι δηλαδή ΔΕΝ θα ενργοποιηθεί η ρήτρα αποχώρησης;

εννοείται οτι θα εφαρμόσει ρήτρα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

εννοείται οτι θα εφαρμόσει ρήτρα

αφού θα "περάσει " σε  άλλο ΑΦΜ  η σύνδεση γιατί να εφαρμοσθεί η ρήτρα; Αν δηλαδή πωλούσα ή νοίκιαζα το σπίτι μου σε άλλον και ήθελα ο νέος κάτοικος να αλλάξει εκπροσώπηση θα έπρεπε να πληρώσω εγώ ρήτρα; Δεν μου φαίνεται και τόσο λογικό (βέβαια δεν διαφωνώ ότι μπορεί να ισχύει όπως το λες κοράκιε). είναι σαν να επεμβάινουν στην ελευθερία των συναλλαγών.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, marmagia είπε

Επίσης αυτή την παροχή δεν την βλέπουν καν ενεργή ενώ η αλλαγή παρόχου έχει ολοκληρωθεί από 10/10 με την τελική μέτρηση της ΕΔΑ.

Από πρόσφατη ενημέρωση που έχω... λόγω της αναβάθμισης του συστήματος τους υπήρχε πρόβλημα στη διαβίβαση των δεδομένων καταμετρήσεων απ'την ΕΔΑ προς τη ΔΕΗ... κι έχουν λάβει καταμετρήσεις μέχρι το Σεπτέμβριο. Τις επόμενες μέρες θα λάβουν τις καταμετρήσεις για τη περίοδο Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου. Συνεπώς αν η αλλαγή παρόχου έγινε τον Οκτώβριο με καταμέτρηση της ΕΔΑ, η αλλαγή έχει ολοκληρωθεί... αλλά η ΔΕΗ δε βλέπει ακόμα τη μέτρηση οπότε γι'αυτό δε φαίνεται ενεργή η παροχή.

Για τα υπόλοιπα δεν έχω ιδέα...

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, toraford είπε

αφού θα "περάσει " σε  άλλο ΑΦΜ  η σύνδεση γιατί να εφαρμοσθεί η ρήτρα; Αν δηλαδή πωλούσα ή νοίκιαζα το σπίτι μου σε άλλον και ήθελα ο νέος κάτοικος να αλλάξει εκπροσώπηση θα έπρεπε να πληρώσω εγώ ρήτρα;

ναι , έχεις συμβόλαιο στο όνομά σου και το σπας (για άσχετους λόγους), ανά ΑΦΜ πάει

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnnyman είπε

παιδιά εμείς  που είχαμε gas control 0.05 και δεν κάναμε συμβόλαιο γιατί λέει ακόμη gas control?   😆 

όταν θα έρθει ο λογαριασμός θα καταλάβεις τι παίζει

Δημοσ.
10 ώρες πριν, The_Judas είπε

τζάμπα αέριο τι άλλο θέλετε 😂

Ο μοναδικός λογαριασμός που εκδόθηκε είναι -30. Μου χρωστάνε κιόλας.

Mιλώντας τηλεφωνικά με ΔΕΗ κατά τη διάρκεια που έκανα έρευνα αγοράς (Οκτώβριο 22), λέω στον υπάλληλο "Εχω αποφασίσει να πάω σε εταιρία χωρίς δέσμευση, πχ ΗΡΩΝ" και μου απαντάει. "Καλά εκεί ούτε λογαριασμούς δεν μπορούν να βγάλουν". Πως τα φέρνει η μοίρα... 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, johnnyman είπε

παιδιά εμείς  που είχαμε gas control 0.05 και δεν κάναμε συμβόλαιο γιατί λέει ακόμη gas control?   😆 

Οι γενικοί όροι της σύμβασης ανανεώνονται αυτόματα σε ετήσια βάση, και ισχύει το πρόγραμμα που είναι διαθέσιμο κατά τη στιγμή της ανανέωσης (χωρίς ρήτρα αποχώρησης) εν προκειμένω το gas control με 0.125.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Οι γενικοί όροι της σύμβασης ανανεώνονται αυτόματα σε ετήσια βάση, και ισχύει το πρόγραμμα που είναι διαθέσιμο κατά τη στιγμή της ανανέωσης (χωρίς ρήτρα αποχώρησης) εν προκειμένω το gas control με 0.125.

καλά του ξηγήθηκες , παίζει να έτρεξε να κλείσει καλοριφέρ και να πήγε να δει το μετρτή  😂

αφού δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο , λίγες πιθανότητες να βαράνε 0,125 (εννοείται δεν το αποκλείω 😁)

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, korakios είπε

αφού δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο , λίγες πιθανότητες να βαράνε 0,125 (εννοείται δεν το αποκλείω 😁)

Αν ήταν εμπορικά διαθέσιμο τη στιγμή της ανανέωσης, φυσικά και θα ισχύει για 1 χρόνο (χωρίς ρήτρα αποχώρησης)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Αν ήταν εμπορικά διαθέσιμο τη στιγμή της ανανέωσης, φυσικά και θα ισχύει για 1 χρόνο (χωρίς ρήτρα αποχώρησης)

α, οκ , τώρα κατάλαβα το σκεπτικό σου , σωστά , αλλά η λήξη του 0,05 δεν συμπίπτει χρονικά με το 0,125 γιαυτό και το θεωρώ σπάνιο , δλδ αν κάτσει στραβή θα είναι λόγω του συστήματος της ΔΕΗ

38 λεπτά πριν, johnnyman είπε

του Αγίου δηλαδή.....

κάπου εκεί ανήμερα 😁

πότε έληξε ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, korakios είπε

α, οκ , τώρα κατάλαβα το σκεπτικό σου , σωστά , αλλά η λήξη του 0,05 δεν συμπίπτει χρονικά με το 0,125 γιαυτό και το θεωρώ σπάνιο , δλδ αν κάτσει στραβή θα είναι λόγω του συστήματος της ΔΕΗ

Τον Οκτώβριο του 2021 δε ξεκίνησε το 0.05;

Το 0.125 δεν ήταν διαθέσιμο μέχρι Οκτώβριο - Νοέμβριο του 2022 (με τις παρατάσεις που είχε) ;

Νομίζω ότι συμπίπτουν χρονικά για 1-2 μήνες... θα πρέπει να μας δώσει ο @johnnyman την ακριβή ημερομηνία εκπροσώπησης απ'το 2021

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...