walex Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Ποια ημερομηνία συνήθως δημοσιεύσει η ΔΕΗ τιμές TTF του επόμενου μήνα?
energy52 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Ρε παιδια πειτε μου κατι..οταν κανεις πρωτη συνδεση, (επειδη επικειται!) σου ερχεται πρωτος λογαριασμος κατι σαν εναντι μεγαλο παγιο; κατι τετοιο μου λεγε τωρα αυτος που μου εφερε τις μπουκαλες..😄
marmagia Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, energy52 said: Ρε παιδια πειτε μου κατι..οταν κανεις πρωτη συνδεση, (επειδη επικειται!) σου ερχεται πρωτος λογαριασμος κατι σαν εναντι μεγαλο παγιο; κατι τετοιο μου λεγε τωρα αυτος που μου εφερε τις μπουκαλες..😄 Οχι εκτός και αν σου χρεώσουν εγγύηση Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2023 από marmagia
energy52 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, marmagia είπε Οχι εκτός και αν σου χρεώσουν εγγύηση εννοεις να μου χρεωσει ο παροχος εγγυηση οπως στο ρευμα;
makis225 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Λοιπόν απάντηση από την ΔΕΗ για την βεβαίωση μη οφειλών ότι δεν γίνεται να μου εκδοσουν από την στιγμή που έχω ενεργή παροχή στην εταιρία. Και επίσημα όμηροι της ΔΕΗ όσοι δεν έχουμε λογαριασμό στα χέρια μας.
ekrepali Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 37 λεπτά πριν, makis225 είπε Λοιπόν απάντηση από την ΔΕΗ για την βεβαίωση μη οφειλών ότι δεν γίνεται να μου εκδοσουν από την στιγμή που έχω ενεργή παροχή στην εταιρία. Και επίσημα όμηροι της ΔΕΗ όσοι δεν έχουμε λογαριασμό στα χέρια μας. Γραπτώς ή προφορικώς στο είπανε;
makis225 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Γραπτώς σε αίτημα που τους είχα στείλει.
ekrepali Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, Kirmike είπε Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να μου πείτε αν είναι λογικές αυτές οι χρεώσεις. Μου ήρθε λογαριασμός στον Ήρων 534€. Τι είναι αυτό γιατί τόσο πολύ? Spoiler Σωστές είναι οι χρεώσεις... υποτίθεται πληρώνεις χαμηλή τιμή προμήθειας στο FX και μετά μπαίνει η χρέωση ΔΑΦΑ (ρήτρα αναπροσαρμογής). Οι τιμές στο αέριο είχαν ανέβει πάρα πολύ από το καλοκαίρι... γι'αυτό οι περισσότεροι δε κάψαμε καλοριφέρ, ή το κάναμε με ρέγουλα. Πάντως από Φλεβάρη θα είναι καλύτερα τα πράγματα... θα πέσουν οι τιμές στο μισό.
marmagia Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 1 hour ago, energy52 said: εννοεις να μου χρεωσει ο παροχος εγγυηση οπως στο ρευμα; Ναι 1
Kirmike Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, ekrepali είπε Σωστές είναι οι χρεώσεις... υποτίθεται πληρώνεις χαμηλή τιμή προμήθειας στο FX και μετά μπαίνει η χρέωση ΔΑΦΑ (ρήτρα αναπροσαρμογής). Οι τιμές στο αέριο είχαν ανέβει πάρα πολύ από το καλοκαίρι... γι'αυτό οι περισσότεροι δε κάψαμε καλοριφέρ, ή το κάναμε με ρέγουλα. Πάντως από Φλεβάρη θα είναι καλύτερα τα πράγματα... θα πέσουν οι τιμές στο μισό. Πιστεύεις έπρεπε να ήμουν στο πρόγραμμα flex? Πέρυσι το είχα flex και το άλλαξα σε FX. Δεν ξέρω τι να κάνω...να πάω σε άλλη εταιρεία? Και αν ναι που να πάω?
dasnowy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Kirmike είπε Πιστεύεις έπρεπε να ήμουν στο πρόγραμμα flex? Πέρυσι το είχα flex και το άλλαξα σε FX. Δεν ξέρω τι να κάνω...να πάω σε άλλη εταιρεία? Και αν ναι που να πάω? Κάτσε εκεί που είσαι. Το fx δεν υπάρχει πλέον και είναι πολύ καλό πρόγραμμα. 1
ekrepali Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Kirmike είπε Πιστεύεις έπρεπε να ήμουν στο πρόγραμμα flex? Πέρυσι το είχα flex και το άλλαξα σε FX. Δεν ξέρω τι να κάνω...να πάω σε άλλη εταιρεία? Και αν ναι που να πάω? To Flex βγαίνει λίγο ακριβότερο βάσει ιστορικού, επίσης δε ξέρουμε πού ακριβώς βασίζεται η τιμή του... μπορεί να χρεώσουν όσο γουστάρουν. Το FX είναι πιο "ξεκάθαρο" ως προς τη χρέωση καθώς βασίζεται στο χρηματιστηριακό TTF το οποίοο πήρε τον κατήφορο τον τελευταίο μήνα οπότε θα είναι φτηνός ο Φεβρουάριος. Κάτσε εκεί που είσαι . 1
marina8282 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα Να ρωτήσω γιατί το έγραψα σε άλλο νήμα (μπερδεύτηκα) αέριο δίνουμε συνολικές μονάδες κάθε 2ημηνο.Πως υπολογίζουν τι καίμε κάθε μήνα αφού το ttf αλλάζει;;πως υπολογίζουν κ βάζουν ποσο καίμε κάθε μήνα;στην τύχη;;
korakios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, marina8282 είπε Καλημέρα Να ρωτήσω γιατί το έγραψα σε άλλο νήμα (μπερδεύτηκα) αέριο δίνουμε συνολικές μονάδες κάθε 2ημηνο.Πως υπολογίζουν τι καίμε κάθε μήνα αφού το ttf αλλάζει;;πως υπολογίζουν κ βάζουν ποσο καίμε κάθε μήνα;στην τύχη;; βάσει γενικού όγκου κατανάλωσης απο ΕΔΑ 21 λεπτά πριν, Kirmike είπε Πιστεύεις έπρεπε να ήμουν στο πρόγραμμα flex? Πέρυσι το είχα flex και το άλλαξα σε FX. αν σου πασάραν απο τηλέφωνο σταθερή τιμή στο FX αξίζει να κάνεις μια καταγγελία , τζάμπα είναι 57 λεπτά πριν, makis225 είπε Γραπτώς σε αίτημα που τους είχα στείλει. κάνε μια καταγγελία για αθέμιτες πρακτικές (εγκλωβισμός μη δυνατότητα αλλαγής σε άλλο πάροχο ) στη Γενική Γραμματεία καταναλωτή (δεν έχει αρμοδιότητα για επίλυση διαφορών , περισσότερο για πρόστιμο και μπας και το σπρώξει εσωτερικά στο ΥΠΕΝ) ψάξε λινκ του ekrepali για αίτημα διαμεσολάβησης της ΡΑΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις